A+ A A-

Vi står vel foran ei værmessig grei helg hvor det meldes litt regn på fredag og opphold lørdag og søndag. Det de ikke kan melde er at det er og blir glatt utenfor hovedveiene. Så pass på å være godt skodd om dere går en tur langs fjæra eller på islagte veier! Rent aktivitetsmessig blir det ei helg hvor det ikke skjer så mye utenom det vanlige helgeprogrammet. Vi framhever kronerullingen for tribuner på banen. I forbindelse med denne vil dere treffe representanter for innsamlingen ved Coop Extra på Grilstad på lørdag. Ellers kan dere se Ranheim spille treningskamp mot Kolstad i Abrahallen på søndag.

Fredag 26.01. har vi ingen programmert aktivitet å fortelle om. Våre nærrestauranter, Romantica og Chopsticks, ser gjerne at dere stikker innom en tur.

Lørdag 27.01. fra rundt klokka 12 og fram til 15.30 vil dere treffe Per Nyquist og Kjell Arntzen fra innsamlingsaksjonen for nye tribuner på EXTRA Arena. Her får du prate fotball, her får du informasjon og gjerne diskutere. Du får også en brosjyre som forteller deg om aksjonen og viser deg vei til hvordan du kan være med.

Søndag 28.01. klokka 11.00 er det gudstjeneste i Ranheim kirke. Det er sokneprest Morten Andersen som leder seremonien.

Søndag 28.01. fra klokka 11 og fram til 15 holder Ranheim Skiklubb Tjønnstuggu åpen for markatravere, skiløpere og turgåere. Ta turen innom for en kopp kaffe og noe godt til kaffen.

Søndag 28.01. mellom klokka 12 og 15 er det klart for en tur til bydelsmuseet. Vertskapet har kaffen og vaflene klare til dere kommer. Har du ennå ikke fått tak i den innholdsrike «Årbok 2017», vil det være mulig å få kjøpt denne i åpningstiden. Også tidligere årbøker fås kjøpt til sterkt redusert pris.

Søndag 28.01. klokka 15 spiller Ranheim treningskamp mot Kolstad. Kampen spilles i Abrahallen. Billettprisen for voksne er kun 50,- kroner. Møt gjerne fram for å se om vi klarer oss bedre enn det RBK gjorde for vel ei uke siden. De vant 4-1.

Sport:

  • 1
  • 2
Prev Next

Medlemsmøte i Fotballens Venner Trøndela…

22-02-2018 Hits:148 Sport Kjell Arve Arntzen - avatar Kjell Arve Arntzen

Medlemsmøte i Fotballens Venner Trøndelag

av: Kjell Arntzen Tirsdag 6. mars 19.30 inviterer Fotballens Venner Trøndelag deg til et storstilt medlemsmøte med byens nye trønderske lag i Eliteserien, RANHEIM TOPPFOTBALL. Møtet skal holdes i klubbhuset ved...

Les mer...

Delta i Charlottenlund Håndballs kroneka…

19-02-2018 Hits:1904 Sport Kjell Arve Arntzen - avatar Kjell Arve Arntzen

av: Kjell Arntzen Det er flere lag som sliter med økonomien. I vårt nabolag trenger Charlottenlund håndball hjelp. Ranheim Fotball har hatt suksess med sine kronekamper og nå er det Charlottenlund...

Les mer...

Formannskapet bidrar med 100.000

14-02-2018 Hits:347 Sport Kjell Arve Arntzen - avatar Kjell Arve Arntzen

Formannskapet bidrar med 100.000

tekst og foto: Kjell Arntzen Julie Indstad Hole er en dyktig kommunepolitiker og "nærmiljøpolitiker". Tidligere hjalp hun oss med trase for Ladestiens forlengelse. Nå har hun bidratt med et formannskapsvedtak som...

Les mer...

Ranheimspatrioter har samlet inn 260.000…

07-02-2018 Hits:1145 Sport Kjell Arve Arntzen - avatar Kjell Arve Arntzen

Ranheimspatrioter har samlet inn 260.000 kroner til nye tribuner

tekst og foto: Jan Vestre, Bydelsnytt           innledning: Kjell Arntzen Per Nyquist, Kjell Arntzen og Kjell Ove Johnsen er "primuser" for innsamligen Det er mange som gir begeistret uttrykk...

Les mer...