A+ A A-

Det er fortsatt sommer over Ranheim og i Ranheimsavisa. Været har bedret seg på Ranheim, og her i Stugudal så er det faktisk godt å være til. Med temperaturer over 20 grader har vi lite å klage på, selv ei lita regnskur på fem minutter står vi over med. Det vises på aktivitetskalenderen vi har oversikt over for Ranheim at det er lite som foregår utenom de faste helgeaktivitetene. Vi er imidlertid så heldige at vi bor ved sjøen og flotte badestrender, noe som gjør at vi har det godt nå både på strandstolen, badepleddet og ute i vannet. God helg til dere alle! Så vil vi også ønske Eirin Myrvang Berg lykke til i finalen på lørdag. 

Fredag 28.07. har vi ikke oversikt over noe som foregår. Kanskje er det aktivitet på breddebanene, kanskje ikke? Fjæra og Solemsvåttan ligger der og må friste til en utfart, ikke bare på denne fredagen, men også ellers i helga. På kvelden kan vi slappe av med en matbit og noe godt i glasset både på Romantica og Land & Strand.

Lørdag 29.07. gjentar det samme seg. Det som står for fredag kan også gjelde for denne siste lørdagen i juli.

Søndag 30.07. Så er vi endelig over på en dag det skjer noe på Ranheim og andre steder i landet. Vi starter med og er mest opptatt av det som skjer på Ranheim, men denne gang avlegger vi også Sandnes et lite besøk.

Søndag 30.07. klokka 11.00 er det gudstjeneste i Ranheim kirke. Denne gang er det sokneprest Morten Andersen som forretter.

Fra klokka 12.00 til klokka 15.00 har alle mulighet for å avlegge vårt flotte bydelsmuseum et besøk. Ranheim Bydels Museum holder til i de gamle stasjonsbygningene like ved Ranheim kirke. Søndagens vertskap har nystekte vafler, kaffe og saft klargjort for søndagens gjester. Museet opplyser at de har anskaffet to ny parasoller for de som foretrekker å skjermes for sola på plattingen. Ta turen innom om det regner eller sola skinner!

Søndag 30.07. klokka 15.00 møtes to av Ranheims konkurrenter i OBOS-ligaen, Sandnes Ulf og Start, til sitt interne oppgjør på Sandnes Idrettspark. Lagene ligger før søndagens kamp som nummer 3 og 2 (Start). Begge har 30 poeng og er fattige ett poeng foran våre yndlinger. Kan vi håpe på uavgjort i dette oppgjøret?

Søndag 30.07. klokka 18.00 tar Ranheim imot Tromsdalen på EXTRA Arena. Det er lagene som ligger nummer 4 og 5 på tabellen. Med hjemmeseier vil Ranheim ligge dårligst som nummer 3 etter 17 spilte kamper. Det ser fortsatt lyst ut for kvalifiseringsspill for opprykk til Eliteserien. Møt opp og gi laget din støtte!

Sport:

  • 1
  • 2
Prev Next

Lørdag er det klart for høstens fotballf…

16-08-2017 Hits:209 Sport Kjell Arve Arntzen - avatar Kjell Arve Arntzen

Lørdag er det klart for høstens fotballfest

tekst og foto: Kjell Arntzen Lørdag bør vi kunne fylle tribunen på EXTRA Arena Førstkommende lørdag kommer kampen vi alle har ventet på. Større kamp i trøndersk fotball finnes ikke. Her får...

Les mer...

Ei stor helg for RANHEIM

24-07-2017 Hits:363 Sport Kjell Arve Arntzen - avatar Kjell Arve Arntzen

Ei stor helg for RANHEIM

tekst og foto: Kjell Arntzen Når jeg laget en overskrift som sier noe om ei «stor» helg for Ranheim så bruset det selvfølgelig av entusiasme i blod og hode. Det takket...

Les mer...

For 50 år siden

10-07-2017 Hits:442 Sport Kjell Arve Arntzen - avatar Kjell Arve Arntzen

For 50 år siden

tekst og foto: Kjell Arntzen Det som omtales i denne artikkelen er fra perioden etter Ernst "Kruska" Larsen. Det er nok mange av våre lesere som ikke kjenner til 1,57,0. Hva i...

Les mer...

Det går faktisk å tape 2-0 hjemme!

02-07-2017 Hits:296 Sport Kjell Arve Arntzen - avatar Kjell Arve Arntzen

av. Kjell Arntzen Selv med et konstant press gjennom hele 1. omgang hvor jeg telte 9-1 i målsjanser sto det 0-1 ved pause. Ganske så ufattelig at det går an. Etter...

Les mer...