A+ A A-

IMG 1384

På søndag får vi se Ranheims bortekamp mot Tromsø. Stedet er Land & Strand. Vi farger restauranten blå!

Vi har våren like om hjørnet og alle hjerter gleder seg. Noe av det beste med denne årstiden er når du kommer hjem etter påskeferien med mye snø og kulde og hjem til Ranheim med en begynnende vår. Flere leirfiveler er sett og snart kommer stemora i hellinga utenfor blokka i Horgveien. Etter hvert dukker også hvitveisen opp og blåveisen langs stiene opp til Solemsvåttan. Langs fjæra er det igjen gangbart, og ærfugl, tjeld og havørnen er igjen å se. Det meste våkner til liv og vi ser en flott vår og sommer framfor oss. Denne helga skjer det saker og ting i bydelen også.

Fredag 6. april klokka 20.00 er det klart for en ny runde med Ranheim-Kviss på Romantica. I skrivende stund er det påmeldt 17 lag. Det betyr at det er plass for ytterligere to lag. De fleste kommer mellom klokka 18 og 19 for å ta fredagsmiddagen, en øl eller et glass vin. Det vil bli nok en trivelig kveld på Romantica.

Lørdag 7. april mellom klokka 11.00 og 14.00 er det igjen «Lørdagskafé» i menighetshuset. Astri og hennes medhjelpere har stelt i stand kaker og påsmurte rundstykker for lørdagsgjestene. Mange tar turen innom før eller etter lørdagsturen.

Søndag 8. april klokka 11.00 er det gudstjeneste i Charlottenlund kirke. Det er prest Oddvar Gudmestad som forretter.

Søndag 8. april mellom klokka 12.00 og 15.00 holder Ranheim Bydels Museum åpent. Her er alle velkommen til en vandring gjennom museets mange gjenstander og til en trivelig kaffeprat med andre. Vertskapet serverer nytrukket kaffe, saft og herlige vafler med syltetøy. Ta turen innom på søndag!

Søndag 8. april klokka 18.00 tar Ranheim fatt på sin andre kamp i Eliteserien. Kampen går på Alfheim og motstander er Tromsø. Det blir nok en tøff kamp, men om Ranheim viser noe av det de gjorde den 2. april vil det gå bra.

Søndag 8. april klokka 20.00 gjester serieleder Molde Lerkendal. Det blir nesten et topp-bunn-oppgjør! Det er fortsatt ledige billetter på Lerkendal. Kampen overføres på TV Norge.

Sport:

  • 1
  • 2
Prev Next

En utviklingsarena for unge trønderske s…

12-12-2018 Hits:639 Sport Kjell Arve Arntzen - avatar Kjell Arve Arntzen

En utviklingsarena for unge trønderske spillere

tekst: Kjell Arntzen                             foto: LFK Adria Mateo Lopez avslutter sitt opphold på Levanger den 31.12.2018. Vi mener at han ikke bør velges av Ranheim TF. Jeg har ikke noe imot spanjoler, portugisere...

Les mer...

Det ble ingen fest!

11-11-2018 Hits:329 Sport Kjell Arve Arntzen - avatar Kjell Arve Arntzen

tekst: Kjell Arntzen Det ble dessverre ingen festforestilling på Extra Arena i kveld. Det ble nesten slik at mitt forsøk på å være en patriotisk fotballreporter fikk seg en knekk. Et...

Les mer...

Løkbergs siste hjemmekamp

09-11-2018 Hits:233 Sport Kjell Arve Arntzen - avatar Kjell Arve Arntzen

Løkbergs siste hjemmekamp

tekst: Kjell Arntzen         foto: Ranheim TF Vi tar et foreløpig farvel med Kristoffer på søndag. Han takker sikkert med ei scoring eller to? Søndagens kamp mot Tromsø blir Kristoffer...

Les mer...

Spennende og morsom kamp!

28-10-2018 Hits:263 Sport Kjell Arve Arntzen - avatar Kjell Arve Arntzen

tekst: Kjell Arntzen En halv time før kampen er det vanlig at gjestenes lags trener kommer på VIP-samlingen og intervjues av Frank Lidahl. Denne gang var det LSKs svenske trener Jørgen...

Les mer...