A+ A A-

av: Jan Morten Zahl Thue                     foto: Arne Strand

norsk flaggFra arrangementskomiteen for årets 17. mai-feiring på Ranheim skole har vi fått denne redegjørelsen om arrangementet. Årets 17.mai-arrangement ble svært vellykket. Dette til tross for at været ikke var helt på arrangørens side. Men Ranheimsbyggen ser ikke ut til å være så lettskremt overfor litt regn og tunge, truende regnværsbyger.

Nå foreligger arrangørens evaluering av årets arrangement

Omsetningen litt ned

Omsetning er nå klar og viser en liten nedgang i forhold til i fjor, som var et fantastisk år værmessig. Det kan se ut som både brus og issalg ble noe lavere, noe som er naturlig med tanke på været.

Det var godt med folk som besøkte arrangementet, ikke langt unna besøket vi hadde under fjorårets arrangement i strålende vær. Det var mye folk ute i regnværet selv om det ikke var som i 2014, men denne gang var det langt flere inne.

Kaker

Det ble imidlertid solgt flere kaker i år enn i fjor. Da bakte bare litt over halvparten av foreldrene kake mens i år bakte alle. Ikke alt ble solgt. Vi satt igjen med omtrent det samme restpartiet som i fjor, noe korpsmedlemmene var virkelig fornøyd med. Det ble en ny 17. mai-fest med gode «rest-kaker» på øvelsen den 20. mai.

Sukkerspinn

Et arrangement har alltid noe en kan peke på som negativt. Det ble tilfelle med årets nykommer, sukkerspinn. Her fikk vi levert under halvparten av det som var bestilt. Det førte til at vi måtte prioritere dette på «mat og drikke-arket» og ikke selge enkeltvis som vi hadde ønsket. Dette var det mange som var tydelig misfornøyd med, men protestene ville nok blitt større om vi hadde gått tom for sukkerspinn på «matkortet». Neste år vil vi sikre nok sukkerspinn for salg også på vanlig måte.

Lodd

KakeKorpset solgte også lodd før og under arrangementet. Premiene var noe utradisjonelle slik som gratis snekker i to timer levert av Byggmester Aune og maling for 1.500 kroner levert av Maler Kambuås. Da vi orienterte om vinneren av maling fikk vi straks tilbakemelding på «at dette var ikke til å tro». Vedkommende holdt i disse dager på å male huset utvendig. Snakk om kjærkommen gevinst.

Lån av benker, bord, partytelt og isbokser

Hadde det ikke vært for gode hjelpere og serviceinnstilte folk på Ranheim, hadde det blitt trangt om sitteplasser og lite is fremme. Vi retter en stor takk til Ranheim Fotball, Ranheim Idrettslag, Sjøskogbekken barnehage og Folkets Hus for lån av telt, isbokser, benker og bord.

Korpsforeldre

Det var en gjeng storfornøyde korpsforeldre som etter hvert tok kvelden. Det hadde vært en lang og hektisk dag for mange av våre ildsjeler. Alle var imidlertid enige om at 17. mai-arrangementet er noe barna gleder seg til og da er det verdt å gjøre en ekstra innsats. Spesielt inspirerende er det når vi får så mange gode tilbakemeldinger fra både store og små. Alle storkoste seg på skolen denne 17. mai-dagen, og alle var også fornøyd med at de på denne måten fikk bidra til korpsets drift.

Korpsets innsats

17mai korpsetVi tror at alle hadde det minst like bra som oss på skolen 17. mai. Vi føler på at mange setter pris på den innsats korpset gjør. Det gjelder fra de minste drillere, til aspiranter, juniorer, hovedkorps, dirigenter, instruktører og korpsforeldre.  Vi gjør det vi kan for at 17. mai blir en festdag for alle, både gjennom marsjering på Ranheim, under barnetoget i byen og festen vi lager for Ranheims befolkning på ettermiddagen. Vi avslutter med å takke alle for at de deltok sammen med oss og ønsker velkommen tilbake i 2016.

Sport:

  • 1
  • 2
Prev Next

STOLT av dåkker!

19-05-2019 Hits:154 Sport Kjell Arve Arntzen - avatar Kjell Arve Arntzen

tekst: Kjell Arntzen Det å slå Sarpsborg 08 hjemme på Sarpsborg Stadion er enormt! Det klarte et heltent Ranheimslag i kveld. En overbevisende borteseier med 1-3 var så fortjent så fortjent...

Les mer...

Kan vi se opp til Roseborg BK????

19-05-2019 Hits:474 Sport Kjell Arve Arntzen - avatar Kjell Arve Arntzen

Kan vi se opp til Roseborg BK????

tekst: Kjell Arntzen                  foto: arkiv Er det mulig å behandle Bendtner slik Rosenborg gjør? Mitt svar er: NEI! Dette har strengt tatt ikke noe i Ranheimsavisa å gjøre. Når redaktøren allikevel blir...

Les mer...

Ikke dårlig av Ranheim TF

16-05-2019 Hits:144 Sport Kjell Arve Arntzen - avatar Kjell Arve Arntzen

tekst: Kjell Arntzen Førsteomgangen var vel ikke mye å skryte av hverken fra hjemmelagets side eller Ranheims. Kjedelig og lite sjanser. Dessuten registrerte vi horribelt forsvarsspill av Alseth, Furu og Foosnæs...

Les mer...

Kjenn på denne; 1-5

12-05-2019 Hits:132 Sport Kjell Arve Arntzen - avatar Kjell Arve Arntzen

tekst: Kjell Arntzen                            En enkelt fotballkamp kan gjøre vondt, - uendelig vondt! Det gjorde det i kveld etter...

Les mer...