A+ A A-

Denne helga er for mange den første julebordshelga i år. Noen slike er det sikkert også på Ranheim, men slike ting er vel ikke av det som har allmenn interesse? Vi sier bare til de som skal i et slikt selskap: God fornøyelse! Spis og drikke med måte, det er en dag i morgen også!» Ellers er vel ikke denne helga proppfull av aktiviteter her på Ranheim. Vi kan få en forsmak på jula under Brundalen og Charlottenlund skolekorps sin julemesse på lørdag, men ellers er det mest det vanlige som skjer her i bygda vår.

Fredag 24.11. har vi lite eller ingen ting å fortelle. Vi kan foreslå en utekveld på en av bydelens restauranter eller at dere inviterer venner til en kosekveld før adventstida setter inn.

Lørdag 25.11. er det ikke «Lørdagskafé» i menighetshuset. Neste gang vil være lørdag 9.12. Da blir det anledning til å kjøpe julemiddag.

Lørdag 25.11. mellom klokka 13 og 17 er det julebasar på Charlottenlund ungdomsskole. Her er det muligheter for å skaffe seg gode julegaver, til å bese mye flott håndverk og ta en pust i bakken på en av basarens kaféer. Se ellers egen omtale.

Søndag 26.11. mellom klokka 11 og 15 holder Ranheim Skiklubb Tjønnstuggu åpen for servering. Ta turen innom for en rast og en prat med andre markatravere. Samtidig legger du igjen noen gode kroner til den flotte skiklubben vår.

Søndag 26.11. klokka 11.00 er det gudstjeneste i Charlottenlund kirke. Her er det sokneprest Morten Andersen som forretter.

Søndag 26.11. mellom klokka 12 og 15 er det klart for et besøk på Ranheim Bydels Museum. Vertskapet står klar med nystekte vafler, kaffe og saft. Samtidig får du anledning til å ta en guidet runde rundt for å se hva museet har i sine store samlinger.

Søndag 26.11. klokka 18.00 er det kveldsgudstjeneste i Ranheim kirke. Det er kapellan Wiebke Hummelgård som forretter. Etter gudstjenesten serveres det kveldsmat i kirka.

Sport:

  • 1
  • 2
Prev Next

5. måned på rad med best omdømme!

12-10-2018 Hits:342 Sport Kjell Arve Arntzen - avatar Kjell Arve Arntzen

tekst: Frank Lidahl                            foto: Kjell Arntzen «Medie- og Omdømmetrackeren» for september fra Sponsor Insight kom i dag tidlig. For 5.måned på rad er Ranheim klubben i Norge med best omdømme, både...

Les mer...

Karlsen sørget for 3 poeng

30-09-2018 Hits:460 Sport Kjell Arve Arntzen - avatar Kjell Arve Arntzen

Karlsen sørget for 3 poeng

tekst og foto: Kjell Arntzen Kristiansunds supportergjeng fra Uglan satte en flott ramme rundt kampen Opptakten til kveldens kamp var satt i scene av «Uglan», Kristiansunds supportere. Med sine store faner og...

Les mer...

"Vi like Ranheim"

30-09-2018 Hits:547 Sport Kjell Arve Arntzen - avatar Kjell Arve Arntzen

"Vi like Ranheim"

tekst og foto: Kjell Arntzen I en mørk krok på Romantica fant jeg Jarl Ivar, Sigrid, Jannicke og Kerry. Jonny falt dessverre ut, men han var så absolutt tilstede. Rundt 400 av...

Les mer...

Ranheim møter Kristiansund BK

27-09-2018 Hits:258 Sport Kjell Arve Arntzen - avatar Kjell Arve Arntzen

Ranheim møter Kristiansund BK

tekst og foto: Kjell Arntzen Vi gleder oss til å se Svein Maalens gutter nok en gang! Møt opp til kampen mot Kristiansund på søndag! Dere får ha meg noe unnskyldt når...

Les mer...