A+ A A-

Det er fortsatt sommer over Ranheim og i Ranheimsavisa. Været har bedret seg på Ranheim, og her i Stugudal så er det faktisk godt å være til. Med temperaturer over 20 grader har vi lite å klage på, selv ei lita regnskur på fem minutter står vi over med. Det vises på aktivitetskalenderen vi har oversikt over for Ranheim at det er lite som foregår utenom de faste helgeaktivitetene. Vi er imidlertid så heldige at vi bor ved sjøen og flotte badestrender, noe som gjør at vi har det godt nå både på strandstolen, badepleddet og ute i vannet. God helg til dere alle! Så vil vi også ønske Eirin Myrvang Berg lykke til i finalen på lørdag. 

Fredag 28.07. har vi ikke oversikt over noe som foregår. Kanskje er det aktivitet på breddebanene, kanskje ikke? Fjæra og Solemsvåttan ligger der og må friste til en utfart, ikke bare på denne fredagen, men også ellers i helga. På kvelden kan vi slappe av med en matbit og noe godt i glasset både på Romantica og Land & Strand.

Lørdag 29.07. gjentar det samme seg. Det som står for fredag kan også gjelde for denne siste lørdagen i juli.

Søndag 30.07. Så er vi endelig over på en dag det skjer noe på Ranheim og andre steder i landet. Vi starter med og er mest opptatt av det som skjer på Ranheim, men denne gang avlegger vi også Sandnes et lite besøk.

Søndag 30.07. klokka 11.00 er det gudstjeneste i Ranheim kirke. Denne gang er det sokneprest Morten Andersen som forretter.

Fra klokka 12.00 til klokka 15.00 har alle mulighet for å avlegge vårt flotte bydelsmuseum et besøk. Ranheim Bydels Museum holder til i de gamle stasjonsbygningene like ved Ranheim kirke. Søndagens vertskap har nystekte vafler, kaffe og saft klargjort for søndagens gjester. Museet opplyser at de har anskaffet to ny parasoller for de som foretrekker å skjermes for sola på plattingen. Ta turen innom om det regner eller sola skinner!

Søndag 30.07. klokka 15.00 møtes to av Ranheims konkurrenter i OBOS-ligaen, Sandnes Ulf og Start, til sitt interne oppgjør på Sandnes Idrettspark. Lagene ligger før søndagens kamp som nummer 3 og 2 (Start). Begge har 30 poeng og er fattige ett poeng foran våre yndlinger. Kan vi håpe på uavgjort i dette oppgjøret?

Søndag 30.07. klokka 18.00 tar Ranheim imot Tromsdalen på EXTRA Arena. Det er lagene som ligger nummer 4 og 5 på tabellen. Med hjemmeseier vil Ranheim ligge dårligst som nummer 3 etter 17 spilte kamper. Det ser fortsatt lyst ut for kvalifiseringsspill for opprykk til Eliteserien. Møt opp og gi laget din støtte!

Sport:

  • 1
  • 2
Prev Next

Vi ser fram til kveldens kamp

08-07-2018 Hits:355 Sport Kjell Arve Arntzen - avatar Kjell Arve Arntzen

Vi ser fram til kveldens kamp

Tekst og foto: Kjell Arntzen Alle som tar turen etter FV 705 fra Reitan-krysset mot Stugudal og Brekken blir minnet om Ranheim Fotball. Måtte det bare hjelpe! Vi står foran siste seriekamp...

Les mer...

Nok en god kamp av Ranheim

01-07-2018 Hits:383 Sport Kjell Arve Arntzen - avatar Kjell Arve Arntzen

Nok en god kamp av Ranheim

tekst: Kjell Arntzen                             foto: Dagbladet nett Ranheims spillere var godt fornøyd med eget spill og 3 fortjente poeng mot Start. Ranheim tok et vakkert farvel med den humpete kunstgressmatta på Extra Arena...

Les mer...

Ranheimsgutt på talentsamling

28-06-2018 Hits:632 Sport Kjell Arve Arntzen - avatar Kjell Arve Arntzen

tekst: Kjell Arntzen                     foto: Ole Jørgen Brattland I denne uka har Odin Holm fra Ranheim deltatt på Equinors talentleir i Porsgrunn. Sammen...

Les mer...

Det ble et fortjent tap

24-06-2018 Hits:238 Sport Kjell Arve Arntzen - avatar Kjell Arve Arntzen

tekst: Kjell Arntzen Vi var nok mange som hadde forventninger om en saftig revansje etter cuptapet mot Strømsgodset, men slik skulle det ikke bli. Når prestasjonen ikke blir som den vanligvis...

Les mer...