A+ A A-

forza thomas

Lederen av Forza Ranheim, Thomas Mostervik, ønsker seg fulle tribuner 2. påskedag!

Ikke overraskende er det at helga og påska er nær fri for programmerte aktiviteter her på Ranheim. Bydelens restauranter holder åpent, mens bydelsmuseet, Lørdagskaféen, og de andre faste aktivitetene har tatt påskefri. Kirka holder selvfølgelig fast på sine seremonier, særs nå i påska. At det er magert på aktivitetsfronten betyr ikke at dere trenger å få noen stusselige dager. Det er meldt godt vær, kanskje mange dager med sol og brukbar temperatur. Det kan gi dere muligheter for turer langs fjorden og i marka. Mange av oss drar til fjells eller til hytta ved sjøen. En god påske ønsker vi dere alle sammen! Så håper vi at vi ser de fleste av dere på Extra Arena 2. påskedag klokka 18.00. Det er nesten oppmøteplikt på Ranheims første seriekamp i Eliteserien!

Søndag 25.03. – Palmesøndag - klokka 11.00 er det gudstjeneste i Charlottenlund kirke. Det er prest Wiebke Hummelgård som forretter.

Onsdag 28.03. klokka 13.00 er det gudstjeneste på Charlottenlund helse- og velferdssenter. Wiebke Hummelgård leder gudstjenesten.

Torsdag 29.03. – Skjærtorsdag – klokka 18.00 er det kveldsgudstjeneste og kveldsmåltid i Charlottenlund kirke. Her er det sokneprest Skule Bjørnstad som forretter.

Fredag 30.03. – Langfredag – klokka 11.00 er det Pasjonsgudstjeneste i Ranheim kirke. Etter det vi får opplyst vil det være en vikar-prest som forretter.

Søndag 01.04. – 1. påskedag – klokka 11.00 er det Høytidsgudstjeneste i Ranheim kirke. Det er prest Wiebke Hummelgård som forretter.

Mandag 02.04. – 2. påskedag – klokka 11.00 er det Gudstjeneste på Brundalen helse- og velferdssenter og på Ranheim helse- og velferdssenter.

Mandag 02.04. klokka 18.00 tar Ranheim imot Stabæk i sin debut i Eliteserien. På denne dagen skal bydelen preges av Ranheim-flagg fra mange balkonger. Vi starter med godt spill og seier mot Bæringene! Møteplikt for de som har Ranheim i sine hjerter!

Mandag 02.04. klokka 20.00 møtes Odd og Rosenborg på Skagerak Arena. Kampen overføres på Eurosport Norge.

Sport:

  • 1
  • 2
Prev Next

En utviklingsarena for unge trønderske s…

12-12-2018 Hits:641 Sport Kjell Arve Arntzen - avatar Kjell Arve Arntzen

En utviklingsarena for unge trønderske spillere

tekst: Kjell Arntzen                             foto: LFK Adria Mateo Lopez avslutter sitt opphold på Levanger den 31.12.2018. Vi mener at han ikke bør velges av Ranheim TF. Jeg har ikke noe imot spanjoler, portugisere...

Les mer...

Det ble ingen fest!

11-11-2018 Hits:329 Sport Kjell Arve Arntzen - avatar Kjell Arve Arntzen

tekst: Kjell Arntzen Det ble dessverre ingen festforestilling på Extra Arena i kveld. Det ble nesten slik at mitt forsøk på å være en patriotisk fotballreporter fikk seg en knekk. Et...

Les mer...

Løkbergs siste hjemmekamp

09-11-2018 Hits:233 Sport Kjell Arve Arntzen - avatar Kjell Arve Arntzen

Løkbergs siste hjemmekamp

tekst: Kjell Arntzen         foto: Ranheim TF Vi tar et foreløpig farvel med Kristoffer på søndag. Han takker sikkert med ei scoring eller to? Søndagens kamp mot Tromsø blir Kristoffer...

Les mer...

Spennende og morsom kamp!

28-10-2018 Hits:264 Sport Kjell Arve Arntzen - avatar Kjell Arve Arntzen

tekst: Kjell Arntzen En halv time før kampen er det vanlig at gjestenes lags trener kommer på VIP-samlingen og intervjues av Frank Lidahl. Denne gang var det LSKs svenske trener Jørgen...

Les mer...