A+ A A-

museet kaffe

Det er riktig hygelig med et søndagsbesøk på museet. Ta turen innom på søndag!

Vi har lagt januar bak oss og har startet på den korteste måneden i året. Kun 28 dager har vi å forholde oss til og det går sikkert bra. Det blir jo nesten en hel måned med vinterlekene også. Kanskje vi sendingene fra Pyeongchang også sørge for at månedene sklir fort unna? Denne helga kan vi bruke til ulike ting her på Ranheim. Været er meldt tålelig bra også med rundt – 10 grader og sol. Helga starter med et fullsatt kvisslokale på Romantica, på lørdag er Lørdagskaféen dessverre stengt, men på søndag er det både gudstjeneste, åpent på Tjønnstuggu og bydelsemuseet. Noe nytt har tilflytt oss i dag: Årsmøte i RanheimsDansen og åpne dansefest fra klokka 21.00 på lørdag. Det er bare å ønske en riktig god helg til dere alle.

Fredag 02.02. klokka 20.00 er det Ranheim-Kviss på Romantica. Forhåndspåmeldingen tyder på at her blir det fulle hus og stormende jubel. Første runde i Ranheimsmesterskapet 2018 går av stabelen. Se for øvrig egen artikkel om kvissen og tema.

Lørdag 03.02. er det årsmøte i RanheimsDansen med etterfølgende åpen fest for danselystne. Fra klokka 21.00 kan alle som har lyst på en svingom stikke innom Folkets Hus for en dans og hyggelig samvær. Det er "Strie Strenga" som står for dansemusikken. Det er et band det svinger av!

Søndag 04.02. klokka 11.00 ringes det for gudstjeneste i Ranheim kirke. Denne gang er det sokneprest Morten Andersen som forretter.

Søndag 04.02. mellom klokka 11.00 og 15.00 holder Ranheim Skiklubb Tjønnstuggu åpen for servering. Etter en frisk tur i marka kan det være godt å stikke innom for en kopp kaffe, saft og noe å spise. Skiklubben ønsker alle hjertelig velkommen!

Søndag 04.02. avrundes med et besøk på bydelsmuseet. Åpningstiden her er fra klokka 12.00 til 15.00. Fortsatt vil det være mulig å skaffe seg årboka fra 2017 og bydelskalenderen for 2018. Ellers har museet et lite lager av «Ranheimsspenna» som kan være en aktuell gave til vårens konfirmanter. Vertskapet stiller med nytrukket kaffe, saft og byens beste vafler. Ta turen innom for å få vite mer om Ranheim!

Ellers så er både Romantica og Shopsticks åpen for servering gjennom hele helga. 

Sport:

  • 1
  • 2
Prev Next

Ranheimspillere til BRANN

15-08-2018 Hits:239 Sport Kjell Arve Arntzen - avatar Kjell Arve Arntzen

Ranheimspillere til BRANN

av: Kjell Arntzen            foto: Kjell Arntzen Brann har hentet to av våre for å styrke laget! Fra tidligere er det kjent av midtbanekrigeren Kristoffer Løkberg ikke fornyet sin kontrakt med Ranheim og...

Les mer...

Livet i Eliteserien er herlig!

10-08-2018 Hits:361 Sport Kjell Arve Arntzen - avatar Kjell Arve Arntzen

Livet i Eliteserien er herlig!

tekst: Frank Lidahl                              foto: Kjell Arntzen Frank har sendt oss dette som han i dag har lagt ut på "Mellomrommet" De to siste kampene har gitt oss to tap. Hverdagen...

Les mer...

FEST fra morgen til kveld

05-08-2018 Hits:592 Sport Kjell Arve Arntzen - avatar Kjell Arve Arntzen

FEST fra morgen til kveld

tekst og foto: Kjell Arntzen                 foto: Overvik Store og små strømmet til festdagens åpning utenfor COOP-EXTRA lokka 12.00 Gårdagen startet så flott, med Ranheimsflagg på mange balkonger, husvegger og bydelens levegger. Vi...

Les mer...

Spennende med nytt kunstgress

25-07-2018 Hits:262 Sport Kjell Arve Arntzen - avatar Kjell Arve Arntzen

Spennende med nytt kunstgress

tekst: Kjell Arntzen                             foto: Asbjørn Olsson og Ranheim Fotball Før det nye kunstgresset kunne legges måtte mye annet gjøres. Her jobbes det med sviktpadden. I disse dager har Extra Arena fått nytt...

Les mer...