A+ A A-

Det er aldri en rolig dag på Ranheim! Et eller annet tilbud har du om du vil hver dag. Du kan være med å gå tur, du kan slenge deg med i en eller annen treningsgruppe, du kan møte mange jevnaldrende til kaffe og noe å spise i klubbhuset. Onsdager om du er hankjønn, torsdager om du er av det annet kjønn. Ellers er det flere dager med seniordans i Folkets Hus. Hver dag kan du bidra med et eller annet arbeid på EXTRA Arena. Her er det mye å gjøre før Ranheim møter Brann i Eliteserieåpningen. Helgene er også godt belagte. Denne helga er det kanskje gjensynet med «Knut prest» i en gudstjeneste som er det mest spennende? For andre kan det være «Lørdagskaféen», et besøk på bydelsmuseet eller en tur innom Tjønnstuggu som blir det store?

Fredag 19.01. har vi ingen programmerte aktiviteter innmeldt. Det vi vet er at våre samarbeidsrestauranter, Romantica og Chopsticks har sine restauranter åpen. Ta gjerne turen innom for en matbit og noe å drikke.

Lørdag 20.01. mellom klokka 11 og 14 har Astri og damene åpen «Lørdagskafé» i menighetshuset. Dette er vel bydelens rimeligste kafé med de beste hjembakte kakene. Ta turen innom for servering og prat. Her er det Ranheim menighet som nyter godt av inntektene.

Søndag 21.01. klokka 11.00 er det gudstjeneste i Charlottenlund kirke. Her er det prest Wiebke Hummelgård som forretter.

Søndag 21.01. klokka 11.00 er det gudstjeneste i Ranheim kirke. Her får vi et gjensyn med menighetens prest fra 1980- og først på 1990-tallet, Knut Kittelsaa. Det er altså «gammelpresten» som leder seremonien. Konfirmantene fra Knuts tid ønskes spesielt velkommen. Se ellers egen artikkel om denne gudstjenesten.

Søndag 21.01. mellom klokka 11 og 15 holder Ranheim Skiklubb Tjønnstuggu åpen for servering. Ta turen innom etter en tur i marka eller la turen bare gå til Solemstjønna og Tjønnstuggu.

Søndag 21.01. mellom klokka 12 og 15 får dere anledning til å besøke Ranheim Bydels Museum i stasjonsbygningen. Her treffer du mange andre som har historier å fortelle fra bydelen. Du får også en ledsaget vandring for å se hva museets samlinger inneholder. Kaffe og vafler får du på inngangsbilletten, kr. 50,-, og kr. 20,- for barn.

Sport:

  • 1
  • 2
Prev Next

En utviklingsarena for unge trønderske s…

12-12-2018 Hits:731 Sport Kjell Arve Arntzen - avatar Kjell Arve Arntzen

En utviklingsarena for unge trønderske spillere

tekst: Kjell Arntzen                             foto: LFK Adria Mateo Lopez avslutter sitt opphold på Levanger den 31.12.2018. Vi mener at han ikke bør velges av Ranheim TF. Jeg har ikke noe imot spanjoler, portugisere...

Les mer...

Det ble ingen fest!

11-11-2018 Hits:411 Sport Kjell Arve Arntzen - avatar Kjell Arve Arntzen

tekst: Kjell Arntzen Det ble dessverre ingen festforestilling på Extra Arena i kveld. Det ble nesten slik at mitt forsøk på å være en patriotisk fotballreporter fikk seg en knekk. Et...

Les mer...

Løkbergs siste hjemmekamp

09-11-2018 Hits:294 Sport Kjell Arve Arntzen - avatar Kjell Arve Arntzen

Løkbergs siste hjemmekamp

tekst: Kjell Arntzen         foto: Ranheim TF Vi tar et foreløpig farvel med Kristoffer på søndag. Han takker sikkert med ei scoring eller to? Søndagens kamp mot Tromsø blir Kristoffer...

Les mer...

Spennende og morsom kamp!

28-10-2018 Hits:314 Sport Kjell Arve Arntzen - avatar Kjell Arve Arntzen

tekst: Kjell Arntzen En halv time før kampen er det vanlig at gjestenes lags trener kommer på VIP-samlingen og intervjues av Frank Lidahl. Denne gang var det LSKs svenske trener Jørgen...

Les mer...