A+ A A-

Vi er inne i julemåneden og den første søndagen i advent kommer nå på søndag. Det «store» denne helga er vel skolemusikkorpsets julemesse med tenning av julegrana, men også andre ting bør legge beslag på din oppmerksomhet. Lørdagens fotballkamp mot Sogndal på EXTRA Arena, lysmessene i Charlottenlund- og Ranheim kirke for konfirmantene og juleforberedelser i de mange hjem samt Ranheim Basket sin invitasjon til barn til lek og basket, krever også oppmerksomhet. Det hadde vært kjempeflott om vi kunne fylle tribunen når det skal avgjøres om Ranheim skal få oppleve Eliteseriefotball her i bydelen. Sjansen er så absolutt tilstede!

Fredag 1. desember har vi ingen ting på vår blokk.

Lørdag 2. desember mellom 09.30 og 12.30 inviterer Ranheim Basket alle barn i alderen 7 – 9 år til Vikåsenhallen. Her blir det noen timer med lek, øvelser og spill. Det koster ingen ting og de som deltar vil får hver sin basketball. Her kreves påmelding slik: https://goo.gl/forms/yS3iDsOwhkEOMcDK2 . På denne linken finner dere påmeldingsskjema. Deltakerantallet er begrenset til 50.

Lørdag 2. desember klokka 18.00 er det duket for et avgjørende oppgjør på EXTRA Arena. Da møter et tent Ranheimslag det laget som ble nummer 14 i årets Eliteserie, Sogndal, til returoppgjør. Kampen i Sogndal endte 1-0, men det skal vi rette på denne lørdagskvelden. Vi sees på banen!

Søndag 3. desember klokka 11.00 er det gudstjeneste i Ranheim kirke. På den første søndagen i advent er det sokneprest Morten Andersen som forretter.

Søndag 3. desember klokka 11.00 er det lysmesse i Charlottenlund kirke. Det er en messe hvor konfirmantene er med. Her er det sokneprest Skule Bjørnstad som forretter.

Søndag 3. desember mellom klokka 11 og 15 har dere mulighet for å besøke Tjønnstuggu. Her møter du entusiaster fra Ranheim Skiklubb som serverer dere kaffe, saft og kaker. Legg søndagsturen opp til hytta og kanskje videre opp til Solemsvåttan?

Søndag 3. desember mellom klokka 12 og 15 blir det igjen gjort klart for ditt besøk i bydelsmuseet. Vertskapet har stekt vafler og trukket kaffe så alt ligger vel til rette for et hyggelig møte med andre og museet. Dette er også søndagen for utgivelse av Historielagets årbok 2017 og bydelskalenderen for 2018. Begge produktene selges på museet fra og med søndag 3.12.

Søndag 3. desember åpner skolekorpsets store julemesse klokka 13.00. Stedet er som vanlig i lokalene på Ranheim skole. Denne messa setter deg i en flott julestemning i hyggelige omgivelser og sammen med mange andre. Se ellers egen artikkel om julemessa.

Søndag 3. desember klokka 17.00 er det klart for tenning av julegrana ved Ranheim skole. Her vil det bli musikk, sang og gang rundt treet. Kanskje kommer nissen også?

Søndag 3. desember klokka 19.00 er det lysmesse nr. 1 med konfirmantene i Ranheim kirke. Her er det sokneprest Morten Andersen som leder seremonien.

Sport:

  • 1
  • 2
Prev Next

5. måned på rad med best omdømme!

12-10-2018 Hits:342 Sport Kjell Arve Arntzen - avatar Kjell Arve Arntzen

tekst: Frank Lidahl                            foto: Kjell Arntzen «Medie- og Omdømmetrackeren» for september fra Sponsor Insight kom i dag tidlig. For 5.måned på rad er Ranheim klubben i Norge med best omdømme, både...

Les mer...

Karlsen sørget for 3 poeng

30-09-2018 Hits:460 Sport Kjell Arve Arntzen - avatar Kjell Arve Arntzen

Karlsen sørget for 3 poeng

tekst og foto: Kjell Arntzen Kristiansunds supportergjeng fra Uglan satte en flott ramme rundt kampen Opptakten til kveldens kamp var satt i scene av «Uglan», Kristiansunds supportere. Med sine store faner og...

Les mer...

"Vi like Ranheim"

30-09-2018 Hits:547 Sport Kjell Arve Arntzen - avatar Kjell Arve Arntzen

"Vi like Ranheim"

tekst og foto: Kjell Arntzen I en mørk krok på Romantica fant jeg Jarl Ivar, Sigrid, Jannicke og Kerry. Jonny falt dessverre ut, men han var så absolutt tilstede. Rundt 400 av...

Les mer...

Ranheim møter Kristiansund BK

27-09-2018 Hits:258 Sport Kjell Arve Arntzen - avatar Kjell Arve Arntzen

Ranheim møter Kristiansund BK

tekst og foto: Kjell Arntzen Vi gleder oss til å se Svein Maalens gutter nok en gang! Møt opp til kampen mot Kristiansund på søndag! Dere får ha meg noe unnskyldt når...

Les mer...