A+ A A-

Nå er det rundt ei uke til julaften, ribba og de mange gavene som ligger stablet under treet. Spenningen er tiltakende, hva får jeg fra mor og far i år, hva har tante Anna funnet på, og storebror? Vi får vente til julaftens morgen med å ta runden rundt på gulvet og treet for å se på lappene, klemme og riste på pakkene som er harde og vurdere de myke. Apropos julegaver; - er du ferdig med det du skal kjøpe eller lage? Kanskje er du som mange av oss og venter fram til lillejuleaften/julaften? Det resulterer ofte i et panikkjøp som mottakeren slett ikke har ønsket seg. På aktivitetsfronten her på Ranheim er det lite som skjer. Noe av det som skjer er imidlertid viktig å få med seg; barnehagebarnas konsert i Grilstadporten! 

La meg også - ved innledningen på helga - få beklage at Ranheimsavisa igjen går på lavgir på grunn av helseproblemer. Jeg får inderlig håpe det ikke blir langvarig. Per nå ser det ikke veldig lyst ut dessverre, men jeg håper kiropraktorbehandlingen vil virke etterhvert.

Fredag 15.12. klokka 09.30 har du mulighet til å overvære 5-åringene ved Grilstadfjæra Barnehages konsert i Grilstadporten. De holder konserten rett ut for Nille og Coop Extra. Møt opp og hør de flotte barna synge.

Lørdag 16.12. er det Lørdagskafé i menighetshuset. Åpningstiden er fra klokka 11.00 til 14.00. Her serveres det kaffe, kaker og annet godt. I tillegg vil det være mulig å få kjøpt kaker og bakst til julekosen hjemme.

Søndag 17.12. klokka 11.00. Det er 3. søndag i advent og denne søndagen innledes med gudstjeneste i Ranheim kirke. Det er sokneprest Morten Andersen som forretter.

Søndag klokka 19.00 er det Lysmesse med konfirmantene i Ranheim kirke. Denne seremonien ledes av kapellan Wiebke Hummelgård.

Søndag mellom klokka 12 og 15 holder bydelsmuseet åpent for siste gang i 2017. Alle er selvfølgelig velkommen til en tur innom for kaffe, saft og vafler. Ranheimsavisa spandere også en bit kransekake på museets besøkende denne søndagen. Ellers så er det anledning til å kjøpe årboka for 2017 og bydelskalenderen for 2018.

Sport:

  • 1
  • 2
Prev Next

Vi trør til for Ranheim Fotball

15-01-2018 Hits:1675 Sport Kjell Arve Arntzen - avatar Kjell Arve Arntzen

Vi trør til for Ranheim Fotball

tekst og foto: Kjell Arntzen På kortsida mot Ranheimsfjæra skal det kjøpes og monteres 320 sitteplasser Det er langt fra noe «bare-bare» å være så gode at det resulterer i opprykk til...

Les mer...

Det er mye å gjøre før seriestart!

13-01-2018 Hits:960 Sport Kjell Arve Arntzen - avatar Kjell Arve Arntzen

Det er mye å gjøre før seriestart!

tekst og foto: Kjell Arntzen Her er det mye å gjøre før åpningskampen mot Brann den 10. mars Det er det mye som skal gjøres på kort tid. Å rykke opp til...

Les mer...

SERIEÅPNINGEN 2018

18-12-2017 Hits:369 Sport Kjell Arve Arntzen - avatar Kjell Arve Arntzen

SERIEÅPNINGEN 2018

av: Kjell Arntzen Det er ikke denne spilleren fra Rosenborg vi kommer til å møte, men et helt lag fra en helt annen by!  Denne artikkelen hadde vi lagt ut og publisert...

Les mer...

HEIA RANHEIM

04-12-2017 Hits:899 Sport Kjell Arve Arntzen - avatar Kjell Arve Arntzen

HEIA RANHEIM

av: Harald Walldén                                     foto: Ranheimsavisa og Christian Lauritsen Her blir det mange gode opplevelser...

Les mer...