A+ A A-

Vi har startet på den første vårmåneden uten at det kjennes i lufta og vises på termometeret! Det er kaldt ei uke før seriestart på EXTRA Arena, en arena som foreløpig ligger godt snødekt og forfrossen. Vi får bare glede oss over at vi nå er i mars måned. På Ranheim er dette ei aktiv helg. De to aktivitetene som bør få stor oppmerksomhet er Storbandgallaen i Folkets Hus på lørdag kveld og «Åpen Gård» med pubkveld på Presthus gård. Ellers er det både gudstjeneste, åpent på Tjønnstuggu og anledning til å besøke bydelsmuseet. I tillegg vil vi få klarvær og gode muligheter for en spasertur eller skitur. Dere får ha eI riktig god helg!

Fredag 2. mars har vi ikke fått melding om noen programmert aktivitet. Et godt tips kan være å ta turen innom Romantica, Chopsticks eller Land & Strand denne kvelden eller en av de andre dagene/kveldene i helga.

Lørdag 3. mars mellom klokka 12.00 og 18.00 er det «Åpen Gård» på Presthus. Her blir det mye moro og mange aktiviteter. Se for øvrig egen artikkel om dette.

Lørdag 3. mars klokka 19.00 er det Storbandkonsert og dans i Folkets Hus fram til klokka 23.00. Dette blir en begivenhet dere bør få med dere. Se egen omtale aV arrangementet.

Lørdag 3. mars mellom klokka 19.00 og 23.00 er det «Pub-kveld» på Presthus gård. Det kan så absolutt være hyggelig å være blant de første som bruker puben på Presthus. Det er mange som ser fram til en permanent bydelspub på gården.

Søndag 4. mars klokka 11.00 er det gudstjeneste i Ranheim kirke. Her er det prest Wiebke Hummelgård som forretter.

Søndag 4. mars mellom klokka 11.00 og 15.00 holder Ranheim Skiklubb åpen kafé på Tjønnstuggu. Om dere legger søndagsturen i nærmarka vår, stikk innom Tjønnstuggu for kaffe, saft og noe å tygge på. Skiklubben ønsker dere velkommen!

Søndag 4. mars avsluttes med et besøk innom bydelsmuseet i stasjonsbygningen. Åpningstiden er fra klokka 12.00 til 15.00. Her får dere anledning til å besøke museets store samlinger, ta en kopp kaffe, saft og vafler og prate med andre som er innom på søndag. Det er alltid noe å høre om bydelen for alle som besøker museet. Nyinnflyttede er spesielt velkommen!

Søndag 4. mars klokka 16.00 spiler Ranheim treningskamp mot Kristiansund. Kampen går i Molde pga. værforholdene i Kristiansund.

Sport:

  • 1
  • 2
Prev Next

Vi samlet inn kr. 435.145,44

29-05-2018 Hits:166 Sport Kjell Arve Arntzen - avatar Kjell Arve Arntzen

Vi samlet inn kr. 435.145,44

tekst: Kjell Arntzen                             foto: Jan Vestre, Bydelsnytt Innsamlingsledelsen er veldig godt fornøyd med resultatet og takker alle som var med! Det var vel ikke en mer passende anledning for å overrekke en...

Les mer...

Var det et hvileskjær?

27-05-2018 Hits:292 Sport Kjell Arve Arntzen - avatar Kjell Arve Arntzen

Var det et hvileskjær?

av: Kjell Arntzen               foto: Adresseavisa Alexander Fosnes ned for telling på Aspmyra, men vi kommer sterkt tilbake! Jeg må ærlig innrømme at det ble en stor...

Les mer...

Eventyret vil ikke ta slutt!

21-05-2018 Hits:789 Sport Kjell Arve Arntzen - avatar Kjell Arve Arntzen

Eventyret vil ikke ta slutt!

av: Kjell Arntzen                     foto: Adresseavisa Denne gjengen lar seg ikke knekke. En meget god Løkberg (i front) gikk i krigen for en gnistrende oppvisning mot Ole Gunnars Molde Med to fingre og...

Les mer...

En ny HURRA-kamp!

13-05-2018 Hits:463 Sport Kjell Arve Arntzen - avatar Kjell Arve Arntzen

av: Kjell Arntzen Ranheim fosser fram og nekter å gi seg. Selv om laget kom noe fortjent under etter rundt 20 minutter av 1. omgang sto laget opp og kjempet som...

Les mer...