A+ A A-

forza thomas

Lederen av Forza Ranheim, Thomas Mostervik, ønsker seg fulle tribuner 2. påskedag!

Ikke overraskende er det at helga og påska er nær fri for programmerte aktiviteter her på Ranheim. Bydelens restauranter holder åpent, mens bydelsmuseet, Lørdagskaféen, og de andre faste aktivitetene har tatt påskefri. Kirka holder selvfølgelig fast på sine seremonier, særs nå i påska. At det er magert på aktivitetsfronten betyr ikke at dere trenger å få noen stusselige dager. Det er meldt godt vær, kanskje mange dager med sol og brukbar temperatur. Det kan gi dere muligheter for turer langs fjorden og i marka. Mange av oss drar til fjells eller til hytta ved sjøen. En god påske ønsker vi dere alle sammen! Så håper vi at vi ser de fleste av dere på Extra Arena 2. påskedag klokka 18.00. Det er nesten oppmøteplikt på Ranheims første seriekamp i Eliteserien!

Søndag 25.03. – Palmesøndag - klokka 11.00 er det gudstjeneste i Charlottenlund kirke. Det er prest Wiebke Hummelgård som forretter.

Onsdag 28.03. klokka 13.00 er det gudstjeneste på Charlottenlund helse- og velferdssenter. Wiebke Hummelgård leder gudstjenesten.

Torsdag 29.03. – Skjærtorsdag – klokka 18.00 er det kveldsgudstjeneste og kveldsmåltid i Charlottenlund kirke. Her er det sokneprest Skule Bjørnstad som forretter.

Fredag 30.03. – Langfredag – klokka 11.00 er det Pasjonsgudstjeneste i Ranheim kirke. Etter det vi får opplyst vil det være en vikar-prest som forretter.

Søndag 01.04. – 1. påskedag – klokka 11.00 er det Høytidsgudstjeneste i Ranheim kirke. Det er prest Wiebke Hummelgård som forretter.

Mandag 02.04. – 2. påskedag – klokka 11.00 er det Gudstjeneste på Brundalen helse- og velferdssenter og på Ranheim helse- og velferdssenter.

Mandag 02.04. klokka 18.00 tar Ranheim imot Stabæk i sin debut i Eliteserien. På denne dagen skal bydelen preges av Ranheim-flagg fra mange balkonger. Vi starter med godt spill og seier mot Bæringene! Møteplikt for de som har Ranheim i sine hjerter!

Mandag 02.04. klokka 20.00 møtes Odd og Rosenborg på Skagerak Arena. Kampen overføres på Eurosport Norge.

Sport:

  • 1
  • 2
Prev Next

Vi ser fram til kveldens kamp

08-07-2018 Hits:355 Sport Kjell Arve Arntzen - avatar Kjell Arve Arntzen

Vi ser fram til kveldens kamp

Tekst og foto: Kjell Arntzen Alle som tar turen etter FV 705 fra Reitan-krysset mot Stugudal og Brekken blir minnet om Ranheim Fotball. Måtte det bare hjelpe! Vi står foran siste seriekamp...

Les mer...

Nok en god kamp av Ranheim

01-07-2018 Hits:383 Sport Kjell Arve Arntzen - avatar Kjell Arve Arntzen

Nok en god kamp av Ranheim

tekst: Kjell Arntzen                             foto: Dagbladet nett Ranheims spillere var godt fornøyd med eget spill og 3 fortjente poeng mot Start. Ranheim tok et vakkert farvel med den humpete kunstgressmatta på Extra Arena...

Les mer...

Ranheimsgutt på talentsamling

28-06-2018 Hits:632 Sport Kjell Arve Arntzen - avatar Kjell Arve Arntzen

tekst: Kjell Arntzen                     foto: Ole Jørgen Brattland I denne uka har Odin Holm fra Ranheim deltatt på Equinors talentleir i Porsgrunn. Sammen...

Les mer...

Det ble et fortjent tap

24-06-2018 Hits:238 Sport Kjell Arve Arntzen - avatar Kjell Arve Arntzen

tekst: Kjell Arntzen Vi var nok mange som hadde forventninger om en saftig revansje etter cuptapet mot Strømsgodset, men slik skulle det ikke bli. Når prestasjonen ikke blir som den vanligvis...

Les mer...