A+ A A-

Det er aldri en rolig dag på Ranheim! Et eller annet tilbud har du om du vil hver dag. Du kan være med å gå tur, du kan slenge deg med i en eller annen treningsgruppe, du kan møte mange jevnaldrende til kaffe og noe å spise i klubbhuset. Onsdager om du er hankjønn, torsdager om du er av det annet kjønn. Ellers er det flere dager med seniordans i Folkets Hus. Hver dag kan du bidra med et eller annet arbeid på EXTRA Arena. Her er det mye å gjøre før Ranheim møter Brann i Eliteserieåpningen. Helgene er også godt belagte. Denne helga er det kanskje gjensynet med «Knut prest» i en gudstjeneste som er det mest spennende? For andre kan det være «Lørdagskaféen», et besøk på bydelsmuseet eller en tur innom Tjønnstuggu som blir det store?

Fredag 19.01. har vi ingen programmerte aktiviteter innmeldt. Det vi vet er at våre samarbeidsrestauranter, Romantica og Chopsticks har sine restauranter åpen. Ta gjerne turen innom for en matbit og noe å drikke.

Lørdag 20.01. mellom klokka 11 og 14 har Astri og damene åpen «Lørdagskafé» i menighetshuset. Dette er vel bydelens rimeligste kafé med de beste hjembakte kakene. Ta turen innom for servering og prat. Her er det Ranheim menighet som nyter godt av inntektene.

Søndag 21.01. klokka 11.00 er det gudstjeneste i Charlottenlund kirke. Her er det prest Wiebke Hummelgård som forretter.

Søndag 21.01. klokka 11.00 er det gudstjeneste i Ranheim kirke. Her får vi et gjensyn med menighetens prest fra 1980- og først på 1990-tallet, Knut Kittelsaa. Det er altså «gammelpresten» som leder seremonien. Konfirmantene fra Knuts tid ønskes spesielt velkommen. Se ellers egen artikkel om denne gudstjenesten.

Søndag 21.01. mellom klokka 11 og 15 holder Ranheim Skiklubb Tjønnstuggu åpen for servering. Ta turen innom etter en tur i marka eller la turen bare gå til Solemstjønna og Tjønnstuggu.

Søndag 21.01. mellom klokka 12 og 15 får dere anledning til å besøke Ranheim Bydels Museum i stasjonsbygningen. Her treffer du mange andre som har historier å fortelle fra bydelen. Du får også en ledsaget vandring for å se hva museets samlinger inneholder. Kaffe og vafler får du på inngangsbilletten, kr. 50,-, og kr. 20,- for barn.

Sport:

  • 1
  • 2
Prev Next

Medlemsmøte i Fotballens Venner Trøndela…

22-02-2018 Hits:148 Sport Kjell Arve Arntzen - avatar Kjell Arve Arntzen

Medlemsmøte i Fotballens Venner Trøndelag

av: Kjell Arntzen Tirsdag 6. mars 19.30 inviterer Fotballens Venner Trøndelag deg til et storstilt medlemsmøte med byens nye trønderske lag i Eliteserien, RANHEIM TOPPFOTBALL. Møtet skal holdes i klubbhuset ved...

Les mer...

Delta i Charlottenlund Håndballs kroneka…

19-02-2018 Hits:1904 Sport Kjell Arve Arntzen - avatar Kjell Arve Arntzen

av: Kjell Arntzen Det er flere lag som sliter med økonomien. I vårt nabolag trenger Charlottenlund håndball hjelp. Ranheim Fotball har hatt suksess med sine kronekamper og nå er det Charlottenlund...

Les mer...

Formannskapet bidrar med 100.000

14-02-2018 Hits:347 Sport Kjell Arve Arntzen - avatar Kjell Arve Arntzen

Formannskapet bidrar med 100.000

tekst og foto: Kjell Arntzen Julie Indstad Hole er en dyktig kommunepolitiker og "nærmiljøpolitiker". Tidligere hjalp hun oss med trase for Ladestiens forlengelse. Nå har hun bidratt med et formannskapsvedtak som...

Les mer...

Ranheimspatrioter har samlet inn 260.000…

07-02-2018 Hits:1145 Sport Kjell Arve Arntzen - avatar Kjell Arve Arntzen

Ranheimspatrioter har samlet inn 260.000 kroner til nye tribuner

tekst og foto: Jan Vestre, Bydelsnytt           innledning: Kjell Arntzen Per Nyquist, Kjell Arntzen og Kjell Ove Johnsen er "primuser" for innsamligen Det er mange som gir begeistret uttrykk...

Les mer...