A+ A A-

Denne helga er for mange den første julebordshelga i år. Noen slike er det sikkert også på Ranheim, men slike ting er vel ikke av det som har allmenn interesse? Vi sier bare til de som skal i et slikt selskap: God fornøyelse! Spis og drikke med måte, det er en dag i morgen også!» Ellers er vel ikke denne helga proppfull av aktiviteter her på Ranheim. Vi kan få en forsmak på jula under Brundalen og Charlottenlund skolekorps sin julemesse på lørdag, men ellers er det mest det vanlige som skjer her i bygda vår.

Fredag 24.11. har vi lite eller ingen ting å fortelle. Vi kan foreslå en utekveld på en av bydelens restauranter eller at dere inviterer venner til en kosekveld før adventstida setter inn.

Lørdag 25.11. er det ikke «Lørdagskafé» i menighetshuset. Neste gang vil være lørdag 9.12. Da blir det anledning til å kjøpe julemiddag.

Lørdag 25.11. mellom klokka 13 og 17 er det julebasar på Charlottenlund ungdomsskole. Her er det muligheter for å skaffe seg gode julegaver, til å bese mye flott håndverk og ta en pust i bakken på en av basarens kaféer. Se ellers egen omtale.

Søndag 26.11. mellom klokka 11 og 15 holder Ranheim Skiklubb Tjønnstuggu åpen for servering. Ta turen innom for en rast og en prat med andre markatravere. Samtidig legger du igjen noen gode kroner til den flotte skiklubben vår.

Søndag 26.11. klokka 11.00 er det gudstjeneste i Charlottenlund kirke. Her er det sokneprest Morten Andersen som forretter.

Søndag 26.11. mellom klokka 12 og 15 er det klart for et besøk på Ranheim Bydels Museum. Vertskapet står klar med nystekte vafler, kaffe og saft. Samtidig får du anledning til å ta en guidet runde rundt for å se hva museet har i sine store samlinger.

Søndag 26.11. klokka 18.00 er det kveldsgudstjeneste i Ranheim kirke. Det er kapellan Wiebke Hummelgård som forretter. Etter gudstjenesten serveres det kveldsmat i kirka.

Sport:

  • 1
  • 2
Prev Next

Vi ser fram til kveldens kamp

08-07-2018 Hits:355 Sport Kjell Arve Arntzen - avatar Kjell Arve Arntzen

Vi ser fram til kveldens kamp

Tekst og foto: Kjell Arntzen Alle som tar turen etter FV 705 fra Reitan-krysset mot Stugudal og Brekken blir minnet om Ranheim Fotball. Måtte det bare hjelpe! Vi står foran siste seriekamp...

Les mer...

Nok en god kamp av Ranheim

01-07-2018 Hits:383 Sport Kjell Arve Arntzen - avatar Kjell Arve Arntzen

Nok en god kamp av Ranheim

tekst: Kjell Arntzen                             foto: Dagbladet nett Ranheims spillere var godt fornøyd med eget spill og 3 fortjente poeng mot Start. Ranheim tok et vakkert farvel med den humpete kunstgressmatta på Extra Arena...

Les mer...

Ranheimsgutt på talentsamling

28-06-2018 Hits:632 Sport Kjell Arve Arntzen - avatar Kjell Arve Arntzen

tekst: Kjell Arntzen                     foto: Ole Jørgen Brattland I denne uka har Odin Holm fra Ranheim deltatt på Equinors talentleir i Porsgrunn. Sammen...

Les mer...

Det ble et fortjent tap

24-06-2018 Hits:238 Sport Kjell Arve Arntzen - avatar Kjell Arve Arntzen

tekst: Kjell Arntzen Vi var nok mange som hadde forventninger om en saftig revansje etter cuptapet mot Strømsgodset, men slik skulle det ikke bli. Når prestasjonen ikke blir som den vanligvis...

Les mer...