A+ A A-

Denne helga er for mange den første julebordshelga i år. Noen slike er det sikkert også på Ranheim, men slike ting er vel ikke av det som har allmenn interesse? Vi sier bare til de som skal i et slikt selskap: God fornøyelse! Spis og drikke med måte, det er en dag i morgen også!» Ellers er vel ikke denne helga proppfull av aktiviteter her på Ranheim. Vi kan få en forsmak på jula under Brundalen og Charlottenlund skolekorps sin julemesse på lørdag, men ellers er det mest det vanlige som skjer her i bygda vår.

Fredag 24.11. har vi lite eller ingen ting å fortelle. Vi kan foreslå en utekveld på en av bydelens restauranter eller at dere inviterer venner til en kosekveld før adventstida setter inn.

Lørdag 25.11. er det ikke «Lørdagskafé» i menighetshuset. Neste gang vil være lørdag 9.12. Da blir det anledning til å kjøpe julemiddag.

Lørdag 25.11. mellom klokka 13 og 17 er det julebasar på Charlottenlund ungdomsskole. Her er det muligheter for å skaffe seg gode julegaver, til å bese mye flott håndverk og ta en pust i bakken på en av basarens kaféer. Se ellers egen omtale.

Søndag 26.11. mellom klokka 11 og 15 holder Ranheim Skiklubb Tjønnstuggu åpen for servering. Ta turen innom for en rast og en prat med andre markatravere. Samtidig legger du igjen noen gode kroner til den flotte skiklubben vår.

Søndag 26.11. klokka 11.00 er det gudstjeneste i Charlottenlund kirke. Her er det sokneprest Morten Andersen som forretter.

Søndag 26.11. mellom klokka 12 og 15 er det klart for et besøk på Ranheim Bydels Museum. Vertskapet står klar med nystekte vafler, kaffe og saft. Samtidig får du anledning til å ta en guidet runde rundt for å se hva museet har i sine store samlinger.

Søndag 26.11. klokka 18.00 er det kveldsgudstjeneste i Ranheim kirke. Det er kapellan Wiebke Hummelgård som forretter. Etter gudstjenesten serveres det kveldsmat i kirka.

Sport:

  • 1
  • 2
Prev Next

Flotte prestasjoner av RILs utøvere i UM

12-03-2018 Hits:203 Sport Kjell Arve Arntzen - avatar Kjell Arve Arntzen

tekst og foto: Jan Vestre, Bydelsnytt Jan Vestre i Bydelsnytt har gitt oss tillatelse til å publisere denne artikkelen fra UM i friidrett som denne helga ble avviklet på Steinkjer. Som...

Les mer...

AVLYST - en blemme av NFF

10-03-2018 Hits:860 Sport Kjell Arve Arntzen - avatar Kjell Arve Arntzen

AVLYST - en blemme av NFF

tekst og foto: Kjell Arntzen                                                    ...

Les mer...

Dagens kamp mot BRANN

10-03-2018 Hits:759 Sport Kjell Arve Arntzen - avatar Kjell Arve Arntzen

Dagens kamp mot BRANN

tekst og foto: Kjell Arntzen Boligene langs Ranheimsveien har fått sine balkongflagg I skrivende stund er det 3 timer til dagens Eliteseriekamp mot Brann. Store deler av Ranheim er pyntet med Ranheimsflagg...

Les mer...

Coop EXTRA styrker sitt engasjement

06-03-2018 Hits:542 Sport Kjell Arve Arntzen - avatar Kjell Arve Arntzen

Coop EXTRA styrker sitt engasjement

av: Kjell Arntzen                                 foto: fra COOP/Kjell Arntzen Coop Extra har forsterket sitt engasjement i Ranehim Toppfotball Interessen rundt RANHEIM TOPPFOTBALL er merkbar på mange områder. Landets storaviser som VG og Dagbladet, Adresseavisen...

Les mer...