A+ A A-

Denne helga åpner OL i Pyeongchang. For mange kommer ei hektisk tid helt fram til utgangen av uke 8. Kanskje er det lurt å ta del i noen av det som skjer ute også i løpet av disse ukene? Her på Ranheim er det de tradisjonelle helgeaktivitetene som er i gang, men vi har også våre utrolig strandområder og marka som bør kunne friste til noe uteliv? Et turforslag kan være å spasere eller kjøre en tur for å se på våre nye bydelsområder på Reppeplatået og på den nedre del av Ranheim?

Fredag 9. februar har vi ikke fått meldt inn noen spesielle aktiviteter. Vi har våre restauranter som sikkert ønsker deg/dere velkommen til en matbit med tilpasset drikke. Romantica, Chopsticks og Land & Strand ønsker alle velkommen!

Lørdag 10. februar mellom klokka 11.00 og 14.00 er Astri og hennes medhjelpere tilbake med «Lørdagskafé» i menighetshuset. Her kan alle ta turen innom for en kopp kaffe og herlige hjemmebakte kaker.

Søndag 11. februar mellom klokka 11 og 15 holder Ranheim Skiklubb åpen kafé og varmestue på Tjønnstuggu. Det kan faktisk være å anbefale en tur innom hytta denne søndagen. Det kan kanskje være noe glatt på veien opp så ta på skotøy med pigger!

Søndag 11. februar klokka 11.00 er det fastelavnssøndag. Denne gang er det gudstjeneste med dåp i Charlottenlund kirke. Her vil prest Wiebke Hummelgård lede seremonien.

Søndag 11. februar mellom klokka 12.00 og 15.00 er det igjen tid for å besøke vårt trivelige og innholdsrike bydelsmuseum. Ta gjerne søndagskaffen på museet med nystekte vafler, saft og nytrukket kaffe. Vertskapet ønsker deg velkommen.

Søndag 11. februar klokka 16.15 spilles treningskamp mellom Nardo og Ranheim i Abrahallen.

Søndag 11. februar klokka 17.00 starter et fakkeltog fra området ved Skovgård og går fram til huset der arrestertee Frode Berg bor. Frode Berg sitter som de fleste vet fengslet i Russland. Han er siktet for spionasje til fordel for en femmed makt, Norge. Det er tidligere lærer Knut Skjervold som arrangerer fakkeltoget. Kom med fakler å delta i marsjen! Etter det Ranheimsavisa får opplyst vil NRK-TV være tilstede for å gjøre opptak.

Sport:

  • 1
  • 2
Prev Next

Medlemsmøte i Fotballens Venner Trøndela…

22-02-2018 Hits:148 Sport Kjell Arve Arntzen - avatar Kjell Arve Arntzen

Medlemsmøte i Fotballens Venner Trøndelag

av: Kjell Arntzen Tirsdag 6. mars 19.30 inviterer Fotballens Venner Trøndelag deg til et storstilt medlemsmøte med byens nye trønderske lag i Eliteserien, RANHEIM TOPPFOTBALL. Møtet skal holdes i klubbhuset ved...

Les mer...

Delta i Charlottenlund Håndballs kroneka…

19-02-2018 Hits:1904 Sport Kjell Arve Arntzen - avatar Kjell Arve Arntzen

av: Kjell Arntzen Det er flere lag som sliter med økonomien. I vårt nabolag trenger Charlottenlund håndball hjelp. Ranheim Fotball har hatt suksess med sine kronekamper og nå er det Charlottenlund...

Les mer...

Formannskapet bidrar med 100.000

14-02-2018 Hits:347 Sport Kjell Arve Arntzen - avatar Kjell Arve Arntzen

Formannskapet bidrar med 100.000

tekst og foto: Kjell Arntzen Julie Indstad Hole er en dyktig kommunepolitiker og "nærmiljøpolitiker". Tidligere hjalp hun oss med trase for Ladestiens forlengelse. Nå har hun bidratt med et formannskapsvedtak som...

Les mer...

Ranheimspatrioter har samlet inn 260.000…

07-02-2018 Hits:1145 Sport Kjell Arve Arntzen - avatar Kjell Arve Arntzen

Ranheimspatrioter har samlet inn 260.000 kroner til nye tribuner

tekst og foto: Jan Vestre, Bydelsnytt           innledning: Kjell Arntzen Per Nyquist, Kjell Arntzen og Kjell Ove Johnsen er "primuser" for innsamligen Det er mange som gir begeistret uttrykk...

Les mer...