A+ A A-

Det går mot ei helg som værmessig sett ikke blir av de beste. Da kan det være godt at det er en god del innendørs tilbud å oppsøke på Ranheim. Helga er ikke fylt opp med aktiviteter, men noe er det. Det er kviss, det er konserter, det er julebord, gudstjenester for de som ønsker det, og det er anledning til et besøk i vårt flotte bydelsmuseum. Så er det kanskje også ei helg med juleforberedelser i heimen?

Fredag 8. desember klokka 18.15 er det tid for «Ranheims-Kvissens» julebord på Romantica. Her har det vært påmelding og matbestilling er innlevert.

Klokka 20.00 starter Ranheim-Kvissen sin siste fredagskviss for året. Kvissen starter med premieutdeling for de beste langene i 2017. Deretter er det kviss etter samme mønster som har vært kjørt i 2017. Det er ledige plasser for inntil 4 lag.

Lørdag 9. desember er det igjen «Lørdagskafé» i menighetshuset. Denne gang starter kaféen opp klokka 12.00 og har det gående utover dagen. Rundt klokka 14.00 serveres det juletallerken, dessert og kaffe for de som har meldt seg på til dette. Alle er velkommen, for kaféen har sitt vanlige serveringssortiment tilgjengelig fra klokka 12.00. (Se gjerne egen artikkel).

Søndag 10. desember klokka 09.30 er det Adventfrokost i Charlottenlund kirke for de som har lyst til å være med på denne hyggelige sammenkomsten.

Søndag 10. desember klokka 11.00 er det familiegudstjenste i Charlottenlund kirke. Det er prostiprest Oddvar Gudmestad som forretter.

Søndag 10. desember mellom klokka 12.00 og 15.00 er det som vanlig åpent i bydelsmuseet. Nå har dere sjansen til å skaffe dere både årboka for 2017 og kalenderen for 2018, rykende ferske begge deler. Ellers serverer vertskapet julebakst, gløgg, kaffe og saft. Ellers er det Luciafeiring, men denne gang uten elever som går i Luciatog. En omvisning rundt om i museets rikholdige samlinger vil det også være muligheter for. Kanskje kan «Ranheimspenna» være en aktuell gave nå til jul? Den fås kjøpt av vertskapet.

Søndag 10. desember klokka 18.00 står Ranheim Mannskor for Adventskonserten i Ranheim kirke. Her får du møte koret og dets gjester. Det er selvfølgelig Ranheim Musikkforening og damekoret Sonate. Dette blir en vakker konsert med kjente julesanger og noe annet. Se også egen artikkel om konserten.

Søndag 10. desember klokka 18.00 er det klart for Reppe Blandakors juulekonsert i Charlottenlund kirke. Dette blir en fantastisk konsert med bydelens store og dyktige kor. Ta turen til Charlottenlund kirke for å overvære denne julekonserten. Se også egen artikkeli t Ranheimsavisa om denne konserten.

Sport:

  • 1
  • 2
Prev Next

5. måned på rad med best omdømme!

12-10-2018 Hits:342 Sport Kjell Arve Arntzen - avatar Kjell Arve Arntzen

tekst: Frank Lidahl                            foto: Kjell Arntzen «Medie- og Omdømmetrackeren» for september fra Sponsor Insight kom i dag tidlig. For 5.måned på rad er Ranheim klubben i Norge med best omdømme, både...

Les mer...

Karlsen sørget for 3 poeng

30-09-2018 Hits:461 Sport Kjell Arve Arntzen - avatar Kjell Arve Arntzen

Karlsen sørget for 3 poeng

tekst og foto: Kjell Arntzen Kristiansunds supportergjeng fra Uglan satte en flott ramme rundt kampen Opptakten til kveldens kamp var satt i scene av «Uglan», Kristiansunds supportere. Med sine store faner og...

Les mer...

"Vi like Ranheim"

30-09-2018 Hits:548 Sport Kjell Arve Arntzen - avatar Kjell Arve Arntzen

"Vi like Ranheim"

tekst og foto: Kjell Arntzen I en mørk krok på Romantica fant jeg Jarl Ivar, Sigrid, Jannicke og Kerry. Jonny falt dessverre ut, men han var så absolutt tilstede. Rundt 400 av...

Les mer...

Ranheim møter Kristiansund BK

27-09-2018 Hits:258 Sport Kjell Arve Arntzen - avatar Kjell Arve Arntzen

Ranheim møter Kristiansund BK

tekst og foto: Kjell Arntzen Vi gleder oss til å se Svein Maalens gutter nok en gang! Møt opp til kampen mot Kristiansund på søndag! Dere får ha meg noe unnskyldt når...

Les mer...