A+ A A-

Det går mot ei helg som værmessig sett ikke blir av de beste. Da kan det være godt at det er en god del innendørs tilbud å oppsøke på Ranheim. Helga er ikke fylt opp med aktiviteter, men noe er det. Det er kviss, det er konserter, det er julebord, gudstjenester for de som ønsker det, og det er anledning til et besøk i vårt flotte bydelsmuseum. Så er det kanskje også ei helg med juleforberedelser i heimen?

Fredag 8. desember klokka 18.15 er det tid for «Ranheims-Kvissens» julebord på Romantica. Her har det vært påmelding og matbestilling er innlevert.

Klokka 20.00 starter Ranheim-Kvissen sin siste fredagskviss for året. Kvissen starter med premieutdeling for de beste langene i 2017. Deretter er det kviss etter samme mønster som har vært kjørt i 2017. Det er ledige plasser for inntil 4 lag.

Lørdag 9. desember er det igjen «Lørdagskafé» i menighetshuset. Denne gang starter kaféen opp klokka 12.00 og har det gående utover dagen. Rundt klokka 14.00 serveres det juletallerken, dessert og kaffe for de som har meldt seg på til dette. Alle er velkommen, for kaféen har sitt vanlige serveringssortiment tilgjengelig fra klokka 12.00. (Se gjerne egen artikkel).

Søndag 10. desember klokka 09.30 er det Adventfrokost i Charlottenlund kirke for de som har lyst til å være med på denne hyggelige sammenkomsten.

Søndag 10. desember klokka 11.00 er det familiegudstjenste i Charlottenlund kirke. Det er prostiprest Oddvar Gudmestad som forretter.

Søndag 10. desember mellom klokka 12.00 og 15.00 er det som vanlig åpent i bydelsmuseet. Nå har dere sjansen til å skaffe dere både årboka for 2017 og kalenderen for 2018, rykende ferske begge deler. Ellers serverer vertskapet julebakst, gløgg, kaffe og saft. Ellers er det Luciafeiring, men denne gang uten elever som går i Luciatog. En omvisning rundt om i museets rikholdige samlinger vil det også være muligheter for. Kanskje kan «Ranheimspenna» være en aktuell gave nå til jul? Den fås kjøpt av vertskapet.

Søndag 10. desember klokka 18.00 står Ranheim Mannskor for Adventskonserten i Ranheim kirke. Her får du møte koret og dets gjester. Det er selvfølgelig Ranheim Musikkforening og damekoret Sonate. Dette blir en vakker konsert med kjente julesanger og noe annet. Se også egen artikkel om konserten.

Søndag 10. desember klokka 18.00 er det klart for Reppe Blandakors juulekonsert i Charlottenlund kirke. Dette blir en fantastisk konsert med bydelens store og dyktige kor. Ta turen til Charlottenlund kirke for å overvære denne julekonserten. Se også egen artikkeli t Ranheimsavisa om denne konserten.

Sport:

  • 1
  • 2
Prev Next

Vi trør til for Ranheim Fotball

15-01-2018 Hits:1675 Sport Kjell Arve Arntzen - avatar Kjell Arve Arntzen

Vi trør til for Ranheim Fotball

tekst og foto: Kjell Arntzen På kortsida mot Ranheimsfjæra skal det kjøpes og monteres 320 sitteplasser Det er langt fra noe «bare-bare» å være så gode at det resulterer i opprykk til...

Les mer...

Det er mye å gjøre før seriestart!

13-01-2018 Hits:960 Sport Kjell Arve Arntzen - avatar Kjell Arve Arntzen

Det er mye å gjøre før seriestart!

tekst og foto: Kjell Arntzen Her er det mye å gjøre før åpningskampen mot Brann den 10. mars Det er det mye som skal gjøres på kort tid. Å rykke opp til...

Les mer...

SERIEÅPNINGEN 2018

18-12-2017 Hits:369 Sport Kjell Arve Arntzen - avatar Kjell Arve Arntzen

SERIEÅPNINGEN 2018

av: Kjell Arntzen Det er ikke denne spilleren fra Rosenborg vi kommer til å møte, men et helt lag fra en helt annen by!  Denne artikkelen hadde vi lagt ut og publisert...

Les mer...

HEIA RANHEIM

04-12-2017 Hits:899 Sport Kjell Arve Arntzen - avatar Kjell Arve Arntzen

HEIA RANHEIM

av: Harald Walldén                                     foto: Ranheimsavisa og Christian Lauritsen Her blir det mange gode opplevelser...

Les mer...