A+ A A-

Vi har allerede nådd august måned, men fortsatt er det skolefri to uker til. Ferien i Tydal er heller ikke over, ei uke gjenstår. Livet på Ranheim begynner å ta seg opp, men fortsatt bærer ukedagene og helgene preg av at det fortsatt er sommer. Det flotte været vi har hatt i slutten av juli og nå først på august kan gjerne fortsette utover august. Vi kan fortsatt nyte fine sommerkvelder selv om det er blitt noe mørkere. I fjellet modner multene og det kan dra seg til mot et bra år for multer både i Tydal og andre steder. Så over til det vi vet skjer i helga:

Fredag 4. august har vi som vanlig nå i sommer ingen ting å meddele. Vi gjentar at helga godt kan innledes på Romantica eller Land & Strand. Det bør også være aktuelt å nyte en flott sommerkveld i Hansbakkfjæra, Pettersenfjæra, på Tangen og andre steder i vårt langstrakte strandområde. Ta dere en gjerne en tur ned til Pettersenfjæra og se på den nye gapahuken som er reist, sett dere rundt langbordet og kos dere!

Lørdag 5. august klokka 18.00 er det klart for Eliteseriekamp mellom Rosenborg og Kristiansund. Kampen går på Lerkendal. Kanskje vi her får se Torgil Gjertsen i KBKs lagoppstilling?

Søndag 6. august klokka 11.00 ringer klokkene i Charlottenlund kirke inn til gudstjeneste. Det er sokneprest Morten Andersen som forretter denne søndagen.

Søndag 6. august mellom klokka 12.00 og 15.00 holde bydelsmuseet åpent. Søndagens vaktlag ønsker alle velkommen til en god prat over en kopp kaffe og nystekte vafler. Vi ser gjerne at dere også vil benytte anledningen til å ta en runde rundt i bygningene for å se på museets rikholdige samlinger. Om været tillater det vil det bli dekket bord på uteplassen.

Søndag 6. august klokka 18.00 spiller Ranheim Toppfotball kamp i OBOS-ligaen. Denne gang er det bergenslaget Åsane som får gleden av å ta imot et av topplagene i serien. Dette blir en tøff kamp. Åsane er faktisk det eneste laget i OBOS-ligaen som ennå ikke har tapt hjemme! Ranheim reiser til Bergen for å ødelegge denne statistikken. Kampen overføres i klubbhuset.

Sport:

  • 1
  • 2
Prev Next

Trøndere og fotball

04-09-2017 Hits:525 Sport Kjell Arve Arntzen - avatar Kjell Arve Arntzen

Trøndere og fotball

tekst: Per Svendsen Den siste trønderen som har forlatt Rosenborg er Fredrik Midtsjø. Nå er det få igjen på byens flaggskip. I Adresseavisen ble vi for få dager siden kjent med to...

Les mer...

Kongsvinger kommer på søndag

30-08-2017 Hits:246 Sport Kjell Arve Arntzen - avatar Kjell Arve Arntzen

Kongsvinger kommer på søndag

tekst: Kjell Arntzen Vi ser fram til søndag med optimisme! Det er ingen lett motstander som kommer hit til EXTRA Arena. Motstander er fjorårets cupfinalist Kongsvinger, et lag som riktignok ble...

Les mer...

Lørdag er det klart for høstens fotballf…

16-08-2017 Hits:391 Sport Kjell Arve Arntzen - avatar Kjell Arve Arntzen

Lørdag er det klart for høstens fotballfest

tekst og foto: Kjell Arntzen Lørdag bør vi kunne fylle tribunen på EXTRA Arena Førstkommende lørdag kommer kampen vi alle har ventet på. Større kamp i trøndersk fotball finnes ikke. Her får...

Les mer...

Ei stor helg for RANHEIM

24-07-2017 Hits:549 Sport Kjell Arve Arntzen - avatar Kjell Arve Arntzen

Ei stor helg for RANHEIM

tekst og foto: Kjell Arntzen Når jeg laget en overskrift som sier noe om ei «stor» helg for Ranheim så bruset det selvfølgelig av entusiasme i blod og hode. Det takket...

Les mer...