A+ A A-

Vi har startet på den første vårmåneden uten at det kjennes i lufta og vises på termometeret! Det er kaldt ei uke før seriestart på EXTRA Arena, en arena som foreløpig ligger godt snødekt og forfrossen. Vi får bare glede oss over at vi nå er i mars måned. På Ranheim er dette ei aktiv helg. De to aktivitetene som bør få stor oppmerksomhet er Storbandgallaen i Folkets Hus på lørdag kveld og «Åpen Gård» med pubkveld på Presthus gård. Ellers er det både gudstjeneste, åpent på Tjønnstuggu og anledning til å besøke bydelsmuseet. I tillegg vil vi få klarvær og gode muligheter for en spasertur eller skitur. Dere får ha eI riktig god helg!

Fredag 2. mars har vi ikke fått melding om noen programmert aktivitet. Et godt tips kan være å ta turen innom Romantica, Chopsticks eller Land & Strand denne kvelden eller en av de andre dagene/kveldene i helga.

Lørdag 3. mars mellom klokka 12.00 og 18.00 er det «Åpen Gård» på Presthus. Her blir det mye moro og mange aktiviteter. Se for øvrig egen artikkel om dette.

Lørdag 3. mars klokka 19.00 er det Storbandkonsert og dans i Folkets Hus fram til klokka 23.00. Dette blir en begivenhet dere bør få med dere. Se egen omtale aV arrangementet.

Lørdag 3. mars mellom klokka 19.00 og 23.00 er det «Pub-kveld» på Presthus gård. Det kan så absolutt være hyggelig å være blant de første som bruker puben på Presthus. Det er mange som ser fram til en permanent bydelspub på gården.

Søndag 4. mars klokka 11.00 er det gudstjeneste i Ranheim kirke. Her er det prest Wiebke Hummelgård som forretter.

Søndag 4. mars mellom klokka 11.00 og 15.00 holder Ranheim Skiklubb åpen kafé på Tjønnstuggu. Om dere legger søndagsturen i nærmarka vår, stikk innom Tjønnstuggu for kaffe, saft og noe å tygge på. Skiklubben ønsker dere velkommen!

Søndag 4. mars avsluttes med et besøk innom bydelsmuseet i stasjonsbygningen. Åpningstiden er fra klokka 12.00 til 15.00. Her får dere anledning til å besøke museets store samlinger, ta en kopp kaffe, saft og vafler og prate med andre som er innom på søndag. Det er alltid noe å høre om bydelen for alle som besøker museet. Nyinnflyttede er spesielt velkommen!

Søndag 4. mars klokka 16.00 spiler Ranheim treningskamp mot Kristiansund. Kampen går i Molde pga. værforholdene i Kristiansund.

Sport:

  • 1
  • 2
Prev Next

Flotte prestasjoner av RILs utøvere i UM

12-03-2018 Hits:203 Sport Kjell Arve Arntzen - avatar Kjell Arve Arntzen

tekst og foto: Jan Vestre, Bydelsnytt Jan Vestre i Bydelsnytt har gitt oss tillatelse til å publisere denne artikkelen fra UM i friidrett som denne helga ble avviklet på Steinkjer. Som...

Les mer...

AVLYST - en blemme av NFF

10-03-2018 Hits:861 Sport Kjell Arve Arntzen - avatar Kjell Arve Arntzen

AVLYST - en blemme av NFF

tekst og foto: Kjell Arntzen                                                    ...

Les mer...

Dagens kamp mot BRANN

10-03-2018 Hits:759 Sport Kjell Arve Arntzen - avatar Kjell Arve Arntzen

Dagens kamp mot BRANN

tekst og foto: Kjell Arntzen Boligene langs Ranheimsveien har fått sine balkongflagg I skrivende stund er det 3 timer til dagens Eliteseriekamp mot Brann. Store deler av Ranheim er pyntet med Ranheimsflagg...

Les mer...

Coop EXTRA styrker sitt engasjement

06-03-2018 Hits:542 Sport Kjell Arve Arntzen - avatar Kjell Arve Arntzen

Coop EXTRA styrker sitt engasjement

av: Kjell Arntzen                                 foto: fra COOP/Kjell Arntzen Coop Extra har forsterket sitt engasjement i Ranehim Toppfotball Interessen rundt RANHEIM TOPPFOTBALL er merkbar på mange områder. Landets storaviser som VG og Dagbladet, Adresseavisen...

Les mer...