A+ A A-

I disse dager går det mye tid foran skjermen. Det er OL nå. Tidvis er jeg oppe om natta for å se nattsendingene, og jeg trenger vel ikke si at hele formiddagen er jeg plassert foran TV´n. Sportsidiot? Ja, vi kan vel gjerne si det, men nå er vi snart kommet halvveis i kulde og storm fra PyeongChang. Her på Ranheim er det nokså lite som skjer, men noe er det. Så ser det ut for at været fortsetter å være bra, noe som kan friste flere av dere ut i marka. For meg blir det nok en tur til Tydal, men ikke på ski. Det er OL i helga også! For dere som er hjemme og er interessert i fotball kan jeg anbefale Ranheims møte med Levanger i Abrahallen fredag klokka 16.00.

Fredag 16. februar klokka 16.00 møtes Ranheim og Levanger til oppkjøringskamp før sesongstart. Kampen går i Abrahallen. Møt opp for å se at Ranheimsguttene er i rute til kampen mot Brann og senere kamper i Eliteserien.

Fredags kveld kan du/dere ta turen til en av bydelens restauranter. Både Chopsticks, Romantica og Land & Strand ønsker dere velkommen. Om fredag ikke passer vil det være muligheter både lørdag og søndag.

Lørdag 17. februar har vi ikke fått meldt inn noen aktiviteter. Bruk dagen til en tur rundt om på vårt fantastiske Ranheim.

Søndag 18. februar mellom klokka 11 og 15 har Ranheim Skiklubb åpent på Tjønnstuggu. Ta turen innom for en kopp kaffe, vaffel og et kakestykke. Du støtter vår driftige skiklubb med ditt besøk.

Søndag 18. februar klokka 11.00 er det gudstjeneste i Ranheim kirke. Denne søndagen er det sokneprest Skule Bjørnstad som forretter.

Søndag 18. februar mellom klokka 12 og 15 holder Ranheim Bydels Museum åpent for besøkende. Vertskapet står klar med nytraktet kaffe og nystekte vafler når du/dere kommer. Ta turen innom godshuset under besøket for å se på det gamle kjøleskapet, lysmaskina og alt det andre som er oppbevart der. Spør vertskapet om en omvisning.

Sport:

  • 1
  • 2
Prev Next

Så UFORTJENT!

16-09-2018 Hits:311 Sport Kjell Arve Arntzen - avatar Kjell Arve Arntzen

av: Kjell Arntzen Det var så fordømt urettferdig det som skjedde på Extra Arena i kveld! Fra det 10. minutt dominerte Ranheim kampen fullstendig uten at det fortjente andremålet kom. 1-0  sørget...

Les mer...

SØNDAG møtes vi på KAMP!

13-09-2018 Hits:409 Sport Kjell Arve Arntzen - avatar Kjell Arve Arntzen

SØNDAG møtes vi på KAMP!

av: Kjell Arntzen                                 foto: Frank Lidahl På en overbevisende måte forteller Svein Maalen at alt er mulig. Så langt har Ranheim vist at det er slik! Et fantastisk frokostmøte for sponsorer og...

Les mer...

Lær selvforsvar - Ranheim Taekwon-Do

11-09-2018 Hits:199 Sport Kjell Arve Arntzen - avatar Kjell Arve Arntzen

Lær selvforsvar - Ranheim Taekwon-Do

av: Kjell Arntzen                             foto: Ranheim Taekwond-Do Fra en trening t gymnsastikksalen på skolen Ikke alle vet at du kan...

Les mer...

En godkjent kamp av Ranheim

02-09-2018 Hits:204 Sport Kjell Arve Arntzen - avatar Kjell Arve Arntzen

av. Kjell Arntzen Etter den flotte seieren over Molde i forrige serieomgang så vi fram til kampen på Brann stadion mot det gullkjempende Brannlaget. Kunne det hende av vi nok en...

Les mer...