A+ A A-

museet kaffe

Det er riktig hygelig med et søndagsbesøk på museet. Ta turen innom på søndag!

Vi har lagt januar bak oss og har startet på den korteste måneden i året. Kun 28 dager har vi å forholde oss til og det går sikkert bra. Det blir jo nesten en hel måned med vinterlekene også. Kanskje vi sendingene fra Pyeongchang også sørge for at månedene sklir fort unna? Denne helga kan vi bruke til ulike ting her på Ranheim. Været er meldt tålelig bra også med rundt – 10 grader og sol. Helga starter med et fullsatt kvisslokale på Romantica, på lørdag er Lørdagskaféen dessverre stengt, men på søndag er det både gudstjeneste, åpent på Tjønnstuggu og bydelsemuseet. Noe nytt har tilflytt oss i dag: Årsmøte i RanheimsDansen og åpne dansefest fra klokka 21.00 på lørdag. Det er bare å ønske en riktig god helg til dere alle.

Fredag 02.02. klokka 20.00 er det Ranheim-Kviss på Romantica. Forhåndspåmeldingen tyder på at her blir det fulle hus og stormende jubel. Første runde i Ranheimsmesterskapet 2018 går av stabelen. Se for øvrig egen artikkel om kvissen og tema.

Lørdag 03.02. er det årsmøte i RanheimsDansen med etterfølgende åpen fest for danselystne. Fra klokka 21.00 kan alle som har lyst på en svingom stikke innom Folkets Hus for en dans og hyggelig samvær. Det er "Strie Strenga" som står for dansemusikken. Det er et band det svinger av!

Søndag 04.02. klokka 11.00 ringes det for gudstjeneste i Ranheim kirke. Denne gang er det sokneprest Morten Andersen som forretter.

Søndag 04.02. mellom klokka 11.00 og 15.00 holder Ranheim Skiklubb Tjønnstuggu åpen for servering. Etter en frisk tur i marka kan det være godt å stikke innom for en kopp kaffe, saft og noe å spise. Skiklubben ønsker alle hjertelig velkommen!

Søndag 04.02. avrundes med et besøk på bydelsmuseet. Åpningstiden her er fra klokka 12.00 til 15.00. Fortsatt vil det være mulig å skaffe seg årboka fra 2017 og bydelskalenderen for 2018. Ellers har museet et lite lager av «Ranheimsspenna» som kan være en aktuell gave til vårens konfirmanter. Vertskapet stiller med nytrukket kaffe, saft og byens beste vafler. Ta turen innom for å få vite mer om Ranheim!

Ellers så er både Romantica og Shopsticks åpen for servering gjennom hele helga. 

Sport:

  • 1
  • 2
Prev Next

Medlemsmøte i Fotballens Venner Trøndela…

22-02-2018 Hits:148 Sport Kjell Arve Arntzen - avatar Kjell Arve Arntzen

Medlemsmøte i Fotballens Venner Trøndelag

av: Kjell Arntzen Tirsdag 6. mars 19.30 inviterer Fotballens Venner Trøndelag deg til et storstilt medlemsmøte med byens nye trønderske lag i Eliteserien, RANHEIM TOPPFOTBALL. Møtet skal holdes i klubbhuset ved...

Les mer...

Delta i Charlottenlund Håndballs kroneka…

19-02-2018 Hits:1904 Sport Kjell Arve Arntzen - avatar Kjell Arve Arntzen

av: Kjell Arntzen Det er flere lag som sliter med økonomien. I vårt nabolag trenger Charlottenlund håndball hjelp. Ranheim Fotball har hatt suksess med sine kronekamper og nå er det Charlottenlund...

Les mer...

Formannskapet bidrar med 100.000

14-02-2018 Hits:347 Sport Kjell Arve Arntzen - avatar Kjell Arve Arntzen

Formannskapet bidrar med 100.000

tekst og foto: Kjell Arntzen Julie Indstad Hole er en dyktig kommunepolitiker og "nærmiljøpolitiker". Tidligere hjalp hun oss med trase for Ladestiens forlengelse. Nå har hun bidratt med et formannskapsvedtak som...

Les mer...

Ranheimspatrioter har samlet inn 260.000…

07-02-2018 Hits:1146 Sport Kjell Arve Arntzen - avatar Kjell Arve Arntzen

Ranheimspatrioter har samlet inn 260.000 kroner til nye tribuner

tekst og foto: Jan Vestre, Bydelsnytt           innledning: Kjell Arntzen Per Nyquist, Kjell Arntzen og Kjell Ove Johnsen er "primuser" for innsamligen Det er mange som gir begeistret uttrykk...

Les mer...