A+ A A-

«Det var øl, berusende ord, det var sommer det var sol. Det var hjerter i brann, blikkstille vann. Alt på denne jord.» Slik er noen strofer av Postgirobyggets sommerfarsott for noen år siden. Den spilles ennå og forteller at nå er det sommer! Vi ser imidlertid ikke lettkledde jenter og gutter på svabergene, knapt noen ute i det kalde badevannet vi har i Hansbakkfjæra. Tirsdagens VG skrev imidlertid om at vi «skulle nyte sommerværet og varmen som var i anmarsj». Mon tro om den kommer hit til Trøndelag? Er du først «værsjuk» så er du skikkelig «værsjuk» når det er 11 grader og pissregn først på juli. Jeg har denne diagnosen. Helga kommer uansett og ting skjer.

Fredag 7. juli fra klokka 12.00 (antatt klokkeslett) og utover dagen fortsetter NM-øvelsene for kaninene. Det hele foregår på «Almås-gården» (tidligere Reppe Ridesenter). Se for øvrig egen artikkel som bl.a. inneholder dagsprogrammet for øvelsene kaninene skal gjennom.

Fredag 7. juli er det sikkert plasser å få både på Romantica og Land & Strand.

Lørdag 8. juli fra klokka 12.00 og utover avvikles to finaler i årets norske mesterskap for kaniner. Det er «gammelkaninene som skal kjempe om NM-tittelen. I tillegg skal elitekaninene hoppe høyde!

Lørdag 8. juli klokka 15.30 spiller Rosenborg BK sin kamp mot Sandefjord. Nå står det virkelig om å vise form, sikre 3 poeng og få gløden inn i laget og blant publikum for kvalifiseringskampene for Europa starter.

Lørdag 8. juli vil det trolig også være mulig å få servert mat og drikke på våre to serveringssteder. Romantica og Land & Strand har vanlig åpningstid.

Søndag 9. juli klokka 11.00 er det gudstjeneste i Charlottenlund kirke. Det er kapellan Wiebke Hummelgård som forretter. Det er godt med parkeringsplasser ved kirka.

Søndag 9. juli fra klokka 12.00 avvikles de siste finalene i kaninmesterskapet. Det er elitekaninene som skal gjøre opp i de to grenene i hinderløypa, rett og krokete.

Søndag 9. juli mellom klokka 12.00 og 15.00 er det tid for en tur innom bydelsmuseet. Vertskapet står klar med nytrukket kaffe, saft og nystekte vafler. Om du ønsker det gis det også omvisning i hovedbygningen og pakkhuset. Ta kontakt med en fra vertskapet om du har ønske om en omvisning.

Sport:

  • 1
  • 2
Prev Next

Trøndere og fotball

04-09-2017 Hits:525 Sport Kjell Arve Arntzen - avatar Kjell Arve Arntzen

Trøndere og fotball

tekst: Per Svendsen Den siste trønderen som har forlatt Rosenborg er Fredrik Midtsjø. Nå er det få igjen på byens flaggskip. I Adresseavisen ble vi for få dager siden kjent med to...

Les mer...

Kongsvinger kommer på søndag

30-08-2017 Hits:246 Sport Kjell Arve Arntzen - avatar Kjell Arve Arntzen

Kongsvinger kommer på søndag

tekst: Kjell Arntzen Vi ser fram til søndag med optimisme! Det er ingen lett motstander som kommer hit til EXTRA Arena. Motstander er fjorårets cupfinalist Kongsvinger, et lag som riktignok ble...

Les mer...

Lørdag er det klart for høstens fotballf…

16-08-2017 Hits:391 Sport Kjell Arve Arntzen - avatar Kjell Arve Arntzen

Lørdag er det klart for høstens fotballfest

tekst og foto: Kjell Arntzen Lørdag bør vi kunne fylle tribunen på EXTRA Arena Førstkommende lørdag kommer kampen vi alle har ventet på. Større kamp i trøndersk fotball finnes ikke. Her får...

Les mer...

Ei stor helg for RANHEIM

24-07-2017 Hits:549 Sport Kjell Arve Arntzen - avatar Kjell Arve Arntzen

Ei stor helg for RANHEIM

tekst og foto: Kjell Arntzen Når jeg laget en overskrift som sier noe om ei «stor» helg for Ranheim så bruset det selvfølgelig av entusiasme i blod og hode. Det takket...

Les mer...