A+ A A-

forza thomas

Lederen av Forza Ranheim, Thomas Mostervik, ønsker seg fulle tribuner 2. påskedag!

Ikke overraskende er det at helga og påska er nær fri for programmerte aktiviteter her på Ranheim. Bydelens restauranter holder åpent, mens bydelsmuseet, Lørdagskaféen, og de andre faste aktivitetene har tatt påskefri. Kirka holder selvfølgelig fast på sine seremonier, særs nå i påska. At det er magert på aktivitetsfronten betyr ikke at dere trenger å få noen stusselige dager. Det er meldt godt vær, kanskje mange dager med sol og brukbar temperatur. Det kan gi dere muligheter for turer langs fjorden og i marka. Mange av oss drar til fjells eller til hytta ved sjøen. En god påske ønsker vi dere alle sammen! Så håper vi at vi ser de fleste av dere på Extra Arena 2. påskedag klokka 18.00. Det er nesten oppmøteplikt på Ranheims første seriekamp i Eliteserien!

Søndag 25.03. – Palmesøndag - klokka 11.00 er det gudstjeneste i Charlottenlund kirke. Det er prest Wiebke Hummelgård som forretter.

Onsdag 28.03. klokka 13.00 er det gudstjeneste på Charlottenlund helse- og velferdssenter. Wiebke Hummelgård leder gudstjenesten.

Torsdag 29.03. – Skjærtorsdag – klokka 18.00 er det kveldsgudstjeneste og kveldsmåltid i Charlottenlund kirke. Her er det sokneprest Skule Bjørnstad som forretter.

Fredag 30.03. – Langfredag – klokka 11.00 er det Pasjonsgudstjeneste i Ranheim kirke. Etter det vi får opplyst vil det være en vikar-prest som forretter.

Søndag 01.04. – 1. påskedag – klokka 11.00 er det Høytidsgudstjeneste i Ranheim kirke. Det er prest Wiebke Hummelgård som forretter.

Mandag 02.04. – 2. påskedag – klokka 11.00 er det Gudstjeneste på Brundalen helse- og velferdssenter og på Ranheim helse- og velferdssenter.

Mandag 02.04. klokka 18.00 tar Ranheim imot Stabæk i sin debut i Eliteserien. På denne dagen skal bydelen preges av Ranheim-flagg fra mange balkonger. Vi starter med godt spill og seier mot Bæringene! Møteplikt for de som har Ranheim i sine hjerter!

Mandag 02.04. klokka 20.00 møtes Odd og Rosenborg på Skagerak Arena. Kampen overføres på Eurosport Norge.

Sport:

  • 1
  • 2
Prev Next

Hvor skal dette ende?

22-04-2018 Hits:534 Sport Kjell Arve Arntzen - avatar Kjell Arve Arntzen

tekst: Kjell Arntzen              foto: Adresseavisen Jeg velger å stå fast på mitt hårete tips om at Ranheim blir nummer tre i årets serie! Etter fem kamper står vi notert med 12...

Les mer...

Jaaaaaa!

15-04-2018 Hits:476 Sport Kjell Arve Arntzen - avatar Kjell Arve Arntzen

av: Kjell Arntzen                                 foto: Ranheim Fotball Nok en gang var det over 2.100 på tribunen for å følge laget i sitt hjerte! Forventinger? Ja, massevis. På EXTRA Arena skal vi eie...

Les mer...

En herlig og fortjent 3-poenger

11-04-2018 Hits:313 Sport Kjell Arve Arntzen - avatar Kjell Arve Arntzen

tekst: Kjell Arntzen Det ble ingen stor kamp på Komplett Arena, men stor nok til at vi kneblet hjemmelaget i 2. omgang. Et flott hodestøt fra Christian Eggen Rismark og en...

Les mer...

Sandefjord vs Ranheim på Land & Stra…

11-04-2018 Hits:195 Sport Kjell Arve Arntzen - avatar Kjell Arve Arntzen

Sandefjord vs Ranheim på Land & Strand

av: Kjell Arntzen                  foto: arkiv Vi gikk på et klart tap sist søndag i kampen mot Tromsø. Det er glemt i dag, for nå er det nye muligheter for poeng. Ranheim...

Les mer...