A+ A A-

IMG 1150

På lørdag kommer den kjente buktaleren Sylfest Myklatun til familielørdag på biblioteket. Ta med deg dine foreldre og kom!

Denne helga markerer slutten på et fantastisk OL sett med norske øyne. I skrivende stund gjenstår 1.000 m. skøyter for menn, menns skiskytterstafett, 50 km. langrenn for menn og 30 km. langrenn for kvinner. Norge er suverent lekenes beste nasjon med hele 35 medaljer. Det vil være rart om ikke nasjonen står igjen med ny medaljerekord ever. Her hjemme arrangeres det i dagene 23. til 25.02. Skandinavisk cup i langrenn i Granåsen. Her kan du balt annet se OL-farerne Mari Eide, Pål Goldberg og Eirik Brandsdal. Jeg regner med at avslutningsøvelsene i OL vil interessere mange, men vi skal ikke glemme at Ranheim også har sine helgetilbud, bl.a. familelørdagen på biblioteket i Tribunebygget.

Fredag 23.02. starter med 1.000 meter skøyter i Gangneung Oval klokka 11.00 på Eurosport Norge. Her ser vi ikke bort fra at bergenserne kan innkassere en ny gullmedalje signert Håvard Lorentzen? Det er ikke hverdagskost at det kommer medaljer til Bergen i store mesterskap, men denne gang unner vi dem det.

Fredag 23.02. har dere som vanlig ulike tilbud på Ranheims restauranter. Romantica tilbyr av sin rikholdige meny av smakfulle retter, Chopsticks har sine utsøkte asiatiske retter og Land & Strand stiller med sin meny. Alle ønsker dere velkommen innom i løpet av helga.

Lørdag 24.02. klokka 05.55 er det direktesending fra OLs 50 km. med klassisk fellesstart. Det kan være en tidlig, men god start på lørdagen.

Lørdag 24.02. fra klokka 11.00 arrangerer biblioteket i Kulturtribunen det de kaller «familielørdag». Her vil dere blant annet møte magikeren Sylfest Myklatun som vi ha et show med trylling og buktaling. Arrangementet passer helt utmerket for hele familien. Det er gratis inngang.

Søndag 25.02. klokka 07.10 er det kvinnene som avslutter sin del av OL 2018. Det er 30 km. klassisk langrenn som avvikles. Skal Marit Bjørgen klare å krone sin fantastiske karriere med gull på 30 kilometeren? Eller skal Heidi Weng lykkes?

Søndag 25.02. mellom klokka 11.00 og 15.00 holder Ranheim Skiklubb Tjønnstuggu åpen. Ei fin helg lokker dere sikkert ut i naturen, så hvorfor ikke legge turen til Solemsmarka og Tjønnstuggu for kaffe og noe å bite i?

Søndag 25.02. klokka 11.00 er det gudstjeneste i Charlottenlund kirke. Denne gudstjenesten ledes av sokneprest Morten Andersen.

Søndag 25.02. mellom klokka 12.00 og 15.00 er dere velkommen til vårt flotte bydelsmuseum. Har dere ikke vært innom museet er dette søndagen dere er spesielt velkommen. Vertskapet ordner med kaffe og vafler. Det vil være mulig å få omvisning i godshuset og stasjonsbygningen.

Sport:

  • 1
  • 2
Prev Next

Flotte prestasjoner av RILs utøvere i UM

12-03-2018 Hits:203 Sport Kjell Arve Arntzen - avatar Kjell Arve Arntzen

tekst og foto: Jan Vestre, Bydelsnytt Jan Vestre i Bydelsnytt har gitt oss tillatelse til å publisere denne artikkelen fra UM i friidrett som denne helga ble avviklet på Steinkjer. Som...

Les mer...

AVLYST - en blemme av NFF

10-03-2018 Hits:861 Sport Kjell Arve Arntzen - avatar Kjell Arve Arntzen

AVLYST - en blemme av NFF

tekst og foto: Kjell Arntzen                                                    ...

Les mer...

Dagens kamp mot BRANN

10-03-2018 Hits:760 Sport Kjell Arve Arntzen - avatar Kjell Arve Arntzen

Dagens kamp mot BRANN

tekst og foto: Kjell Arntzen Boligene langs Ranheimsveien har fått sine balkongflagg I skrivende stund er det 3 timer til dagens Eliteseriekamp mot Brann. Store deler av Ranheim er pyntet med Ranheimsflagg...

Les mer...

Coop EXTRA styrker sitt engasjement

06-03-2018 Hits:542 Sport Kjell Arve Arntzen - avatar Kjell Arve Arntzen

Coop EXTRA styrker sitt engasjement

av: Kjell Arntzen                                 foto: fra COOP/Kjell Arntzen Coop Extra har forsterket sitt engasjement i Ranehim Toppfotball Interessen rundt RANHEIM TOPPFOTBALL er merkbar på mange områder. Landets storaviser som VG og Dagbladet, Adresseavisen...

Les mer...