A+ A A-

Hvilken Ranheimshelg vi er inne i! For mange av oss er denne helga en av de mest spennende her på Ranheim på lange tider. Da er det naturligvis Eliteseriekampen mellom RANHEIM OG BRANN jeg har i tankene. Det er imidlertid ikke bare det som skjer: RanheimsDansen slår til med fest etter kampen, Land & Strand har fotballpub hele lørdagen og med kampen på storskjerm for de som evt. ikke får billett til kampen eller som syns det er mer behagelig å sitte inne i varmen og se den. Helga starter med Ranheim-Kviss for fulle hus på Romantica, og ellers er det åpent både her og der som dere ser i oversikten vår.

Fredag 9. mars klokka 20.00 er det Ranheim-Kviss på Romantica. Her er dessverre påmeldingslista full og det er ikke plass til flere. Det er noen ledige restaurantbord for spisegjester.

Lørdag 10. mars fra klokka 11.00 smeller Land & Strand til med sin heldags fotballpub! Her blir det fotballstemning helt fram til kampen starter for de som skal se kampen «live». For de som ikke skal på banen vil kampen vises på 2 storskjermer i restaurantens selskapslokaler. De som ønsker å feire seieren (?) etter kampen er velkommen!

Lørdag 10. mars klokka 18.00 er det klart for Ranheims debut i Eliteserien. Det er fortsatt ledige billetter, men også her gjelder det å «være på». Det er plass til rundt 2.700 på tribunene og per skrivende stund er det rundt 1.000 seter ledige. Møt opp i blått og hei laget fram til seier over bergenslaget som sjelden vinner sin første seriekamp.

Lørdag 10. mars vil det også være mulig å stikke innom både Romantica og Chopsticks både før og etter kampen for mat og drikke. Etter kampen kan man også slippe jubelen løs på disse restaurantene, eventuelt slukke sorgen???

Lørdag 10. mars klokka 21.00 følger RanheimsDansen opp med dans til flott musikk i Folkets Hus. Festen varer til klokka 01.00 så her får du skikkelig anledning til å svinge deg på det store dansegulvet. Se eller egen notis.

Søndag 11. mars klokka 11.00 er det familiegudstjeneste i Charlottenlund kirke. Her er det sokneprest Skule Bjørnstad som forretter.

Søndag 11. mars mellom klokka 11.00 og 15.00 holder Ranheim Skiklubb som vanlig i vinterhalvåret, Tjønnstuggu åpen for servering. Ta turen innom på søndag!

Søndag 11. mars mellom klokka 12.00 og 15.00 er det igjen anledning til å besøke vårt flotte bydelsmuseum. Her vil dere kunne få et innblikk i Ranheims historie, kose dere med nystekte vafler, kaffe eller saft for inngangspengene. Ta kontakt med dagens vertskap for omvisning.

Søndag 11. mars klokka 18.00 er det kveldsgudstjeneste og kveldsmat i Ranheim kirke. Under gudstjenesten er det sokneprest Morten Andersen som forretter.

Søndag 11. mars klokka 20.00 er Rosenborg på plass i Sarpsborg for å spille sin første kamp i årets Eliteserie. Motstanderen er en av favorittene i årets serie, Sarpsborg 08. Kampen kan sees på Eurosport Norge.

Sport:

  • 1
  • 2
Prev Next

Flotte prestasjoner av RILs utøvere i UM

12-03-2018 Hits:204 Sport Kjell Arve Arntzen - avatar Kjell Arve Arntzen

tekst og foto: Jan Vestre, Bydelsnytt Jan Vestre i Bydelsnytt har gitt oss tillatelse til å publisere denne artikkelen fra UM i friidrett som denne helga ble avviklet på Steinkjer. Som...

Les mer...

AVLYST - en blemme av NFF

10-03-2018 Hits:861 Sport Kjell Arve Arntzen - avatar Kjell Arve Arntzen

AVLYST - en blemme av NFF

tekst og foto: Kjell Arntzen                                                    ...

Les mer...

Dagens kamp mot BRANN

10-03-2018 Hits:760 Sport Kjell Arve Arntzen - avatar Kjell Arve Arntzen

Dagens kamp mot BRANN

tekst og foto: Kjell Arntzen Boligene langs Ranheimsveien har fått sine balkongflagg I skrivende stund er det 3 timer til dagens Eliteseriekamp mot Brann. Store deler av Ranheim er pyntet med Ranheimsflagg...

Les mer...

Coop EXTRA styrker sitt engasjement

06-03-2018 Hits:542 Sport Kjell Arve Arntzen - avatar Kjell Arve Arntzen

Coop EXTRA styrker sitt engasjement

av: Kjell Arntzen                                 foto: fra COOP/Kjell Arntzen Coop Extra har forsterket sitt engasjement i Ranehim Toppfotball Interessen rundt RANHEIM TOPPFOTBALL er merkbar på mange områder. Landets storaviser som VG og Dagbladet, Adresseavisen...

Les mer...