A+ A A-

Utetemperaturen fram til nå har ikke minnet noe om årstiden vi er inne i. Når vi midt i september er oppe i 20 grader kan vi ikke klage. De store regnskyllene har også holdt seg unna. Så langt har september vært veldig bra. Varslet for helga er ikke det beste med noe regn og et betydelig fall i temperaturen. Allikevel kan dette bli ei bra helg for de fleste av oss. Her på Ranheim er det både loppemarked, fotballkamp mot tabelljumbo Elverum på Ranheim og Rosenborg mot Vålerenga på Lerkendal. Flere av de vanlige aktivitetene er på plass og kan besøkes. I tillegg har vi det som er her hver helg; bydelens restauranter, marka og våre flotte strandområder. Her er det muligheter for turer og restaurantbesøk.

Fredag 15. september er en av de mange fredagene der vi ikke kan fortelle om noen aktivitet. Ganske så sikkert er det at det foregår noe på breddebanene, men vi vet dessverre ikke hva. Bydelens tre restauranter er alle parat til at dere kommer på besøk i løpet av helga, enten for en matbit eller for et eller flere glass klarert drikke i hyggelig lag.

Lørdag 16. september mellom klokka 10.00 og 17.00 er det et stort loppemarked på Fykenborg. Det arrangeres av Fykenborgs husstyre, Reppe Blandakor og Reppe Sportsklubb. Inntektene går til utbedring av dette koselige samfunnshuset på Reppe. Se for øvrig egen omtale av loppemarkedet.

Søndag 17. september klokka 11.00 er det gudstjeneste i Charlottenlund kirke. Det er «Skaperverkets dag» og i anledning dagen blir det en vandring til Chamonix. Temaet for dagen er «Skaperverket er ikke til salgs». Sokneprest Skule Bjørnstad geleider oss gjennom dette.

Søndag 17. september mellom klokka 12 og 15 er det mulighet for å besøke vårt flotte bydelsmuseum. Her treffer du kjente og ukjente, får diskutert valget, pratet om det meste og hygge deg godt sammen med andre. Muligheten for omvisning har du også. Ta kontakt med en fra vertskapet og det ordner seg. Museets nytraktede kaffe, saft og gode vafler er heller ikke å forakte på en museumssøndag. Det er utlagt påmeldingslister til museets tur til Stiklestad i oktober.

Søndag 17. september klokka 18.00 møtes Ranheim og Elverum på EXTRA Arena. Dette er nok en betydningsfull kamp for Ranheim i kampen om kvalifiseringsspill og opprykk til Eliteserien. At Elverum er ligaens bunnlag har liten betydning i denne kampen. At de kun har scoret 20 mål så langt er heller ikke av betydning. De er seriens uavgjortspesialist med 11 uavgjorte av 23 kamper og de har fattige 2 kamper som har gitt 3 poeng! Normalt skal Ranheim vinne, men møt opp og støtt laget i en kamp vi tror kan bli vanskelig?

Søng 17. september avsluttes på Lerkendal klokka 20.00. Da kommer kampen der Rosenborg skal hevne kvartfinaletapet mot Vålerenga tidligere i høst! Vi forventer også at laget skal reise seg etter den triste opplevelsen vi fikk mot Real Socidad på torsdag. Kampen blir også overført på TV. Du finner den på TV Norge.

Sport:

  • 1
  • 2
Prev Next

HEIA RANHEIM

04-12-2017 Hits:764 Sport Kjell Arve Arntzen - avatar Kjell Arve Arntzen

HEIA RANHEIM

av: Harald Walldén                                     foto: Ranheimsavisa og Christian Lauritsen Her blir det mange gode opplevelser...

Les mer...

ELITESERIEN!!!!!

02-12-2017 Hits:824 Sport Kjell Arve Arntzen - avatar Kjell Arve Arntzen

av: Kjell Arntzen Etter å ha vært klart best i tre av fire ordinære omganger og to ekstraomganger mot Sogndal, ble det ELITESERIEN for Ranheim! Knallbra, - ja helt fantastisk. Regner...

Les mer...

Frank før lørdagens kamp

01-12-2017 Hits:1309 Sport Kjell Arve Arntzen - avatar Kjell Arve Arntzen

Frank før lørdagens kamp

Både Frank og mange andre skal ha stor TAKK for at de har ført laget fram til denne posisjonen. Vi kan vise vår takknemlighet på EXTRA Arena i morgen ettermiddag...

Les mer...

Knepent tap, men vi er ikke slått!

29-11-2017 Hits:217 Sport Kjell Arve Arntzen - avatar Kjell Arve Arntzen

tekst: Kjell Arntzen Det var stor stemning blant de 50 som hadde funnet veien til klubbhuset i kveld. Klappsalvene kom ofte og vel fortjent gjennom store deler av 1. omgang og...

Les mer...