A+ A A-

Det er aldri en rolig dag på Ranheim! Et eller annet tilbud har du om du vil hver dag. Du kan være med å gå tur, du kan slenge deg med i en eller annen treningsgruppe, du kan møte mange jevnaldrende til kaffe og noe å spise i klubbhuset. Onsdager om du er hankjønn, torsdager om du er av det annet kjønn. Ellers er det flere dager med seniordans i Folkets Hus. Hver dag kan du bidra med et eller annet arbeid på EXTRA Arena. Her er det mye å gjøre før Ranheim møter Brann i Eliteserieåpningen. Helgene er også godt belagte. Denne helga er det kanskje gjensynet med «Knut prest» i en gudstjeneste som er det mest spennende? For andre kan det være «Lørdagskaféen», et besøk på bydelsmuseet eller en tur innom Tjønnstuggu som blir det store?

Fredag 19.01. har vi ingen programmerte aktiviteter innmeldt. Det vi vet er at våre samarbeidsrestauranter, Romantica og Chopsticks har sine restauranter åpen. Ta gjerne turen innom for en matbit og noe å drikke.

Lørdag 20.01. mellom klokka 11 og 14 har Astri og damene åpen «Lørdagskafé» i menighetshuset. Dette er vel bydelens rimeligste kafé med de beste hjembakte kakene. Ta turen innom for servering og prat. Her er det Ranheim menighet som nyter godt av inntektene.

Søndag 21.01. klokka 11.00 er det gudstjeneste i Charlottenlund kirke. Her er det prest Wiebke Hummelgård som forretter.

Søndag 21.01. klokka 11.00 er det gudstjeneste i Ranheim kirke. Her får vi et gjensyn med menighetens prest fra 1980- og først på 1990-tallet, Knut Kittelsaa. Det er altså «gammelpresten» som leder seremonien. Konfirmantene fra Knuts tid ønskes spesielt velkommen. Se ellers egen artikkel om denne gudstjenesten.

Søndag 21.01. mellom klokka 11 og 15 holder Ranheim Skiklubb Tjønnstuggu åpen for servering. Ta turen innom etter en tur i marka eller la turen bare gå til Solemstjønna og Tjønnstuggu.

Søndag 21.01. mellom klokka 12 og 15 får dere anledning til å besøke Ranheim Bydels Museum i stasjonsbygningen. Her treffer du mange andre som har historier å fortelle fra bydelen. Du får også en ledsaget vandring for å se hva museets samlinger inneholder. Kaffe og vafler får du på inngangsbilletten, kr. 50,-, og kr. 20,- for barn.

Sport:

  • 1
  • 2
Prev Next

Ranheimspillere til BRANN

15-08-2018 Hits:239 Sport Kjell Arve Arntzen - avatar Kjell Arve Arntzen

Ranheimspillere til BRANN

av: Kjell Arntzen            foto: Kjell Arntzen Brann har hentet to av våre for å styrke laget! Fra tidligere er det kjent av midtbanekrigeren Kristoffer Løkberg ikke fornyet sin kontrakt med Ranheim og...

Les mer...

Livet i Eliteserien er herlig!

10-08-2018 Hits:361 Sport Kjell Arve Arntzen - avatar Kjell Arve Arntzen

Livet i Eliteserien er herlig!

tekst: Frank Lidahl                              foto: Kjell Arntzen Frank har sendt oss dette som han i dag har lagt ut på "Mellomrommet" De to siste kampene har gitt oss to tap. Hverdagen...

Les mer...

FEST fra morgen til kveld

05-08-2018 Hits:592 Sport Kjell Arve Arntzen - avatar Kjell Arve Arntzen

FEST fra morgen til kveld

tekst og foto: Kjell Arntzen                 foto: Overvik Store og små strømmet til festdagens åpning utenfor COOP-EXTRA lokka 12.00 Gårdagen startet så flott, med Ranheimsflagg på mange balkonger, husvegger og bydelens levegger. Vi...

Les mer...

Spennende med nytt kunstgress

25-07-2018 Hits:262 Sport Kjell Arve Arntzen - avatar Kjell Arve Arntzen

Spennende med nytt kunstgress

tekst: Kjell Arntzen                             foto: Asbjørn Olsson og Ranheim Fotball Før det nye kunstgresset kunne legges måtte mye annet gjøres. Her jobbes det med sviktpadden. I disse dager har Extra Arena fått nytt...

Les mer...