A+ A A-

Tjelden er kommet, sola den steiker, men våren lar vente på seg. Ranheimsavisa har allerede tatt i bruk blåveisen som velkomsthilsen på vår venneside (på facebook) i lengsel etter vår. I helga er det relativt lite som skjer her på Ranheim. Det ligger bra an til sol og godt vær på fredag eller noe grått og litt snø de to neste dagene. Snart er det påske og godt med snø på i marka og på fjellet. Kanskje deler av helga kan brukes til å se etter tjelden? Det er grunn for å ønske hverandre en skikkelig god helg!

Fredag 16. mars har vi ikke fått meldt inn noen aktiviteter. Da tyr vi til å anbefale et besøk på en av bydelens tre gode restauranter. Det kan for øvrig gjøres hvilken som helst dag i helga.

Lørdag 17. mars mellom klokka 11 og 14 er det igjen Lørdagskafé i Menighetshuset. Astri og hennes medhjelpere ønsker alle velkommen til formiddagskaffe.

Lørdag 17. mars klokka 18.00 er det klart for RBKs første hjemmekamp denne sesongen. Det er Kristiansund som kommer på besøk. Rosenborg røk 1-0 borte mot Sarpsborg 08 og Kristiansund tapte 1-0 mot Vålerenga hjemme. Begge ligger bak Ranheim på tabellen! Kampen overføres også på Eurosport Norge.

Søndag 18. mars klokka 11.00 markeres «Maria budskapsdag» i Ranheim kirke. Dette er en gudstjeneste hvor prest Jan Gram tar hånd om seremonien i sokneprestens fravær.

Søndag 18. mars mellom klokka 11 og 15 holder Ranheim Skiklubb åpen kafé på Tjønnstuggu. Legg gjerne søndagsturen i marka og stikk innom hytta.

Søndag 18. mars mellom klokka 12 og 15 er det bydelsmuseets tur til å ønske dere velkommen. Ta turen innom for å prate ranheimshistorie, kose dere med vafler, kaffe og saft. Be gjerne om en visningstur i museets samlinger. Vertskapet ønsker alle velkommen. Inngangsbillettene koster kr. 50,- for voksne og kr. 20,- for barn. Billetten inkluderer servering og omvisning.

Sport:

  • 1
  • 2
Prev Next

Vi ser fram til kveldens kamp

08-07-2018 Hits:355 Sport Kjell Arve Arntzen - avatar Kjell Arve Arntzen

Vi ser fram til kveldens kamp

Tekst og foto: Kjell Arntzen Alle som tar turen etter FV 705 fra Reitan-krysset mot Stugudal og Brekken blir minnet om Ranheim Fotball. Måtte det bare hjelpe! Vi står foran siste seriekamp...

Les mer...

Nok en god kamp av Ranheim

01-07-2018 Hits:383 Sport Kjell Arve Arntzen - avatar Kjell Arve Arntzen

Nok en god kamp av Ranheim

tekst: Kjell Arntzen                             foto: Dagbladet nett Ranheims spillere var godt fornøyd med eget spill og 3 fortjente poeng mot Start. Ranheim tok et vakkert farvel med den humpete kunstgressmatta på Extra Arena...

Les mer...

Ranheimsgutt på talentsamling

28-06-2018 Hits:632 Sport Kjell Arve Arntzen - avatar Kjell Arve Arntzen

tekst: Kjell Arntzen                     foto: Ole Jørgen Brattland I denne uka har Odin Holm fra Ranheim deltatt på Equinors talentleir i Porsgrunn. Sammen...

Les mer...

Det ble et fortjent tap

24-06-2018 Hits:238 Sport Kjell Arve Arntzen - avatar Kjell Arve Arntzen

tekst: Kjell Arntzen Vi var nok mange som hadde forventninger om en saftig revansje etter cuptapet mot Strømsgodset, men slik skulle det ikke bli. Når prestasjonen ikke blir som den vanligvis...

Les mer...