A+ A A-

Dette er den siste lørdagen i 2017 og mitt siste besøk av Unni i dette året. Jeg håper inderlig at hun stikker innom en tur i januar også. På mange måter er hun en medisin mot plager og en mulig kommende influensa? Det er kjent for de fleste av oss at gamle damer ikke legger egg, men Heidi på 9 år er faktisk usikker på om de ikke gjør det? Men legger de bløtkokte eller hardkokte egg? Jeg starter like godt med hennes historie:

«Når man blir en sånn femti år skjer det en forvandling med kroppen. Den kommer i noe de kaller avgangsalderen og damen slutter å produsere hardkokte egg». Cecilie som har rukket å bli 11 år mener også det skjer noe: «Den konkrete forskjellen på mann og kvinne har skrumpet inn med årene. Før var den av betydelig størrelse, nå er den nesten ikke synlig, selv om alle vet at den finnes et eller annet sted, men hvor forskjellen ligger skjult vet ingen».

Vi har ennå ikke fått slått fast at gamle damer legger ikke egg, men Johannes på 8 år har noe: «Gamle damer legger ikke egg. Når de er sånn førti eller femti år, slutter damene å legge egg. Det vil si at de ikke lenger kan produsere folk. Hekkingen begynner sånn i fjortenårsalderen og varer til middelklassen». En annen forklaring kan være den Stig Petter kommer med: «Eldre kan ikke få barn. Eggstokkene deres er oppbrukt, og dessuten har mannen deres fått problemer med protesen». Ikke greit dette! Det er litt «skrekk og gru» over Stine sin beretning: «Mannen slutter aldri å legge celler, men han kommer i en slags alder han også. Den kalles panikkalderen».

Det nærmer seg litt porno det barna forteller her. Hør på Ronny som er 7 år: «Gamle menn klarer ikke å stive opp tissen så mye. Hvis de klarer det så synker den sammen igjen med et sukk». Rune som også er 7 følger opp: «Plutselig en dag er damene for gamle til å få barn. Da hjelper det ikke hvor mange kulinger bestefar pøser på med»:

«Bestemoren min lyver litt. Hun sier at hun har følelsen av å ha en jentunge inne i seg. Det tror jeg ikke noe på for i vanlige tilfeller kan man ikke få barn i så høy alder».

Helene (6 år): «Mormor har vært inn i magen til oldemor, mamma har vært inn i magen til mormor og jeg har vært inn i magen til mamma. Men i min mage er det bare pølser og kjøttkaker»:

Jeg slutter med disse: «Besteforeldre får ikke barn fordi de endelig har fått opp øynene for kondomer». Det er Vidar på 8 år som forteller dette. Jeg tar med en som må bekymre de som steller med eldreomsorg og sykehjem. Den er fra John: «Tenk hvis gamle hadde kunnet få barn ville det ikke være så trygt. Gammelhjemmene er overfylte nok som de er om det ikke skulle komme massevis av barnebarn og oldebarn der også».

Sport:

  • 1
  • 2
Prev Next

Hvor skal dette ende?

22-04-2018 Hits:534 Sport Kjell Arve Arntzen - avatar Kjell Arve Arntzen

tekst: Kjell Arntzen              foto: Adresseavisen Jeg velger å stå fast på mitt hårete tips om at Ranheim blir nummer tre i årets serie! Etter fem kamper står vi notert med 12...

Les mer...

Jaaaaaa!

15-04-2018 Hits:477 Sport Kjell Arve Arntzen - avatar Kjell Arve Arntzen

av: Kjell Arntzen                                 foto: Ranheim Fotball Nok en gang var det over 2.100 på tribunen for å følge laget i sitt hjerte! Forventinger? Ja, massevis. På EXTRA Arena skal vi eie...

Les mer...

En herlig og fortjent 3-poenger

11-04-2018 Hits:313 Sport Kjell Arve Arntzen - avatar Kjell Arve Arntzen

tekst: Kjell Arntzen Det ble ingen stor kamp på Komplett Arena, men stor nok til at vi kneblet hjemmelaget i 2. omgang. Et flott hodestøt fra Christian Eggen Rismark og en...

Les mer...

Sandefjord vs Ranheim på Land & Stra…

11-04-2018 Hits:195 Sport Kjell Arve Arntzen - avatar Kjell Arve Arntzen

Sandefjord vs Ranheim på Land & Strand

av: Kjell Arntzen                  foto: arkiv Vi gikk på et klart tap sist søndag i kampen mot Tromsø. Det er glemt i dag, for nå er det nye muligheter for poeng. Ranheim...

Les mer...