A+ A A-

Denne helga åpner OL i Pyeongchang. For mange kommer ei hektisk tid helt fram til utgangen av uke 8. Kanskje er det lurt å ta del i noen av det som skjer ute også i løpet av disse ukene? Her på Ranheim er det de tradisjonelle helgeaktivitetene som er i gang, men vi har også våre utrolig strandområder og marka som bør kunne friste til noe uteliv? Et turforslag kan være å spasere eller kjøre en tur for å se på våre nye bydelsområder på Reppeplatået og på den nedre del av Ranheim?

Fredag 9. februar har vi ikke fått meldt inn noen spesielle aktiviteter. Vi har våre restauranter som sikkert ønsker deg/dere velkommen til en matbit med tilpasset drikke. Romantica, Chopsticks og Land & Strand ønsker alle velkommen!

Lørdag 10. februar mellom klokka 11.00 og 14.00 er Astri og hennes medhjelpere tilbake med «Lørdagskafé» i menighetshuset. Her kan alle ta turen innom for en kopp kaffe og herlige hjemmebakte kaker.

Søndag 11. februar mellom klokka 11 og 15 holder Ranheim Skiklubb åpen kafé og varmestue på Tjønnstuggu. Det kan faktisk være å anbefale en tur innom hytta denne søndagen. Det kan kanskje være noe glatt på veien opp så ta på skotøy med pigger!

Søndag 11. februar klokka 11.00 er det fastelavnssøndag. Denne gang er det gudstjeneste med dåp i Charlottenlund kirke. Her vil prest Wiebke Hummelgård lede seremonien.

Søndag 11. februar mellom klokka 12.00 og 15.00 er det igjen tid for å besøke vårt trivelige og innholdsrike bydelsmuseum. Ta gjerne søndagskaffen på museet med nystekte vafler, saft og nytrukket kaffe. Vertskapet ønsker deg velkommen.

Søndag 11. februar klokka 16.15 spilles treningskamp mellom Nardo og Ranheim i Abrahallen.

Søndag 11. februar klokka 17.00 starter et fakkeltog fra området ved Skovgård og går fram til huset der arrestertee Frode Berg bor. Frode Berg sitter som de fleste vet fengslet i Russland. Han er siktet for spionasje til fordel for en femmed makt, Norge. Det er tidligere lærer Knut Skjervold som arrangerer fakkeltoget. Kom med fakler å delta i marsjen! Etter det Ranheimsavisa får opplyst vil NRK-TV være tilstede for å gjøre opptak.

Sport:

  • 1
  • 2
Prev Next

Ranheimspillere til BRANN

15-08-2018 Hits:239 Sport Kjell Arve Arntzen - avatar Kjell Arve Arntzen

Ranheimspillere til BRANN

av: Kjell Arntzen            foto: Kjell Arntzen Brann har hentet to av våre for å styrke laget! Fra tidligere er det kjent av midtbanekrigeren Kristoffer Løkberg ikke fornyet sin kontrakt med Ranheim og...

Les mer...

Livet i Eliteserien er herlig!

10-08-2018 Hits:361 Sport Kjell Arve Arntzen - avatar Kjell Arve Arntzen

Livet i Eliteserien er herlig!

tekst: Frank Lidahl                              foto: Kjell Arntzen Frank har sendt oss dette som han i dag har lagt ut på "Mellomrommet" De to siste kampene har gitt oss to tap. Hverdagen...

Les mer...

FEST fra morgen til kveld

05-08-2018 Hits:592 Sport Kjell Arve Arntzen - avatar Kjell Arve Arntzen

FEST fra morgen til kveld

tekst og foto: Kjell Arntzen                 foto: Overvik Store og små strømmet til festdagens åpning utenfor COOP-EXTRA lokka 12.00 Gårdagen startet så flott, med Ranheimsflagg på mange balkonger, husvegger og bydelens levegger. Vi...

Les mer...

Spennende med nytt kunstgress

25-07-2018 Hits:262 Sport Kjell Arve Arntzen - avatar Kjell Arve Arntzen

Spennende med nytt kunstgress

tekst: Kjell Arntzen                             foto: Asbjørn Olsson og Ranheim Fotball Før det nye kunstgresset kunne legges måtte mye annet gjøres. Her jobbes det med sviktpadden. I disse dager har Extra Arena fått nytt...

Les mer...