A+ A A-

Hvilken Ranheimshelg vi er inne i! For mange av oss er denne helga en av de mest spennende her på Ranheim på lange tider. Da er det naturligvis Eliteseriekampen mellom RANHEIM OG BRANN jeg har i tankene. Det er imidlertid ikke bare det som skjer: RanheimsDansen slår til med fest etter kampen, Land & Strand har fotballpub hele lørdagen og med kampen på storskjerm for de som evt. ikke får billett til kampen eller som syns det er mer behagelig å sitte inne i varmen og se den. Helga starter med Ranheim-Kviss for fulle hus på Romantica, og ellers er det åpent både her og der som dere ser i oversikten vår.

Fredag 9. mars klokka 20.00 er det Ranheim-Kviss på Romantica. Her er dessverre påmeldingslista full og det er ikke plass til flere. Det er noen ledige restaurantbord for spisegjester.

Lørdag 10. mars fra klokka 11.00 smeller Land & Strand til med sin heldags fotballpub! Her blir det fotballstemning helt fram til kampen starter for de som skal se kampen «live». For de som ikke skal på banen vil kampen vises på 2 storskjermer i restaurantens selskapslokaler. De som ønsker å feire seieren (?) etter kampen er velkommen!

Lørdag 10. mars klokka 18.00 er det klart for Ranheims debut i Eliteserien. Det er fortsatt ledige billetter, men også her gjelder det å «være på». Det er plass til rundt 2.700 på tribunene og per skrivende stund er det rundt 1.000 seter ledige. Møt opp i blått og hei laget fram til seier over bergenslaget som sjelden vinner sin første seriekamp.

Lørdag 10. mars vil det også være mulig å stikke innom både Romantica og Chopsticks både før og etter kampen for mat og drikke. Etter kampen kan man også slippe jubelen løs på disse restaurantene, eventuelt slukke sorgen???

Lørdag 10. mars klokka 21.00 følger RanheimsDansen opp med dans til flott musikk i Folkets Hus. Festen varer til klokka 01.00 så her får du skikkelig anledning til å svinge deg på det store dansegulvet. Se eller egen notis.

Søndag 11. mars klokka 11.00 er det familiegudstjeneste i Charlottenlund kirke. Her er det sokneprest Skule Bjørnstad som forretter.

Søndag 11. mars mellom klokka 11.00 og 15.00 holder Ranheim Skiklubb som vanlig i vinterhalvåret, Tjønnstuggu åpen for servering. Ta turen innom på søndag!

Søndag 11. mars mellom klokka 12.00 og 15.00 er det igjen anledning til å besøke vårt flotte bydelsmuseum. Her vil dere kunne få et innblikk i Ranheims historie, kose dere med nystekte vafler, kaffe eller saft for inngangspengene. Ta kontakt med dagens vertskap for omvisning.

Søndag 11. mars klokka 18.00 er det kveldsgudstjeneste og kveldsmat i Ranheim kirke. Under gudstjenesten er det sokneprest Morten Andersen som forretter.

Søndag 11. mars klokka 20.00 er Rosenborg på plass i Sarpsborg for å spille sin første kamp i årets Eliteserie. Motstanderen er en av favorittene i årets serie, Sarpsborg 08. Kampen kan sees på Eurosport Norge.

Sport:

  • 1
  • 2
Prev Next

Så UFORTJENT!

16-09-2018 Hits:311 Sport Kjell Arve Arntzen - avatar Kjell Arve Arntzen

av: Kjell Arntzen Det var så fordømt urettferdig det som skjedde på Extra Arena i kveld! Fra det 10. minutt dominerte Ranheim kampen fullstendig uten at det fortjente andremålet kom. 1-0  sørget...

Les mer...

SØNDAG møtes vi på KAMP!

13-09-2018 Hits:408 Sport Kjell Arve Arntzen - avatar Kjell Arve Arntzen

SØNDAG møtes vi på KAMP!

av: Kjell Arntzen                                 foto: Frank Lidahl På en overbevisende måte forteller Svein Maalen at alt er mulig. Så langt har Ranheim vist at det er slik! Et fantastisk frokostmøte for sponsorer og...

Les mer...

Lær selvforsvar - Ranheim Taekwon-Do

11-09-2018 Hits:199 Sport Kjell Arve Arntzen - avatar Kjell Arve Arntzen

Lær selvforsvar - Ranheim Taekwon-Do

av: Kjell Arntzen                             foto: Ranheim Taekwond-Do Fra en trening t gymnsastikksalen på skolen Ikke alle vet at du kan...

Les mer...

En godkjent kamp av Ranheim

02-09-2018 Hits:204 Sport Kjell Arve Arntzen - avatar Kjell Arve Arntzen

av. Kjell Arntzen Etter den flotte seieren over Molde i forrige serieomgang så vi fram til kampen på Brann stadion mot det gullkjempende Brannlaget. Kunne det hende av vi nok en...

Les mer...