A+ A A-

Vi beklager at denne oversikten kommer senere enn vanlig. Årsaken er nettrøbbel i Stugudal som har gjort det umulig å få lagt ut noe. Nå er vi imidlertid hjemme igjen og avisa tar opp sin vanlige drift. Sommeren er så absolutt på hell, men kanskje kan vi få noen godværsdager framover? Den som ser fram til en god multehøst kan vurdere en tur til Tydal. Der er det godt med modne bær i sørhellingene. Her på Ranheim er det etter det vi aner fortsatt rolig. I helga er det oppgjøret mot Ullensaker/Kisa som er det store. Vi skal heller ikke unnlate å nevne dagens oppgjør mellom Molde og Rosenborg eller Filip Ingebrigtsens 1500 meter VM-finale på søndag. God helg til dere alle.

Lørdag 12. august klokka 18.00 kan dere se Molde – Rosenborg på Eurosport Norge. Dette blir et spennende oppgjør som kanskje vil avgjøre seriemesterskapet?

Lørdags kveld er det som vanlig mulig å ta en tur til Romantica eller Land & Strand for en matbit og/eller noe å drikke.

Søndag 13. august klokka 11.00 er det gudstjeneste i Ranheim kirke. Sokneprest Skule Bjørnstad er tilbake etter en fortjent ferie og vil forrette under denne gudstjenesten.

Søndag 13. august mellom klokka 12.00 og 15.00 er det igjen klart for en tur innom bydelsmuseet. Vertskapet ønsker dere alle velkommen og vil ha både nystekte vafler, nytrukket kaffe og saft klart for sine besøkende. En tur rundt om i hovedbygningen og godshuset for å se de store samlingene ordnes om vertskapet kontaktes.

Søndag 13. august klokka 18.00 er det klart for den 19. serierunden i OBOS-ligaen. Kampen går på EXTRA Arena og det er å håpe at godt over 1.000 av dere møter fram. Ranheim holder 2. plassen på tabellen (direkte opprykk) og vil beholde denne plassen med seier i søndagens kamp. Nå gjelder det å heie laget fram til seier. Det hadde vært moro med Eliteseriespill her på Ranheim neste sesong!

Sport:

  • 1
  • 2
Prev Next

Trøndere og fotball

04-09-2017 Hits:525 Sport Kjell Arve Arntzen - avatar Kjell Arve Arntzen

Trøndere og fotball

tekst: Per Svendsen Den siste trønderen som har forlatt Rosenborg er Fredrik Midtsjø. Nå er det få igjen på byens flaggskip. I Adresseavisen ble vi for få dager siden kjent med to...

Les mer...

Kongsvinger kommer på søndag

30-08-2017 Hits:246 Sport Kjell Arve Arntzen - avatar Kjell Arve Arntzen

Kongsvinger kommer på søndag

tekst: Kjell Arntzen Vi ser fram til søndag med optimisme! Det er ingen lett motstander som kommer hit til EXTRA Arena. Motstander er fjorårets cupfinalist Kongsvinger, et lag som riktignok ble...

Les mer...

Lørdag er det klart for høstens fotballf…

16-08-2017 Hits:391 Sport Kjell Arve Arntzen - avatar Kjell Arve Arntzen

Lørdag er det klart for høstens fotballfest

tekst og foto: Kjell Arntzen Lørdag bør vi kunne fylle tribunen på EXTRA Arena Førstkommende lørdag kommer kampen vi alle har ventet på. Større kamp i trøndersk fotball finnes ikke. Her får...

Les mer...

Ei stor helg for RANHEIM

24-07-2017 Hits:549 Sport Kjell Arve Arntzen - avatar Kjell Arve Arntzen

Ei stor helg for RANHEIM

tekst og foto: Kjell Arntzen Når jeg laget en overskrift som sier noe om ei «stor» helg for Ranheim så bruset det selvfølgelig av entusiasme i blod og hode. Det takket...

Les mer...