A+ A A-

Det er aldri en rolig dag på Ranheim! Et eller annet tilbud har du om du vil hver dag. Du kan være med å gå tur, du kan slenge deg med i en eller annen treningsgruppe, du kan møte mange jevnaldrende til kaffe og noe å spise i klubbhuset. Onsdager om du er hankjønn, torsdager om du er av det annet kjønn. Ellers er det flere dager med seniordans i Folkets Hus. Hver dag kan du bidra med et eller annet arbeid på EXTRA Arena. Her er det mye å gjøre før Ranheim møter Brann i Eliteserieåpningen. Helgene er også godt belagte. Denne helga er det kanskje gjensynet med «Knut prest» i en gudstjeneste som er det mest spennende? For andre kan det være «Lørdagskaféen», et besøk på bydelsmuseet eller en tur innom Tjønnstuggu som blir det store?

Fredag 19.01. har vi ingen programmerte aktiviteter innmeldt. Det vi vet er at våre samarbeidsrestauranter, Romantica og Chopsticks har sine restauranter åpen. Ta gjerne turen innom for en matbit og noe å drikke.

Lørdag 20.01. mellom klokka 11 og 14 har Astri og damene åpen «Lørdagskafé» i menighetshuset. Dette er vel bydelens rimeligste kafé med de beste hjembakte kakene. Ta turen innom for servering og prat. Her er det Ranheim menighet som nyter godt av inntektene.

Søndag 21.01. klokka 11.00 er det gudstjeneste i Charlottenlund kirke. Her er det prest Wiebke Hummelgård som forretter.

Søndag 21.01. klokka 11.00 er det gudstjeneste i Ranheim kirke. Her får vi et gjensyn med menighetens prest fra 1980- og først på 1990-tallet, Knut Kittelsaa. Det er altså «gammelpresten» som leder seremonien. Konfirmantene fra Knuts tid ønskes spesielt velkommen. Se ellers egen artikkel om denne gudstjenesten.

Søndag 21.01. mellom klokka 11 og 15 holder Ranheim Skiklubb Tjønnstuggu åpen for servering. Ta turen innom etter en tur i marka eller la turen bare gå til Solemstjønna og Tjønnstuggu.

Søndag 21.01. mellom klokka 12 og 15 får dere anledning til å besøke Ranheim Bydels Museum i stasjonsbygningen. Her treffer du mange andre som har historier å fortelle fra bydelen. Du får også en ledsaget vandring for å se hva museets samlinger inneholder. Kaffe og vafler får du på inngangsbilletten, kr. 50,-, og kr. 20,- for barn.

Sport:

  • 1
  • 2
Prev Next

Eventyret vil ikke ta slutt!

21-05-2018 Hits:722 Sport Kjell Arve Arntzen - avatar Kjell Arve Arntzen

Eventyret vil ikke ta slutt!

av: Kjell Arntzen                     foto: Adresseavisa Denne gjengen lar seg ikke knekke. En meget god Løkberg (i front) gikk i krigen for en gnistrende oppvisning mot Ole Gunnars Molde Med to fingre og...

Les mer...

En ny HURRA-kamp!

13-05-2018 Hits:404 Sport Kjell Arve Arntzen - avatar Kjell Arve Arntzen

av: Kjell Arntzen Ranheim fosser fram og nekter å gi seg. Selv om laget kom noe fortjent under etter rundt 20 minutter av 1. omgang sto laget opp og kjempet som...

Les mer...

Vil du ha 2 billetter til kampen mot Mol…

08-05-2018 Hits:549 Sport Kjell Arve Arntzen - avatar Kjell Arve Arntzen

tekst og foto: Kjell Arntzen Mandag 21. mai spiller Ranheim hjemme mot en av de forhåndstippede seriefavorittene, Molde. Det skremmer på langt nær det offensive og spillekloke Ranheimslaget. Kampen blir en...

Les mer...

Bortetur til KRISTIANSUND 16. mai

08-05-2018 Hits:548 Sport Kjell Arve Arntzen - avatar Kjell Arve Arntzen

Bortetur til KRISTIANSUND 16. mai

av: Kjell Arntzen Om du blir med fpå bussturen til Kristiansund får du også et gjensyn med Torgil Øvre Gjertsen (tidligere Ranheim-spiller). Etter en godt gjennomført kamp mot Rosenborg var mange av...

Les mer...