A+ A A-

«Det var øl, berusende ord, det var sommer det var sol. Det var hjerter i brann, blikkstille vann. Alt på denne jord.» Slik er noen strofer av Postgirobyggets sommerfarsott for noen år siden. Den spilles ennå og forteller at nå er det sommer! Vi ser imidlertid ikke lettkledde jenter og gutter på svabergene, knapt noen ute i det kalde badevannet vi har i Hansbakkfjæra. Tirsdagens VG skrev imidlertid om at vi «skulle nyte sommerværet og varmen som var i anmarsj». Mon tro om den kommer hit til Trøndelag? Er du først «værsjuk» så er du skikkelig «værsjuk» når det er 11 grader og pissregn først på juli. Jeg har denne diagnosen. Helga kommer uansett og ting skjer.

Fredag 7. juli fra klokka 12.00 (antatt klokkeslett) og utover dagen fortsetter NM-øvelsene for kaninene. Det hele foregår på «Almås-gården» (tidligere Reppe Ridesenter). Se for øvrig egen artikkel som bl.a. inneholder dagsprogrammet for øvelsene kaninene skal gjennom.

Fredag 7. juli er det sikkert plasser å få både på Romantica og Land & Strand.

Lørdag 8. juli fra klokka 12.00 og utover avvikles to finaler i årets norske mesterskap for kaniner. Det er «gammelkaninene som skal kjempe om NM-tittelen. I tillegg skal elitekaninene hoppe høyde!

Lørdag 8. juli klokka 15.30 spiller Rosenborg BK sin kamp mot Sandefjord. Nå står det virkelig om å vise form, sikre 3 poeng og få gløden inn i laget og blant publikum for kvalifiseringskampene for Europa starter.

Lørdag 8. juli vil det trolig også være mulig å få servert mat og drikke på våre to serveringssteder. Romantica og Land & Strand har vanlig åpningstid.

Søndag 9. juli klokka 11.00 er det gudstjeneste i Charlottenlund kirke. Det er kapellan Wiebke Hummelgård som forretter. Det er godt med parkeringsplasser ved kirka.

Søndag 9. juli fra klokka 12.00 avvikles de siste finalene i kaninmesterskapet. Det er elitekaninene som skal gjøre opp i de to grenene i hinderløypa, rett og krokete.

Søndag 9. juli mellom klokka 12.00 og 15.00 er det tid for en tur innom bydelsmuseet. Vertskapet står klar med nytrukket kaffe, saft og nystekte vafler. Om du ønsker det gis det også omvisning i hovedbygningen og pakkhuset. Ta kontakt med en fra vertskapet om du har ønske om en omvisning.

Sport:

  • 1
  • 2
Prev Next

Flotte prestasjoner av RILs utøvere i UM

12-03-2018 Hits:203 Sport Kjell Arve Arntzen - avatar Kjell Arve Arntzen

tekst og foto: Jan Vestre, Bydelsnytt Jan Vestre i Bydelsnytt har gitt oss tillatelse til å publisere denne artikkelen fra UM i friidrett som denne helga ble avviklet på Steinkjer. Som...

Les mer...

AVLYST - en blemme av NFF

10-03-2018 Hits:860 Sport Kjell Arve Arntzen - avatar Kjell Arve Arntzen

AVLYST - en blemme av NFF

tekst og foto: Kjell Arntzen                                                    ...

Les mer...

Dagens kamp mot BRANN

10-03-2018 Hits:759 Sport Kjell Arve Arntzen - avatar Kjell Arve Arntzen

Dagens kamp mot BRANN

tekst og foto: Kjell Arntzen Boligene langs Ranheimsveien har fått sine balkongflagg I skrivende stund er det 3 timer til dagens Eliteseriekamp mot Brann. Store deler av Ranheim er pyntet med Ranheimsflagg...

Les mer...

Coop EXTRA styrker sitt engasjement

06-03-2018 Hits:542 Sport Kjell Arve Arntzen - avatar Kjell Arve Arntzen

Coop EXTRA styrker sitt engasjement

av: Kjell Arntzen                                 foto: fra COOP/Kjell Arntzen Coop Extra har forsterket sitt engasjement i Ranehim Toppfotball Interessen rundt RANHEIM TOPPFOTBALL er merkbar på mange områder. Landets storaviser som VG og Dagbladet, Adresseavisen...

Les mer...