A+ A A-

Dette er den siste lørdagen i 2017 og mitt siste besøk av Unni i dette året. Jeg håper inderlig at hun stikker innom en tur i januar også. På mange måter er hun en medisin mot plager og en mulig kommende influensa? Det er kjent for de fleste av oss at gamle damer ikke legger egg, men Heidi på 9 år er faktisk usikker på om de ikke gjør det? Men legger de bløtkokte eller hardkokte egg? Jeg starter like godt med hennes historie:

«Når man blir en sånn femti år skjer det en forvandling med kroppen. Den kommer i noe de kaller avgangsalderen og damen slutter å produsere hardkokte egg». Cecilie som har rukket å bli 11 år mener også det skjer noe: «Den konkrete forskjellen på mann og kvinne har skrumpet inn med årene. Før var den av betydelig størrelse, nå er den nesten ikke synlig, selv om alle vet at den finnes et eller annet sted, men hvor forskjellen ligger skjult vet ingen».

Vi har ennå ikke fått slått fast at gamle damer legger ikke egg, men Johannes på 8 år har noe: «Gamle damer legger ikke egg. Når de er sånn førti eller femti år, slutter damene å legge egg. Det vil si at de ikke lenger kan produsere folk. Hekkingen begynner sånn i fjortenårsalderen og varer til middelklassen». En annen forklaring kan være den Stig Petter kommer med: «Eldre kan ikke få barn. Eggstokkene deres er oppbrukt, og dessuten har mannen deres fått problemer med protesen». Ikke greit dette! Det er litt «skrekk og gru» over Stine sin beretning: «Mannen slutter aldri å legge celler, men han kommer i en slags alder han også. Den kalles panikkalderen».

Det nærmer seg litt porno det barna forteller her. Hør på Ronny som er 7 år: «Gamle menn klarer ikke å stive opp tissen så mye. Hvis de klarer det så synker den sammen igjen med et sukk». Rune som også er 7 følger opp: «Plutselig en dag er damene for gamle til å få barn. Da hjelper det ikke hvor mange kulinger bestefar pøser på med»:

«Bestemoren min lyver litt. Hun sier at hun har følelsen av å ha en jentunge inne i seg. Det tror jeg ikke noe på for i vanlige tilfeller kan man ikke få barn i så høy alder».

Helene (6 år): «Mormor har vært inn i magen til oldemor, mamma har vært inn i magen til mormor og jeg har vært inn i magen til mamma. Men i min mage er det bare pølser og kjøttkaker»:

Jeg slutter med disse: «Besteforeldre får ikke barn fordi de endelig har fått opp øynene for kondomer». Det er Vidar på 8 år som forteller dette. Jeg tar med en som må bekymre de som steller med eldreomsorg og sykehjem. Den er fra John: «Tenk hvis gamle hadde kunnet få barn ville det ikke være så trygt. Gammelhjemmene er overfylte nok som de er om det ikke skulle komme massevis av barnebarn og oldebarn der også».

Sport:

  • 1
  • 2
Prev Next

5. måned på rad med best omdømme!

12-10-2018 Hits:342 Sport Kjell Arve Arntzen - avatar Kjell Arve Arntzen

tekst: Frank Lidahl                            foto: Kjell Arntzen «Medie- og Omdømmetrackeren» for september fra Sponsor Insight kom i dag tidlig. For 5.måned på rad er Ranheim klubben i Norge med best omdømme, både...

Les mer...

Karlsen sørget for 3 poeng

30-09-2018 Hits:460 Sport Kjell Arve Arntzen - avatar Kjell Arve Arntzen

Karlsen sørget for 3 poeng

tekst og foto: Kjell Arntzen Kristiansunds supportergjeng fra Uglan satte en flott ramme rundt kampen Opptakten til kveldens kamp var satt i scene av «Uglan», Kristiansunds supportere. Med sine store faner og...

Les mer...

"Vi like Ranheim"

30-09-2018 Hits:547 Sport Kjell Arve Arntzen - avatar Kjell Arve Arntzen

"Vi like Ranheim"

tekst og foto: Kjell Arntzen I en mørk krok på Romantica fant jeg Jarl Ivar, Sigrid, Jannicke og Kerry. Jonny falt dessverre ut, men han var så absolutt tilstede. Rundt 400 av...

Les mer...

Ranheim møter Kristiansund BK

27-09-2018 Hits:258 Sport Kjell Arve Arntzen - avatar Kjell Arve Arntzen

Ranheim møter Kristiansund BK

tekst og foto: Kjell Arntzen Vi gleder oss til å se Svein Maalens gutter nok en gang! Møt opp til kampen mot Kristiansund på søndag! Dere får ha meg noe unnskyldt når...

Les mer...