A+ A A-

Vi har allerede nådd august måned, men fortsatt er det skolefri to uker til. Ferien i Tydal er heller ikke over, ei uke gjenstår. Livet på Ranheim begynner å ta seg opp, men fortsatt bærer ukedagene og helgene preg av at det fortsatt er sommer. Det flotte været vi har hatt i slutten av juli og nå først på august kan gjerne fortsette utover august. Vi kan fortsatt nyte fine sommerkvelder selv om det er blitt noe mørkere. I fjellet modner multene og det kan dra seg til mot et bra år for multer både i Tydal og andre steder. Så over til det vi vet skjer i helga:

Fredag 4. august har vi som vanlig nå i sommer ingen ting å meddele. Vi gjentar at helga godt kan innledes på Romantica eller Land & Strand. Det bør også være aktuelt å nyte en flott sommerkveld i Hansbakkfjæra, Pettersenfjæra, på Tangen og andre steder i vårt langstrakte strandområde. Ta dere en gjerne en tur ned til Pettersenfjæra og se på den nye gapahuken som er reist, sett dere rundt langbordet og kos dere!

Lørdag 5. august klokka 18.00 er det klart for Eliteseriekamp mellom Rosenborg og Kristiansund. Kampen går på Lerkendal. Kanskje vi her får se Torgil Gjertsen i KBKs lagoppstilling?

Søndag 6. august klokka 11.00 ringer klokkene i Charlottenlund kirke inn til gudstjeneste. Det er sokneprest Morten Andersen som forretter denne søndagen.

Søndag 6. august mellom klokka 12.00 og 15.00 holde bydelsmuseet åpent. Søndagens vaktlag ønsker alle velkommen til en god prat over en kopp kaffe og nystekte vafler. Vi ser gjerne at dere også vil benytte anledningen til å ta en runde rundt i bygningene for å se på museets rikholdige samlinger. Om været tillater det vil det bli dekket bord på uteplassen.

Søndag 6. august klokka 18.00 spiller Ranheim Toppfotball kamp i OBOS-ligaen. Denne gang er det bergenslaget Åsane som får gleden av å ta imot et av topplagene i serien. Dette blir en tøff kamp. Åsane er faktisk det eneste laget i OBOS-ligaen som ennå ikke har tapt hjemme! Ranheim reiser til Bergen for å ødelegge denne statistikken. Kampen overføres i klubbhuset.

Sport:

  • 1
  • 2
Prev Next

HEIA RANHEIM

04-12-2017 Hits:764 Sport Kjell Arve Arntzen - avatar Kjell Arve Arntzen

HEIA RANHEIM

av: Harald Walldén                                     foto: Ranheimsavisa og Christian Lauritsen Her blir det mange gode opplevelser...

Les mer...

ELITESERIEN!!!!!

02-12-2017 Hits:824 Sport Kjell Arve Arntzen - avatar Kjell Arve Arntzen

av: Kjell Arntzen Etter å ha vært klart best i tre av fire ordinære omganger og to ekstraomganger mot Sogndal, ble det ELITESERIEN for Ranheim! Knallbra, - ja helt fantastisk. Regner...

Les mer...

Frank før lørdagens kamp

01-12-2017 Hits:1309 Sport Kjell Arve Arntzen - avatar Kjell Arve Arntzen

Frank før lørdagens kamp

Både Frank og mange andre skal ha stor TAKK for at de har ført laget fram til denne posisjonen. Vi kan vise vår takknemlighet på EXTRA Arena i morgen ettermiddag...

Les mer...

Knepent tap, men vi er ikke slått!

29-11-2017 Hits:217 Sport Kjell Arve Arntzen - avatar Kjell Arve Arntzen

tekst: Kjell Arntzen Det var stor stemning blant de 50 som hadde funnet veien til klubbhuset i kveld. Klappsalvene kom ofte og vel fortjent gjennom store deler av 1. omgang og...

Les mer...