A+ A A-

Vi beklager at denne oversikten kommer senere enn vanlig. Årsaken er nettrøbbel i Stugudal som har gjort det umulig å få lagt ut noe. Nå er vi imidlertid hjemme igjen og avisa tar opp sin vanlige drift. Sommeren er så absolutt på hell, men kanskje kan vi få noen godværsdager framover? Den som ser fram til en god multehøst kan vurdere en tur til Tydal. Der er det godt med modne bær i sørhellingene. Her på Ranheim er det etter det vi aner fortsatt rolig. I helga er det oppgjøret mot Ullensaker/Kisa som er det store. Vi skal heller ikke unnlate å nevne dagens oppgjør mellom Molde og Rosenborg eller Filip Ingebrigtsens 1500 meter VM-finale på søndag. God helg til dere alle.

Lørdag 12. august klokka 18.00 kan dere se Molde – Rosenborg på Eurosport Norge. Dette blir et spennende oppgjør som kanskje vil avgjøre seriemesterskapet?

Lørdags kveld er det som vanlig mulig å ta en tur til Romantica eller Land & Strand for en matbit og/eller noe å drikke.

Søndag 13. august klokka 11.00 er det gudstjeneste i Ranheim kirke. Sokneprest Skule Bjørnstad er tilbake etter en fortjent ferie og vil forrette under denne gudstjenesten.

Søndag 13. august mellom klokka 12.00 og 15.00 er det igjen klart for en tur innom bydelsmuseet. Vertskapet ønsker dere alle velkommen og vil ha både nystekte vafler, nytrukket kaffe og saft klart for sine besøkende. En tur rundt om i hovedbygningen og godshuset for å se de store samlingene ordnes om vertskapet kontaktes.

Søndag 13. august klokka 18.00 er det klart for den 19. serierunden i OBOS-ligaen. Kampen går på EXTRA Arena og det er å håpe at godt over 1.000 av dere møter fram. Ranheim holder 2. plassen på tabellen (direkte opprykk) og vil beholde denne plassen med seier i søndagens kamp. Nå gjelder det å heie laget fram til seier. Det hadde vært moro med Eliteseriespill her på Ranheim neste sesong!

Sport:

  • 1
  • 2
Prev Next

Vi ser fram til kveldens kamp

08-07-2018 Hits:355 Sport Kjell Arve Arntzen - avatar Kjell Arve Arntzen

Vi ser fram til kveldens kamp

Tekst og foto: Kjell Arntzen Alle som tar turen etter FV 705 fra Reitan-krysset mot Stugudal og Brekken blir minnet om Ranheim Fotball. Måtte det bare hjelpe! Vi står foran siste seriekamp...

Les mer...

Nok en god kamp av Ranheim

01-07-2018 Hits:383 Sport Kjell Arve Arntzen - avatar Kjell Arve Arntzen

Nok en god kamp av Ranheim

tekst: Kjell Arntzen                             foto: Dagbladet nett Ranheims spillere var godt fornøyd med eget spill og 3 fortjente poeng mot Start. Ranheim tok et vakkert farvel med den humpete kunstgressmatta på Extra Arena...

Les mer...

Ranheimsgutt på talentsamling

28-06-2018 Hits:632 Sport Kjell Arve Arntzen - avatar Kjell Arve Arntzen

tekst: Kjell Arntzen                     foto: Ole Jørgen Brattland I denne uka har Odin Holm fra Ranheim deltatt på Equinors talentleir i Porsgrunn. Sammen...

Les mer...

Det ble et fortjent tap

24-06-2018 Hits:238 Sport Kjell Arve Arntzen - avatar Kjell Arve Arntzen

tekst: Kjell Arntzen Vi var nok mange som hadde forventninger om en saftig revansje etter cuptapet mot Strømsgodset, men slik skulle det ikke bli. Når prestasjonen ikke blir som den vanligvis...

Les mer...