A+ A A-

Vi står vel foran ei værmessig grei helg hvor det meldes litt regn på fredag og opphold lørdag og søndag. Det de ikke kan melde er at det er og blir glatt utenfor hovedveiene. Så pass på å være godt skodd om dere går en tur langs fjæra eller på islagte veier! Rent aktivitetsmessig blir det ei helg hvor det ikke skjer så mye utenom det vanlige helgeprogrammet. Vi framhever kronerullingen for tribuner på banen. I forbindelse med denne vil dere treffe representanter for innsamlingen ved Coop Extra på Grilstad på lørdag. Ellers kan dere se Ranheim spille treningskamp mot Kolstad i Abrahallen på søndag.

Fredag 26.01. har vi ingen programmert aktivitet å fortelle om. Våre nærrestauranter, Romantica og Chopsticks, ser gjerne at dere stikker innom en tur.

Lørdag 27.01. fra rundt klokka 12 og fram til 15.30 vil dere treffe Per Nyquist og Kjell Arntzen fra innsamlingsaksjonen for nye tribuner på EXTRA Arena. Her får du prate fotball, her får du informasjon og gjerne diskutere. Du får også en brosjyre som forteller deg om aksjonen og viser deg vei til hvordan du kan være med.

Søndag 28.01. klokka 11.00 er det gudstjeneste i Ranheim kirke. Det er sokneprest Morten Andersen som leder seremonien.

Søndag 28.01. fra klokka 11 og fram til 15 holder Ranheim Skiklubb Tjønnstuggu åpen for markatravere, skiløpere og turgåere. Ta turen innom for en kopp kaffe og noe godt til kaffen.

Søndag 28.01. mellom klokka 12 og 15 er det klart for en tur til bydelsmuseet. Vertskapet har kaffen og vaflene klare til dere kommer. Har du ennå ikke fått tak i den innholdsrike «Årbok 2017», vil det være mulig å få kjøpt denne i åpningstiden. Også tidligere årbøker fås kjøpt til sterkt redusert pris.

Søndag 28.01. klokka 15 spiller Ranheim treningskamp mot Kolstad. Kampen spilles i Abrahallen. Billettprisen for voksne er kun 50,- kroner. Møt gjerne fram for å se om vi klarer oss bedre enn det RBK gjorde for vel ei uke siden. De vant 4-1.

Sport:

  • 1
  • 2
Prev Next

Eventyret vil ikke ta slutt!

21-05-2018 Hits:722 Sport Kjell Arve Arntzen - avatar Kjell Arve Arntzen

Eventyret vil ikke ta slutt!

av: Kjell Arntzen                     foto: Adresseavisa Denne gjengen lar seg ikke knekke. En meget god Løkberg (i front) gikk i krigen for en gnistrende oppvisning mot Ole Gunnars Molde Med to fingre og...

Les mer...

En ny HURRA-kamp!

13-05-2018 Hits:404 Sport Kjell Arve Arntzen - avatar Kjell Arve Arntzen

av: Kjell Arntzen Ranheim fosser fram og nekter å gi seg. Selv om laget kom noe fortjent under etter rundt 20 minutter av 1. omgang sto laget opp og kjempet som...

Les mer...

Vil du ha 2 billetter til kampen mot Mol…

08-05-2018 Hits:549 Sport Kjell Arve Arntzen - avatar Kjell Arve Arntzen

tekst og foto: Kjell Arntzen Mandag 21. mai spiller Ranheim hjemme mot en av de forhåndstippede seriefavorittene, Molde. Det skremmer på langt nær det offensive og spillekloke Ranheimslaget. Kampen blir en...

Les mer...

Bortetur til KRISTIANSUND 16. mai

08-05-2018 Hits:548 Sport Kjell Arve Arntzen - avatar Kjell Arve Arntzen

Bortetur til KRISTIANSUND 16. mai

av: Kjell Arntzen Om du blir med fpå bussturen til Kristiansund får du også et gjensyn med Torgil Øvre Gjertsen (tidligere Ranheim-spiller). Etter en godt gjennomført kamp mot Rosenborg var mange av...

Les mer...