A+ A A-

Tjnnstuggu

Tjønnstuggu åpner for servering søndag den 24. september.  Ranheim Skiklibb ønsker besøtk av dere, - stikk innom!

Så er vi kommet fram til den 38. helga i 2017. Det betyr kort og godt at det bare er 14 helger igjen før vi skriver 2018. Egentlig litt trist at ukene og dagene går så fort. For de av oss som er kommet noe opp i åra kjennes det kanskje som om dagene går fortere og ukene renner av gårde uten at vi henger helt med? Som Per Fugelli som så riktig sa: Vi må bruke dagene så godt vi kan. Ingen dag kommer tilbake. Jeg kan ikke unngå å komme inn på Per Fugelli, hans filosofi og det han lærte oss om hverdagen og livet. Jeg savner hans lune stemme, hans verdisyn og hans koselige tversoversløyfe. Nå skal ikke denne spalten dreie seg om dette, men om det som skal skje her på Ranheim i helga. Etter hvert tar aktiviteten seg noe opp. Ranheim Skiklubb åpner Tjønnstuggu for servering på søndag. Så er det selvfølgelig motbakkeløpet "Ranheim til topps" på søndag.

Fredag 22.09. klokka 20.00 starter høstsesongen av Ranheim-Kvissen. Det hele foregår på Romantica og samler godt med deltakere. Denne gang meldes det om at hele 15 lag er forhåndspåmeldt, men det er fortsatt plass for noen flere. Før kvissen starter er det muligheter for å bestille en matbit fra Romanticas store meny. Det kan være lurt å være ute i god tid. Se også egen artikkel.

Lørdag 23.09. er det lite vi kan fortelle om. Det er ikke «Lørdagskafé», men det er sikkert mye godt vær. Bruk dagen til det dere mener er fornuftig!

Vi kan vel opplyse om at sykkel-juniorene skal kjempe om VM-tittelen i fellesstart. Rittet kan sees på TV2 fra klokka 09.30.

Søndag 24.09. er avslutningsdagen for årets sykkel VM. Bergenserne kan se tilbake på et vellykket arrangement, men uten de store norske prestasjonene. I dag har vi tro på at Edvald Boasson Hagen og Alexander Krisoff viser hva de er laget av. Også andre norske ryttere kan oppnå gode plasseringer. Rittet kan sees på TV2 fra klokka 10.05.

Søndag 24.09. starter mosjonistene som ikke skal løpe på tid i "Ranheim til topps". Det er fri start for disse mellom klokka 10 og 11. Starten er ved friidrettshallen.

Søndag 24.09. klokka 11.00 er det familiegudstjeneste i Ranheim kirke. Under gudstjenesten vil det bli utdelt bok til 4-åringene. Vi møter menighetspedagog Marie Hauge Gonzalez og forrettende prest er sokneprest Morten Andersen.

Søndag 24.09. mellom klokka 11.00 og 15.00 er det sesongåpning på Tjønnstuggu. Her får dere kjøpt både kaffe, saft og noe å tygge på. Ta turen innom for en rast når du er i marka. Det kan også være mål for en tur både fra Vikåsen, Væretrøa og folk på "Ner Ranheim". Det er Ranheim Skiklubb som drifter "Søndagskaféen" på Tjønnstuggu. Det kan bli mye liv på Tjønnstuggu denne søndagen. Det blir premieutdeling og stor jubel etter motbakkeløpet.

Søndag 24.09. klokka 12.00 starter følgende klasser i løpet "Ranheim til topps" fra friidrettshallen: gutter/jenter fra 12 til 15 år, Menn og kvinner junior og senior. Mosjonister som vil løpe på tid starter også klokka 12.00. Startkontingenten er kr. 150,- om den betales innen 22.09., deretter kr. 200,-. Løypa som løpes er 6 km.

Søndag 24.09. klokka 12.00 starter gutter og jenter i alderen 0 til 15 år kort løype fra Tjønnstuggu. Startkontingenten for disse er kr. 75,- Påmelding må skje innen lørdag 23.09. klokka 18.

Søndag 24.09. mellom klokka 12.00 og 15.00 er det anledning til å besøke vårt flotte bydelsmuseum. Med ei godværshelg i sikte blir det ei koselig stund med kaffe og vafler på platten. Fortsatt er det noen ledige plasser på museets høsttur til Stiklestad. Påmelding kan skje på søndag.

Søndag 24.09. klokka 15.00 er det klart for Florø mot Ranheim på Florø Stadion. Det er en kamp som er viktig for begge lag. Florø kjemper for å klare en plass blant de seks beste og kvalifiseringsplass, Ranheim kjemper for direkte opprykk til Eliteserien. Kvalifiseringsplassen er vel allerede sikret? Vi tapte for Florø den 2. juli hjemme (0-2). Nå tar vel Ranheim revansje? Kampen overføres til klubbhuset.

Søndag 24.09. klokka 18.00 møter Rosenborg et sugent Lillestrømlag på Åråsen. En borteseier her vil vel sikre seriemesterskapet? Kampen overføres på Eurosport Norge.

Sport:

  • 1
  • 2
Prev Next

Vi ser fram til kveldens kamp

08-07-2018 Hits:355 Sport Kjell Arve Arntzen - avatar Kjell Arve Arntzen

Vi ser fram til kveldens kamp

Tekst og foto: Kjell Arntzen Alle som tar turen etter FV 705 fra Reitan-krysset mot Stugudal og Brekken blir minnet om Ranheim Fotball. Måtte det bare hjelpe! Vi står foran siste seriekamp...

Les mer...

Nok en god kamp av Ranheim

01-07-2018 Hits:383 Sport Kjell Arve Arntzen - avatar Kjell Arve Arntzen

Nok en god kamp av Ranheim

tekst: Kjell Arntzen                             foto: Dagbladet nett Ranheims spillere var godt fornøyd med eget spill og 3 fortjente poeng mot Start. Ranheim tok et vakkert farvel med den humpete kunstgressmatta på Extra Arena...

Les mer...

Ranheimsgutt på talentsamling

28-06-2018 Hits:632 Sport Kjell Arve Arntzen - avatar Kjell Arve Arntzen

tekst: Kjell Arntzen                     foto: Ole Jørgen Brattland I denne uka har Odin Holm fra Ranheim deltatt på Equinors talentleir i Porsgrunn. Sammen...

Les mer...

Det ble et fortjent tap

24-06-2018 Hits:238 Sport Kjell Arve Arntzen - avatar Kjell Arve Arntzen

tekst: Kjell Arntzen Vi var nok mange som hadde forventninger om en saftig revansje etter cuptapet mot Strømsgodset, men slik skulle det ikke bli. Når prestasjonen ikke blir som den vanligvis...

Les mer...