A+ A A-

Vi beklager at denne oversikten kommer senere enn vanlig. Årsaken er nettrøbbel i Stugudal som har gjort det umulig å få lagt ut noe. Nå er vi imidlertid hjemme igjen og avisa tar opp sin vanlige drift. Sommeren er så absolutt på hell, men kanskje kan vi få noen godværsdager framover? Den som ser fram til en god multehøst kan vurdere en tur til Tydal. Der er det godt med modne bær i sørhellingene. Her på Ranheim er det etter det vi aner fortsatt rolig. I helga er det oppgjøret mot Ullensaker/Kisa som er det store. Vi skal heller ikke unnlate å nevne dagens oppgjør mellom Molde og Rosenborg eller Filip Ingebrigtsens 1500 meter VM-finale på søndag. God helg til dere alle.

Lørdag 12. august klokka 18.00 kan dere se Molde – Rosenborg på Eurosport Norge. Dette blir et spennende oppgjør som kanskje vil avgjøre seriemesterskapet?

Lørdags kveld er det som vanlig mulig å ta en tur til Romantica eller Land & Strand for en matbit og/eller noe å drikke.

Søndag 13. august klokka 11.00 er det gudstjeneste i Ranheim kirke. Sokneprest Skule Bjørnstad er tilbake etter en fortjent ferie og vil forrette under denne gudstjenesten.

Søndag 13. august mellom klokka 12.00 og 15.00 er det igjen klart for en tur innom bydelsmuseet. Vertskapet ønsker dere alle velkommen og vil ha både nystekte vafler, nytrukket kaffe og saft klart for sine besøkende. En tur rundt om i hovedbygningen og godshuset for å se de store samlingene ordnes om vertskapet kontaktes.

Søndag 13. august klokka 18.00 er det klart for den 19. serierunden i OBOS-ligaen. Kampen går på EXTRA Arena og det er å håpe at godt over 1.000 av dere møter fram. Ranheim holder 2. plassen på tabellen (direkte opprykk) og vil beholde denne plassen med seier i søndagens kamp. Nå gjelder det å heie laget fram til seier. Det hadde vært moro med Eliteseriespill her på Ranheim neste sesong!

Sport:

  • 1
  • 2
Prev Next

Flotte prestasjoner av RILs utøvere i UM

12-03-2018 Hits:203 Sport Kjell Arve Arntzen - avatar Kjell Arve Arntzen

tekst og foto: Jan Vestre, Bydelsnytt Jan Vestre i Bydelsnytt har gitt oss tillatelse til å publisere denne artikkelen fra UM i friidrett som denne helga ble avviklet på Steinkjer. Som...

Les mer...

AVLYST - en blemme av NFF

10-03-2018 Hits:860 Sport Kjell Arve Arntzen - avatar Kjell Arve Arntzen

AVLYST - en blemme av NFF

tekst og foto: Kjell Arntzen                                                    ...

Les mer...

Dagens kamp mot BRANN

10-03-2018 Hits:759 Sport Kjell Arve Arntzen - avatar Kjell Arve Arntzen

Dagens kamp mot BRANN

tekst og foto: Kjell Arntzen Boligene langs Ranheimsveien har fått sine balkongflagg I skrivende stund er det 3 timer til dagens Eliteseriekamp mot Brann. Store deler av Ranheim er pyntet med Ranheimsflagg...

Les mer...

Coop EXTRA styrker sitt engasjement

06-03-2018 Hits:542 Sport Kjell Arve Arntzen - avatar Kjell Arve Arntzen

Coop EXTRA styrker sitt engasjement

av: Kjell Arntzen                                 foto: fra COOP/Kjell Arntzen Coop Extra har forsterket sitt engasjement i Ranehim Toppfotball Interessen rundt RANHEIM TOPPFOTBALL er merkbar på mange områder. Landets storaviser som VG og Dagbladet, Adresseavisen...

Les mer...