A+ A A-

Vi har startet på den første vårmåneden uten at det kjennes i lufta og vises på termometeret! Det er kaldt ei uke før seriestart på EXTRA Arena, en arena som foreløpig ligger godt snødekt og forfrossen. Vi får bare glede oss over at vi nå er i mars måned. På Ranheim er dette ei aktiv helg. De to aktivitetene som bør få stor oppmerksomhet er Storbandgallaen i Folkets Hus på lørdag kveld og «Åpen Gård» med pubkveld på Presthus gård. Ellers er det både gudstjeneste, åpent på Tjønnstuggu og anledning til å besøke bydelsmuseet. I tillegg vil vi få klarvær og gode muligheter for en spasertur eller skitur. Dere får ha eI riktig god helg!

Fredag 2. mars har vi ikke fått melding om noen programmert aktivitet. Et godt tips kan være å ta turen innom Romantica, Chopsticks eller Land & Strand denne kvelden eller en av de andre dagene/kveldene i helga.

Lørdag 3. mars mellom klokka 12.00 og 18.00 er det «Åpen Gård» på Presthus. Her blir det mye moro og mange aktiviteter. Se for øvrig egen artikkel om dette.

Lørdag 3. mars klokka 19.00 er det Storbandkonsert og dans i Folkets Hus fram til klokka 23.00. Dette blir en begivenhet dere bør få med dere. Se egen omtale aV arrangementet.

Lørdag 3. mars mellom klokka 19.00 og 23.00 er det «Pub-kveld» på Presthus gård. Det kan så absolutt være hyggelig å være blant de første som bruker puben på Presthus. Det er mange som ser fram til en permanent bydelspub på gården.

Søndag 4. mars klokka 11.00 er det gudstjeneste i Ranheim kirke. Her er det prest Wiebke Hummelgård som forretter.

Søndag 4. mars mellom klokka 11.00 og 15.00 holder Ranheim Skiklubb åpen kafé på Tjønnstuggu. Om dere legger søndagsturen i nærmarka vår, stikk innom Tjønnstuggu for kaffe, saft og noe å tygge på. Skiklubben ønsker dere velkommen!

Søndag 4. mars avsluttes med et besøk innom bydelsmuseet i stasjonsbygningen. Åpningstiden er fra klokka 12.00 til 15.00. Her får dere anledning til å besøke museets store samlinger, ta en kopp kaffe, saft og vafler og prate med andre som er innom på søndag. Det er alltid noe å høre om bydelen for alle som besøker museet. Nyinnflyttede er spesielt velkommen!

Søndag 4. mars klokka 16.00 spiler Ranheim treningskamp mot Kristiansund. Kampen går i Molde pga. værforholdene i Kristiansund.

Sport:

  • 1
  • 2
Prev Next

En utviklingsarena for unge trønderske s…

12-12-2018 Hits:82 Sport Kjell Arve Arntzen - avatar Kjell Arve Arntzen

En utviklingsarena for unge trønderske spillere

tekst: Kjell Arntzen                             foto: LFK Adria Mateo Lopez avslutter sitt opphold på Levanger den 31.12.2018. Vi mener at han ikke bør velges av Ranheim TF. Jeg har ikke noe imot spanjoler, portugisere...

Les mer...

Det ble ingen fest!

11-11-2018 Hits:215 Sport Kjell Arve Arntzen - avatar Kjell Arve Arntzen

tekst: Kjell Arntzen Det ble dessverre ingen festforestilling på Extra Arena i kveld. Det ble nesten slik at mitt forsøk på å være en patriotisk fotballreporter fikk seg en knekk. Et...

Les mer...

Løkbergs siste hjemmekamp

09-11-2018 Hits:189 Sport Kjell Arve Arntzen - avatar Kjell Arve Arntzen

Løkbergs siste hjemmekamp

tekst: Kjell Arntzen         foto: Ranheim TF Vi tar et foreløpig farvel med Kristoffer på søndag. Han takker sikkert med ei scoring eller to? Søndagens kamp mot Tromsø blir Kristoffer...

Les mer...

Spennende og morsom kamp!

28-10-2018 Hits:212 Sport Kjell Arve Arntzen - avatar Kjell Arve Arntzen

tekst: Kjell Arntzen En halv time før kampen er det vanlig at gjestenes lags trener kommer på VIP-samlingen og intervjues av Frank Lidahl. Denne gang var det LSKs svenske trener Jørgen...

Les mer...