A+ A A-

tekst: Olav Paulsen                                          foto: arkivfoto

Årboka har som hovedtema den sterke frivillighetsånden og det omfattende dugnadsarbeidet på Ranheim fra tidligere tider frem til i dag. En av dagens ildsjeler blir også omtalt. Hovedtrekk fra Ranheims historie gjennom 10.000 år blir presentert. Det har skjedd mye interessant i løpet av disse årene.

rboks 2017Et aktuelt tema for tiden er RILs prestasjoner på fotballbanen. I årboka kan vi lese om oppstarten til «RILs andre storhetstid», og hva som skjedde da Ranheim i løpet av noen år etablerte seg som nr. 2-laget i Trøndelag.

For tiden bruker forsvaret et utall milliarder kroner til kjøp og drift av nye kampfly. Da kan det være en tankevekker å lese hvordan det hele startet for over 100 år siden: nemlig med kronerulling. Som vanlig er årboka ellers fylt av forskjellige personers minner fra både fjern og nær fortid, og serien om personer bak veinavn er med også i år. Boka er på rundt 120 sider.

Kalenderen er av naturlige årsaker ikke så omfattende. I tillegg til dager, uker og måneder inneholder den 13 bilder, hovedsakelig fra Ranheim skole. Det er klassebilder m.m. fra 1930- til 1980-tallet. Mange vil sikkert finne bilde av seg selv, barn, foreldre, besteforeldre og oldeforeldre på disse bildene.

Begge produktene legges ut for salg på stedets butikker i løpet av uke 48. De blir også å få kjøpt på skolekorpsets julemesse søndag 03.12, og på museet i åpningstiden på søndager fremover.

Prisen er som tidligere kr. 150,- pr. stk.

Sport:

  • 1
  • 2
Prev Next

Flotte prestasjoner av RILs utøvere i UM

12-03-2018 Hits:203 Sport Kjell Arve Arntzen - avatar Kjell Arve Arntzen

tekst og foto: Jan Vestre, Bydelsnytt Jan Vestre i Bydelsnytt har gitt oss tillatelse til å publisere denne artikkelen fra UM i friidrett som denne helga ble avviklet på Steinkjer. Som...

Les mer...

AVLYST - en blemme av NFF

10-03-2018 Hits:860 Sport Kjell Arve Arntzen - avatar Kjell Arve Arntzen

AVLYST - en blemme av NFF

tekst og foto: Kjell Arntzen                                                    ...

Les mer...

Dagens kamp mot BRANN

10-03-2018 Hits:759 Sport Kjell Arve Arntzen - avatar Kjell Arve Arntzen

Dagens kamp mot BRANN

tekst og foto: Kjell Arntzen Boligene langs Ranheimsveien har fått sine balkongflagg I skrivende stund er det 3 timer til dagens Eliteseriekamp mot Brann. Store deler av Ranheim er pyntet med Ranheimsflagg...

Les mer...

Coop EXTRA styrker sitt engasjement

06-03-2018 Hits:542 Sport Kjell Arve Arntzen - avatar Kjell Arve Arntzen

Coop EXTRA styrker sitt engasjement

av: Kjell Arntzen                                 foto: fra COOP/Kjell Arntzen Coop Extra har forsterket sitt engasjement i Ranehim Toppfotball Interessen rundt RANHEIM TOPPFOTBALL er merkbar på mange områder. Landets storaviser som VG og Dagbladet, Adresseavisen...

Les mer...