A+ A A-

av: Kjell Arntzen

Klubben i mitt hjerteI dag - fredag 24.11. - er siste avstemningsdag! Da avgjøres det hvem som vinner kampanjen; «Klubben i mitt hjerte». Ranheim er med blant de som har flest stemmer og er sammen med 13 andre klubber blant de som har hatt over 50 stemmer hver dag i kampanjeperioden. Tidligere fortalte jeg at Ranheim var blant 7 lag som hadde vært med 7 dager. Her har det vært en klikk i arrangørens oversikt. Tallet er i dag (torsdag) at 14 lag er med blant de som har hatt over 50 stemmer hver dag.

Ikke mange av «storlagene» er med

Denne konkurransen skriver sin historie tilbake til 2004. I de første årene var det kjente publikumsklubber som dominerte konkurransen. Det var fotballklubbene med stort publikumstall og store supporterklubber som hersket. Rosenborg BK, Brann og Vålerenga var mange år i toppen og alle disse har vunnet. De årene disse klubbene har vunnet har det vært med god avstand ned til de andre. Sportsklubben Brann oppnådde stemmerekord i 2011 og ble da kåret til landet mest populære klubb. Det hadde vel mest sin årsak i at bergenserne var best på å mobilisere? Skal jeg tro på arrangørens sammenlagtliste per dato ligger de ikke på en plassering blant de 150 beste!

Av disse gigantene er det RBK som ligger best an. De ligger et sted mellom nr. 20 og 30. Vålerenga et stykke bak, rundt nummer 60. Mange av de mindre klubbene ligger altså mye bedre an nå foran innspurten.

Flere Trondheimsklubber i tetsjiktet

RIL logoVi har både Nidelv, Utleira, Charlottenlund, Trygg Lade og Ranheim foran Rosenborg og de tradisjonelt mest populære publikumslagene. Det tyder på at nå har grasrota i breddeklubbene mobilisert og strukket seg. Hvem som ligger best an av disse fem klubben tør jeg ikke si, men at det er tett og at hver stemme teller nå i sluttspurten, er det liten tvil om. Det er siste dag fredag den 24.11.

Vi håper at det blir Ranheim, men vi trenger din og dine venners hjelp. Enhver stemme vi klarer å skaffe fører oss nærmere målet, 50- eller 100.000 til klubben! Det er i dag det gjelder. Skal vi sørge for at det gis 1.000 stemmer til Ranheim?

Vi konkurrerer med

Det er liten tvil om at nå mobiliserer småklubbene eller breddeklubbene om du vil. Tøffe konkurrenter blant disse er Konnerud, Gulstet Idrettsforening, Nedre Romerike Cheerleaders, Nedre Glomma Turnforening. Alle disse har, som trondheimsklubbene over, hatt over 50 stemmer hver dag siden konkurransen startet.

Så langt har konkurransen passert 190.000 stemmer og fortsatt er det god tid fram til fredag 24. november. Fortsatt er det mulig å vinne en ny dagspremie på 10.000,- kroner. Utleira har nå vunnet dette beløpet to ganger. Tirsdag 21.11. og torsdag 23.11. vant de 10.000,- kroner. Ranheim har blitt trukket ut en gang og har fått tilført 10.000,- kroner til kassen.

Sport:

  • 1
  • 2
Prev Next

Flotte prestasjoner av RILs utøvere i UM

12-03-2018 Hits:203 Sport Kjell Arve Arntzen - avatar Kjell Arve Arntzen

tekst og foto: Jan Vestre, Bydelsnytt Jan Vestre i Bydelsnytt har gitt oss tillatelse til å publisere denne artikkelen fra UM i friidrett som denne helga ble avviklet på Steinkjer. Som...

Les mer...

AVLYST - en blemme av NFF

10-03-2018 Hits:860 Sport Kjell Arve Arntzen - avatar Kjell Arve Arntzen

AVLYST - en blemme av NFF

tekst og foto: Kjell Arntzen                                                    ...

Les mer...

Dagens kamp mot BRANN

10-03-2018 Hits:759 Sport Kjell Arve Arntzen - avatar Kjell Arve Arntzen

Dagens kamp mot BRANN

tekst og foto: Kjell Arntzen Boligene langs Ranheimsveien har fått sine balkongflagg I skrivende stund er det 3 timer til dagens Eliteseriekamp mot Brann. Store deler av Ranheim er pyntet med Ranheimsflagg...

Les mer...

Coop EXTRA styrker sitt engasjement

06-03-2018 Hits:542 Sport Kjell Arve Arntzen - avatar Kjell Arve Arntzen

Coop EXTRA styrker sitt engasjement

av: Kjell Arntzen                                 foto: fra COOP/Kjell Arntzen Coop Extra har forsterket sitt engasjement i Ranehim Toppfotball Interessen rundt RANHEIM TOPPFOTBALL er merkbar på mange områder. Landets storaviser som VG og Dagbladet, Adresseavisen...

Les mer...