A+ A A-

tekst og foto: Kjell Arntzen

IMG 1981

Per i en samtale med et par som ønsker å være med på kronerullingen. Slike samtaler ble det mange av på oss i løpet av den stunden vi sto der. Vi tror våre samtaler førte til en økning på innsamlingskontoen.

Kledd i Ranheimslagets blå trøyer og supportersjerf tok Per Nyquist og Kjell Arntzen plass inne i hallen foran Coop Extra på Grilstad fredag 26.01. Formålet var selvfølgelig å få folk i tale, prate med folk om den aksjonen vi har på gang, en folkeaksjon med kronerulling som skal skaffe penger til nye tribuner på banen. En lekker brosjyre med budskapet, innsamlingsaksjonens kontonummer og vipps-nummer ble delt ut og samtalt over. Selv om det ikke ble den store fredagstrafikken til senteret denne fredagen, møtte vi mye velvillighet og god respons.

Glatta begrenset trafikken

Det var såpeglatt og omtrent utilrådelig å gå utendørs på Ranheim denne fredagen. De som kom mens vi sto der hadde skodd seg for føret med pigger og brodder. Selv med godt utstyr for glatt føre var det mangt et nervøst menneske som pustet lettet ut da de satte seg ned på benkene etter en farefull tur fra eget hjem eller parkeringsplassen utenfor.

For handlende ble dette en dag til butikkene som var fri for kødannelse. Kanskje gjorde dette sitt til at folk tok seg bedre tid for en prat med oss? Iallefall fikk vi god tid til å prate om budskapet til et par hundre besøkende denne fredags ettermiddagen. Mange hadde allerede fått brosjyren i postkassen, andre ikke. Uansett tok de aller fleste seg tid til å snakke med oss. Det var godt å høre de mange som skrøt av det initiativet som vi har tatt!

Gode samtaler

Når du kommer så tett på folk, kjente og ukjente, får du god kontakt. Når Per hadde med seg et antall av boka «Ranheims fotballhistorie» fikk vi muligheten for å fortelle om klubbens tidligere bravader på fotballbaner i Norge, klubbens spillere gjennom tidene og resultater.

Det skulle vise seg at boka ble et viktig verktøy under innsamlingen, ikke bare for å samle penger, men også for å skape godt humør, latter og vekke gode minner. Vi møtte på folk som innledningsvis sa at de ikke kunne være med på denne innsamlingen, de var fra Kristiansund, Fredrikstad eller Sarpsborg. Per var snar om å bruke boka. – Se her, vi har møtt Sarpsborg i Hovedserien så tidlig som i 1955, fortalte han en kar som fortalte at han var Sarping. Med oppslått bok kunne han presentere referatet fra kampen mellom Ranheim og Sarpsborg som endte 5-1. Sarpingen ble imponert og lovte å bidra med en 100-lapp!

De fleste sa: "Vi blir med"!

Etter endt innsamlingsdag oppsummerte vi dette som en god dag for tribuneprosjektet. Vi velger å tro det. Selv om vi fullstendig mangler viten om hvilket beløp aksjonen førte med seg, velger vi å tro at de fleste av de som ga oss positive tilbakemeldinger holder ord. Resultatet får vi trolig se i løpet av uka på vipps- og bankkontoutskriftene.

Det går bra, men det er mulig for flere å være med

Per i dag (søndag) viser kontoutdraget at resultatet er kommet opp i kr. 147.616,46. Det er altså et godt stykke igjen før vi har nådd målet om nok til 200 seter, men om du bidrar med en seddel – stor eller liten – er vi nærmere målet! Så langt sier vi tusen hjertelig takk til alle dere som har vært med!

Sport:

  • 1
  • 2
Prev Next

Ranheimspillere til BRANN

15-08-2018 Hits:239 Sport Kjell Arve Arntzen - avatar Kjell Arve Arntzen

Ranheimspillere til BRANN

av: Kjell Arntzen            foto: Kjell Arntzen Brann har hentet to av våre for å styrke laget! Fra tidligere er det kjent av midtbanekrigeren Kristoffer Løkberg ikke fornyet sin kontrakt med Ranheim og...

Les mer...

Livet i Eliteserien er herlig!

10-08-2018 Hits:361 Sport Kjell Arve Arntzen - avatar Kjell Arve Arntzen

Livet i Eliteserien er herlig!

tekst: Frank Lidahl                              foto: Kjell Arntzen Frank har sendt oss dette som han i dag har lagt ut på "Mellomrommet" De to siste kampene har gitt oss to tap. Hverdagen...

Les mer...

FEST fra morgen til kveld

05-08-2018 Hits:592 Sport Kjell Arve Arntzen - avatar Kjell Arve Arntzen

FEST fra morgen til kveld

tekst og foto: Kjell Arntzen                 foto: Overvik Store og små strømmet til festdagens åpning utenfor COOP-EXTRA lokka 12.00 Gårdagen startet så flott, med Ranheimsflagg på mange balkonger, husvegger og bydelens levegger. Vi...

Les mer...

Spennende med nytt kunstgress

25-07-2018 Hits:262 Sport Kjell Arve Arntzen - avatar Kjell Arve Arntzen

Spennende med nytt kunstgress

tekst: Kjell Arntzen                             foto: Asbjørn Olsson og Ranheim Fotball Før det nye kunstgresset kunne legges måtte mye annet gjøres. Her jobbes det med sviktpadden. I disse dager har Extra Arena fått nytt...

Les mer...