A+ A A-

Vi står vel foran ei værmessig grei helg hvor det meldes litt regn på fredag og opphold lørdag og søndag. Det de ikke kan melde er at det er og blir glatt utenfor hovedveiene. Så pass på å være godt skodd om dere går en tur langs fjæra eller på islagte veier! Rent aktivitetsmessig blir det ei helg hvor det ikke skjer så mye utenom det vanlige helgeprogrammet. Vi framhever kronerullingen for tribuner på banen. I forbindelse med denne vil dere treffe representanter for innsamlingen ved Coop Extra på Grilstad på lørdag. Ellers kan dere se Ranheim spille treningskamp mot Kolstad i Abrahallen på søndag.

Fredag 26.01. har vi ingen programmert aktivitet å fortelle om. Våre nærrestauranter, Romantica og Chopsticks, ser gjerne at dere stikker innom en tur.

Lørdag 27.01. fra rundt klokka 12 og fram til 15.30 vil dere treffe Per Nyquist og Kjell Arntzen fra innsamlingsaksjonen for nye tribuner på EXTRA Arena. Her får du prate fotball, her får du informasjon og gjerne diskutere. Du får også en brosjyre som forteller deg om aksjonen og viser deg vei til hvordan du kan være med.

Søndag 28.01. klokka 11.00 er det gudstjeneste i Ranheim kirke. Det er sokneprest Morten Andersen som leder seremonien.

Søndag 28.01. fra klokka 11 og fram til 15 holder Ranheim Skiklubb Tjønnstuggu åpen for markatravere, skiløpere og turgåere. Ta turen innom for en kopp kaffe og noe godt til kaffen.

Søndag 28.01. mellom klokka 12 og 15 er det klart for en tur til bydelsmuseet. Vertskapet har kaffen og vaflene klare til dere kommer. Har du ennå ikke fått tak i den innholdsrike «Årbok 2017», vil det være mulig å få kjøpt denne i åpningstiden. Også tidligere årbøker fås kjøpt til sterkt redusert pris.

Søndag 28.01. klokka 15 spiller Ranheim treningskamp mot Kolstad. Kampen spilles i Abrahallen. Billettprisen for voksne er kun 50,- kroner. Møt gjerne fram for å se om vi klarer oss bedre enn det RBK gjorde for vel ei uke siden. De vant 4-1.

Sport:

  • 1
  • 2
Prev Next

Vi hadde gledet oss, men ----

21-10-2018 Hits:238 Sport Kjell Arve Arntzen - avatar Kjell Arve Arntzen

tekst: Kjell Arntzen Vi hadde sett fram til denne kampen. Vi hadde rett og slett gledet oss til å få se et Ranheimslag som skulle hevne overkjørselen i Bodø den 27...

Les mer...

5. måned på rad med best omdømme!

12-10-2018 Hits:367 Sport Kjell Arve Arntzen - avatar Kjell Arve Arntzen

tekst: Frank Lidahl                            foto: Kjell Arntzen «Medie- og Omdømmetrackeren» for september fra Sponsor Insight kom i dag tidlig. For 5.måned på rad er Ranheim klubben i Norge med best omdømme, både...

Les mer...

Karlsen sørget for 3 poeng

30-09-2018 Hits:472 Sport Kjell Arve Arntzen - avatar Kjell Arve Arntzen

Karlsen sørget for 3 poeng

tekst og foto: Kjell Arntzen Kristiansunds supportergjeng fra Uglan satte en flott ramme rundt kampen Opptakten til kveldens kamp var satt i scene av «Uglan», Kristiansunds supportere. Med sine store faner og...

Les mer...

"Vi like Ranheim"

30-09-2018 Hits:556 Sport Kjell Arve Arntzen - avatar Kjell Arve Arntzen

"Vi like Ranheim"

tekst og foto: Kjell Arntzen I en mørk krok på Romantica fant jeg Jarl Ivar, Sigrid, Jannicke og Kerry. Jonny falt dessverre ut, men han var så absolutt tilstede. Rundt 400 av...

Les mer...