A+ A A-

Denne helga åpner OL i Pyeongchang. For mange kommer ei hektisk tid helt fram til utgangen av uke 8. Kanskje er det lurt å ta del i noen av det som skjer ute også i løpet av disse ukene? Her på Ranheim er det de tradisjonelle helgeaktivitetene som er i gang, men vi har også våre utrolig strandområder og marka som bør kunne friste til noe uteliv? Et turforslag kan være å spasere eller kjøre en tur for å se på våre nye bydelsområder på Reppeplatået og på den nedre del av Ranheim?

Fredag 9. februar har vi ikke fått meldt inn noen spesielle aktiviteter. Vi har våre restauranter som sikkert ønsker deg/dere velkommen til en matbit med tilpasset drikke. Romantica, Chopsticks og Land & Strand ønsker alle velkommen!

Lørdag 10. februar mellom klokka 11.00 og 14.00 er Astri og hennes medhjelpere tilbake med «Lørdagskafé» i menighetshuset. Her kan alle ta turen innom for en kopp kaffe og herlige hjemmebakte kaker.

Søndag 11. februar mellom klokka 11 og 15 holder Ranheim Skiklubb åpen kafé og varmestue på Tjønnstuggu. Det kan faktisk være å anbefale en tur innom hytta denne søndagen. Det kan kanskje være noe glatt på veien opp så ta på skotøy med pigger!

Søndag 11. februar klokka 11.00 er det fastelavnssøndag. Denne gang er det gudstjeneste med dåp i Charlottenlund kirke. Her vil prest Wiebke Hummelgård lede seremonien.

Søndag 11. februar mellom klokka 12.00 og 15.00 er det igjen tid for å besøke vårt trivelige og innholdsrike bydelsmuseum. Ta gjerne søndagskaffen på museet med nystekte vafler, saft og nytrukket kaffe. Vertskapet ønsker deg velkommen.

Søndag 11. februar klokka 16.15 spilles treningskamp mellom Nardo og Ranheim i Abrahallen.

Søndag 11. februar klokka 17.00 starter et fakkeltog fra området ved Skovgård og går fram til huset der arrestertee Frode Berg bor. Frode Berg sitter som de fleste vet fengslet i Russland. Han er siktet for spionasje til fordel for en femmed makt, Norge. Det er tidligere lærer Knut Skjervold som arrangerer fakkeltoget. Kom med fakler å delta i marsjen! Etter det Ranheimsavisa får opplyst vil NRK-TV være tilstede for å gjøre opptak.

Sport:

  • 1
  • 2
Prev Next

Eventyret vil ikke ta slutt!

21-05-2018 Hits:722 Sport Kjell Arve Arntzen - avatar Kjell Arve Arntzen

Eventyret vil ikke ta slutt!

av: Kjell Arntzen                     foto: Adresseavisa Denne gjengen lar seg ikke knekke. En meget god Løkberg (i front) gikk i krigen for en gnistrende oppvisning mot Ole Gunnars Molde Med to fingre og...

Les mer...

En ny HURRA-kamp!

13-05-2018 Hits:404 Sport Kjell Arve Arntzen - avatar Kjell Arve Arntzen

av: Kjell Arntzen Ranheim fosser fram og nekter å gi seg. Selv om laget kom noe fortjent under etter rundt 20 minutter av 1. omgang sto laget opp og kjempet som...

Les mer...

Vil du ha 2 billetter til kampen mot Mol…

08-05-2018 Hits:549 Sport Kjell Arve Arntzen - avatar Kjell Arve Arntzen

tekst og foto: Kjell Arntzen Mandag 21. mai spiller Ranheim hjemme mot en av de forhåndstippede seriefavorittene, Molde. Det skremmer på langt nær det offensive og spillekloke Ranheimslaget. Kampen blir en...

Les mer...

Bortetur til KRISTIANSUND 16. mai

08-05-2018 Hits:548 Sport Kjell Arve Arntzen - avatar Kjell Arve Arntzen

Bortetur til KRISTIANSUND 16. mai

av: Kjell Arntzen Om du blir med fpå bussturen til Kristiansund får du også et gjensyn med Torgil Øvre Gjertsen (tidligere Ranheim-spiller). Etter en godt gjennomført kamp mot Rosenborg var mange av...

Les mer...