A+ A A-

Tjelden er kommet, sola den steiker, men våren lar vente på seg. Ranheimsavisa har allerede tatt i bruk blåveisen som velkomsthilsen på vår venneside (på facebook) i lengsel etter vår. I helga er det relativt lite som skjer her på Ranheim. Det ligger bra an til sol og godt vær på fredag eller noe grått og litt snø de to neste dagene. Snart er det påske og godt med snø på i marka og på fjellet. Kanskje deler av helga kan brukes til å se etter tjelden? Det er grunn for å ønske hverandre en skikkelig god helg!

Fredag 16. mars har vi ikke fått meldt inn noen aktiviteter. Da tyr vi til å anbefale et besøk på en av bydelens tre gode restauranter. Det kan for øvrig gjøres hvilken som helst dag i helga.

Lørdag 17. mars mellom klokka 11 og 14 er det igjen Lørdagskafé i Menighetshuset. Astri og hennes medhjelpere ønsker alle velkommen til formiddagskaffe.

Lørdag 17. mars klokka 18.00 er det klart for RBKs første hjemmekamp denne sesongen. Det er Kristiansund som kommer på besøk. Rosenborg røk 1-0 borte mot Sarpsborg 08 og Kristiansund tapte 1-0 mot Vålerenga hjemme. Begge ligger bak Ranheim på tabellen! Kampen overføres også på Eurosport Norge.

Søndag 18. mars klokka 11.00 markeres «Maria budskapsdag» i Ranheim kirke. Dette er en gudstjeneste hvor prest Jan Gram tar hånd om seremonien i sokneprestens fravær.

Søndag 18. mars mellom klokka 11 og 15 holder Ranheim Skiklubb åpen kafé på Tjønnstuggu. Legg gjerne søndagsturen i marka og stikk innom hytta.

Søndag 18. mars mellom klokka 12 og 15 er det bydelsmuseets tur til å ønske dere velkommen. Ta turen innom for å prate ranheimshistorie, kose dere med vafler, kaffe og saft. Be gjerne om en visningstur i museets samlinger. Vertskapet ønsker alle velkommen. Inngangsbillettene koster kr. 50,- for voksne og kr. 20,- for barn. Billetten inkluderer servering og omvisning.

Sport:

  • 1
  • 2
Prev Next

Så UFORTJENT!

16-09-2018 Hits:311 Sport Kjell Arve Arntzen - avatar Kjell Arve Arntzen

av: Kjell Arntzen Det var så fordømt urettferdig det som skjedde på Extra Arena i kveld! Fra det 10. minutt dominerte Ranheim kampen fullstendig uten at det fortjente andremålet kom. 1-0  sørget...

Les mer...

SØNDAG møtes vi på KAMP!

13-09-2018 Hits:408 Sport Kjell Arve Arntzen - avatar Kjell Arve Arntzen

SØNDAG møtes vi på KAMP!

av: Kjell Arntzen                                 foto: Frank Lidahl På en overbevisende måte forteller Svein Maalen at alt er mulig. Så langt har Ranheim vist at det er slik! Et fantastisk frokostmøte for sponsorer og...

Les mer...

Lær selvforsvar - Ranheim Taekwon-Do

11-09-2018 Hits:198 Sport Kjell Arve Arntzen - avatar Kjell Arve Arntzen

Lær selvforsvar - Ranheim Taekwon-Do

av: Kjell Arntzen                             foto: Ranheim Taekwond-Do Fra en trening t gymnsastikksalen på skolen Ikke alle vet at du kan...

Les mer...

En godkjent kamp av Ranheim

02-09-2018 Hits:203 Sport Kjell Arve Arntzen - avatar Kjell Arve Arntzen

av. Kjell Arntzen Etter den flotte seieren over Molde i forrige serieomgang så vi fram til kampen på Brann stadion mot det gullkjempende Brannlaget. Kunne det hende av vi nok en...

Les mer...