A+ A A-

tekst og foto: Kjell Arntzen

IMG 1981

Per i en samtale med et par som ønsker å være med på kronerullingen. Slike samtaler ble det mange av på oss i løpet av den stunden vi sto der. Vi tror våre samtaler førte til en økning på innsamlingskontoen.

Kledd i Ranheimslagets blå trøyer og supportersjerf tok Per Nyquist og Kjell Arntzen plass inne i hallen foran Coop Extra på Grilstad fredag 26.01. Formålet var selvfølgelig å få folk i tale, prate med folk om den aksjonen vi har på gang, en folkeaksjon med kronerulling som skal skaffe penger til nye tribuner på banen. En lekker brosjyre med budskapet, innsamlingsaksjonens kontonummer og vipps-nummer ble delt ut og samtalt over. Selv om det ikke ble den store fredagstrafikken til senteret denne fredagen, møtte vi mye velvillighet og god respons.

Glatta begrenset trafikken

Det var såpeglatt og omtrent utilrådelig å gå utendørs på Ranheim denne fredagen. De som kom mens vi sto der hadde skodd seg for føret med pigger og brodder. Selv med godt utstyr for glatt føre var det mangt et nervøst menneske som pustet lettet ut da de satte seg ned på benkene etter en farefull tur fra eget hjem eller parkeringsplassen utenfor.

For handlende ble dette en dag til butikkene som var fri for kødannelse. Kanskje gjorde dette sitt til at folk tok seg bedre tid for en prat med oss? Iallefall fikk vi god tid til å prate om budskapet til et par hundre besøkende denne fredags ettermiddagen. Mange hadde allerede fått brosjyren i postkassen, andre ikke. Uansett tok de aller fleste seg tid til å snakke med oss. Det var godt å høre de mange som skrøt av det initiativet som vi har tatt!

Gode samtaler

Når du kommer så tett på folk, kjente og ukjente, får du god kontakt. Når Per hadde med seg et antall av boka «Ranheims fotballhistorie» fikk vi muligheten for å fortelle om klubbens tidligere bravader på fotballbaner i Norge, klubbens spillere gjennom tidene og resultater.

Det skulle vise seg at boka ble et viktig verktøy under innsamlingen, ikke bare for å samle penger, men også for å skape godt humør, latter og vekke gode minner. Vi møtte på folk som innledningsvis sa at de ikke kunne være med på denne innsamlingen, de var fra Kristiansund, Fredrikstad eller Sarpsborg. Per var snar om å bruke boka. – Se her, vi har møtt Sarpsborg i Hovedserien så tidlig som i 1955, fortalte han en kar som fortalte at han var Sarping. Med oppslått bok kunne han presentere referatet fra kampen mellom Ranheim og Sarpsborg som endte 5-1. Sarpingen ble imponert og lovte å bidra med en 100-lapp!

De fleste sa: "Vi blir med"!

Etter endt innsamlingsdag oppsummerte vi dette som en god dag for tribuneprosjektet. Vi velger å tro det. Selv om vi fullstendig mangler viten om hvilket beløp aksjonen førte med seg, velger vi å tro at de fleste av de som ga oss positive tilbakemeldinger holder ord. Resultatet får vi trolig se i løpet av uka på vipps- og bankkontoutskriftene.

Det går bra, men det er mulig for flere å være med

Per i dag (søndag) viser kontoutdraget at resultatet er kommet opp i kr. 147.616,46. Det er altså et godt stykke igjen før vi har nådd målet om nok til 200 seter, men om du bidrar med en seddel – stor eller liten – er vi nærmere målet! Så langt sier vi tusen hjertelig takk til alle dere som har vært med!

Sport:

  • 1
  • 2
Prev Next

En utviklingsarena for unge trønderske s…

12-12-2018 Hits:731 Sport Kjell Arve Arntzen - avatar Kjell Arve Arntzen

En utviklingsarena for unge trønderske spillere

tekst: Kjell Arntzen                             foto: LFK Adria Mateo Lopez avslutter sitt opphold på Levanger den 31.12.2018. Vi mener at han ikke bør velges av Ranheim TF. Jeg har ikke noe imot spanjoler, portugisere...

Les mer...

Det ble ingen fest!

11-11-2018 Hits:412 Sport Kjell Arve Arntzen - avatar Kjell Arve Arntzen

tekst: Kjell Arntzen Det ble dessverre ingen festforestilling på Extra Arena i kveld. Det ble nesten slik at mitt forsøk på å være en patriotisk fotballreporter fikk seg en knekk. Et...

Les mer...

Løkbergs siste hjemmekamp

09-11-2018 Hits:294 Sport Kjell Arve Arntzen - avatar Kjell Arve Arntzen

Løkbergs siste hjemmekamp

tekst: Kjell Arntzen         foto: Ranheim TF Vi tar et foreløpig farvel med Kristoffer på søndag. Han takker sikkert med ei scoring eller to? Søndagens kamp mot Tromsø blir Kristoffer...

Les mer...

Spennende og morsom kamp!

28-10-2018 Hits:314 Sport Kjell Arve Arntzen - avatar Kjell Arve Arntzen

tekst: Kjell Arntzen En halv time før kampen er det vanlig at gjestenes lags trener kommer på VIP-samlingen og intervjues av Frank Lidahl. Denne gang var det LSKs svenske trener Jørgen...

Les mer...