A+ A A-

Vi står vel foran ei værmessig grei helg hvor det meldes litt regn på fredag og opphold lørdag og søndag. Det de ikke kan melde er at det er og blir glatt utenfor hovedveiene. Så pass på å være godt skodd om dere går en tur langs fjæra eller på islagte veier! Rent aktivitetsmessig blir det ei helg hvor det ikke skjer så mye utenom det vanlige helgeprogrammet. Vi framhever kronerullingen for tribuner på banen. I forbindelse med denne vil dere treffe representanter for innsamlingen ved Coop Extra på Grilstad på lørdag. Ellers kan dere se Ranheim spille treningskamp mot Kolstad i Abrahallen på søndag.

Fredag 26.01. har vi ingen programmert aktivitet å fortelle om. Våre nærrestauranter, Romantica og Chopsticks, ser gjerne at dere stikker innom en tur.

Lørdag 27.01. fra rundt klokka 12 og fram til 15.30 vil dere treffe Per Nyquist og Kjell Arntzen fra innsamlingsaksjonen for nye tribuner på EXTRA Arena. Her får du prate fotball, her får du informasjon og gjerne diskutere. Du får også en brosjyre som forteller deg om aksjonen og viser deg vei til hvordan du kan være med.

Søndag 28.01. klokka 11.00 er det gudstjeneste i Ranheim kirke. Det er sokneprest Morten Andersen som leder seremonien.

Søndag 28.01. fra klokka 11 og fram til 15 holder Ranheim Skiklubb Tjønnstuggu åpen for markatravere, skiløpere og turgåere. Ta turen innom for en kopp kaffe og noe godt til kaffen.

Søndag 28.01. mellom klokka 12 og 15 er det klart for en tur til bydelsmuseet. Vertskapet har kaffen og vaflene klare til dere kommer. Har du ennå ikke fått tak i den innholdsrike «Årbok 2017», vil det være mulig å få kjøpt denne i åpningstiden. Også tidligere årbøker fås kjøpt til sterkt redusert pris.

Søndag 28.01. klokka 15 spiller Ranheim treningskamp mot Kolstad. Kampen spilles i Abrahallen. Billettprisen for voksne er kun 50,- kroner. Møt gjerne fram for å se om vi klarer oss bedre enn det RBK gjorde for vel ei uke siden. De vant 4-1.

Sport:

  • 1
  • 2
Prev Next

En utviklingsarena for unge trønderske s…

12-12-2018 Hits:731 Sport Kjell Arve Arntzen - avatar Kjell Arve Arntzen

En utviklingsarena for unge trønderske spillere

tekst: Kjell Arntzen                             foto: LFK Adria Mateo Lopez avslutter sitt opphold på Levanger den 31.12.2018. Vi mener at han ikke bør velges av Ranheim TF. Jeg har ikke noe imot spanjoler, portugisere...

Les mer...

Det ble ingen fest!

11-11-2018 Hits:411 Sport Kjell Arve Arntzen - avatar Kjell Arve Arntzen

tekst: Kjell Arntzen Det ble dessverre ingen festforestilling på Extra Arena i kveld. Det ble nesten slik at mitt forsøk på å være en patriotisk fotballreporter fikk seg en knekk. Et...

Les mer...

Løkbergs siste hjemmekamp

09-11-2018 Hits:294 Sport Kjell Arve Arntzen - avatar Kjell Arve Arntzen

Løkbergs siste hjemmekamp

tekst: Kjell Arntzen         foto: Ranheim TF Vi tar et foreløpig farvel med Kristoffer på søndag. Han takker sikkert med ei scoring eller to? Søndagens kamp mot Tromsø blir Kristoffer...

Les mer...

Spennende og morsom kamp!

28-10-2018 Hits:314 Sport Kjell Arve Arntzen - avatar Kjell Arve Arntzen

tekst: Kjell Arntzen En halv time før kampen er det vanlig at gjestenes lags trener kommer på VIP-samlingen og intervjues av Frank Lidahl. Denne gang var det LSKs svenske trener Jørgen...

Les mer...