A+ A A-

I disse dager går det mye tid foran skjermen. Det er OL nå. Tidvis er jeg oppe om natta for å se nattsendingene, og jeg trenger vel ikke si at hele formiddagen er jeg plassert foran TV´n. Sportsidiot? Ja, vi kan vel gjerne si det, men nå er vi snart kommet halvveis i kulde og storm fra PyeongChang. Her på Ranheim er det nokså lite som skjer, men noe er det. Så ser det ut for at været fortsetter å være bra, noe som kan friste flere av dere ut i marka. For meg blir det nok en tur til Tydal, men ikke på ski. Det er OL i helga også! For dere som er hjemme og er interessert i fotball kan jeg anbefale Ranheims møte med Levanger i Abrahallen fredag klokka 16.00.

Fredag 16. februar klokka 16.00 møtes Ranheim og Levanger til oppkjøringskamp før sesongstart. Kampen går i Abrahallen. Møt opp for å se at Ranheimsguttene er i rute til kampen mot Brann og senere kamper i Eliteserien.

Fredags kveld kan du/dere ta turen til en av bydelens restauranter. Både Chopsticks, Romantica og Land & Strand ønsker dere velkommen. Om fredag ikke passer vil det være muligheter både lørdag og søndag.

Lørdag 17. februar har vi ikke fått meldt inn noen aktiviteter. Bruk dagen til en tur rundt om på vårt fantastiske Ranheim.

Søndag 18. februar mellom klokka 11 og 15 har Ranheim Skiklubb åpent på Tjønnstuggu. Ta turen innom for en kopp kaffe, vaffel og et kakestykke. Du støtter vår driftige skiklubb med ditt besøk.

Søndag 18. februar klokka 11.00 er det gudstjeneste i Ranheim kirke. Denne søndagen er det sokneprest Skule Bjørnstad som forretter.

Søndag 18. februar mellom klokka 12 og 15 holder Ranheim Bydels Museum åpent for besøkende. Vertskapet står klar med nytraktet kaffe og nystekte vafler når du/dere kommer. Ta turen innom godshuset under besøket for å se på det gamle kjøleskapet, lysmaskina og alt det andre som er oppbevart der. Spør vertskapet om en omvisning.

Sport:

  • 1
  • 2
Prev Next

En utviklingsarena for unge trønderske s…

12-12-2018 Hits:93 Sport Kjell Arve Arntzen - avatar Kjell Arve Arntzen

En utviklingsarena for unge trønderske spillere

tekst: Kjell Arntzen                             foto: LFK Adria Mateo Lopez avslutter sitt opphold på Levanger den 31.12.2018. Vi mener at han ikke bør velges av Ranheim TF. Jeg har ikke noe imot spanjoler, portugisere...

Les mer...

Det ble ingen fest!

11-11-2018 Hits:216 Sport Kjell Arve Arntzen - avatar Kjell Arve Arntzen

tekst: Kjell Arntzen Det ble dessverre ingen festforestilling på Extra Arena i kveld. Det ble nesten slik at mitt forsøk på å være en patriotisk fotballreporter fikk seg en knekk. Et...

Les mer...

Løkbergs siste hjemmekamp

09-11-2018 Hits:189 Sport Kjell Arve Arntzen - avatar Kjell Arve Arntzen

Løkbergs siste hjemmekamp

tekst: Kjell Arntzen         foto: Ranheim TF Vi tar et foreløpig farvel med Kristoffer på søndag. Han takker sikkert med ei scoring eller to? Søndagens kamp mot Tromsø blir Kristoffer...

Les mer...

Spennende og morsom kamp!

28-10-2018 Hits:212 Sport Kjell Arve Arntzen - avatar Kjell Arve Arntzen

tekst: Kjell Arntzen En halv time før kampen er det vanlig at gjestenes lags trener kommer på VIP-samlingen og intervjues av Frank Lidahl. Denne gang var det LSKs svenske trener Jørgen...

Les mer...