A+ A A-

tekst og foto: Kjell Arntzen

Quiz ouguz hoved

Selv om "storsjef" Oguz her er fotografert på Trægården er han strålnede fornøyd med det tilbudet de nå gir fra Romantica i Ranheimsveien.

Romantica tar på seg de tyrkiske spanderbuksene i dag. Som sponsor fra Ranheim har de blitt tildelt 20 billetter til morgendagens serieåpning mot Stabæk. – Vi har lite bruk for dem selv. De som arbeider her i restauranten er opptatt av arbeidet her. Alle må være i driften i disse dagene hvor vi får mange gjester og stor trafikk. Spesielt på mandag venter vi stort innrykk, ikke minst på grunn av kampen. Vi har derfor bestemt at billettene skal tildeles de 10 første av dagens spisegjestene som kommer fra klokka16.00. De vil få 2 billetter hver, forteller Oguz og Dogan i kor. De er begge synlig fornøyd med det tilbudet de gir.

Vi flagger og tror på Ranheim-seier

Plankesteka2

Romanticas fantastiske plankestek er en utøskt rett du får servert på restauranten.

Romantica har selvfølgelig fått tildelt lagets nye flagg som er distribuert på Ranheim i et opplag på 1.500 flagg. Dogan skal selvfølgelig pynte restaurantinngangen med flagget på kampdag noe han håper også andre vil gjøre fra sine balkonger. – Jeg tror dette blir en spennende kamp som ender godt. Den åpningen Ranheim har hatt er ikke gunstig med to avlyste kamper. Både den avlyste hjemmekampen mot Brann og bortekampen mot Sandefjord, tror jeg har endt med Ranheim-seire. Det ble trolig 6 poeng som gikk tapt der og da, men de tas selvfølgelig igjen når kampene spilles. Nå er det Stabæk som vil få lide for dette, tror Dogan.

Våre billetter får noen gratis

B vi tre

Romanticas 20 billetter vil være på Folketribunen. Per, Kjell og Kjell Ove er fornyd med at det er Romanticas gratisbilletter som er med på "debuten" for tribunen.

Etter det vi hører har billettsalget gått veldig bra. Det er fortsatt ikke utsolgt så det er ennå håp for de som har tenkt seg på kamp. Påska har nok ført til at noen har avventet sitt billettkjøp til kampdag. Det blir nok rift om de siste billettene? Jeg hører fra andre hyttefolk og fastboende her i Stugudalen at de skal ned til Ranheim for å se vårt lag i Eliteseriekamp. Etter 1-1 i treningskamp mot Molde og 2-1 tap mot RBK er det vel enda flere som ikke kimser av årets Ranheimslag? Dogan lover som tidligere nevnt å gi firmaets sponsorbilletter til de 10 første spisegjester som kommer til restauranten etter klokka 16.00 i dag.

– De reglene vi har satt for disse gratisbillettene er helt enkle, forteller Dogan. – Det gjøres enkelt ved at gjesten(e) henvender seg ved disken etter klokka 16.00 og ber om gratisbillett til kampen. Dette gjøres ved å si det vi tyrkere mener: 

«Ranheim en iyisi” (Ranheim er best) til en av oss bak disken.

Sport:

  • 1
  • 2
Prev Next

5. måned på rad med best omdømme!

12-10-2018 Hits:342 Sport Kjell Arve Arntzen - avatar Kjell Arve Arntzen

tekst: Frank Lidahl                            foto: Kjell Arntzen «Medie- og Omdømmetrackeren» for september fra Sponsor Insight kom i dag tidlig. For 5.måned på rad er Ranheim klubben i Norge med best omdømme, både...

Les mer...

Karlsen sørget for 3 poeng

30-09-2018 Hits:460 Sport Kjell Arve Arntzen - avatar Kjell Arve Arntzen

Karlsen sørget for 3 poeng

tekst og foto: Kjell Arntzen Kristiansunds supportergjeng fra Uglan satte en flott ramme rundt kampen Opptakten til kveldens kamp var satt i scene av «Uglan», Kristiansunds supportere. Med sine store faner og...

Les mer...

"Vi like Ranheim"

30-09-2018 Hits:547 Sport Kjell Arve Arntzen - avatar Kjell Arve Arntzen

"Vi like Ranheim"

tekst og foto: Kjell Arntzen I en mørk krok på Romantica fant jeg Jarl Ivar, Sigrid, Jannicke og Kerry. Jonny falt dessverre ut, men han var så absolutt tilstede. Rundt 400 av...

Les mer...

Ranheim møter Kristiansund BK

27-09-2018 Hits:258 Sport Kjell Arve Arntzen - avatar Kjell Arve Arntzen

Ranheim møter Kristiansund BK

tekst og foto: Kjell Arntzen Vi gleder oss til å se Svein Maalens gutter nok en gang! Møt opp til kampen mot Kristiansund på søndag! Dere får ha meg noe unnskyldt når...

Les mer...