A+ A A-

Dette er den siste lørdagen i 2017 og mitt siste besøk av Unni i dette året. Jeg håper inderlig at hun stikker innom en tur i januar også. På mange måter er hun en medisin mot plager og en mulig kommende influensa? Det er kjent for de fleste av oss at gamle damer ikke legger egg, men Heidi på 9 år er faktisk usikker på om de ikke gjør det? Men legger de bløtkokte eller hardkokte egg? Jeg starter like godt med hennes historie:

«Når man blir en sånn femti år skjer det en forvandling med kroppen. Den kommer i noe de kaller avgangsalderen og damen slutter å produsere hardkokte egg». Cecilie som har rukket å bli 11 år mener også det skjer noe: «Den konkrete forskjellen på mann og kvinne har skrumpet inn med årene. Før var den av betydelig størrelse, nå er den nesten ikke synlig, selv om alle vet at den finnes et eller annet sted, men hvor forskjellen ligger skjult vet ingen».

Vi har ennå ikke fått slått fast at gamle damer legger ikke egg, men Johannes på 8 år har noe: «Gamle damer legger ikke egg. Når de er sånn førti eller femti år, slutter damene å legge egg. Det vil si at de ikke lenger kan produsere folk. Hekkingen begynner sånn i fjortenårsalderen og varer til middelklassen». En annen forklaring kan være den Stig Petter kommer med: «Eldre kan ikke få barn. Eggstokkene deres er oppbrukt, og dessuten har mannen deres fått problemer med protesen». Ikke greit dette! Det er litt «skrekk og gru» over Stine sin beretning: «Mannen slutter aldri å legge celler, men han kommer i en slags alder han også. Den kalles panikkalderen».

Det nærmer seg litt porno det barna forteller her. Hør på Ronny som er 7 år: «Gamle menn klarer ikke å stive opp tissen så mye. Hvis de klarer det så synker den sammen igjen med et sukk». Rune som også er 7 følger opp: «Plutselig en dag er damene for gamle til å få barn. Da hjelper det ikke hvor mange kulinger bestefar pøser på med»:

«Bestemoren min lyver litt. Hun sier at hun har følelsen av å ha en jentunge inne i seg. Det tror jeg ikke noe på for i vanlige tilfeller kan man ikke få barn i så høy alder».

Helene (6 år): «Mormor har vært inn i magen til oldemor, mamma har vært inn i magen til mormor og jeg har vært inn i magen til mamma. Men i min mage er det bare pølser og kjøttkaker»:

Jeg slutter med disse: «Besteforeldre får ikke barn fordi de endelig har fått opp øynene for kondomer». Det er Vidar på 8 år som forteller dette. Jeg tar med en som må bekymre de som steller med eldreomsorg og sykehjem. Den er fra John: «Tenk hvis gamle hadde kunnet få barn ville det ikke være så trygt. Gammelhjemmene er overfylte nok som de er om det ikke skulle komme massevis av barnebarn og oldebarn der også».

Sport:

  • 1
  • 2
Prev Next

Vi ser fram til kveldens kamp

08-07-2018 Hits:355 Sport Kjell Arve Arntzen - avatar Kjell Arve Arntzen

Vi ser fram til kveldens kamp

Tekst og foto: Kjell Arntzen Alle som tar turen etter FV 705 fra Reitan-krysset mot Stugudal og Brekken blir minnet om Ranheim Fotball. Måtte det bare hjelpe! Vi står foran siste seriekamp...

Les mer...

Nok en god kamp av Ranheim

01-07-2018 Hits:383 Sport Kjell Arve Arntzen - avatar Kjell Arve Arntzen

Nok en god kamp av Ranheim

tekst: Kjell Arntzen                             foto: Dagbladet nett Ranheims spillere var godt fornøyd med eget spill og 3 fortjente poeng mot Start. Ranheim tok et vakkert farvel med den humpete kunstgressmatta på Extra Arena...

Les mer...

Ranheimsgutt på talentsamling

28-06-2018 Hits:632 Sport Kjell Arve Arntzen - avatar Kjell Arve Arntzen

tekst: Kjell Arntzen                     foto: Ole Jørgen Brattland I denne uka har Odin Holm fra Ranheim deltatt på Equinors talentleir i Porsgrunn. Sammen...

Les mer...

Det ble et fortjent tap

24-06-2018 Hits:238 Sport Kjell Arve Arntzen - avatar Kjell Arve Arntzen

tekst: Kjell Arntzen Vi var nok mange som hadde forventninger om en saftig revansje etter cuptapet mot Strømsgodset, men slik skulle det ikke bli. Når prestasjonen ikke blir som den vanligvis...

Les mer...