A+ A A-

I dette været kan vi gjenre la helga komme helt uberørt av det været vi har hatt gjennom hele uka. Det er sommer i været, men høst på kalenderen. Herlig for alt, - ikke minst humøret og det at vi endelig har fått se sola i flere dager. Nå er det bare å nyte alt dette ved inntreden til oktober måned. Vi gir oss ikke med godværet i september, det skal fortsette først på oktober også. Her på Ranheim har du alltid noe å gjøre. Denne helga blir helt perfekt for en strandtur og/eller en markatur. Ta gjerne del i det som ellers skjer her på Ranheim. Godt helg til dere alle!

Fredag 29. september klokka 18.00 har Ranheimspatrioten invitert en rekke frivillige og støttespillere til en hyggekveld i Amcar-huset. Har blir det mat, quiz, loddsalg og underholdning i lange baner. Det blir en kjempetrivelig kveld i selskap med mange gode venner.

Lørdag 30. september klokka 21.00 er det klart for høstens første dansekveld med RanheimsDansen. Dansefesten arrangeres som vanlig i Folkets Hus og dansen foregår på et av byens største dansegulv. Det ventes godt med danselystne og musikken besørges av ingen ringere enn Ranheims eget «Knoll og Tott». Se for øvrig egen artikkel.

Søndag 1. oktober klokka 11.00 er det gudstjeneste i Charlottenlund kirke. Her er det kapellan Wiebke Hummelgård som forretter.

Søndag 1. oktober mellom klokka 11 og 15 holder Ranheim Skiklubb Tjønnstuggu åpen for servering og rast. Stikk innom hytta når dere først er i marka. Dette er en god inntektskilde for den flotte skiklubben vår.

Søndag er som vanlig åpningsdag for Ranheim Bydelsmuseum. Åpningstiden er fra klokka 12 til 15. Vertskapet har stekt vafler og trukket kaffe til dere kommer. Kanskje blir denne søndagen en av de siste i år vi kan benytte platten? Ta turen innom!

Søndag 1. oktober klokka 18.00 er det kveldsgudstjeneste i Ranheim kirke. Kapellan Wiebke Hummelgård har tatt seg ned fra Jakobsli og forretter også under denne gudstjenesten. Dette er innledningen på en serie av kveldsgudstjenester. Temaet denne gang er "våre kjære salmer." Det serveres kveldsmat i kirka etter denne gudstjenesten.

Søndag 1. oktober klokka 18.00 blåses kampen mellom Ranheim og tabellnabo Sandnes Ulf i gang. En uhyre spennende kamp som betyr mye for begge lag. Her er det viktig at lagets supportere og venner her på Ranheim er med og heier laget fram til seier. 3 poeng i denne kampen betyr kort og godt at vi igjen inntar 3. plassen på tabellen.

Søndag 1. oktober klokka 20.00 er det også toppoppgjør på Lerkendal. Rosenborg møter Sarpsborg 08 som er nærmeste konkurrent for suverene Rosenborg. Med full pott til hjemmelaget i denne kampen vil jeg se om noen av de andre laga i Eliteserien kan frata Rosenborg gullet og muligheten for å få spille om en plass i neste års Mesterliga.

Sport:

  • 1
  • 2
Prev Next

Vi ser fram til kveldens kamp

08-07-2018 Hits:355 Sport Kjell Arve Arntzen - avatar Kjell Arve Arntzen

Vi ser fram til kveldens kamp

Tekst og foto: Kjell Arntzen Alle som tar turen etter FV 705 fra Reitan-krysset mot Stugudal og Brekken blir minnet om Ranheim Fotball. Måtte det bare hjelpe! Vi står foran siste seriekamp...

Les mer...

Nok en god kamp av Ranheim

01-07-2018 Hits:383 Sport Kjell Arve Arntzen - avatar Kjell Arve Arntzen

Nok en god kamp av Ranheim

tekst: Kjell Arntzen                             foto: Dagbladet nett Ranheims spillere var godt fornøyd med eget spill og 3 fortjente poeng mot Start. Ranheim tok et vakkert farvel med den humpete kunstgressmatta på Extra Arena...

Les mer...

Ranheimsgutt på talentsamling

28-06-2018 Hits:632 Sport Kjell Arve Arntzen - avatar Kjell Arve Arntzen

tekst: Kjell Arntzen                     foto: Ole Jørgen Brattland I denne uka har Odin Holm fra Ranheim deltatt på Equinors talentleir i Porsgrunn. Sammen...

Les mer...

Det ble et fortjent tap

24-06-2018 Hits:238 Sport Kjell Arve Arntzen - avatar Kjell Arve Arntzen

tekst: Kjell Arntzen Vi var nok mange som hadde forventninger om en saftig revansje etter cuptapet mot Strømsgodset, men slik skulle det ikke bli. Når prestasjonen ikke blir som den vanligvis...

Les mer...