A+ A A-

av: Jan Morten Zahl Thue                     foto: Arne Strand

norsk flaggFra arrangementskomiteen for årets 17. mai-feiring på Ranheim skole har vi fått denne redegjørelsen om arrangementet. Årets 17.mai-arrangement ble svært vellykket. Dette til tross for at været ikke var helt på arrangørens side. Men Ranheimsbyggen ser ikke ut til å være så lettskremt overfor litt regn og tunge, truende regnværsbyger.

Nå foreligger arrangørens evaluering av årets arrangement

Omsetningen litt ned

Omsetning er nå klar og viser en liten nedgang i forhold til i fjor, som var et fantastisk år værmessig. Det kan se ut som både brus og issalg ble noe lavere, noe som er naturlig med tanke på været.

Det var godt med folk som besøkte arrangementet, ikke langt unna besøket vi hadde under fjorårets arrangement i strålende vær. Det var mye folk ute i regnværet selv om det ikke var som i 2014, men denne gang var det langt flere inne.

Kaker

Det ble imidlertid solgt flere kaker i år enn i fjor. Da bakte bare litt over halvparten av foreldrene kake mens i år bakte alle. Ikke alt ble solgt. Vi satt igjen med omtrent det samme restpartiet som i fjor, noe korpsmedlemmene var virkelig fornøyd med. Det ble en ny 17. mai-fest med gode «rest-kaker» på øvelsen den 20. mai.

Sukkerspinn

Et arrangement har alltid noe en kan peke på som negativt. Det ble tilfelle med årets nykommer, sukkerspinn. Her fikk vi levert under halvparten av det som var bestilt. Det førte til at vi måtte prioritere dette på «mat og drikke-arket» og ikke selge enkeltvis som vi hadde ønsket. Dette var det mange som var tydelig misfornøyd med, men protestene ville nok blitt større om vi hadde gått tom for sukkerspinn på «matkortet». Neste år vil vi sikre nok sukkerspinn for salg også på vanlig måte.

Lodd

KakeKorpset solgte også lodd før og under arrangementet. Premiene var noe utradisjonelle slik som gratis snekker i to timer levert av Byggmester Aune og maling for 1.500 kroner levert av Maler Kambuås. Da vi orienterte om vinneren av maling fikk vi straks tilbakemelding på «at dette var ikke til å tro». Vedkommende holdt i disse dager på å male huset utvendig. Snakk om kjærkommen gevinst.

Lån av benker, bord, partytelt og isbokser

Hadde det ikke vært for gode hjelpere og serviceinnstilte folk på Ranheim, hadde det blitt trangt om sitteplasser og lite is fremme. Vi retter en stor takk til Ranheim Fotball, Ranheim Idrettslag, Sjøskogbekken barnehage og Folkets Hus for lån av telt, isbokser, benker og bord.

Korpsforeldre

Det var en gjeng storfornøyde korpsforeldre som etter hvert tok kvelden. Det hadde vært en lang og hektisk dag for mange av våre ildsjeler. Alle var imidlertid enige om at 17. mai-arrangementet er noe barna gleder seg til og da er det verdt å gjøre en ekstra innsats. Spesielt inspirerende er det når vi får så mange gode tilbakemeldinger fra både store og små. Alle storkoste seg på skolen denne 17. mai-dagen, og alle var også fornøyd med at de på denne måten fikk bidra til korpsets drift.

Korpsets innsats

17mai korpsetVi tror at alle hadde det minst like bra som oss på skolen 17. mai. Vi føler på at mange setter pris på den innsats korpset gjør. Det gjelder fra de minste drillere, til aspiranter, juniorer, hovedkorps, dirigenter, instruktører og korpsforeldre.  Vi gjør det vi kan for at 17. mai blir en festdag for alle, både gjennom marsjering på Ranheim, under barnetoget i byen og festen vi lager for Ranheims befolkning på ettermiddagen. Vi avslutter med å takke alle for at de deltok sammen med oss og ønsker velkommen tilbake i 2016.

Sport:

  • 1
  • 2
Prev Next

RANHEIM gatelag

13-04-2021 Hits:460 Sport Kjell Arve Arntzen - avatar Kjell Arve Arntzen

tekst: Ivar Sandvik Ranheim har siden desember planlagt med oppstart av Gatelag i 2021. Gjennom Fotballstiftelsen, som er paraplyorganisasjonen for alle gatelagene i norske toppklubber, har vi brukt tid på å...

Les mer...

KANONSIGNERING

22-03-2021 Hits:1402 Sport Kjell Arve Arntzen - avatar Kjell Arve Arntzen

KANONSIGNERING

tekst: Kjell A. Arntzen         foto: KA og wikipedia En kjempefornøyd Frank Lidahl får nå en ekstra grunn til å glede seg til sesongstart! Jeg våger denne overskriften selv om jeg vet at...

Les mer...

Da vi tok pokalen!

10-03-2021 Hits:355 Sport Kjell Arve Arntzen - avatar Kjell Arve Arntzen

Da vi tok pokalen!

tekst: Ingvar Auran, 7. klasse ved Ranheim skole 1929 Det var guttekamp mot Freidig i 1929. Kyrres farfar var med, Arvid Gjengstø og Ragnar Guldberg scoret mål. Kyrre Auran har tatt vår...

Les mer...

4-1 i en forrykende kamp!

19-12-2020 Hits:566 Sport Kjell Arve Arntzen - avatar Kjell Arve Arntzen

Tekst: Kjell A. Arntzen Det skal to gode lag til for å skape en forrykende kamp og forestilling. Det var ikke klart før i kampens siste minutter hvordan dette skulle ende...

Les mer...