A+ A A-

museet kaffe

Det er riktig hygelig med et søndagsbesøk på museet. Ta turen innom på søndag!

Vi har lagt januar bak oss og har startet på den korteste måneden i året. Kun 28 dager har vi å forholde oss til og det går sikkert bra. Det blir jo nesten en hel måned med vinterlekene også. Kanskje vi sendingene fra Pyeongchang også sørge for at månedene sklir fort unna? Denne helga kan vi bruke til ulike ting her på Ranheim. Været er meldt tålelig bra også med rundt – 10 grader og sol. Helga starter med et fullsatt kvisslokale på Romantica, på lørdag er Lørdagskaféen dessverre stengt, men på søndag er det både gudstjeneste, åpent på Tjønnstuggu og bydelsemuseet. Noe nytt har tilflytt oss i dag: Årsmøte i RanheimsDansen og åpne dansefest fra klokka 21.00 på lørdag. Det er bare å ønske en riktig god helg til dere alle.

Fredag 02.02. klokka 20.00 er det Ranheim-Kviss på Romantica. Forhåndspåmeldingen tyder på at her blir det fulle hus og stormende jubel. Første runde i Ranheimsmesterskapet 2018 går av stabelen. Se for øvrig egen artikkel om kvissen og tema.

Lørdag 03.02. er det årsmøte i RanheimsDansen med etterfølgende åpen fest for danselystne. Fra klokka 21.00 kan alle som har lyst på en svingom stikke innom Folkets Hus for en dans og hyggelig samvær. Det er "Strie Strenga" som står for dansemusikken. Det er et band det svinger av!

Søndag 04.02. klokka 11.00 ringes det for gudstjeneste i Ranheim kirke. Denne gang er det sokneprest Morten Andersen som forretter.

Søndag 04.02. mellom klokka 11.00 og 15.00 holder Ranheim Skiklubb Tjønnstuggu åpen for servering. Etter en frisk tur i marka kan det være godt å stikke innom for en kopp kaffe, saft og noe å spise. Skiklubben ønsker alle hjertelig velkommen!

Søndag 04.02. avrundes med et besøk på bydelsmuseet. Åpningstiden her er fra klokka 12.00 til 15.00. Fortsatt vil det være mulig å skaffe seg årboka fra 2017 og bydelskalenderen for 2018. Ellers har museet et lite lager av «Ranheimsspenna» som kan være en aktuell gave til vårens konfirmanter. Vertskapet stiller med nytrukket kaffe, saft og byens beste vafler. Ta turen innom for å få vite mer om Ranheim!

Ellers så er både Romantica og Shopsticks åpen for servering gjennom hele helga. 

Sport:

  • 1
  • 2
Prev Next

Eventyret vil ikke ta slutt!

21-05-2018 Hits:722 Sport Kjell Arve Arntzen - avatar Kjell Arve Arntzen

Eventyret vil ikke ta slutt!

av: Kjell Arntzen                     foto: Adresseavisa Denne gjengen lar seg ikke knekke. En meget god Løkberg (i front) gikk i krigen for en gnistrende oppvisning mot Ole Gunnars Molde Med to fingre og...

Les mer...

En ny HURRA-kamp!

13-05-2018 Hits:404 Sport Kjell Arve Arntzen - avatar Kjell Arve Arntzen

av: Kjell Arntzen Ranheim fosser fram og nekter å gi seg. Selv om laget kom noe fortjent under etter rundt 20 minutter av 1. omgang sto laget opp og kjempet som...

Les mer...

Vil du ha 2 billetter til kampen mot Mol…

08-05-2018 Hits:549 Sport Kjell Arve Arntzen - avatar Kjell Arve Arntzen

tekst og foto: Kjell Arntzen Mandag 21. mai spiller Ranheim hjemme mot en av de forhåndstippede seriefavorittene, Molde. Det skremmer på langt nær det offensive og spillekloke Ranheimslaget. Kampen blir en...

Les mer...

Bortetur til KRISTIANSUND 16. mai

08-05-2018 Hits:548 Sport Kjell Arve Arntzen - avatar Kjell Arve Arntzen

Bortetur til KRISTIANSUND 16. mai

av: Kjell Arntzen Om du blir med fpå bussturen til Kristiansund får du også et gjensyn med Torgil Øvre Gjertsen (tidligere Ranheim-spiller). Etter en godt gjennomført kamp mot Rosenborg var mange av...

Les mer...