A+ A A-

Nå er det rundt ei uke til julaften, ribba og de mange gavene som ligger stablet under treet. Spenningen er tiltakende, hva får jeg fra mor og far i år, hva har tante Anna funnet på, og storebror? Vi får vente til julaftens morgen med å ta runden rundt på gulvet og treet for å se på lappene, klemme og riste på pakkene som er harde og vurdere de myke. Apropos julegaver; - er du ferdig med det du skal kjøpe eller lage? Kanskje er du som mange av oss og venter fram til lillejuleaften/julaften? Det resulterer ofte i et panikkjøp som mottakeren slett ikke har ønsket seg. På aktivitetsfronten her på Ranheim er det lite som skjer. Noe av det som skjer er imidlertid viktig å få med seg; barnehagebarnas konsert i Grilstadporten! 

La meg også - ved innledningen på helga - få beklage at Ranheimsavisa igjen går på lavgir på grunn av helseproblemer. Jeg får inderlig håpe det ikke blir langvarig. Per nå ser det ikke veldig lyst ut dessverre, men jeg håper kiropraktorbehandlingen vil virke etterhvert.

Fredag 15.12. klokka 09.30 har du mulighet til å overvære 5-åringene ved Grilstadfjæra Barnehages konsert i Grilstadporten. De holder konserten rett ut for Nille og Coop Extra. Møt opp og hør de flotte barna synge.

Lørdag 16.12. er det Lørdagskafé i menighetshuset. Åpningstiden er fra klokka 11.00 til 14.00. Her serveres det kaffe, kaker og annet godt. I tillegg vil det være mulig å få kjøpt kaker og bakst til julekosen hjemme.

Søndag 17.12. klokka 11.00. Det er 3. søndag i advent og denne søndagen innledes med gudstjeneste i Ranheim kirke. Det er sokneprest Morten Andersen som forretter.

Søndag klokka 19.00 er det Lysmesse med konfirmantene i Ranheim kirke. Denne seremonien ledes av kapellan Wiebke Hummelgård.

Søndag mellom klokka 12 og 15 holder bydelsmuseet åpent for siste gang i 2017. Alle er selvfølgelig velkommen til en tur innom for kaffe, saft og vafler. Ranheimsavisa spandere også en bit kransekake på museets besøkende denne søndagen. Ellers så er det anledning til å kjøpe årboka for 2017 og bydelskalenderen for 2018.

Sport:

  • 1
  • 2
Prev Next

Hvor skal dette ende?

22-04-2018 Hits:534 Sport Kjell Arve Arntzen - avatar Kjell Arve Arntzen

tekst: Kjell Arntzen              foto: Adresseavisen Jeg velger å stå fast på mitt hårete tips om at Ranheim blir nummer tre i årets serie! Etter fem kamper står vi notert med 12...

Les mer...

Jaaaaaa!

15-04-2018 Hits:477 Sport Kjell Arve Arntzen - avatar Kjell Arve Arntzen

av: Kjell Arntzen                                 foto: Ranheim Fotball Nok en gang var det over 2.100 på tribunen for å følge laget i sitt hjerte! Forventinger? Ja, massevis. På EXTRA Arena skal vi eie...

Les mer...

En herlig og fortjent 3-poenger

11-04-2018 Hits:313 Sport Kjell Arve Arntzen - avatar Kjell Arve Arntzen

tekst: Kjell Arntzen Det ble ingen stor kamp på Komplett Arena, men stor nok til at vi kneblet hjemmelaget i 2. omgang. Et flott hodestøt fra Christian Eggen Rismark og en...

Les mer...

Sandefjord vs Ranheim på Land & Stra…

11-04-2018 Hits:195 Sport Kjell Arve Arntzen - avatar Kjell Arve Arntzen

Sandefjord vs Ranheim på Land & Strand

av: Kjell Arntzen                  foto: arkiv Vi gikk på et klart tap sist søndag i kampen mot Tromsø. Det er glemt i dag, for nå er det nye muligheter for poeng. Ranheim...

Les mer...