A+ A A-

Tjelden er kommet, sola den steiker, men våren lar vente på seg. Ranheimsavisa har allerede tatt i bruk blåveisen som velkomsthilsen på vår venneside (på facebook) i lengsel etter vår. I helga er det relativt lite som skjer her på Ranheim. Det ligger bra an til sol og godt vær på fredag eller noe grått og litt snø de to neste dagene. Snart er det påske og godt med snø på i marka og på fjellet. Kanskje deler av helga kan brukes til å se etter tjelden? Det er grunn for å ønske hverandre en skikkelig god helg!

Fredag 16. mars har vi ikke fått meldt inn noen aktiviteter. Da tyr vi til å anbefale et besøk på en av bydelens tre gode restauranter. Det kan for øvrig gjøres hvilken som helst dag i helga.

Lørdag 17. mars mellom klokka 11 og 14 er det igjen Lørdagskafé i Menighetshuset. Astri og hennes medhjelpere ønsker alle velkommen til formiddagskaffe.

Lørdag 17. mars klokka 18.00 er det klart for RBKs første hjemmekamp denne sesongen. Det er Kristiansund som kommer på besøk. Rosenborg røk 1-0 borte mot Sarpsborg 08 og Kristiansund tapte 1-0 mot Vålerenga hjemme. Begge ligger bak Ranheim på tabellen! Kampen overføres også på Eurosport Norge.

Søndag 18. mars klokka 11.00 markeres «Maria budskapsdag» i Ranheim kirke. Dette er en gudstjeneste hvor prest Jan Gram tar hånd om seremonien i sokneprestens fravær.

Søndag 18. mars mellom klokka 11 og 15 holder Ranheim Skiklubb åpen kafé på Tjønnstuggu. Legg gjerne søndagsturen i marka og stikk innom hytta.

Søndag 18. mars mellom klokka 12 og 15 er det bydelsmuseets tur til å ønske dere velkommen. Ta turen innom for å prate ranheimshistorie, kose dere med vafler, kaffe og saft. Be gjerne om en visningstur i museets samlinger. Vertskapet ønsker alle velkommen. Inngangsbillettene koster kr. 50,- for voksne og kr. 20,- for barn. Billetten inkluderer servering og omvisning.

Sport:

  • 1
  • 2
Prev Next

En utviklingsarena for unge trønderske s…

12-12-2018 Hits:731 Sport Kjell Arve Arntzen - avatar Kjell Arve Arntzen

En utviklingsarena for unge trønderske spillere

tekst: Kjell Arntzen                             foto: LFK Adria Mateo Lopez avslutter sitt opphold på Levanger den 31.12.2018. Vi mener at han ikke bør velges av Ranheim TF. Jeg har ikke noe imot spanjoler, portugisere...

Les mer...

Det ble ingen fest!

11-11-2018 Hits:411 Sport Kjell Arve Arntzen - avatar Kjell Arve Arntzen

tekst: Kjell Arntzen Det ble dessverre ingen festforestilling på Extra Arena i kveld. Det ble nesten slik at mitt forsøk på å være en patriotisk fotballreporter fikk seg en knekk. Et...

Les mer...

Løkbergs siste hjemmekamp

09-11-2018 Hits:294 Sport Kjell Arve Arntzen - avatar Kjell Arve Arntzen

Løkbergs siste hjemmekamp

tekst: Kjell Arntzen         foto: Ranheim TF Vi tar et foreløpig farvel med Kristoffer på søndag. Han takker sikkert med ei scoring eller to? Søndagens kamp mot Tromsø blir Kristoffer...

Les mer...

Spennende og morsom kamp!

28-10-2018 Hits:314 Sport Kjell Arve Arntzen - avatar Kjell Arve Arntzen

tekst: Kjell Arntzen En halv time før kampen er det vanlig at gjestenes lags trener kommer på VIP-samlingen og intervjues av Frank Lidahl. Denne gang var det LSKs svenske trener Jørgen...

Les mer...