A+ A A-

Det er fortsatt sommer over Ranheim og i Ranheimsavisa. Været har bedret seg på Ranheim, og her i Stugudal så er det faktisk godt å være til. Med temperaturer over 20 grader har vi lite å klage på, selv ei lita regnskur på fem minutter står vi over med. Det vises på aktivitetskalenderen vi har oversikt over for Ranheim at det er lite som foregår utenom de faste helgeaktivitetene. Vi er imidlertid så heldige at vi bor ved sjøen og flotte badestrender, noe som gjør at vi har det godt nå både på strandstolen, badepleddet og ute i vannet. God helg til dere alle! Så vil vi også ønske Eirin Myrvang Berg lykke til i finalen på lørdag. 

Fredag 28.07. har vi ikke oversikt over noe som foregår. Kanskje er det aktivitet på breddebanene, kanskje ikke? Fjæra og Solemsvåttan ligger der og må friste til en utfart, ikke bare på denne fredagen, men også ellers i helga. På kvelden kan vi slappe av med en matbit og noe godt i glasset både på Romantica og Land & Strand.

Lørdag 29.07. gjentar det samme seg. Det som står for fredag kan også gjelde for denne siste lørdagen i juli.

Søndag 30.07. Så er vi endelig over på en dag det skjer noe på Ranheim og andre steder i landet. Vi starter med og er mest opptatt av det som skjer på Ranheim, men denne gang avlegger vi også Sandnes et lite besøk.

Søndag 30.07. klokka 11.00 er det gudstjeneste i Ranheim kirke. Denne gang er det sokneprest Morten Andersen som forretter.

Fra klokka 12.00 til klokka 15.00 har alle mulighet for å avlegge vårt flotte bydelsmuseum et besøk. Ranheim Bydels Museum holder til i de gamle stasjonsbygningene like ved Ranheim kirke. Søndagens vertskap har nystekte vafler, kaffe og saft klargjort for søndagens gjester. Museet opplyser at de har anskaffet to ny parasoller for de som foretrekker å skjermes for sola på plattingen. Ta turen innom om det regner eller sola skinner!

Søndag 30.07. klokka 15.00 møtes to av Ranheims konkurrenter i OBOS-ligaen, Sandnes Ulf og Start, til sitt interne oppgjør på Sandnes Idrettspark. Lagene ligger før søndagens kamp som nummer 3 og 2 (Start). Begge har 30 poeng og er fattige ett poeng foran våre yndlinger. Kan vi håpe på uavgjort i dette oppgjøret?

Søndag 30.07. klokka 18.00 tar Ranheim imot Tromsdalen på EXTRA Arena. Det er lagene som ligger nummer 4 og 5 på tabellen. Med hjemmeseier vil Ranheim ligge dårligst som nummer 3 etter 17 spilte kamper. Det ser fortsatt lyst ut for kvalifiseringsspill for opprykk til Eliteserien. Møt opp og gi laget din støtte!

Sport:

  • 1
  • 2
Prev Next

HEIA RANHEIM

04-12-2017 Hits:764 Sport Kjell Arve Arntzen - avatar Kjell Arve Arntzen

HEIA RANHEIM

av: Harald Walldén                                     foto: Ranheimsavisa og Christian Lauritsen Her blir det mange gode opplevelser...

Les mer...

ELITESERIEN!!!!!

02-12-2017 Hits:824 Sport Kjell Arve Arntzen - avatar Kjell Arve Arntzen

av: Kjell Arntzen Etter å ha vært klart best i tre av fire ordinære omganger og to ekstraomganger mot Sogndal, ble det ELITESERIEN for Ranheim! Knallbra, - ja helt fantastisk. Regner...

Les mer...

Frank før lørdagens kamp

01-12-2017 Hits:1309 Sport Kjell Arve Arntzen - avatar Kjell Arve Arntzen

Frank før lørdagens kamp

Både Frank og mange andre skal ha stor TAKK for at de har ført laget fram til denne posisjonen. Vi kan vise vår takknemlighet på EXTRA Arena i morgen ettermiddag...

Les mer...

Knepent tap, men vi er ikke slått!

29-11-2017 Hits:217 Sport Kjell Arve Arntzen - avatar Kjell Arve Arntzen

tekst: Kjell Arntzen Det var stor stemning blant de 50 som hadde funnet veien til klubbhuset i kveld. Klappsalvene kom ofte og vel fortjent gjennom store deler av 1. omgang og...

Les mer...