A+ A A-

IMG 1384

På søndag får vi se Ranheims bortekamp mot Tromsø. Stedet er Land & Strand. Vi farger restauranten blå!

Vi har våren like om hjørnet og alle hjerter gleder seg. Noe av det beste med denne årstiden er når du kommer hjem etter påskeferien med mye snø og kulde og hjem til Ranheim med en begynnende vår. Flere leirfiveler er sett og snart kommer stemora i hellinga utenfor blokka i Horgveien. Etter hvert dukker også hvitveisen opp og blåveisen langs stiene opp til Solemsvåttan. Langs fjæra er det igjen gangbart, og ærfugl, tjeld og havørnen er igjen å se. Det meste våkner til liv og vi ser en flott vår og sommer framfor oss. Denne helga skjer det saker og ting i bydelen også.

Fredag 6. april klokka 20.00 er det klart for en ny runde med Ranheim-Kviss på Romantica. I skrivende stund er det påmeldt 17 lag. Det betyr at det er plass for ytterligere to lag. De fleste kommer mellom klokka 18 og 19 for å ta fredagsmiddagen, en øl eller et glass vin. Det vil bli nok en trivelig kveld på Romantica.

Lørdag 7. april mellom klokka 11.00 og 14.00 er det igjen «Lørdagskafé» i menighetshuset. Astri og hennes medhjelpere har stelt i stand kaker og påsmurte rundstykker for lørdagsgjestene. Mange tar turen innom før eller etter lørdagsturen.

Søndag 8. april klokka 11.00 er det gudstjeneste i Charlottenlund kirke. Det er prest Oddvar Gudmestad som forretter.

Søndag 8. april mellom klokka 12.00 og 15.00 holder Ranheim Bydels Museum åpent. Her er alle velkommen til en vandring gjennom museets mange gjenstander og til en trivelig kaffeprat med andre. Vertskapet serverer nytrukket kaffe, saft og herlige vafler med syltetøy. Ta turen innom på søndag!

Søndag 8. april klokka 18.00 tar Ranheim fatt på sin andre kamp i Eliteserien. Kampen går på Alfheim og motstander er Tromsø. Det blir nok en tøff kamp, men om Ranheim viser noe av det de gjorde den 2. april vil det gå bra.

Søndag 8. april klokka 20.00 gjester serieleder Molde Lerkendal. Det blir nesten et topp-bunn-oppgjør! Det er fortsatt ledige billetter på Lerkendal. Kampen overføres på TV Norge.

Sport:

  • 1
  • 2
Prev Next

Vi ser fram til kveldens kamp

08-07-2018 Hits:355 Sport Kjell Arve Arntzen - avatar Kjell Arve Arntzen

Vi ser fram til kveldens kamp

Tekst og foto: Kjell Arntzen Alle som tar turen etter FV 705 fra Reitan-krysset mot Stugudal og Brekken blir minnet om Ranheim Fotball. Måtte det bare hjelpe! Vi står foran siste seriekamp...

Les mer...

Nok en god kamp av Ranheim

01-07-2018 Hits:383 Sport Kjell Arve Arntzen - avatar Kjell Arve Arntzen

Nok en god kamp av Ranheim

tekst: Kjell Arntzen                             foto: Dagbladet nett Ranheims spillere var godt fornøyd med eget spill og 3 fortjente poeng mot Start. Ranheim tok et vakkert farvel med den humpete kunstgressmatta på Extra Arena...

Les mer...

Ranheimsgutt på talentsamling

28-06-2018 Hits:632 Sport Kjell Arve Arntzen - avatar Kjell Arve Arntzen

tekst: Kjell Arntzen                     foto: Ole Jørgen Brattland I denne uka har Odin Holm fra Ranheim deltatt på Equinors talentleir i Porsgrunn. Sammen...

Les mer...

Det ble et fortjent tap

24-06-2018 Hits:238 Sport Kjell Arve Arntzen - avatar Kjell Arve Arntzen

tekst: Kjell Arntzen Vi var nok mange som hadde forventninger om en saftig revansje etter cuptapet mot Strømsgodset, men slik skulle det ikke bli. Når prestasjonen ikke blir som den vanligvis...

Les mer...