A+ A A-

Nå er det rundt ei uke til julaften, ribba og de mange gavene som ligger stablet under treet. Spenningen er tiltakende, hva får jeg fra mor og far i år, hva har tante Anna funnet på, og storebror? Vi får vente til julaftens morgen med å ta runden rundt på gulvet og treet for å se på lappene, klemme og riste på pakkene som er harde og vurdere de myke. Apropos julegaver; - er du ferdig med det du skal kjøpe eller lage? Kanskje er du som mange av oss og venter fram til lillejuleaften/julaften? Det resulterer ofte i et panikkjøp som mottakeren slett ikke har ønsket seg. På aktivitetsfronten her på Ranheim er det lite som skjer. Noe av det som skjer er imidlertid viktig å få med seg; barnehagebarnas konsert i Grilstadporten! 

La meg også - ved innledningen på helga - få beklage at Ranheimsavisa igjen går på lavgir på grunn av helseproblemer. Jeg får inderlig håpe det ikke blir langvarig. Per nå ser det ikke veldig lyst ut dessverre, men jeg håper kiropraktorbehandlingen vil virke etterhvert.

Fredag 15.12. klokka 09.30 har du mulighet til å overvære 5-åringene ved Grilstadfjæra Barnehages konsert i Grilstadporten. De holder konserten rett ut for Nille og Coop Extra. Møt opp og hør de flotte barna synge.

Lørdag 16.12. er det Lørdagskafé i menighetshuset. Åpningstiden er fra klokka 11.00 til 14.00. Her serveres det kaffe, kaker og annet godt. I tillegg vil det være mulig å få kjøpt kaker og bakst til julekosen hjemme.

Søndag 17.12. klokka 11.00. Det er 3. søndag i advent og denne søndagen innledes med gudstjeneste i Ranheim kirke. Det er sokneprest Morten Andersen som forretter.

Søndag klokka 19.00 er det Lysmesse med konfirmantene i Ranheim kirke. Denne seremonien ledes av kapellan Wiebke Hummelgård.

Søndag mellom klokka 12 og 15 holder bydelsmuseet åpent for siste gang i 2017. Alle er selvfølgelig velkommen til en tur innom for kaffe, saft og vafler. Ranheimsavisa spandere også en bit kransekake på museets besøkende denne søndagen. Ellers så er det anledning til å kjøpe årboka for 2017 og bydelskalenderen for 2018.

Sport:

  • 1
  • 2
Prev Next

Vi ser fram til kveldens kamp

08-07-2018 Hits:353 Sport Kjell Arve Arntzen - avatar Kjell Arve Arntzen

Vi ser fram til kveldens kamp

Tekst og foto: Kjell Arntzen Alle som tar turen etter FV 705 fra Reitan-krysset mot Stugudal og Brekken blir minnet om Ranheim Fotball. Måtte det bare hjelpe! Vi står foran siste seriekamp...

Les mer...

Nok en god kamp av Ranheim

01-07-2018 Hits:382 Sport Kjell Arve Arntzen - avatar Kjell Arve Arntzen

Nok en god kamp av Ranheim

tekst: Kjell Arntzen                             foto: Dagbladet nett Ranheims spillere var godt fornøyd med eget spill og 3 fortjente poeng mot Start. Ranheim tok et vakkert farvel med den humpete kunstgressmatta på Extra Arena...

Les mer...

Ranheimsgutt på talentsamling

28-06-2018 Hits:631 Sport Kjell Arve Arntzen - avatar Kjell Arve Arntzen

tekst: Kjell Arntzen                     foto: Ole Jørgen Brattland I denne uka har Odin Holm fra Ranheim deltatt på Equinors talentleir i Porsgrunn. Sammen...

Les mer...

Det ble et fortjent tap

24-06-2018 Hits:237 Sport Kjell Arve Arntzen - avatar Kjell Arve Arntzen

tekst: Kjell Arntzen Vi var nok mange som hadde forventninger om en saftig revansje etter cuptapet mot Strømsgodset, men slik skulle det ikke bli. Når prestasjonen ikke blir som den vanligvis...

Les mer...