A+ A A-

Inngangen til denne helga forteller meg at det er sommertid. Ikke fordi at været er så fantastisk sommerlig, men i bydelen er det færre folk å treffe. Selv på en tur langs stien som følger fjærastrekket ser jeg få. Noen barnehagebarn leker i vannkanten, noen ungdommer har hælt seg ut i det kalde badevannet, men ellers er det langt fra folksomt. Selv på den provisoriske kaféen på Lavendel er det lite folk å se. Konklusjonen må være at nå er det mange som har reist på ferie. For egen del står hytta klar for vår ferie, men værsjuk som jeg er må været bedres om ikke denne ferien skal starte med PC-søk etter en reise til sydens sol og varme. For dere som fortsatt skal være her på Ranheim er det ting som tyder på at innholdet i denne helga må dere lage selv.

Fredag 14.07. har vi ingen ting på blokka. Vi tyr til å anbefale et besøk på Romantica og/eller Land & Strand. Her treffer du folk, får anledning til en matbit og noe klarert drikke i hyggelige omgivelser.

Lørdag 15.07. synes det heller ikke være mye spennende å ta seg til. Har du noen som har plass på kirkegården kan deler av dagen brukes til å se til gravstedet eller bare spasere over den flotte kirkegården vi har. Om været tillater det bør det også være aktuelt å ta en tur ned til fjæra. Ta gjerne turen innom Pettersenfjæra for å se den flotte gapahuken som nå snart er ferdig.

Søndag 16.07. klokka 11.00 er det gudstjeneste i Ranheim kirke. Denne søndagen er det sokneprest Morten Andersen som forretter.

Søndag 16.07. mellom klokka 12.00 og 15.00 er det som vanlig mulig å ta seg en tur innom vårt flotte bydelsmuseum. Her er det samlet over 4.000 gjenstander i pakkhuset og hovedbygningen. De fleste gjenstandene stammer fra gårder og heimer her på Ranheim. Ta kontakt med vertskapet om du/dere ønsker en omvisning. Som vanlig serveres det nystekte vafler, nytrukket kaffe og god saft.

Sport:

  • 1
  • 2
Prev Next

Flotte prestasjoner av RILs utøvere i UM

12-03-2018 Hits:203 Sport Kjell Arve Arntzen - avatar Kjell Arve Arntzen

tekst og foto: Jan Vestre, Bydelsnytt Jan Vestre i Bydelsnytt har gitt oss tillatelse til å publisere denne artikkelen fra UM i friidrett som denne helga ble avviklet på Steinkjer. Som...

Les mer...

AVLYST - en blemme av NFF

10-03-2018 Hits:860 Sport Kjell Arve Arntzen - avatar Kjell Arve Arntzen

AVLYST - en blemme av NFF

tekst og foto: Kjell Arntzen                                                    ...

Les mer...

Dagens kamp mot BRANN

10-03-2018 Hits:759 Sport Kjell Arve Arntzen - avatar Kjell Arve Arntzen

Dagens kamp mot BRANN

tekst og foto: Kjell Arntzen Boligene langs Ranheimsveien har fått sine balkongflagg I skrivende stund er det 3 timer til dagens Eliteseriekamp mot Brann. Store deler av Ranheim er pyntet med Ranheimsflagg...

Les mer...

Coop EXTRA styrker sitt engasjement

06-03-2018 Hits:542 Sport Kjell Arve Arntzen - avatar Kjell Arve Arntzen

Coop EXTRA styrker sitt engasjement

av: Kjell Arntzen                                 foto: fra COOP/Kjell Arntzen Coop Extra har forsterket sitt engasjement i Ranehim Toppfotball Interessen rundt RANHEIM TOPPFOTBALL er merkbar på mange områder. Landets storaviser som VG og Dagbladet, Adresseavisen...

Les mer...