A+ A A-

Denne helga åpner OL i Pyeongchang. For mange kommer ei hektisk tid helt fram til utgangen av uke 8. Kanskje er det lurt å ta del i noen av det som skjer ute også i løpet av disse ukene? Her på Ranheim er det de tradisjonelle helgeaktivitetene som er i gang, men vi har også våre utrolig strandområder og marka som bør kunne friste til noe uteliv? Et turforslag kan være å spasere eller kjøre en tur for å se på våre nye bydelsområder på Reppeplatået og på den nedre del av Ranheim?

Fredag 9. februar har vi ikke fått meldt inn noen spesielle aktiviteter. Vi har våre restauranter som sikkert ønsker deg/dere velkommen til en matbit med tilpasset drikke. Romantica, Chopsticks og Land & Strand ønsker alle velkommen!

Lørdag 10. februar mellom klokka 11.00 og 14.00 er Astri og hennes medhjelpere tilbake med «Lørdagskafé» i menighetshuset. Her kan alle ta turen innom for en kopp kaffe og herlige hjemmebakte kaker.

Søndag 11. februar mellom klokka 11 og 15 holder Ranheim Skiklubb åpen kafé og varmestue på Tjønnstuggu. Det kan faktisk være å anbefale en tur innom hytta denne søndagen. Det kan kanskje være noe glatt på veien opp så ta på skotøy med pigger!

Søndag 11. februar klokka 11.00 er det fastelavnssøndag. Denne gang er det gudstjeneste med dåp i Charlottenlund kirke. Her vil prest Wiebke Hummelgård lede seremonien.

Søndag 11. februar mellom klokka 12.00 og 15.00 er det igjen tid for å besøke vårt trivelige og innholdsrike bydelsmuseum. Ta gjerne søndagskaffen på museet med nystekte vafler, saft og nytrukket kaffe. Vertskapet ønsker deg velkommen.

Søndag 11. februar klokka 16.15 spilles treningskamp mellom Nardo og Ranheim i Abrahallen.

Søndag 11. februar klokka 17.00 starter et fakkeltog fra området ved Skovgård og går fram til huset der arrestertee Frode Berg bor. Frode Berg sitter som de fleste vet fengslet i Russland. Han er siktet for spionasje til fordel for en femmed makt, Norge. Det er tidligere lærer Knut Skjervold som arrangerer fakkeltoget. Kom med fakler å delta i marsjen! Etter det Ranheimsavisa får opplyst vil NRK-TV være tilstede for å gjøre opptak.

Sport:

  • 1
  • 2
Prev Next

En utviklingsarena for unge trønderske s…

12-12-2018 Hits:731 Sport Kjell Arve Arntzen - avatar Kjell Arve Arntzen

En utviklingsarena for unge trønderske spillere

tekst: Kjell Arntzen                             foto: LFK Adria Mateo Lopez avslutter sitt opphold på Levanger den 31.12.2018. Vi mener at han ikke bør velges av Ranheim TF. Jeg har ikke noe imot spanjoler, portugisere...

Les mer...

Det ble ingen fest!

11-11-2018 Hits:411 Sport Kjell Arve Arntzen - avatar Kjell Arve Arntzen

tekst: Kjell Arntzen Det ble dessverre ingen festforestilling på Extra Arena i kveld. Det ble nesten slik at mitt forsøk på å være en patriotisk fotballreporter fikk seg en knekk. Et...

Les mer...

Løkbergs siste hjemmekamp

09-11-2018 Hits:294 Sport Kjell Arve Arntzen - avatar Kjell Arve Arntzen

Løkbergs siste hjemmekamp

tekst: Kjell Arntzen         foto: Ranheim TF Vi tar et foreløpig farvel med Kristoffer på søndag. Han takker sikkert med ei scoring eller to? Søndagens kamp mot Tromsø blir Kristoffer...

Les mer...

Spennende og morsom kamp!

28-10-2018 Hits:314 Sport Kjell Arve Arntzen - avatar Kjell Arve Arntzen

tekst: Kjell Arntzen En halv time før kampen er det vanlig at gjestenes lags trener kommer på VIP-samlingen og intervjues av Frank Lidahl. Denne gang var det LSKs svenske trener Jørgen...

Les mer...