A+ A A-

forza thomas

Lederen av Forza Ranheim, Thomas Mostervik, ønsker seg fulle tribuner 2. påskedag!

Ikke overraskende er det at helga og påska er nær fri for programmerte aktiviteter her på Ranheim. Bydelens restauranter holder åpent, mens bydelsmuseet, Lørdagskaféen, og de andre faste aktivitetene har tatt påskefri. Kirka holder selvfølgelig fast på sine seremonier, særs nå i påska. At det er magert på aktivitetsfronten betyr ikke at dere trenger å få noen stusselige dager. Det er meldt godt vær, kanskje mange dager med sol og brukbar temperatur. Det kan gi dere muligheter for turer langs fjorden og i marka. Mange av oss drar til fjells eller til hytta ved sjøen. En god påske ønsker vi dere alle sammen! Så håper vi at vi ser de fleste av dere på Extra Arena 2. påskedag klokka 18.00. Det er nesten oppmøteplikt på Ranheims første seriekamp i Eliteserien!

Søndag 25.03. – Palmesøndag - klokka 11.00 er det gudstjeneste i Charlottenlund kirke. Det er prest Wiebke Hummelgård som forretter.

Onsdag 28.03. klokka 13.00 er det gudstjeneste på Charlottenlund helse- og velferdssenter. Wiebke Hummelgård leder gudstjenesten.

Torsdag 29.03. – Skjærtorsdag – klokka 18.00 er det kveldsgudstjeneste og kveldsmåltid i Charlottenlund kirke. Her er det sokneprest Skule Bjørnstad som forretter.

Fredag 30.03. – Langfredag – klokka 11.00 er det Pasjonsgudstjeneste i Ranheim kirke. Etter det vi får opplyst vil det være en vikar-prest som forretter.

Søndag 01.04. – 1. påskedag – klokka 11.00 er det Høytidsgudstjeneste i Ranheim kirke. Det er prest Wiebke Hummelgård som forretter.

Mandag 02.04. – 2. påskedag – klokka 11.00 er det Gudstjeneste på Brundalen helse- og velferdssenter og på Ranheim helse- og velferdssenter.

Mandag 02.04. klokka 18.00 tar Ranheim imot Stabæk i sin debut i Eliteserien. På denne dagen skal bydelen preges av Ranheim-flagg fra mange balkonger. Vi starter med godt spill og seier mot Bæringene! Møteplikt for de som har Ranheim i sine hjerter!

Mandag 02.04. klokka 20.00 møtes Odd og Rosenborg på Skagerak Arena. Kampen overføres på Eurosport Norge.

Sport:

  • 1
  • 2
Prev Next

5. måned på rad med best omdømme!

12-10-2018 Hits:342 Sport Kjell Arve Arntzen - avatar Kjell Arve Arntzen

tekst: Frank Lidahl                            foto: Kjell Arntzen «Medie- og Omdømmetrackeren» for september fra Sponsor Insight kom i dag tidlig. For 5.måned på rad er Ranheim klubben i Norge med best omdømme, både...

Les mer...

Karlsen sørget for 3 poeng

30-09-2018 Hits:461 Sport Kjell Arve Arntzen - avatar Kjell Arve Arntzen

Karlsen sørget for 3 poeng

tekst og foto: Kjell Arntzen Kristiansunds supportergjeng fra Uglan satte en flott ramme rundt kampen Opptakten til kveldens kamp var satt i scene av «Uglan», Kristiansunds supportere. Med sine store faner og...

Les mer...

"Vi like Ranheim"

30-09-2018 Hits:548 Sport Kjell Arve Arntzen - avatar Kjell Arve Arntzen

"Vi like Ranheim"

tekst og foto: Kjell Arntzen I en mørk krok på Romantica fant jeg Jarl Ivar, Sigrid, Jannicke og Kerry. Jonny falt dessverre ut, men han var så absolutt tilstede. Rundt 400 av...

Les mer...

Ranheim møter Kristiansund BK

27-09-2018 Hits:259 Sport Kjell Arve Arntzen - avatar Kjell Arve Arntzen

Ranheim møter Kristiansund BK

tekst og foto: Kjell Arntzen Vi gleder oss til å se Svein Maalens gutter nok en gang! Møt opp til kampen mot Kristiansund på søndag! Dere får ha meg noe unnskyldt når...

Les mer...