A+ A A-

tekst og foto: Kjell Arntzen

Coop bestyrer

Butikksjef Benny Ramberghaug er fornøyd med drift og omsetning. Han er også veldig fornøyd med at de nå har et alternativ til "smågåttet", med sitt "smågrønt i løsvekt". Så langt en suksess, sier Benny.

Ranheimsavisa forsøker så godt vi kan å følge opp våre samarbeidspartnere med nyheter og statusrapporter. For oss er det viktig å «gi noe tilbake» utover den gleden våre annonsører har ved å bidra med penger til ulike formål på Ranheim. Siden Ranheimsavisas oppstart i april 2012 har vi, med hjelp fra våre annonsører, bidratt med godt over 1 million kroner til formål på Ranheim, formål som har vært uten disse pengene om det ikke har vært for oss og våre gode annonsører. I disse dager «feirer» vi 5 år som dugnadsdrevet nettavis. Jeg tør si at dette er en unik prestasjon som blir godt mottatt av mange lesere. Nå før påske har vi tatt turen innom Benny Ramberghaug ved EXTRA Grilstad. Her på bydelens EXTRA er han butikksjef.

Benny (vi bruker fornavn på sjefen) forteller til Ranheimsavisa at hans butikk, sammen med tett oppunder 400 andre Extra-butikker, har hatt stor suksess med lanseringen av det de benevner som «smågrønt i løsvekt». – Det ble solgt over 4 tonn i våre butikker på lanseringsdagen. Nå er det blitt slik at kjeden støvsuger markedet etter snacksgrønnsaker for å fylle opp hyllene, forteller Benny, før han fortsetter:

-        Frukt og grønt i løsvekt ble faktisk omtalt som tidenes beste idé av kundene da det første gang ble testet i en Extra-butikk. Denne testen ble gjennomført på en Extra-butikk i Tromsø. Jeg tror dette stuntet ble en motreaksjon til den heftige priskrigen som ble iverksatt i forkant av Halloween. Kjeden fikk i iallfall positiv omtale i en rekke lokale og nasjonale medier. Også kundene uttrykte glede over dette, sier Benny.

Kundene fyller posene

Har dere merket noe særlig rush om dette her på butikken etter lanseringen? spør jeg: – ja, det ble ikke brått slutt dagene etter at dette ble lansert, snarere tvert imot, svarer Benny med et smil. Mens vi står her og prater dukker Bjørn Vik-Mo også opp. Han er viseadministrerende direktør i Coop Midt-Norge. Han kan fortelle at «plukk og miks-områdene inneholder Cherry tomater, snack-paprika, sukkererter og lignende gourmet-grønnsaker. – På samme måte som smågodt i løsvekt, plukkes varene i en og samme pose og har en felles kilopris, sier Vik-Mo.

«Elsker lave priser»

-        Jeg sier som Copp Extra sier i TV-reklamene: «Vi elsker lave priser», sier Benny. Er det noe vi mener, så er det at lave priser er viktig for oss og våre kunder. Det betyr ikke bare det, det betyr også at vi liker alt som forenkler. Nå gjør vi det enklere for kundene å kjøpe sunn snacks, snacks som gjør seg like godt til frokost, lunsj og som en del av matpakken du tar med deg på jobb eller en skitur.

Nå nærmer vi oss påske, ei tid som alltid preges av priskriger på smågodt, grillpølser og mye av det vi forbinder påskeutfarten med. – Vi er ikke med på noen godteri-krig noe mer, sier Benny. – Vi forsøker å løfte fram de sunne alternativene. Kanskje denne påska blir nevnt i mange hyttebøker som den sunneste påska vi har hatt? Jeg må også få nevne at i alle butikkene som er med i Extra-kjeden dobles bonusen på alt frukt og grønt til Coop-kunder som bruker medlemsappen. Bonusen økes nå fra 11 til 22 prosent de neste tre ukene. I tillegg har vi selvfølgelig kampanjer på mye av den frukta vi har i uka før påske, avslutter Benny som ønsker sine kunder velkommen til påskehandel og god påske!

Sport:

  • 1
  • 2
Prev Next

Vi ser fram til kveldens kamp

08-07-2018 Hits:355 Sport Kjell Arve Arntzen - avatar Kjell Arve Arntzen

Vi ser fram til kveldens kamp

Tekst og foto: Kjell Arntzen Alle som tar turen etter FV 705 fra Reitan-krysset mot Stugudal og Brekken blir minnet om Ranheim Fotball. Måtte det bare hjelpe! Vi står foran siste seriekamp...

Les mer...

Nok en god kamp av Ranheim

01-07-2018 Hits:383 Sport Kjell Arve Arntzen - avatar Kjell Arve Arntzen

Nok en god kamp av Ranheim

tekst: Kjell Arntzen                             foto: Dagbladet nett Ranheims spillere var godt fornøyd med eget spill og 3 fortjente poeng mot Start. Ranheim tok et vakkert farvel med den humpete kunstgressmatta på Extra Arena...

Les mer...

Ranheimsgutt på talentsamling

28-06-2018 Hits:632 Sport Kjell Arve Arntzen - avatar Kjell Arve Arntzen

tekst: Kjell Arntzen                     foto: Ole Jørgen Brattland I denne uka har Odin Holm fra Ranheim deltatt på Equinors talentleir i Porsgrunn. Sammen...

Les mer...

Det ble et fortjent tap

24-06-2018 Hits:238 Sport Kjell Arve Arntzen - avatar Kjell Arve Arntzen

tekst: Kjell Arntzen Vi var nok mange som hadde forventninger om en saftig revansje etter cuptapet mot Strømsgodset, men slik skulle det ikke bli. Når prestasjonen ikke blir som den vanligvis...

Les mer...