A+ A A-

Vi er inne i julemåneden og den første søndagen i advent kommer nå på søndag. Det «store» denne helga er vel skolemusikkorpsets julemesse med tenning av julegrana, men også andre ting bør legge beslag på din oppmerksomhet. Lørdagens fotballkamp mot Sogndal på EXTRA Arena, lysmessene i Charlottenlund- og Ranheim kirke for konfirmantene og juleforberedelser i de mange hjem samt Ranheim Basket sin invitasjon til barn til lek og basket, krever også oppmerksomhet. Det hadde vært kjempeflott om vi kunne fylle tribunen når det skal avgjøres om Ranheim skal få oppleve Eliteseriefotball her i bydelen. Sjansen er så absolutt tilstede!

Fredag 1. desember har vi ingen ting på vår blokk.

Lørdag 2. desember mellom 09.30 og 12.30 inviterer Ranheim Basket alle barn i alderen 7 – 9 år til Vikåsenhallen. Her blir det noen timer med lek, øvelser og spill. Det koster ingen ting og de som deltar vil får hver sin basketball. Her kreves påmelding slik: https://goo.gl/forms/yS3iDsOwhkEOMcDK2 . På denne linken finner dere påmeldingsskjema. Deltakerantallet er begrenset til 50.

Lørdag 2. desember klokka 18.00 er det duket for et avgjørende oppgjør på EXTRA Arena. Da møter et tent Ranheimslag det laget som ble nummer 14 i årets Eliteserie, Sogndal, til returoppgjør. Kampen i Sogndal endte 1-0, men det skal vi rette på denne lørdagskvelden. Vi sees på banen!

Søndag 3. desember klokka 11.00 er det gudstjeneste i Ranheim kirke. På den første søndagen i advent er det sokneprest Morten Andersen som forretter.

Søndag 3. desember klokka 11.00 er det lysmesse i Charlottenlund kirke. Det er en messe hvor konfirmantene er med. Her er det sokneprest Skule Bjørnstad som forretter.

Søndag 3. desember mellom klokka 11 og 15 har dere mulighet for å besøke Tjønnstuggu. Her møter du entusiaster fra Ranheim Skiklubb som serverer dere kaffe, saft og kaker. Legg søndagsturen opp til hytta og kanskje videre opp til Solemsvåttan?

Søndag 3. desember mellom klokka 12 og 15 blir det igjen gjort klart for ditt besøk i bydelsmuseet. Vertskapet har stekt vafler og trukket kaffe så alt ligger vel til rette for et hyggelig møte med andre og museet. Dette er også søndagen for utgivelse av Historielagets årbok 2017 og bydelskalenderen for 2018. Begge produktene selges på museet fra og med søndag 3.12.

Søndag 3. desember åpner skolekorpsets store julemesse klokka 13.00. Stedet er som vanlig i lokalene på Ranheim skole. Denne messa setter deg i en flott julestemning i hyggelige omgivelser og sammen med mange andre. Se ellers egen artikkel om julemessa.

Søndag 3. desember klokka 17.00 er det klart for tenning av julegrana ved Ranheim skole. Her vil det bli musikk, sang og gang rundt treet. Kanskje kommer nissen også?

Søndag 3. desember klokka 19.00 er det lysmesse nr. 1 med konfirmantene i Ranheim kirke. Her er det sokneprest Morten Andersen som leder seremonien.

Sport:

  • 1
  • 2
Prev Next

Vi ser fram til kveldens kamp

08-07-2018 Hits:355 Sport Kjell Arve Arntzen - avatar Kjell Arve Arntzen

Vi ser fram til kveldens kamp

Tekst og foto: Kjell Arntzen Alle som tar turen etter FV 705 fra Reitan-krysset mot Stugudal og Brekken blir minnet om Ranheim Fotball. Måtte det bare hjelpe! Vi står foran siste seriekamp...

Les mer...

Nok en god kamp av Ranheim

01-07-2018 Hits:383 Sport Kjell Arve Arntzen - avatar Kjell Arve Arntzen

Nok en god kamp av Ranheim

tekst: Kjell Arntzen                             foto: Dagbladet nett Ranheims spillere var godt fornøyd med eget spill og 3 fortjente poeng mot Start. Ranheim tok et vakkert farvel med den humpete kunstgressmatta på Extra Arena...

Les mer...

Ranheimsgutt på talentsamling

28-06-2018 Hits:632 Sport Kjell Arve Arntzen - avatar Kjell Arve Arntzen

tekst: Kjell Arntzen                     foto: Ole Jørgen Brattland I denne uka har Odin Holm fra Ranheim deltatt på Equinors talentleir i Porsgrunn. Sammen...

Les mer...

Det ble et fortjent tap

24-06-2018 Hits:238 Sport Kjell Arve Arntzen - avatar Kjell Arve Arntzen

tekst: Kjell Arntzen Vi var nok mange som hadde forventninger om en saftig revansje etter cuptapet mot Strømsgodset, men slik skulle det ikke bli. Når prestasjonen ikke blir som den vanligvis...

Les mer...