A+ A A-

I disse dager går det mye tid foran skjermen. Det er OL nå. Tidvis er jeg oppe om natta for å se nattsendingene, og jeg trenger vel ikke si at hele formiddagen er jeg plassert foran TV´n. Sportsidiot? Ja, vi kan vel gjerne si det, men nå er vi snart kommet halvveis i kulde og storm fra PyeongChang. Her på Ranheim er det nokså lite som skjer, men noe er det. Så ser det ut for at været fortsetter å være bra, noe som kan friste flere av dere ut i marka. For meg blir det nok en tur til Tydal, men ikke på ski. Det er OL i helga også! For dere som er hjemme og er interessert i fotball kan jeg anbefale Ranheims møte med Levanger i Abrahallen fredag klokka 16.00.

Fredag 16. februar klokka 16.00 møtes Ranheim og Levanger til oppkjøringskamp før sesongstart. Kampen går i Abrahallen. Møt opp for å se at Ranheimsguttene er i rute til kampen mot Brann og senere kamper i Eliteserien.

Fredags kveld kan du/dere ta turen til en av bydelens restauranter. Både Chopsticks, Romantica og Land & Strand ønsker dere velkommen. Om fredag ikke passer vil det være muligheter både lørdag og søndag.

Lørdag 17. februar har vi ikke fått meldt inn noen aktiviteter. Bruk dagen til en tur rundt om på vårt fantastiske Ranheim.

Søndag 18. februar mellom klokka 11 og 15 har Ranheim Skiklubb åpent på Tjønnstuggu. Ta turen innom for en kopp kaffe, vaffel og et kakestykke. Du støtter vår driftige skiklubb med ditt besøk.

Søndag 18. februar klokka 11.00 er det gudstjeneste i Ranheim kirke. Denne søndagen er det sokneprest Skule Bjørnstad som forretter.

Søndag 18. februar mellom klokka 12 og 15 holder Ranheim Bydels Museum åpent for besøkende. Vertskapet står klar med nytraktet kaffe og nystekte vafler når du/dere kommer. Ta turen innom godshuset under besøket for å se på det gamle kjøleskapet, lysmaskina og alt det andre som er oppbevart der. Spør vertskapet om en omvisning.

Sport:

  • 1
  • 2
Prev Next

Flotte prestasjoner av RILs utøvere i UM

12-03-2018 Hits:203 Sport Kjell Arve Arntzen - avatar Kjell Arve Arntzen

tekst og foto: Jan Vestre, Bydelsnytt Jan Vestre i Bydelsnytt har gitt oss tillatelse til å publisere denne artikkelen fra UM i friidrett som denne helga ble avviklet på Steinkjer. Som...

Les mer...

AVLYST - en blemme av NFF

10-03-2018 Hits:861 Sport Kjell Arve Arntzen - avatar Kjell Arve Arntzen

AVLYST - en blemme av NFF

tekst og foto: Kjell Arntzen                                                    ...

Les mer...

Dagens kamp mot BRANN

10-03-2018 Hits:759 Sport Kjell Arve Arntzen - avatar Kjell Arve Arntzen

Dagens kamp mot BRANN

tekst og foto: Kjell Arntzen Boligene langs Ranheimsveien har fått sine balkongflagg I skrivende stund er det 3 timer til dagens Eliteseriekamp mot Brann. Store deler av Ranheim er pyntet med Ranheimsflagg...

Les mer...

Coop EXTRA styrker sitt engasjement

06-03-2018 Hits:542 Sport Kjell Arve Arntzen - avatar Kjell Arve Arntzen

Coop EXTRA styrker sitt engasjement

av: Kjell Arntzen                                 foto: fra COOP/Kjell Arntzen Coop Extra har forsterket sitt engasjement i Ranehim Toppfotball Interessen rundt RANHEIM TOPPFOTBALL er merkbar på mange områder. Landets storaviser som VG og Dagbladet, Adresseavisen...

Les mer...