A+ A A-

av: Charlotte Berg Sletfjerding                          foto: Ranheimsavisa

juleprogram rsmkNå er det snart klart for Ranheim Skolemusikkorps julemesse, en årlig tradisjon med mange besøkende. Ønsker du å komme i førjulsstemning, besøker du Ranheim Skole på søndag 29. november. 

Arrangementsansvarlig og nestleder i korpset, Charlotte Berg Sletfjerding, og arrangementskomiteen har allerede vært i julestemning i mange måneder, for det å arrangere julemesse krever planlegging fra tidlig høst.

Ranheims største nisseorkester

Alle har noe å se frem til, for her blir det kjente julesanger fremført av Ranheims største nisseorkester, korpset selv. Både aspiranter, junior og hovedkorps vil spille, og verdens søteste drillere vil også opptre. I tillegg har vi noen som har hatt «Blås i SFO» som skal opptre med oss!

 Sveler, julegrøt og varmmat

Det vil også bli mange andre sanseopplevelser som hjelper deg med å kjenne på at jula nærmer seg. Det første som møter deg når du kommer innendørs er vår egen svelebaker, Jon Olav Berdahl, som er viden kjent for sine fantastiske sveler stekt på ekte julenissevis. I år så er det mulig å kjøpe en six-pack med sveler for å ta med seg hjem.

Julegrøt blir det, i år som i fjor, men pga nøtteallergi og strenge krav fra skolen, blir det derfor ingen mandel i grøten og marsipangriser som finnerlønn. Det vil bli annen servering fra kjøkkenet, så her skal det være mulig både å få seg noe mettende samt mye godt til kaffen, blant annet rykende fersk julebakst. Det er flere serveringssteder rundt om kring, så kø skal en slippe å stå i.

Utstillere

Man kommer ikke utenom julemessa uten at det er utstillere med egenproduserte varer i lokalene. Her har vi både de som lager egne nisser, patchwork, papirkunst, knivskjæring, en lueprodusent, og de som strikker både barneklær og gensere. Så er du på jakt etter en hjemmelaget julegave til deg selv eller andre, ja, da må dere sjekke våre utstillere.

Det kan lønne seg å komme tidlig for å sikre deg de beste og flotteste varene hos våre utstillere.

 

Boksignering

I år har vi vært så heldige at vi har fått en ekte Ranheims-forfatter, Jan Boris Stene, til å selge og signere sin debutbok «Nådegiveren». Det er en skikkelig Trondheims-krim. Har du en krim-elsker i familien, kan du sørge for at denne boken ligger under treet på julaften!

 

Førjulslotteri

I forkant av hver julemesse selger korpset lodd som trekkes under julemessa. Hovedgevinst i år er tur-retur for to med NSB til Røros og en natt på Bergstadens Hotel på Røros. Det er mange andre flotte premier, alt fra gavekort på frisør, foto, restauranter, aktiviteter samt billetter til Trøndelag teater og Åpent hus med symfoniorkesteret. Vi har også fått sesongkort til «laget vårt» Ranheim og til Byåsen håndball elite. Lodd blir solgt av korpsets medlemmer, både på butikker i nærområdet og ved dørsalg. Ta godt i mot loddselgerne! Trekning skjer på julemessa, kl. 16:00.

Tombola, katta i sekken og lykkehjul

En julemesse uten tombola og katta i sekken, ville aldri blitt en ordentlig julemesse. Selvsagt har vi dette også denne gang, og her vil det være mulig å vinne flotte premier. Suksessen Lykkehjul er også med.

Julegrantenning

Vi åpner dørene søndag klokken 13:00 og holder det gående frem til julegrana tennes kl. 17:00. Da vil FAU andre-trinn servere varm julegløgg til alle.

Garantert førjulsstemning

I flyeren som er delt ut i Ranheims postkasser, er det lagt ved en garanti om førjulsstemning. «Ja, dette er noe vi tør garantere», sier Sletfjerding. På vegne av korpsmedlemmer, korpsforeldre og skolens andre-trinn ønsker hun alle hjertelig velkommen til en flott førjulstund.

Sport:

  • 1
  • 2
Prev Next

RANHEIM gatelag

13-04-2021 Hits:460 Sport Kjell Arve Arntzen - avatar Kjell Arve Arntzen

tekst: Ivar Sandvik Ranheim har siden desember planlagt med oppstart av Gatelag i 2021. Gjennom Fotballstiftelsen, som er paraplyorganisasjonen for alle gatelagene i norske toppklubber, har vi brukt tid på å...

Les mer...

KANONSIGNERING

22-03-2021 Hits:1402 Sport Kjell Arve Arntzen - avatar Kjell Arve Arntzen

KANONSIGNERING

tekst: Kjell A. Arntzen         foto: KA og wikipedia En kjempefornøyd Frank Lidahl får nå en ekstra grunn til å glede seg til sesongstart! Jeg våger denne overskriften selv om jeg vet at...

Les mer...

Da vi tok pokalen!

10-03-2021 Hits:355 Sport Kjell Arve Arntzen - avatar Kjell Arve Arntzen

Da vi tok pokalen!

tekst: Ingvar Auran, 7. klasse ved Ranheim skole 1929 Det var guttekamp mot Freidig i 1929. Kyrres farfar var med, Arvid Gjengstø og Ragnar Guldberg scoret mål. Kyrre Auran har tatt vår...

Les mer...

4-1 i en forrykende kamp!

19-12-2020 Hits:566 Sport Kjell Arve Arntzen - avatar Kjell Arve Arntzen

Tekst: Kjell A. Arntzen Det skal to gode lag til for å skape en forrykende kamp og forestilling. Det var ikke klart før i kampens siste minutter hvordan dette skulle ende...

Les mer...