A+ A A-

Det er aldri en rolig dag på Ranheim! Et eller annet tilbud har du om du vil hver dag. Du kan være med å gå tur, du kan slenge deg med i en eller annen treningsgruppe, du kan møte mange jevnaldrende til kaffe og noe å spise i klubbhuset. Onsdager om du er hankjønn, torsdager om du er av det annet kjønn. Ellers er det flere dager med seniordans i Folkets Hus. Hver dag kan du bidra med et eller annet arbeid på EXTRA Arena. Her er det mye å gjøre før Ranheim møter Brann i Eliteserieåpningen. Helgene er også godt belagte. Denne helga er det kanskje gjensynet med «Knut prest» i en gudstjeneste som er det mest spennende? For andre kan det være «Lørdagskaféen», et besøk på bydelsmuseet eller en tur innom Tjønnstuggu som blir det store?

Fredag 19.01. har vi ingen programmerte aktiviteter innmeldt. Det vi vet er at våre samarbeidsrestauranter, Romantica og Chopsticks har sine restauranter åpen. Ta gjerne turen innom for en matbit og noe å drikke.

Lørdag 20.01. mellom klokka 11 og 14 har Astri og damene åpen «Lørdagskafé» i menighetshuset. Dette er vel bydelens rimeligste kafé med de beste hjembakte kakene. Ta turen innom for servering og prat. Her er det Ranheim menighet som nyter godt av inntektene.

Søndag 21.01. klokka 11.00 er det gudstjeneste i Charlottenlund kirke. Her er det prest Wiebke Hummelgård som forretter.

Søndag 21.01. klokka 11.00 er det gudstjeneste i Ranheim kirke. Her får vi et gjensyn med menighetens prest fra 1980- og først på 1990-tallet, Knut Kittelsaa. Det er altså «gammelpresten» som leder seremonien. Konfirmantene fra Knuts tid ønskes spesielt velkommen. Se ellers egen artikkel om denne gudstjenesten.

Søndag 21.01. mellom klokka 11 og 15 holder Ranheim Skiklubb Tjønnstuggu åpen for servering. Ta turen innom etter en tur i marka eller la turen bare gå til Solemstjønna og Tjønnstuggu.

Søndag 21.01. mellom klokka 12 og 15 får dere anledning til å besøke Ranheim Bydels Museum i stasjonsbygningen. Her treffer du mange andre som har historier å fortelle fra bydelen. Du får også en ledsaget vandring for å se hva museets samlinger inneholder. Kaffe og vafler får du på inngangsbilletten, kr. 50,-, og kr. 20,- for barn.

Sport:

  • 1
  • 2
Prev Next

Vi hadde gledet oss, men ----

21-10-2018 Hits:238 Sport Kjell Arve Arntzen - avatar Kjell Arve Arntzen

tekst: Kjell Arntzen Vi hadde sett fram til denne kampen. Vi hadde rett og slett gledet oss til å få se et Ranheimslag som skulle hevne overkjørselen i Bodø den 27...

Les mer...

5. måned på rad med best omdømme!

12-10-2018 Hits:367 Sport Kjell Arve Arntzen - avatar Kjell Arve Arntzen

tekst: Frank Lidahl                            foto: Kjell Arntzen «Medie- og Omdømmetrackeren» for september fra Sponsor Insight kom i dag tidlig. For 5.måned på rad er Ranheim klubben i Norge med best omdømme, både...

Les mer...

Karlsen sørget for 3 poeng

30-09-2018 Hits:472 Sport Kjell Arve Arntzen - avatar Kjell Arve Arntzen

Karlsen sørget for 3 poeng

tekst og foto: Kjell Arntzen Kristiansunds supportergjeng fra Uglan satte en flott ramme rundt kampen Opptakten til kveldens kamp var satt i scene av «Uglan», Kristiansunds supportere. Med sine store faner og...

Les mer...

"Vi like Ranheim"

30-09-2018 Hits:556 Sport Kjell Arve Arntzen - avatar Kjell Arve Arntzen

"Vi like Ranheim"

tekst og foto: Kjell Arntzen I en mørk krok på Romantica fant jeg Jarl Ivar, Sigrid, Jannicke og Kerry. Jonny falt dessverre ut, men han var så absolutt tilstede. Rundt 400 av...

Les mer...