A+ A A-

Denne helga er for mange den første julebordshelga i år. Noen slike er det sikkert også på Ranheim, men slike ting er vel ikke av det som har allmenn interesse? Vi sier bare til de som skal i et slikt selskap: God fornøyelse! Spis og drikke med måte, det er en dag i morgen også!» Ellers er vel ikke denne helga proppfull av aktiviteter her på Ranheim. Vi kan få en forsmak på jula under Brundalen og Charlottenlund skolekorps sin julemesse på lørdag, men ellers er det mest det vanlige som skjer her i bygda vår.

Fredag 24.11. har vi lite eller ingen ting å fortelle. Vi kan foreslå en utekveld på en av bydelens restauranter eller at dere inviterer venner til en kosekveld før adventstida setter inn.

Lørdag 25.11. er det ikke «Lørdagskafé» i menighetshuset. Neste gang vil være lørdag 9.12. Da blir det anledning til å kjøpe julemiddag.

Lørdag 25.11. mellom klokka 13 og 17 er det julebasar på Charlottenlund ungdomsskole. Her er det muligheter for å skaffe seg gode julegaver, til å bese mye flott håndverk og ta en pust i bakken på en av basarens kaféer. Se ellers egen omtale.

Søndag 26.11. mellom klokka 11 og 15 holder Ranheim Skiklubb Tjønnstuggu åpen for servering. Ta turen innom for en rast og en prat med andre markatravere. Samtidig legger du igjen noen gode kroner til den flotte skiklubben vår.

Søndag 26.11. klokka 11.00 er det gudstjeneste i Charlottenlund kirke. Her er det sokneprest Morten Andersen som forretter.

Søndag 26.11. mellom klokka 12 og 15 er det klart for et besøk på Ranheim Bydels Museum. Vertskapet står klar med nystekte vafler, kaffe og saft. Samtidig får du anledning til å ta en guidet runde rundt for å se hva museet har i sine store samlinger.

Søndag 26.11. klokka 18.00 er det kveldsgudstjeneste i Ranheim kirke. Det er kapellan Wiebke Hummelgård som forretter. Etter gudstjenesten serveres det kveldsmat i kirka.

Sport:

  • 1
  • 2
Prev Next

HEIA RANHEIM

04-12-2017 Hits:765 Sport Kjell Arve Arntzen - avatar Kjell Arve Arntzen

HEIA RANHEIM

av: Harald Walldén                                     foto: Ranheimsavisa og Christian Lauritsen Her blir det mange gode opplevelser...

Les mer...

ELITESERIEN!!!!!

02-12-2017 Hits:824 Sport Kjell Arve Arntzen - avatar Kjell Arve Arntzen

av: Kjell Arntzen Etter å ha vært klart best i tre av fire ordinære omganger og to ekstraomganger mot Sogndal, ble det ELITESERIEN for Ranheim! Knallbra, - ja helt fantastisk. Regner...

Les mer...

Frank før lørdagens kamp

01-12-2017 Hits:1309 Sport Kjell Arve Arntzen - avatar Kjell Arve Arntzen

Frank før lørdagens kamp

Både Frank og mange andre skal ha stor TAKK for at de har ført laget fram til denne posisjonen. Vi kan vise vår takknemlighet på EXTRA Arena i morgen ettermiddag...

Les mer...

Knepent tap, men vi er ikke slått!

29-11-2017 Hits:218 Sport Kjell Arve Arntzen - avatar Kjell Arve Arntzen

tekst: Kjell Arntzen Det var stor stemning blant de 50 som hadde funnet veien til klubbhuset i kveld. Klappsalvene kom ofte og vel fortjent gjennom store deler av 1. omgang og...

Les mer...