A+ A A-

Tjelden er kommet, sola den steiker, men våren lar vente på seg. Ranheimsavisa har allerede tatt i bruk blåveisen som velkomsthilsen på vår venneside (på facebook) i lengsel etter vår. I helga er det relativt lite som skjer her på Ranheim. Det ligger bra an til sol og godt vær på fredag eller noe grått og litt snø de to neste dagene. Snart er det påske og godt med snø på i marka og på fjellet. Kanskje deler av helga kan brukes til å se etter tjelden? Det er grunn for å ønske hverandre en skikkelig god helg!

Fredag 16. mars har vi ikke fått meldt inn noen aktiviteter. Da tyr vi til å anbefale et besøk på en av bydelens tre gode restauranter. Det kan for øvrig gjøres hvilken som helst dag i helga.

Lørdag 17. mars mellom klokka 11 og 14 er det igjen Lørdagskafé i Menighetshuset. Astri og hennes medhjelpere ønsker alle velkommen til formiddagskaffe.

Lørdag 17. mars klokka 18.00 er det klart for RBKs første hjemmekamp denne sesongen. Det er Kristiansund som kommer på besøk. Rosenborg røk 1-0 borte mot Sarpsborg 08 og Kristiansund tapte 1-0 mot Vålerenga hjemme. Begge ligger bak Ranheim på tabellen! Kampen overføres også på Eurosport Norge.

Søndag 18. mars klokka 11.00 markeres «Maria budskapsdag» i Ranheim kirke. Dette er en gudstjeneste hvor prest Jan Gram tar hånd om seremonien i sokneprestens fravær.

Søndag 18. mars mellom klokka 11 og 15 holder Ranheim Skiklubb åpen kafé på Tjønnstuggu. Legg gjerne søndagsturen i marka og stikk innom hytta.

Søndag 18. mars mellom klokka 12 og 15 er det bydelsmuseets tur til å ønske dere velkommen. Ta turen innom for å prate ranheimshistorie, kose dere med vafler, kaffe og saft. Be gjerne om en visningstur i museets samlinger. Vertskapet ønsker alle velkommen. Inngangsbillettene koster kr. 50,- for voksne og kr. 20,- for barn. Billetten inkluderer servering og omvisning.

Sport:

  • 1
  • 2
Prev Next

Hvor skal dette ende?

22-04-2018 Hits:534 Sport Kjell Arve Arntzen - avatar Kjell Arve Arntzen

tekst: Kjell Arntzen              foto: Adresseavisen Jeg velger å stå fast på mitt hårete tips om at Ranheim blir nummer tre i årets serie! Etter fem kamper står vi notert med 12...

Les mer...

Jaaaaaa!

15-04-2018 Hits:476 Sport Kjell Arve Arntzen - avatar Kjell Arve Arntzen

av: Kjell Arntzen                                 foto: Ranheim Fotball Nok en gang var det over 2.100 på tribunen for å følge laget i sitt hjerte! Forventinger? Ja, massevis. På EXTRA Arena skal vi eie...

Les mer...

En herlig og fortjent 3-poenger

11-04-2018 Hits:313 Sport Kjell Arve Arntzen - avatar Kjell Arve Arntzen

tekst: Kjell Arntzen Det ble ingen stor kamp på Komplett Arena, men stor nok til at vi kneblet hjemmelaget i 2. omgang. Et flott hodestøt fra Christian Eggen Rismark og en...

Les mer...

Sandefjord vs Ranheim på Land & Stra…

11-04-2018 Hits:194 Sport Kjell Arve Arntzen - avatar Kjell Arve Arntzen

Sandefjord vs Ranheim på Land & Strand

av: Kjell Arntzen                  foto: arkiv Vi gikk på et klart tap sist søndag i kampen mot Tromsø. Det er glemt i dag, for nå er det nye muligheter for poeng. Ranheim...

Les mer...