A+ A A-

Nå er det rundt ei uke til julaften, ribba og de mange gavene som ligger stablet under treet. Spenningen er tiltakende, hva får jeg fra mor og far i år, hva har tante Anna funnet på, og storebror? Vi får vente til julaftens morgen med å ta runden rundt på gulvet og treet for å se på lappene, klemme og riste på pakkene som er harde og vurdere de myke. Apropos julegaver; - er du ferdig med det du skal kjøpe eller lage? Kanskje er du som mange av oss og venter fram til lillejuleaften/julaften? Det resulterer ofte i et panikkjøp som mottakeren slett ikke har ønsket seg. På aktivitetsfronten her på Ranheim er det lite som skjer. Noe av det som skjer er imidlertid viktig å få med seg; barnehagebarnas konsert i Grilstadporten! 

La meg også - ved innledningen på helga - få beklage at Ranheimsavisa igjen går på lavgir på grunn av helseproblemer. Jeg får inderlig håpe det ikke blir langvarig. Per nå ser det ikke veldig lyst ut dessverre, men jeg håper kiropraktorbehandlingen vil virke etterhvert.

Fredag 15.12. klokka 09.30 har du mulighet til å overvære 5-åringene ved Grilstadfjæra Barnehages konsert i Grilstadporten. De holder konserten rett ut for Nille og Coop Extra. Møt opp og hør de flotte barna synge.

Lørdag 16.12. er det Lørdagskafé i menighetshuset. Åpningstiden er fra klokka 11.00 til 14.00. Her serveres det kaffe, kaker og annet godt. I tillegg vil det være mulig å få kjøpt kaker og bakst til julekosen hjemme.

Søndag 17.12. klokka 11.00. Det er 3. søndag i advent og denne søndagen innledes med gudstjeneste i Ranheim kirke. Det er sokneprest Morten Andersen som forretter.

Søndag klokka 19.00 er det Lysmesse med konfirmantene i Ranheim kirke. Denne seremonien ledes av kapellan Wiebke Hummelgård.

Søndag mellom klokka 12 og 15 holder bydelsmuseet åpent for siste gang i 2017. Alle er selvfølgelig velkommen til en tur innom for kaffe, saft og vafler. Ranheimsavisa spandere også en bit kransekake på museets besøkende denne søndagen. Ellers så er det anledning til å kjøpe årboka for 2017 og bydelskalenderen for 2018.

Sport:

  • 1
  • 2
Prev Next

5. måned på rad med best omdømme!

12-10-2018 Hits:342 Sport Kjell Arve Arntzen - avatar Kjell Arve Arntzen

tekst: Frank Lidahl                            foto: Kjell Arntzen «Medie- og Omdømmetrackeren» for september fra Sponsor Insight kom i dag tidlig. For 5.måned på rad er Ranheim klubben i Norge med best omdømme, både...

Les mer...

Karlsen sørget for 3 poeng

30-09-2018 Hits:461 Sport Kjell Arve Arntzen - avatar Kjell Arve Arntzen

Karlsen sørget for 3 poeng

tekst og foto: Kjell Arntzen Kristiansunds supportergjeng fra Uglan satte en flott ramme rundt kampen Opptakten til kveldens kamp var satt i scene av «Uglan», Kristiansunds supportere. Med sine store faner og...

Les mer...

"Vi like Ranheim"

30-09-2018 Hits:548 Sport Kjell Arve Arntzen - avatar Kjell Arve Arntzen

"Vi like Ranheim"

tekst og foto: Kjell Arntzen I en mørk krok på Romantica fant jeg Jarl Ivar, Sigrid, Jannicke og Kerry. Jonny falt dessverre ut, men han var så absolutt tilstede. Rundt 400 av...

Les mer...

Ranheim møter Kristiansund BK

27-09-2018 Hits:258 Sport Kjell Arve Arntzen - avatar Kjell Arve Arntzen

Ranheim møter Kristiansund BK

tekst og foto: Kjell Arntzen Vi gleder oss til å se Svein Maalens gutter nok en gang! Møt opp til kampen mot Kristiansund på søndag! Dere får ha meg noe unnskyldt når...

Les mer...