A+ A A-

Even Barli

Det skal bli mer enn vanskelig for Mjøndalen å overliste Even Barli på søndag!

Det ser ut for at vi går i møte ei helg uten nedbør, men med kuldegrader. Bra for noen og sikkert mindre bra for andre. Etter hvert kommer nok snøen og gjør det mulig med flotte skiturer i marka vår og i Malvikmarka. Av ivrige turgåere får jeg høre at det er brukbart skiføre i Bymarka. På Ranheim synes det å være ei rolig helg med lite å være med på. Nå vet ikke vi alt som skjer, men det vi vet av det som skjer denne helga forteller vi deg her:

Fredag 17. november har vi ikke en eneste aktivitet notert. Det vi vet er at Romantica, Chopsticks Horizont og Land & Strand holder åpent og serverer fra sine menyer. Ta gjerne en tur innom en av byens restauranter i løpet av helga.

Lørdag 18. november klokka 18.00 kan de av dere som er godt fotballinteressert se om Fredrikstad klarer å holde sin plass i OBOS ligaen. Nå møter de et vanskelig lag som ønsker opprykk, Notodden, på bortebane i Notodden. Første kamp endte 0-0. Kampen overføres på Eurosport Norge.

Søndag 19. november klokka 11.00 er det gudstjeneste i Ranheim kirke. Denne gang er det sokneprest Skule Bjørnstad som forretter.

Søndag 19. november mellom klokka 12 og 15 holder Ranheim Bydels Museum åpent. Her har dere en unik mulighet til å se de store samlingene museet har tatt vare på. Stort sett består samlingene av gjenstander, møbler og utstyr fra Ranheimsamfunnet. Det serveres kaffe, saft og nystekte vafler. Inngangsprisen er kr. 50,- for voksne og kr. 20,- for barn. Dette inkluderer kaffe, saft og vafler. Det kan benyttes Vipps når det betales.

mjoendalenSøndag 19. november klokka 14.00 er det klart for Ranheims avgjørende kamp for videre deltakelse i kvalifiseringsspillet for opprykk til Eliteserien. Denne gang er det de fryktede «Bruntrøyene» (Mjøndalen) som er motstander på Isachsen Stadion. Vi har gode sjanser i dette oppgjøret og tror vi klarer å slå dem! Oppgjøret overføres på Eurosport Norge.

Søndag 19. november klokka 18.00 er det klart for nest siste serierunde i Eliteserien. Seriemester Rosenborg får besøk av neste sesongs OBOS-ligalag, Viking. Her forventes hjemmeseier og en skikkelig feiring av seriemesterskap nummer 25. Kampen spilles på Lerkendal og overføres på MAX.

Sport:

  • 1
  • 2
Prev Next

Flotte prestasjoner av RILs utøvere i UM

12-03-2018 Hits:203 Sport Kjell Arve Arntzen - avatar Kjell Arve Arntzen

tekst og foto: Jan Vestre, Bydelsnytt Jan Vestre i Bydelsnytt har gitt oss tillatelse til å publisere denne artikkelen fra UM i friidrett som denne helga ble avviklet på Steinkjer. Som...

Les mer...

AVLYST - en blemme av NFF

10-03-2018 Hits:860 Sport Kjell Arve Arntzen - avatar Kjell Arve Arntzen

AVLYST - en blemme av NFF

tekst og foto: Kjell Arntzen                                                    ...

Les mer...

Dagens kamp mot BRANN

10-03-2018 Hits:759 Sport Kjell Arve Arntzen - avatar Kjell Arve Arntzen

Dagens kamp mot BRANN

tekst og foto: Kjell Arntzen Boligene langs Ranheimsveien har fått sine balkongflagg I skrivende stund er det 3 timer til dagens Eliteseriekamp mot Brann. Store deler av Ranheim er pyntet med Ranheimsflagg...

Les mer...

Coop EXTRA styrker sitt engasjement

06-03-2018 Hits:542 Sport Kjell Arve Arntzen - avatar Kjell Arve Arntzen

Coop EXTRA styrker sitt engasjement

av: Kjell Arntzen                                 foto: fra COOP/Kjell Arntzen Coop Extra har forsterket sitt engasjement i Ranehim Toppfotball Interessen rundt RANHEIM TOPPFOTBALL er merkbar på mange områder. Landets storaviser som VG og Dagbladet, Adresseavisen...

Les mer...