A+ A A-

Vi står vel foran ei værmessig grei helg hvor det meldes litt regn på fredag og opphold lørdag og søndag. Det de ikke kan melde er at det er og blir glatt utenfor hovedveiene. Så pass på å være godt skodd om dere går en tur langs fjæra eller på islagte veier! Rent aktivitetsmessig blir det ei helg hvor det ikke skjer så mye utenom det vanlige helgeprogrammet. Vi framhever kronerullingen for tribuner på banen. I forbindelse med denne vil dere treffe representanter for innsamlingen ved Coop Extra på Grilstad på lørdag. Ellers kan dere se Ranheim spille treningskamp mot Kolstad i Abrahallen på søndag.

Fredag 26.01. har vi ingen programmert aktivitet å fortelle om. Våre nærrestauranter, Romantica og Chopsticks, ser gjerne at dere stikker innom en tur.

Lørdag 27.01. fra rundt klokka 12 og fram til 15.30 vil dere treffe Per Nyquist og Kjell Arntzen fra innsamlingsaksjonen for nye tribuner på EXTRA Arena. Her får du prate fotball, her får du informasjon og gjerne diskutere. Du får også en brosjyre som forteller deg om aksjonen og viser deg vei til hvordan du kan være med.

Søndag 28.01. klokka 11.00 er det gudstjeneste i Ranheim kirke. Det er sokneprest Morten Andersen som leder seremonien.

Søndag 28.01. fra klokka 11 og fram til 15 holder Ranheim Skiklubb Tjønnstuggu åpen for markatravere, skiløpere og turgåere. Ta turen innom for en kopp kaffe og noe godt til kaffen.

Søndag 28.01. mellom klokka 12 og 15 er det klart for en tur til bydelsmuseet. Vertskapet har kaffen og vaflene klare til dere kommer. Har du ennå ikke fått tak i den innholdsrike «Årbok 2017», vil det være mulig å få kjøpt denne i åpningstiden. Også tidligere årbøker fås kjøpt til sterkt redusert pris.

Søndag 28.01. klokka 15 spiller Ranheim treningskamp mot Kolstad. Kampen spilles i Abrahallen. Billettprisen for voksne er kun 50,- kroner. Møt gjerne fram for å se om vi klarer oss bedre enn det RBK gjorde for vel ei uke siden. De vant 4-1.

Sport:

  • 1
  • 2
Prev Next

Ranheimspillere til BRANN

15-08-2018 Hits:239 Sport Kjell Arve Arntzen - avatar Kjell Arve Arntzen

Ranheimspillere til BRANN

av: Kjell Arntzen            foto: Kjell Arntzen Brann har hentet to av våre for å styrke laget! Fra tidligere er det kjent av midtbanekrigeren Kristoffer Løkberg ikke fornyet sin kontrakt med Ranheim og...

Les mer...

Livet i Eliteserien er herlig!

10-08-2018 Hits:361 Sport Kjell Arve Arntzen - avatar Kjell Arve Arntzen

Livet i Eliteserien er herlig!

tekst: Frank Lidahl                              foto: Kjell Arntzen Frank har sendt oss dette som han i dag har lagt ut på "Mellomrommet" De to siste kampene har gitt oss to tap. Hverdagen...

Les mer...

FEST fra morgen til kveld

05-08-2018 Hits:592 Sport Kjell Arve Arntzen - avatar Kjell Arve Arntzen

FEST fra morgen til kveld

tekst og foto: Kjell Arntzen                 foto: Overvik Store og små strømmet til festdagens åpning utenfor COOP-EXTRA lokka 12.00 Gårdagen startet så flott, med Ranheimsflagg på mange balkonger, husvegger og bydelens levegger. Vi...

Les mer...

Spennende med nytt kunstgress

25-07-2018 Hits:262 Sport Kjell Arve Arntzen - avatar Kjell Arve Arntzen

Spennende med nytt kunstgress

tekst: Kjell Arntzen                             foto: Asbjørn Olsson og Ranheim Fotball Før det nye kunstgresset kunne legges måtte mye annet gjøres. Her jobbes det med sviktpadden. I disse dager har Extra Arena fått nytt...

Les mer...