A+ A A-

IMG 1384

På søndag får vi se Ranheims bortekamp mot Tromsø. Stedet er Land & Strand. Vi farger restauranten blå!

Vi har våren like om hjørnet og alle hjerter gleder seg. Noe av det beste med denne årstiden er når du kommer hjem etter påskeferien med mye snø og kulde og hjem til Ranheim med en begynnende vår. Flere leirfiveler er sett og snart kommer stemora i hellinga utenfor blokka i Horgveien. Etter hvert dukker også hvitveisen opp og blåveisen langs stiene opp til Solemsvåttan. Langs fjæra er det igjen gangbart, og ærfugl, tjeld og havørnen er igjen å se. Det meste våkner til liv og vi ser en flott vår og sommer framfor oss. Denne helga skjer det saker og ting i bydelen også.

Fredag 6. april klokka 20.00 er det klart for en ny runde med Ranheim-Kviss på Romantica. I skrivende stund er det påmeldt 17 lag. Det betyr at det er plass for ytterligere to lag. De fleste kommer mellom klokka 18 og 19 for å ta fredagsmiddagen, en øl eller et glass vin. Det vil bli nok en trivelig kveld på Romantica.

Lørdag 7. april mellom klokka 11.00 og 14.00 er det igjen «Lørdagskafé» i menighetshuset. Astri og hennes medhjelpere har stelt i stand kaker og påsmurte rundstykker for lørdagsgjestene. Mange tar turen innom før eller etter lørdagsturen.

Søndag 8. april klokka 11.00 er det gudstjeneste i Charlottenlund kirke. Det er prest Oddvar Gudmestad som forretter.

Søndag 8. april mellom klokka 12.00 og 15.00 holder Ranheim Bydels Museum åpent. Her er alle velkommen til en vandring gjennom museets mange gjenstander og til en trivelig kaffeprat med andre. Vertskapet serverer nytrukket kaffe, saft og herlige vafler med syltetøy. Ta turen innom på søndag!

Søndag 8. april klokka 18.00 tar Ranheim fatt på sin andre kamp i Eliteserien. Kampen går på Alfheim og motstander er Tromsø. Det blir nok en tøff kamp, men om Ranheim viser noe av det de gjorde den 2. april vil det gå bra.

Søndag 8. april klokka 20.00 gjester serieleder Molde Lerkendal. Det blir nesten et topp-bunn-oppgjør! Det er fortsatt ledige billetter på Lerkendal. Kampen overføres på TV Norge.

Sport:

  • 1
  • 2
Prev Next

5. måned på rad med best omdømme!

12-10-2018 Hits:342 Sport Kjell Arve Arntzen - avatar Kjell Arve Arntzen

tekst: Frank Lidahl                            foto: Kjell Arntzen «Medie- og Omdømmetrackeren» for september fra Sponsor Insight kom i dag tidlig. For 5.måned på rad er Ranheim klubben i Norge med best omdømme, både...

Les mer...

Karlsen sørget for 3 poeng

30-09-2018 Hits:461 Sport Kjell Arve Arntzen - avatar Kjell Arve Arntzen

Karlsen sørget for 3 poeng

tekst og foto: Kjell Arntzen Kristiansunds supportergjeng fra Uglan satte en flott ramme rundt kampen Opptakten til kveldens kamp var satt i scene av «Uglan», Kristiansunds supportere. Med sine store faner og...

Les mer...

"Vi like Ranheim"

30-09-2018 Hits:548 Sport Kjell Arve Arntzen - avatar Kjell Arve Arntzen

"Vi like Ranheim"

tekst og foto: Kjell Arntzen I en mørk krok på Romantica fant jeg Jarl Ivar, Sigrid, Jannicke og Kerry. Jonny falt dessverre ut, men han var så absolutt tilstede. Rundt 400 av...

Les mer...

Ranheim møter Kristiansund BK

27-09-2018 Hits:259 Sport Kjell Arve Arntzen - avatar Kjell Arve Arntzen

Ranheim møter Kristiansund BK

tekst og foto: Kjell Arntzen Vi gleder oss til å se Svein Maalens gutter nok en gang! Møt opp til kampen mot Kristiansund på søndag! Dere får ha meg noe unnskyldt når...

Les mer...