A+ A A-

Vi beklager at denne oversikten kommer senere enn vanlig. Årsaken er nettrøbbel i Stugudal som har gjort det umulig å få lagt ut noe. Nå er vi imidlertid hjemme igjen og avisa tar opp sin vanlige drift. Sommeren er så absolutt på hell, men kanskje kan vi få noen godværsdager framover? Den som ser fram til en god multehøst kan vurdere en tur til Tydal. Der er det godt med modne bær i sørhellingene. Her på Ranheim er det etter det vi aner fortsatt rolig. I helga er det oppgjøret mot Ullensaker/Kisa som er det store. Vi skal heller ikke unnlate å nevne dagens oppgjør mellom Molde og Rosenborg eller Filip Ingebrigtsens 1500 meter VM-finale på søndag. God helg til dere alle.

Lørdag 12. august klokka 18.00 kan dere se Molde – Rosenborg på Eurosport Norge. Dette blir et spennende oppgjør som kanskje vil avgjøre seriemesterskapet?

Lørdags kveld er det som vanlig mulig å ta en tur til Romantica eller Land & Strand for en matbit og/eller noe å drikke.

Søndag 13. august klokka 11.00 er det gudstjeneste i Ranheim kirke. Sokneprest Skule Bjørnstad er tilbake etter en fortjent ferie og vil forrette under denne gudstjenesten.

Søndag 13. august mellom klokka 12.00 og 15.00 er det igjen klart for en tur innom bydelsmuseet. Vertskapet ønsker dere alle velkommen og vil ha både nystekte vafler, nytrukket kaffe og saft klart for sine besøkende. En tur rundt om i hovedbygningen og godshuset for å se de store samlingene ordnes om vertskapet kontaktes.

Søndag 13. august klokka 18.00 er det klart for den 19. serierunden i OBOS-ligaen. Kampen går på EXTRA Arena og det er å håpe at godt over 1.000 av dere møter fram. Ranheim holder 2. plassen på tabellen (direkte opprykk) og vil beholde denne plassen med seier i søndagens kamp. Nå gjelder det å heie laget fram til seier. Det hadde vært moro med Eliteseriespill her på Ranheim neste sesong!

Sport:

  • 1
  • 2
Prev Next

HEIA RANHEIM

04-12-2017 Hits:764 Sport Kjell Arve Arntzen - avatar Kjell Arve Arntzen

HEIA RANHEIM

av: Harald Walldén                                     foto: Ranheimsavisa og Christian Lauritsen Her blir det mange gode opplevelser...

Les mer...

ELITESERIEN!!!!!

02-12-2017 Hits:824 Sport Kjell Arve Arntzen - avatar Kjell Arve Arntzen

av: Kjell Arntzen Etter å ha vært klart best i tre av fire ordinære omganger og to ekstraomganger mot Sogndal, ble det ELITESERIEN for Ranheim! Knallbra, - ja helt fantastisk. Regner...

Les mer...

Frank før lørdagens kamp

01-12-2017 Hits:1309 Sport Kjell Arve Arntzen - avatar Kjell Arve Arntzen

Frank før lørdagens kamp

Både Frank og mange andre skal ha stor TAKK for at de har ført laget fram til denne posisjonen. Vi kan vise vår takknemlighet på EXTRA Arena i morgen ettermiddag...

Les mer...

Knepent tap, men vi er ikke slått!

29-11-2017 Hits:217 Sport Kjell Arve Arntzen - avatar Kjell Arve Arntzen

tekst: Kjell Arntzen Det var stor stemning blant de 50 som hadde funnet veien til klubbhuset i kveld. Klappsalvene kom ofte og vel fortjent gjennom store deler av 1. omgang og...

Les mer...