A+ A A-

Vi har allerede nådd august måned, men fortsatt er det skolefri to uker til. Ferien i Tydal er heller ikke over, ei uke gjenstår. Livet på Ranheim begynner å ta seg opp, men fortsatt bærer ukedagene og helgene preg av at det fortsatt er sommer. Det flotte været vi har hatt i slutten av juli og nå først på august kan gjerne fortsette utover august. Vi kan fortsatt nyte fine sommerkvelder selv om det er blitt noe mørkere. I fjellet modner multene og det kan dra seg til mot et bra år for multer både i Tydal og andre steder. Så over til det vi vet skjer i helga:

Fredag 4. august har vi som vanlig nå i sommer ingen ting å meddele. Vi gjentar at helga godt kan innledes på Romantica eller Land & Strand. Det bør også være aktuelt å nyte en flott sommerkveld i Hansbakkfjæra, Pettersenfjæra, på Tangen og andre steder i vårt langstrakte strandområde. Ta dere en gjerne en tur ned til Pettersenfjæra og se på den nye gapahuken som er reist, sett dere rundt langbordet og kos dere!

Lørdag 5. august klokka 18.00 er det klart for Eliteseriekamp mellom Rosenborg og Kristiansund. Kampen går på Lerkendal. Kanskje vi her får se Torgil Gjertsen i KBKs lagoppstilling?

Søndag 6. august klokka 11.00 ringer klokkene i Charlottenlund kirke inn til gudstjeneste. Det er sokneprest Morten Andersen som forretter denne søndagen.

Søndag 6. august mellom klokka 12.00 og 15.00 holde bydelsmuseet åpent. Søndagens vaktlag ønsker alle velkommen til en god prat over en kopp kaffe og nystekte vafler. Vi ser gjerne at dere også vil benytte anledningen til å ta en runde rundt i bygningene for å se på museets rikholdige samlinger. Om været tillater det vil det bli dekket bord på uteplassen.

Søndag 6. august klokka 18.00 spiller Ranheim Toppfotball kamp i OBOS-ligaen. Denne gang er det bergenslaget Åsane som får gleden av å ta imot et av topplagene i serien. Dette blir en tøff kamp. Åsane er faktisk det eneste laget i OBOS-ligaen som ennå ikke har tapt hjemme! Ranheim reiser til Bergen for å ødelegge denne statistikken. Kampen overføres i klubbhuset.

Sport:

  • 1
  • 2
Prev Next

Vi ser fram til kveldens kamp

08-07-2018 Hits:355 Sport Kjell Arve Arntzen - avatar Kjell Arve Arntzen

Vi ser fram til kveldens kamp

Tekst og foto: Kjell Arntzen Alle som tar turen etter FV 705 fra Reitan-krysset mot Stugudal og Brekken blir minnet om Ranheim Fotball. Måtte det bare hjelpe! Vi står foran siste seriekamp...

Les mer...

Nok en god kamp av Ranheim

01-07-2018 Hits:383 Sport Kjell Arve Arntzen - avatar Kjell Arve Arntzen

Nok en god kamp av Ranheim

tekst: Kjell Arntzen                             foto: Dagbladet nett Ranheims spillere var godt fornøyd med eget spill og 3 fortjente poeng mot Start. Ranheim tok et vakkert farvel med den humpete kunstgressmatta på Extra Arena...

Les mer...

Ranheimsgutt på talentsamling

28-06-2018 Hits:632 Sport Kjell Arve Arntzen - avatar Kjell Arve Arntzen

tekst: Kjell Arntzen                     foto: Ole Jørgen Brattland I denne uka har Odin Holm fra Ranheim deltatt på Equinors talentleir i Porsgrunn. Sammen...

Les mer...

Det ble et fortjent tap

24-06-2018 Hits:238 Sport Kjell Arve Arntzen - avatar Kjell Arve Arntzen

tekst: Kjell Arntzen Vi var nok mange som hadde forventninger om en saftig revansje etter cuptapet mot Strømsgodset, men slik skulle det ikke bli. Når prestasjonen ikke blir som den vanligvis...

Les mer...