A+ A A-

I disse dager går det mye tid foran skjermen. Det er OL nå. Tidvis er jeg oppe om natta for å se nattsendingene, og jeg trenger vel ikke si at hele formiddagen er jeg plassert foran TV´n. Sportsidiot? Ja, vi kan vel gjerne si det, men nå er vi snart kommet halvveis i kulde og storm fra PyeongChang. Her på Ranheim er det nokså lite som skjer, men noe er det. Så ser det ut for at været fortsetter å være bra, noe som kan friste flere av dere ut i marka. For meg blir det nok en tur til Tydal, men ikke på ski. Det er OL i helga også! For dere som er hjemme og er interessert i fotball kan jeg anbefale Ranheims møte med Levanger i Abrahallen fredag klokka 16.00.

Fredag 16. februar klokka 16.00 møtes Ranheim og Levanger til oppkjøringskamp før sesongstart. Kampen går i Abrahallen. Møt opp for å se at Ranheimsguttene er i rute til kampen mot Brann og senere kamper i Eliteserien.

Fredags kveld kan du/dere ta turen til en av bydelens restauranter. Både Chopsticks, Romantica og Land & Strand ønsker dere velkommen. Om fredag ikke passer vil det være muligheter både lørdag og søndag.

Lørdag 17. februar har vi ikke fått meldt inn noen aktiviteter. Bruk dagen til en tur rundt om på vårt fantastiske Ranheim.

Søndag 18. februar mellom klokka 11 og 15 har Ranheim Skiklubb åpent på Tjønnstuggu. Ta turen innom for en kopp kaffe, vaffel og et kakestykke. Du støtter vår driftige skiklubb med ditt besøk.

Søndag 18. februar klokka 11.00 er det gudstjeneste i Ranheim kirke. Denne søndagen er det sokneprest Skule Bjørnstad som forretter.

Søndag 18. februar mellom klokka 12 og 15 holder Ranheim Bydels Museum åpent for besøkende. Vertskapet står klar med nytraktet kaffe og nystekte vafler når du/dere kommer. Ta turen innom godshuset under besøket for å se på det gamle kjøleskapet, lysmaskina og alt det andre som er oppbevart der. Spør vertskapet om en omvisning.

Sport:

  • 1
  • 2
Prev Next

Vi samlet inn kr. 435.145,44

29-05-2018 Hits:166 Sport Kjell Arve Arntzen - avatar Kjell Arve Arntzen

Vi samlet inn kr. 435.145,44

tekst: Kjell Arntzen                             foto: Jan Vestre, Bydelsnytt Innsamlingsledelsen er veldig godt fornøyd med resultatet og takker alle som var med! Det var vel ikke en mer passende anledning for å overrekke en...

Les mer...

Var det et hvileskjær?

27-05-2018 Hits:292 Sport Kjell Arve Arntzen - avatar Kjell Arve Arntzen

Var det et hvileskjær?

av: Kjell Arntzen               foto: Adresseavisa Alexander Fosnes ned for telling på Aspmyra, men vi kommer sterkt tilbake! Jeg må ærlig innrømme at det ble en stor...

Les mer...

Eventyret vil ikke ta slutt!

21-05-2018 Hits:789 Sport Kjell Arve Arntzen - avatar Kjell Arve Arntzen

Eventyret vil ikke ta slutt!

av: Kjell Arntzen                     foto: Adresseavisa Denne gjengen lar seg ikke knekke. En meget god Løkberg (i front) gikk i krigen for en gnistrende oppvisning mot Ole Gunnars Molde Med to fingre og...

Les mer...

En ny HURRA-kamp!

13-05-2018 Hits:463 Sport Kjell Arve Arntzen - avatar Kjell Arve Arntzen

av: Kjell Arntzen Ranheim fosser fram og nekter å gi seg. Selv om laget kom noe fortjent under etter rundt 20 minutter av 1. omgang sto laget opp og kjempet som...

Les mer...