A+ A A-

IMG 1150

På lørdag kommer den kjente buktaleren Sylfest Myklatun til familielørdag på biblioteket. Ta med deg dine foreldre og kom!

Denne helga markerer slutten på et fantastisk OL sett med norske øyne. I skrivende stund gjenstår 1.000 m. skøyter for menn, menns skiskytterstafett, 50 km. langrenn for menn og 30 km. langrenn for kvinner. Norge er suverent lekenes beste nasjon med hele 35 medaljer. Det vil være rart om ikke nasjonen står igjen med ny medaljerekord ever. Her hjemme arrangeres det i dagene 23. til 25.02. Skandinavisk cup i langrenn i Granåsen. Her kan du balt annet se OL-farerne Mari Eide, Pål Goldberg og Eirik Brandsdal. Jeg regner med at avslutningsøvelsene i OL vil interessere mange, men vi skal ikke glemme at Ranheim også har sine helgetilbud, bl.a. familelørdagen på biblioteket i Tribunebygget.

Fredag 23.02. starter med 1.000 meter skøyter i Gangneung Oval klokka 11.00 på Eurosport Norge. Her ser vi ikke bort fra at bergenserne kan innkassere en ny gullmedalje signert Håvard Lorentzen? Det er ikke hverdagskost at det kommer medaljer til Bergen i store mesterskap, men denne gang unner vi dem det.

Fredag 23.02. har dere som vanlig ulike tilbud på Ranheims restauranter. Romantica tilbyr av sin rikholdige meny av smakfulle retter, Chopsticks har sine utsøkte asiatiske retter og Land & Strand stiller med sin meny. Alle ønsker dere velkommen innom i løpet av helga.

Lørdag 24.02. klokka 05.55 er det direktesending fra OLs 50 km. med klassisk fellesstart. Det kan være en tidlig, men god start på lørdagen.

Lørdag 24.02. fra klokka 11.00 arrangerer biblioteket i Kulturtribunen det de kaller «familielørdag». Her vil dere blant annet møte magikeren Sylfest Myklatun som vi ha et show med trylling og buktaling. Arrangementet passer helt utmerket for hele familien. Det er gratis inngang.

Søndag 25.02. klokka 07.10 er det kvinnene som avslutter sin del av OL 2018. Det er 30 km. klassisk langrenn som avvikles. Skal Marit Bjørgen klare å krone sin fantastiske karriere med gull på 30 kilometeren? Eller skal Heidi Weng lykkes?

Søndag 25.02. mellom klokka 11.00 og 15.00 holder Ranheim Skiklubb Tjønnstuggu åpen. Ei fin helg lokker dere sikkert ut i naturen, så hvorfor ikke legge turen til Solemsmarka og Tjønnstuggu for kaffe og noe å bite i?

Søndag 25.02. klokka 11.00 er det gudstjeneste i Charlottenlund kirke. Denne gudstjenesten ledes av sokneprest Morten Andersen.

Søndag 25.02. mellom klokka 12.00 og 15.00 er dere velkommen til vårt flotte bydelsmuseum. Har dere ikke vært innom museet er dette søndagen dere er spesielt velkommen. Vertskapet ordner med kaffe og vafler. Det vil være mulig å få omvisning i godshuset og stasjonsbygningen.

Sport:

  • 1
  • 2
Prev Next

En utviklingsarena for unge trønderske s…

12-12-2018 Hits:82 Sport Kjell Arve Arntzen - avatar Kjell Arve Arntzen

En utviklingsarena for unge trønderske spillere

tekst: Kjell Arntzen                             foto: LFK Adria Mateo Lopez avslutter sitt opphold på Levanger den 31.12.2018. Vi mener at han ikke bør velges av Ranheim TF. Jeg har ikke noe imot spanjoler, portugisere...

Les mer...

Det ble ingen fest!

11-11-2018 Hits:215 Sport Kjell Arve Arntzen - avatar Kjell Arve Arntzen

tekst: Kjell Arntzen Det ble dessverre ingen festforestilling på Extra Arena i kveld. Det ble nesten slik at mitt forsøk på å være en patriotisk fotballreporter fikk seg en knekk. Et...

Les mer...

Løkbergs siste hjemmekamp

09-11-2018 Hits:189 Sport Kjell Arve Arntzen - avatar Kjell Arve Arntzen

Løkbergs siste hjemmekamp

tekst: Kjell Arntzen         foto: Ranheim TF Vi tar et foreløpig farvel med Kristoffer på søndag. Han takker sikkert med ei scoring eller to? Søndagens kamp mot Tromsø blir Kristoffer...

Les mer...

Spennende og morsom kamp!

28-10-2018 Hits:212 Sport Kjell Arve Arntzen - avatar Kjell Arve Arntzen

tekst: Kjell Arntzen En halv time før kampen er det vanlig at gjestenes lags trener kommer på VIP-samlingen og intervjues av Frank Lidahl. Denne gang var det LSKs svenske trener Jørgen...

Les mer...