A+ A A-

I dette været kan vi gjenre la helga komme helt uberørt av det været vi har hatt gjennom hele uka. Det er sommer i været, men høst på kalenderen. Herlig for alt, - ikke minst humøret og det at vi endelig har fått se sola i flere dager. Nå er det bare å nyte alt dette ved inntreden til oktober måned. Vi gir oss ikke med godværet i september, det skal fortsette først på oktober også. Her på Ranheim har du alltid noe å gjøre. Denne helga blir helt perfekt for en strandtur og/eller en markatur. Ta gjerne del i det som ellers skjer her på Ranheim. Godt helg til dere alle!

Fredag 29. september klokka 18.00 har Ranheimspatrioten invitert en rekke frivillige og støttespillere til en hyggekveld i Amcar-huset. Har blir det mat, quiz, loddsalg og underholdning i lange baner. Det blir en kjempetrivelig kveld i selskap med mange gode venner.

Lørdag 30. september klokka 21.00 er det klart for høstens første dansekveld med RanheimsDansen. Dansefesten arrangeres som vanlig i Folkets Hus og dansen foregår på et av byens største dansegulv. Det ventes godt med danselystne og musikken besørges av ingen ringere enn Ranheims eget «Knoll og Tott». Se for øvrig egen artikkel.

Søndag 1. oktober klokka 11.00 er det gudstjeneste i Charlottenlund kirke. Her er det kapellan Wiebke Hummelgård som forretter.

Søndag 1. oktober mellom klokka 11 og 15 holder Ranheim Skiklubb Tjønnstuggu åpen for servering og rast. Stikk innom hytta når dere først er i marka. Dette er en god inntektskilde for den flotte skiklubben vår.

Søndag er som vanlig åpningsdag for Ranheim Bydelsmuseum. Åpningstiden er fra klokka 12 til 15. Vertskapet har stekt vafler og trukket kaffe til dere kommer. Kanskje blir denne søndagen en av de siste i år vi kan benytte platten? Ta turen innom!

Søndag 1. oktober klokka 18.00 er det kveldsgudstjeneste i Ranheim kirke. Kapellan Wiebke Hummelgård har tatt seg ned fra Jakobsli og forretter også under denne gudstjenesten. Dette er innledningen på en serie av kveldsgudstjenester. Temaet denne gang er "våre kjære salmer." Det serveres kveldsmat i kirka etter denne gudstjenesten.

Søndag 1. oktober klokka 18.00 blåses kampen mellom Ranheim og tabellnabo Sandnes Ulf i gang. En uhyre spennende kamp som betyr mye for begge lag. Her er det viktig at lagets supportere og venner her på Ranheim er med og heier laget fram til seier. 3 poeng i denne kampen betyr kort og godt at vi igjen inntar 3. plassen på tabellen.

Søndag 1. oktober klokka 20.00 er det også toppoppgjør på Lerkendal. Rosenborg møter Sarpsborg 08 som er nærmeste konkurrent for suverene Rosenborg. Med full pott til hjemmelaget i denne kampen vil jeg se om noen av de andre laga i Eliteserien kan frata Rosenborg gullet og muligheten for å få spille om en plass i neste års Mesterliga.

Sport:

  • 1
  • 2
Prev Next

HEIA RANHEIM

04-12-2017 Hits:764 Sport Kjell Arve Arntzen - avatar Kjell Arve Arntzen

HEIA RANHEIM

av: Harald Walldén                                     foto: Ranheimsavisa og Christian Lauritsen Her blir det mange gode opplevelser...

Les mer...

ELITESERIEN!!!!!

02-12-2017 Hits:824 Sport Kjell Arve Arntzen - avatar Kjell Arve Arntzen

av: Kjell Arntzen Etter å ha vært klart best i tre av fire ordinære omganger og to ekstraomganger mot Sogndal, ble det ELITESERIEN for Ranheim! Knallbra, - ja helt fantastisk. Regner...

Les mer...

Frank før lørdagens kamp

01-12-2017 Hits:1309 Sport Kjell Arve Arntzen - avatar Kjell Arve Arntzen

Frank før lørdagens kamp

Både Frank og mange andre skal ha stor TAKK for at de har ført laget fram til denne posisjonen. Vi kan vise vår takknemlighet på EXTRA Arena i morgen ettermiddag...

Les mer...

Knepent tap, men vi er ikke slått!

29-11-2017 Hits:217 Sport Kjell Arve Arntzen - avatar Kjell Arve Arntzen

tekst: Kjell Arntzen Det var stor stemning blant de 50 som hadde funnet veien til klubbhuset i kveld. Klappsalvene kom ofte og vel fortjent gjennom store deler av 1. omgang og...

Les mer...