A+ A A-

«Det var øl, berusende ord, det var sommer det var sol. Det var hjerter i brann, blikkstille vann. Alt på denne jord.» Slik er noen strofer av Postgirobyggets sommerfarsott for noen år siden. Den spilles ennå og forteller at nå er det sommer! Vi ser imidlertid ikke lettkledde jenter og gutter på svabergene, knapt noen ute i det kalde badevannet vi har i Hansbakkfjæra. Tirsdagens VG skrev imidlertid om at vi «skulle nyte sommerværet og varmen som var i anmarsj». Mon tro om den kommer hit til Trøndelag? Er du først «værsjuk» så er du skikkelig «værsjuk» når det er 11 grader og pissregn først på juli. Jeg har denne diagnosen. Helga kommer uansett og ting skjer.

Fredag 7. juli fra klokka 12.00 (antatt klokkeslett) og utover dagen fortsetter NM-øvelsene for kaninene. Det hele foregår på «Almås-gården» (tidligere Reppe Ridesenter). Se for øvrig egen artikkel som bl.a. inneholder dagsprogrammet for øvelsene kaninene skal gjennom.

Fredag 7. juli er det sikkert plasser å få både på Romantica og Land & Strand.

Lørdag 8. juli fra klokka 12.00 og utover avvikles to finaler i årets norske mesterskap for kaniner. Det er «gammelkaninene som skal kjempe om NM-tittelen. I tillegg skal elitekaninene hoppe høyde!

Lørdag 8. juli klokka 15.30 spiller Rosenborg BK sin kamp mot Sandefjord. Nå står det virkelig om å vise form, sikre 3 poeng og få gløden inn i laget og blant publikum for kvalifiseringskampene for Europa starter.

Lørdag 8. juli vil det trolig også være mulig å få servert mat og drikke på våre to serveringssteder. Romantica og Land & Strand har vanlig åpningstid.

Søndag 9. juli klokka 11.00 er det gudstjeneste i Charlottenlund kirke. Det er kapellan Wiebke Hummelgård som forretter. Det er godt med parkeringsplasser ved kirka.

Søndag 9. juli fra klokka 12.00 avvikles de siste finalene i kaninmesterskapet. Det er elitekaninene som skal gjøre opp i de to grenene i hinderløypa, rett og krokete.

Søndag 9. juli mellom klokka 12.00 og 15.00 er det tid for en tur innom bydelsmuseet. Vertskapet står klar med nytrukket kaffe, saft og nystekte vafler. Om du ønsker det gis det også omvisning i hovedbygningen og pakkhuset. Ta kontakt med en fra vertskapet om du har ønske om en omvisning.

Sport:

  • 1
  • 2
Prev Next

HEIA RANHEIM

04-12-2017 Hits:764 Sport Kjell Arve Arntzen - avatar Kjell Arve Arntzen

HEIA RANHEIM

av: Harald Walldén                                     foto: Ranheimsavisa og Christian Lauritsen Her blir det mange gode opplevelser...

Les mer...

ELITESERIEN!!!!!

02-12-2017 Hits:824 Sport Kjell Arve Arntzen - avatar Kjell Arve Arntzen

av: Kjell Arntzen Etter å ha vært klart best i tre av fire ordinære omganger og to ekstraomganger mot Sogndal, ble det ELITESERIEN for Ranheim! Knallbra, - ja helt fantastisk. Regner...

Les mer...

Frank før lørdagens kamp

01-12-2017 Hits:1309 Sport Kjell Arve Arntzen - avatar Kjell Arve Arntzen

Frank før lørdagens kamp

Både Frank og mange andre skal ha stor TAKK for at de har ført laget fram til denne posisjonen. Vi kan vise vår takknemlighet på EXTRA Arena i morgen ettermiddag...

Les mer...

Knepent tap, men vi er ikke slått!

29-11-2017 Hits:217 Sport Kjell Arve Arntzen - avatar Kjell Arve Arntzen

tekst: Kjell Arntzen Det var stor stemning blant de 50 som hadde funnet veien til klubbhuset i kveld. Klappsalvene kom ofte og vel fortjent gjennom store deler av 1. omgang og...

Les mer...