A+ A A-

Det går mot ei helg som værmessig sett ikke blir av de beste. Da kan det være godt at det er en god del innendørs tilbud å oppsøke på Ranheim. Helga er ikke fylt opp med aktiviteter, men noe er det. Det er kviss, det er konserter, det er julebord, gudstjenester for de som ønsker det, og det er anledning til et besøk i vårt flotte bydelsmuseum. Så er det kanskje også ei helg med juleforberedelser i heimen?

Fredag 8. desember klokka 18.15 er det tid for «Ranheims-Kvissens» julebord på Romantica. Her har det vært påmelding og matbestilling er innlevert.

Klokka 20.00 starter Ranheim-Kvissen sin siste fredagskviss for året. Kvissen starter med premieutdeling for de beste langene i 2017. Deretter er det kviss etter samme mønster som har vært kjørt i 2017. Det er ledige plasser for inntil 4 lag.

Lørdag 9. desember er det igjen «Lørdagskafé» i menighetshuset. Denne gang starter kaféen opp klokka 12.00 og har det gående utover dagen. Rundt klokka 14.00 serveres det juletallerken, dessert og kaffe for de som har meldt seg på til dette. Alle er velkommen, for kaféen har sitt vanlige serveringssortiment tilgjengelig fra klokka 12.00. (Se gjerne egen artikkel).

Søndag 10. desember klokka 09.30 er det Adventfrokost i Charlottenlund kirke for de som har lyst til å være med på denne hyggelige sammenkomsten.

Søndag 10. desember klokka 11.00 er det familiegudstjenste i Charlottenlund kirke. Det er prostiprest Oddvar Gudmestad som forretter.

Søndag 10. desember mellom klokka 12.00 og 15.00 er det som vanlig åpent i bydelsmuseet. Nå har dere sjansen til å skaffe dere både årboka for 2017 og kalenderen for 2018, rykende ferske begge deler. Ellers serverer vertskapet julebakst, gløgg, kaffe og saft. Ellers er det Luciafeiring, men denne gang uten elever som går i Luciatog. En omvisning rundt om i museets rikholdige samlinger vil det også være muligheter for. Kanskje kan «Ranheimspenna» være en aktuell gave nå til jul? Den fås kjøpt av vertskapet.

Søndag 10. desember klokka 18.00 står Ranheim Mannskor for Adventskonserten i Ranheim kirke. Her får du møte koret og dets gjester. Det er selvfølgelig Ranheim Musikkforening og damekoret Sonate. Dette blir en vakker konsert med kjente julesanger og noe annet. Se også egen artikkel om konserten.

Søndag 10. desember klokka 18.00 er det klart for Reppe Blandakors juulekonsert i Charlottenlund kirke. Dette blir en fantastisk konsert med bydelens store og dyktige kor. Ta turen til Charlottenlund kirke for å overvære denne julekonserten. Se også egen artikkeli t Ranheimsavisa om denne konserten.

Sport:

  • 1
  • 2
Prev Next

Hvor skal dette ende?

22-04-2018 Hits:534 Sport Kjell Arve Arntzen - avatar Kjell Arve Arntzen

tekst: Kjell Arntzen              foto: Adresseavisen Jeg velger å stå fast på mitt hårete tips om at Ranheim blir nummer tre i årets serie! Etter fem kamper står vi notert med 12...

Les mer...

Jaaaaaa!

15-04-2018 Hits:477 Sport Kjell Arve Arntzen - avatar Kjell Arve Arntzen

av: Kjell Arntzen                                 foto: Ranheim Fotball Nok en gang var det over 2.100 på tribunen for å følge laget i sitt hjerte! Forventinger? Ja, massevis. På EXTRA Arena skal vi eie...

Les mer...

En herlig og fortjent 3-poenger

11-04-2018 Hits:313 Sport Kjell Arve Arntzen - avatar Kjell Arve Arntzen

tekst: Kjell Arntzen Det ble ingen stor kamp på Komplett Arena, men stor nok til at vi kneblet hjemmelaget i 2. omgang. Et flott hodestøt fra Christian Eggen Rismark og en...

Les mer...

Sandefjord vs Ranheim på Land & Stra…

11-04-2018 Hits:195 Sport Kjell Arve Arntzen - avatar Kjell Arve Arntzen

Sandefjord vs Ranheim på Land & Strand

av: Kjell Arntzen                  foto: arkiv Vi gikk på et klart tap sist søndag i kampen mot Tromsø. Det er glemt i dag, for nå er det nye muligheter for poeng. Ranheim...

Les mer...