A+ A A-

IMG 1384

På søndag får vi se Ranheims bortekamp mot Tromsø. Stedet er Land & Strand. Vi farger restauranten blå!

Vi har våren like om hjørnet og alle hjerter gleder seg. Noe av det beste med denne årstiden er når du kommer hjem etter påskeferien med mye snø og kulde og hjem til Ranheim med en begynnende vår. Flere leirfiveler er sett og snart kommer stemora i hellinga utenfor blokka i Horgveien. Etter hvert dukker også hvitveisen opp og blåveisen langs stiene opp til Solemsvåttan. Langs fjæra er det igjen gangbart, og ærfugl, tjeld og havørnen er igjen å se. Det meste våkner til liv og vi ser en flott vår og sommer framfor oss. Denne helga skjer det saker og ting i bydelen også.

Fredag 6. april klokka 20.00 er det klart for en ny runde med Ranheim-Kviss på Romantica. I skrivende stund er det påmeldt 17 lag. Det betyr at det er plass for ytterligere to lag. De fleste kommer mellom klokka 18 og 19 for å ta fredagsmiddagen, en øl eller et glass vin. Det vil bli nok en trivelig kveld på Romantica.

Lørdag 7. april mellom klokka 11.00 og 14.00 er det igjen «Lørdagskafé» i menighetshuset. Astri og hennes medhjelpere har stelt i stand kaker og påsmurte rundstykker for lørdagsgjestene. Mange tar turen innom før eller etter lørdagsturen.

Søndag 8. april klokka 11.00 er det gudstjeneste i Charlottenlund kirke. Det er prest Oddvar Gudmestad som forretter.

Søndag 8. april mellom klokka 12.00 og 15.00 holder Ranheim Bydels Museum åpent. Her er alle velkommen til en vandring gjennom museets mange gjenstander og til en trivelig kaffeprat med andre. Vertskapet serverer nytrukket kaffe, saft og herlige vafler med syltetøy. Ta turen innom på søndag!

Søndag 8. april klokka 18.00 tar Ranheim fatt på sin andre kamp i Eliteserien. Kampen går på Alfheim og motstander er Tromsø. Det blir nok en tøff kamp, men om Ranheim viser noe av det de gjorde den 2. april vil det gå bra.

Søndag 8. april klokka 20.00 gjester serieleder Molde Lerkendal. Det blir nesten et topp-bunn-oppgjør! Det er fortsatt ledige billetter på Lerkendal. Kampen overføres på TV Norge.

Sport:

  • 1
  • 2
Prev Next

Hvor skal dette ende?

22-04-2018 Hits:534 Sport Kjell Arve Arntzen - avatar Kjell Arve Arntzen

tekst: Kjell Arntzen              foto: Adresseavisen Jeg velger å stå fast på mitt hårete tips om at Ranheim blir nummer tre i årets serie! Etter fem kamper står vi notert med 12...

Les mer...

Jaaaaaa!

15-04-2018 Hits:476 Sport Kjell Arve Arntzen - avatar Kjell Arve Arntzen

av: Kjell Arntzen                                 foto: Ranheim Fotball Nok en gang var det over 2.100 på tribunen for å følge laget i sitt hjerte! Forventinger? Ja, massevis. På EXTRA Arena skal vi eie...

Les mer...

En herlig og fortjent 3-poenger

11-04-2018 Hits:313 Sport Kjell Arve Arntzen - avatar Kjell Arve Arntzen

tekst: Kjell Arntzen Det ble ingen stor kamp på Komplett Arena, men stor nok til at vi kneblet hjemmelaget i 2. omgang. Et flott hodestøt fra Christian Eggen Rismark og en...

Les mer...

Sandefjord vs Ranheim på Land & Stra…

11-04-2018 Hits:194 Sport Kjell Arve Arntzen - avatar Kjell Arve Arntzen

Sandefjord vs Ranheim på Land & Strand

av: Kjell Arntzen                  foto: arkiv Vi gikk på et klart tap sist søndag i kampen mot Tromsø. Det er glemt i dag, for nå er det nye muligheter for poeng. Ranheim...

Les mer...