A+ A A-

Denne helga åpner OL i Pyeongchang. For mange kommer ei hektisk tid helt fram til utgangen av uke 8. Kanskje er det lurt å ta del i noen av det som skjer ute også i løpet av disse ukene? Her på Ranheim er det de tradisjonelle helgeaktivitetene som er i gang, men vi har også våre utrolig strandområder og marka som bør kunne friste til noe uteliv? Et turforslag kan være å spasere eller kjøre en tur for å se på våre nye bydelsområder på Reppeplatået og på den nedre del av Ranheim?

Fredag 9. februar har vi ikke fått meldt inn noen spesielle aktiviteter. Vi har våre restauranter som sikkert ønsker deg/dere velkommen til en matbit med tilpasset drikke. Romantica, Chopsticks og Land & Strand ønsker alle velkommen!

Lørdag 10. februar mellom klokka 11.00 og 14.00 er Astri og hennes medhjelpere tilbake med «Lørdagskafé» i menighetshuset. Her kan alle ta turen innom for en kopp kaffe og herlige hjemmebakte kaker.

Søndag 11. februar mellom klokka 11 og 15 holder Ranheim Skiklubb åpen kafé og varmestue på Tjønnstuggu. Det kan faktisk være å anbefale en tur innom hytta denne søndagen. Det kan kanskje være noe glatt på veien opp så ta på skotøy med pigger!

Søndag 11. februar klokka 11.00 er det fastelavnssøndag. Denne gang er det gudstjeneste med dåp i Charlottenlund kirke. Her vil prest Wiebke Hummelgård lede seremonien.

Søndag 11. februar mellom klokka 12.00 og 15.00 er det igjen tid for å besøke vårt trivelige og innholdsrike bydelsmuseum. Ta gjerne søndagskaffen på museet med nystekte vafler, saft og nytrukket kaffe. Vertskapet ønsker deg velkommen.

Søndag 11. februar klokka 16.15 spilles treningskamp mellom Nardo og Ranheim i Abrahallen.

Søndag 11. februar klokka 17.00 starter et fakkeltog fra området ved Skovgård og går fram til huset der arrestertee Frode Berg bor. Frode Berg sitter som de fleste vet fengslet i Russland. Han er siktet for spionasje til fordel for en femmed makt, Norge. Det er tidligere lærer Knut Skjervold som arrangerer fakkeltoget. Kom med fakler å delta i marsjen! Etter det Ranheimsavisa får opplyst vil NRK-TV være tilstede for å gjøre opptak.

Sport:

  • 1
  • 2
Prev Next

Vi hadde gledet oss, men ----

21-10-2018 Hits:238 Sport Kjell Arve Arntzen - avatar Kjell Arve Arntzen

tekst: Kjell Arntzen Vi hadde sett fram til denne kampen. Vi hadde rett og slett gledet oss til å få se et Ranheimslag som skulle hevne overkjørselen i Bodø den 27...

Les mer...

5. måned på rad med best omdømme!

12-10-2018 Hits:367 Sport Kjell Arve Arntzen - avatar Kjell Arve Arntzen

tekst: Frank Lidahl                            foto: Kjell Arntzen «Medie- og Omdømmetrackeren» for september fra Sponsor Insight kom i dag tidlig. For 5.måned på rad er Ranheim klubben i Norge med best omdømme, både...

Les mer...

Karlsen sørget for 3 poeng

30-09-2018 Hits:472 Sport Kjell Arve Arntzen - avatar Kjell Arve Arntzen

Karlsen sørget for 3 poeng

tekst og foto: Kjell Arntzen Kristiansunds supportergjeng fra Uglan satte en flott ramme rundt kampen Opptakten til kveldens kamp var satt i scene av «Uglan», Kristiansunds supportere. Med sine store faner og...

Les mer...

"Vi like Ranheim"

30-09-2018 Hits:556 Sport Kjell Arve Arntzen - avatar Kjell Arve Arntzen

"Vi like Ranheim"

tekst og foto: Kjell Arntzen I en mørk krok på Romantica fant jeg Jarl Ivar, Sigrid, Jannicke og Kerry. Jonny falt dessverre ut, men han var så absolutt tilstede. Rundt 400 av...

Les mer...