A+ A A-

Even Barli

Det skal bli mer enn vanskelig for Mjøndalen å overliste Even Barli på søndag!

Det ser ut for at vi går i møte ei helg uten nedbør, men med kuldegrader. Bra for noen og sikkert mindre bra for andre. Etter hvert kommer nok snøen og gjør det mulig med flotte skiturer i marka vår og i Malvikmarka. Av ivrige turgåere får jeg høre at det er brukbart skiføre i Bymarka. På Ranheim synes det å være ei rolig helg med lite å være med på. Nå vet ikke vi alt som skjer, men det vi vet av det som skjer denne helga forteller vi deg her:

Fredag 17. november har vi ikke en eneste aktivitet notert. Det vi vet er at Romantica, Chopsticks Horizont og Land & Strand holder åpent og serverer fra sine menyer. Ta gjerne en tur innom en av byens restauranter i løpet av helga.

Lørdag 18. november klokka 18.00 kan de av dere som er godt fotballinteressert se om Fredrikstad klarer å holde sin plass i OBOS ligaen. Nå møter de et vanskelig lag som ønsker opprykk, Notodden, på bortebane i Notodden. Første kamp endte 0-0. Kampen overføres på Eurosport Norge.

Søndag 19. november klokka 11.00 er det gudstjeneste i Ranheim kirke. Denne gang er det sokneprest Skule Bjørnstad som forretter.

Søndag 19. november mellom klokka 12 og 15 holder Ranheim Bydels Museum åpent. Her har dere en unik mulighet til å se de store samlingene museet har tatt vare på. Stort sett består samlingene av gjenstander, møbler og utstyr fra Ranheimsamfunnet. Det serveres kaffe, saft og nystekte vafler. Inngangsprisen er kr. 50,- for voksne og kr. 20,- for barn. Dette inkluderer kaffe, saft og vafler. Det kan benyttes Vipps når det betales.

mjoendalenSøndag 19. november klokka 14.00 er det klart for Ranheims avgjørende kamp for videre deltakelse i kvalifiseringsspillet for opprykk til Eliteserien. Denne gang er det de fryktede «Bruntrøyene» (Mjøndalen) som er motstander på Isachsen Stadion. Vi har gode sjanser i dette oppgjøret og tror vi klarer å slå dem! Oppgjøret overføres på Eurosport Norge.

Søndag 19. november klokka 18.00 er det klart for nest siste serierunde i Eliteserien. Seriemester Rosenborg får besøk av neste sesongs OBOS-ligalag, Viking. Her forventes hjemmeseier og en skikkelig feiring av seriemesterskap nummer 25. Kampen spilles på Lerkendal og overføres på MAX.

Sport:

  • 1
  • 2
Prev Next

Så UFORTJENT!

16-09-2018 Hits:311 Sport Kjell Arve Arntzen - avatar Kjell Arve Arntzen

av: Kjell Arntzen Det var så fordømt urettferdig det som skjedde på Extra Arena i kveld! Fra det 10. minutt dominerte Ranheim kampen fullstendig uten at det fortjente andremålet kom. 1-0  sørget...

Les mer...

SØNDAG møtes vi på KAMP!

13-09-2018 Hits:408 Sport Kjell Arve Arntzen - avatar Kjell Arve Arntzen

SØNDAG møtes vi på KAMP!

av: Kjell Arntzen                                 foto: Frank Lidahl På en overbevisende måte forteller Svein Maalen at alt er mulig. Så langt har Ranheim vist at det er slik! Et fantastisk frokostmøte for sponsorer og...

Les mer...

Lær selvforsvar - Ranheim Taekwon-Do

11-09-2018 Hits:198 Sport Kjell Arve Arntzen - avatar Kjell Arve Arntzen

Lær selvforsvar - Ranheim Taekwon-Do

av: Kjell Arntzen                             foto: Ranheim Taekwond-Do Fra en trening t gymnsastikksalen på skolen Ikke alle vet at du kan...

Les mer...

En godkjent kamp av Ranheim

02-09-2018 Hits:203 Sport Kjell Arve Arntzen - avatar Kjell Arve Arntzen

av. Kjell Arntzen Etter den flotte seieren over Molde i forrige serieomgang så vi fram til kampen på Brann stadion mot det gullkjempende Brannlaget. Kunne det hende av vi nok en...

Les mer...