A+ A A-

«Det var øl, berusende ord, det var sommer det var sol. Det var hjerter i brann, blikkstille vann. Alt på denne jord.» Slik er noen strofer av Postgirobyggets sommerfarsott for noen år siden. Den spilles ennå og forteller at nå er det sommer! Vi ser imidlertid ikke lettkledde jenter og gutter på svabergene, knapt noen ute i det kalde badevannet vi har i Hansbakkfjæra. Tirsdagens VG skrev imidlertid om at vi «skulle nyte sommerværet og varmen som var i anmarsj». Mon tro om den kommer hit til Trøndelag? Er du først «værsjuk» så er du skikkelig «værsjuk» når det er 11 grader og pissregn først på juli. Jeg har denne diagnosen. Helga kommer uansett og ting skjer.

Fredag 7. juli fra klokka 12.00 (antatt klokkeslett) og utover dagen fortsetter NM-øvelsene for kaninene. Det hele foregår på «Almås-gården» (tidligere Reppe Ridesenter). Se for øvrig egen artikkel som bl.a. inneholder dagsprogrammet for øvelsene kaninene skal gjennom.

Fredag 7. juli er det sikkert plasser å få både på Romantica og Land & Strand.

Lørdag 8. juli fra klokka 12.00 og utover avvikles to finaler i årets norske mesterskap for kaniner. Det er «gammelkaninene som skal kjempe om NM-tittelen. I tillegg skal elitekaninene hoppe høyde!

Lørdag 8. juli klokka 15.30 spiller Rosenborg BK sin kamp mot Sandefjord. Nå står det virkelig om å vise form, sikre 3 poeng og få gløden inn i laget og blant publikum for kvalifiseringskampene for Europa starter.

Lørdag 8. juli vil det trolig også være mulig å få servert mat og drikke på våre to serveringssteder. Romantica og Land & Strand har vanlig åpningstid.

Søndag 9. juli klokka 11.00 er det gudstjeneste i Charlottenlund kirke. Det er kapellan Wiebke Hummelgård som forretter. Det er godt med parkeringsplasser ved kirka.

Søndag 9. juli fra klokka 12.00 avvikles de siste finalene i kaninmesterskapet. Det er elitekaninene som skal gjøre opp i de to grenene i hinderløypa, rett og krokete.

Søndag 9. juli mellom klokka 12.00 og 15.00 er det tid for en tur innom bydelsmuseet. Vertskapet står klar med nytrukket kaffe, saft og nystekte vafler. Om du ønsker det gis det også omvisning i hovedbygningen og pakkhuset. Ta kontakt med en fra vertskapet om du har ønske om en omvisning.

Sport:

  • 1
  • 2
Prev Next

Vi ser fram til kveldens kamp

08-07-2018 Hits:355 Sport Kjell Arve Arntzen - avatar Kjell Arve Arntzen

Vi ser fram til kveldens kamp

Tekst og foto: Kjell Arntzen Alle som tar turen etter FV 705 fra Reitan-krysset mot Stugudal og Brekken blir minnet om Ranheim Fotball. Måtte det bare hjelpe! Vi står foran siste seriekamp...

Les mer...

Nok en god kamp av Ranheim

01-07-2018 Hits:383 Sport Kjell Arve Arntzen - avatar Kjell Arve Arntzen

Nok en god kamp av Ranheim

tekst: Kjell Arntzen                             foto: Dagbladet nett Ranheims spillere var godt fornøyd med eget spill og 3 fortjente poeng mot Start. Ranheim tok et vakkert farvel med den humpete kunstgressmatta på Extra Arena...

Les mer...

Ranheimsgutt på talentsamling

28-06-2018 Hits:632 Sport Kjell Arve Arntzen - avatar Kjell Arve Arntzen

tekst: Kjell Arntzen                     foto: Ole Jørgen Brattland I denne uka har Odin Holm fra Ranheim deltatt på Equinors talentleir i Porsgrunn. Sammen...

Les mer...

Det ble et fortjent tap

24-06-2018 Hits:238 Sport Kjell Arve Arntzen - avatar Kjell Arve Arntzen

tekst: Kjell Arntzen Vi var nok mange som hadde forventninger om en saftig revansje etter cuptapet mot Strømsgodset, men slik skulle det ikke bli. Når prestasjonen ikke blir som den vanligvis...

Les mer...