A+ A A-

Vi har startet på den første vårmåneden uten at det kjennes i lufta og vises på termometeret! Det er kaldt ei uke før seriestart på EXTRA Arena, en arena som foreløpig ligger godt snødekt og forfrossen. Vi får bare glede oss over at vi nå er i mars måned. På Ranheim er dette ei aktiv helg. De to aktivitetene som bør få stor oppmerksomhet er Storbandgallaen i Folkets Hus på lørdag kveld og «Åpen Gård» med pubkveld på Presthus gård. Ellers er det både gudstjeneste, åpent på Tjønnstuggu og anledning til å besøke bydelsmuseet. I tillegg vil vi få klarvær og gode muligheter for en spasertur eller skitur. Dere får ha eI riktig god helg!

Fredag 2. mars har vi ikke fått melding om noen programmert aktivitet. Et godt tips kan være å ta turen innom Romantica, Chopsticks eller Land & Strand denne kvelden eller en av de andre dagene/kveldene i helga.

Lørdag 3. mars mellom klokka 12.00 og 18.00 er det «Åpen Gård» på Presthus. Her blir det mye moro og mange aktiviteter. Se for øvrig egen artikkel om dette.

Lørdag 3. mars klokka 19.00 er det Storbandkonsert og dans i Folkets Hus fram til klokka 23.00. Dette blir en begivenhet dere bør få med dere. Se egen omtale aV arrangementet.

Lørdag 3. mars mellom klokka 19.00 og 23.00 er det «Pub-kveld» på Presthus gård. Det kan så absolutt være hyggelig å være blant de første som bruker puben på Presthus. Det er mange som ser fram til en permanent bydelspub på gården.

Søndag 4. mars klokka 11.00 er det gudstjeneste i Ranheim kirke. Her er det prest Wiebke Hummelgård som forretter.

Søndag 4. mars mellom klokka 11.00 og 15.00 holder Ranheim Skiklubb åpen kafé på Tjønnstuggu. Om dere legger søndagsturen i nærmarka vår, stikk innom Tjønnstuggu for kaffe, saft og noe å tygge på. Skiklubben ønsker dere velkommen!

Søndag 4. mars avsluttes med et besøk innom bydelsmuseet i stasjonsbygningen. Åpningstiden er fra klokka 12.00 til 15.00. Her får dere anledning til å besøke museets store samlinger, ta en kopp kaffe, saft og vafler og prate med andre som er innom på søndag. Det er alltid noe å høre om bydelen for alle som besøker museet. Nyinnflyttede er spesielt velkommen!

Søndag 4. mars klokka 16.00 spiler Ranheim treningskamp mot Kristiansund. Kampen går i Molde pga. værforholdene i Kristiansund.

Sport:

  • 1
  • 2
Prev Next

Så UFORTJENT!

16-09-2018 Hits:311 Sport Kjell Arve Arntzen - avatar Kjell Arve Arntzen

av: Kjell Arntzen Det var så fordømt urettferdig det som skjedde på Extra Arena i kveld! Fra det 10. minutt dominerte Ranheim kampen fullstendig uten at det fortjente andremålet kom. 1-0  sørget...

Les mer...

SØNDAG møtes vi på KAMP!

13-09-2018 Hits:408 Sport Kjell Arve Arntzen - avatar Kjell Arve Arntzen

SØNDAG møtes vi på KAMP!

av: Kjell Arntzen                                 foto: Frank Lidahl På en overbevisende måte forteller Svein Maalen at alt er mulig. Så langt har Ranheim vist at det er slik! Et fantastisk frokostmøte for sponsorer og...

Les mer...

Lær selvforsvar - Ranheim Taekwon-Do

11-09-2018 Hits:198 Sport Kjell Arve Arntzen - avatar Kjell Arve Arntzen

Lær selvforsvar - Ranheim Taekwon-Do

av: Kjell Arntzen                             foto: Ranheim Taekwond-Do Fra en trening t gymnsastikksalen på skolen Ikke alle vet at du kan...

Les mer...

En godkjent kamp av Ranheim

02-09-2018 Hits:203 Sport Kjell Arve Arntzen - avatar Kjell Arve Arntzen

av. Kjell Arntzen Etter den flotte seieren over Molde i forrige serieomgang så vi fram til kampen på Brann stadion mot det gullkjempende Brannlaget. Kunne det hende av vi nok en...

Les mer...