A+ A A-

tekst og foto: Kjell Arntzen

Coop bestyrer

Butikksjef Benny Ramberghaug er fornøyd med drift og omsetning. Han er også veldig fornøyd med at de nå har et alternativ til "smågåttet", med sitt "smågrønt i løsvekt". Så langt en suksess, sier Benny.

Ranheimsavisa forsøker så godt vi kan å følge opp våre samarbeidspartnere med nyheter og statusrapporter. For oss er det viktig å «gi noe tilbake» utover den gleden våre annonsører har ved å bidra med penger til ulike formål på Ranheim. Siden Ranheimsavisas oppstart i april 2012 har vi, med hjelp fra våre annonsører, bidratt med godt over 1 million kroner til formål på Ranheim, formål som har vært uten disse pengene om det ikke har vært for oss og våre gode annonsører. I disse dager «feirer» vi 5 år som dugnadsdrevet nettavis. Jeg tør si at dette er en unik prestasjon som blir godt mottatt av mange lesere. Nå før påske har vi tatt turen innom Benny Ramberghaug ved EXTRA Grilstad. Her på bydelens EXTRA er han butikksjef.

Benny (vi bruker fornavn på sjefen) forteller til Ranheimsavisa at hans butikk, sammen med tett oppunder 400 andre Extra-butikker, har hatt stor suksess med lanseringen av det de benevner som «smågrønt i løsvekt». – Det ble solgt over 4 tonn i våre butikker på lanseringsdagen. Nå er det blitt slik at kjeden støvsuger markedet etter snacksgrønnsaker for å fylle opp hyllene, forteller Benny, før han fortsetter:

-        Frukt og grønt i løsvekt ble faktisk omtalt som tidenes beste idé av kundene da det første gang ble testet i en Extra-butikk. Denne testen ble gjennomført på en Extra-butikk i Tromsø. Jeg tror dette stuntet ble en motreaksjon til den heftige priskrigen som ble iverksatt i forkant av Halloween. Kjeden fikk i iallfall positiv omtale i en rekke lokale og nasjonale medier. Også kundene uttrykte glede over dette, sier Benny.

Kundene fyller posene

Har dere merket noe særlig rush om dette her på butikken etter lanseringen? spør jeg: – ja, det ble ikke brått slutt dagene etter at dette ble lansert, snarere tvert imot, svarer Benny med et smil. Mens vi står her og prater dukker Bjørn Vik-Mo også opp. Han er viseadministrerende direktør i Coop Midt-Norge. Han kan fortelle at «plukk og miks-områdene inneholder Cherry tomater, snack-paprika, sukkererter og lignende gourmet-grønnsaker. – På samme måte som smågodt i løsvekt, plukkes varene i en og samme pose og har en felles kilopris, sier Vik-Mo.

«Elsker lave priser»

-        Jeg sier som Copp Extra sier i TV-reklamene: «Vi elsker lave priser», sier Benny. Er det noe vi mener, så er det at lave priser er viktig for oss og våre kunder. Det betyr ikke bare det, det betyr også at vi liker alt som forenkler. Nå gjør vi det enklere for kundene å kjøpe sunn snacks, snacks som gjør seg like godt til frokost, lunsj og som en del av matpakken du tar med deg på jobb eller en skitur.

Nå nærmer vi oss påske, ei tid som alltid preges av priskriger på smågodt, grillpølser og mye av det vi forbinder påskeutfarten med. – Vi er ikke med på noen godteri-krig noe mer, sier Benny. – Vi forsøker å løfte fram de sunne alternativene. Kanskje denne påska blir nevnt i mange hyttebøker som den sunneste påska vi har hatt? Jeg må også få nevne at i alle butikkene som er med i Extra-kjeden dobles bonusen på alt frukt og grønt til Coop-kunder som bruker medlemsappen. Bonusen økes nå fra 11 til 22 prosent de neste tre ukene. I tillegg har vi selvfølgelig kampanjer på mye av den frukta vi har i uka før påske, avslutter Benny som ønsker sine kunder velkommen til påskehandel og god påske!

Sport:

  • 1
  • 2
Prev Next

5. måned på rad med best omdømme!

12-10-2018 Hits:342 Sport Kjell Arve Arntzen - avatar Kjell Arve Arntzen

tekst: Frank Lidahl                            foto: Kjell Arntzen «Medie- og Omdømmetrackeren» for september fra Sponsor Insight kom i dag tidlig. For 5.måned på rad er Ranheim klubben i Norge med best omdømme, både...

Les mer...

Karlsen sørget for 3 poeng

30-09-2018 Hits:461 Sport Kjell Arve Arntzen - avatar Kjell Arve Arntzen

Karlsen sørget for 3 poeng

tekst og foto: Kjell Arntzen Kristiansunds supportergjeng fra Uglan satte en flott ramme rundt kampen Opptakten til kveldens kamp var satt i scene av «Uglan», Kristiansunds supportere. Med sine store faner og...

Les mer...

"Vi like Ranheim"

30-09-2018 Hits:547 Sport Kjell Arve Arntzen - avatar Kjell Arve Arntzen

"Vi like Ranheim"

tekst og foto: Kjell Arntzen I en mørk krok på Romantica fant jeg Jarl Ivar, Sigrid, Jannicke og Kerry. Jonny falt dessverre ut, men han var så absolutt tilstede. Rundt 400 av...

Les mer...

Ranheim møter Kristiansund BK

27-09-2018 Hits:258 Sport Kjell Arve Arntzen - avatar Kjell Arve Arntzen

Ranheim møter Kristiansund BK

tekst og foto: Kjell Arntzen Vi gleder oss til å se Svein Maalens gutter nok en gang! Møt opp til kampen mot Kristiansund på søndag! Dere får ha meg noe unnskyldt når...

Les mer...