A+ A A-

Vi har allerede nådd august måned, men fortsatt er det skolefri to uker til. Ferien i Tydal er heller ikke over, ei uke gjenstår. Livet på Ranheim begynner å ta seg opp, men fortsatt bærer ukedagene og helgene preg av at det fortsatt er sommer. Det flotte været vi har hatt i slutten av juli og nå først på august kan gjerne fortsette utover august. Vi kan fortsatt nyte fine sommerkvelder selv om det er blitt noe mørkere. I fjellet modner multene og det kan dra seg til mot et bra år for multer både i Tydal og andre steder. Så over til det vi vet skjer i helga:

Fredag 4. august har vi som vanlig nå i sommer ingen ting å meddele. Vi gjentar at helga godt kan innledes på Romantica eller Land & Strand. Det bør også være aktuelt å nyte en flott sommerkveld i Hansbakkfjæra, Pettersenfjæra, på Tangen og andre steder i vårt langstrakte strandområde. Ta dere en gjerne en tur ned til Pettersenfjæra og se på den nye gapahuken som er reist, sett dere rundt langbordet og kos dere!

Lørdag 5. august klokka 18.00 er det klart for Eliteseriekamp mellom Rosenborg og Kristiansund. Kampen går på Lerkendal. Kanskje vi her får se Torgil Gjertsen i KBKs lagoppstilling?

Søndag 6. august klokka 11.00 ringer klokkene i Charlottenlund kirke inn til gudstjeneste. Det er sokneprest Morten Andersen som forretter denne søndagen.

Søndag 6. august mellom klokka 12.00 og 15.00 holde bydelsmuseet åpent. Søndagens vaktlag ønsker alle velkommen til en god prat over en kopp kaffe og nystekte vafler. Vi ser gjerne at dere også vil benytte anledningen til å ta en runde rundt i bygningene for å se på museets rikholdige samlinger. Om været tillater det vil det bli dekket bord på uteplassen.

Søndag 6. august klokka 18.00 spiller Ranheim Toppfotball kamp i OBOS-ligaen. Denne gang er det bergenslaget Åsane som får gleden av å ta imot et av topplagene i serien. Dette blir en tøff kamp. Åsane er faktisk det eneste laget i OBOS-ligaen som ennå ikke har tapt hjemme! Ranheim reiser til Bergen for å ødelegge denne statistikken. Kampen overføres i klubbhuset.

Sport:

  • 1
  • 2
Prev Next

Flotte prestasjoner av RILs utøvere i UM

12-03-2018 Hits:203 Sport Kjell Arve Arntzen - avatar Kjell Arve Arntzen

tekst og foto: Jan Vestre, Bydelsnytt Jan Vestre i Bydelsnytt har gitt oss tillatelse til å publisere denne artikkelen fra UM i friidrett som denne helga ble avviklet på Steinkjer. Som...

Les mer...

AVLYST - en blemme av NFF

10-03-2018 Hits:860 Sport Kjell Arve Arntzen - avatar Kjell Arve Arntzen

AVLYST - en blemme av NFF

tekst og foto: Kjell Arntzen                                                    ...

Les mer...

Dagens kamp mot BRANN

10-03-2018 Hits:759 Sport Kjell Arve Arntzen - avatar Kjell Arve Arntzen

Dagens kamp mot BRANN

tekst og foto: Kjell Arntzen Boligene langs Ranheimsveien har fått sine balkongflagg I skrivende stund er det 3 timer til dagens Eliteseriekamp mot Brann. Store deler av Ranheim er pyntet med Ranheimsflagg...

Les mer...

Coop EXTRA styrker sitt engasjement

06-03-2018 Hits:542 Sport Kjell Arve Arntzen - avatar Kjell Arve Arntzen

Coop EXTRA styrker sitt engasjement

av: Kjell Arntzen                                 foto: fra COOP/Kjell Arntzen Coop Extra har forsterket sitt engasjement i Ranehim Toppfotball Interessen rundt RANHEIM TOPPFOTBALL er merkbar på mange områder. Landets storaviser som VG og Dagbladet, Adresseavisen...

Les mer...