A+ A A-

Så ble det helg igjen, - og hvilken helg det blir! Meteorologene har plassert hele soler på værkartet fram til søndag og deler av sol fra mandag. Det ser jammen ut som om det meste er med oss nå når det gjelder vær og vårfornemmelser. En liten tur fra Pettersenfjæra og mot Grytbakkstranda forteller meg at det som skal være der av fugler er på plass. Om en måneds tid er det vel klart for reir, egg og etter hvert små fugleunger. Nå drar det seg også til med aktiviteten i bydelen og det er opp til dere å ta del i det som foregår.

Fredag 13. april er det riktignok noe labert med programmerte aktiviteter. Det kan være den fredagen dere stikker innom en eller flere av Ranheims tre restauranter. De står i alle fall klare til å ønske dere velkommen med sine menyer.

Lørdag 14. april klokka 21.00 er det klart for vårsemesterets siste RanheimsDans. Det blir som vanlig en hyggelig sammenkomst med dans til de livate Trønderkaillan. Puss danseskoene og gjør dere klar til en fest som det svinger av. Les ellers egen artikkel om festen.

Søndag 15. april klokka 11.00 er det gudstjeneste i Ranheim kirke. Ta turen innom kirka samtidig som dere er i annet ærende på kirkegården. Kanskje er det muligheter for en forsiktig start på plantingen?

Søndag 15. april mellom klokka 12 og 15 kan dere ta en tur til bydelsmuseet i den gamle stasjonsbygningen. Både vær og temperatur kan friste til å ta kaffen ute på platten? Det er særs hyggelig å stikke innom museet i godt og mildt vær. Vertskapet sørger for at dere blir servert nystekte vafler og nytrukket kaffe. Ta kontakt med en fra dagens vertskap om dere ønsker en omvisning.

Søndag 15. april klokka 18.00 er det klart for Ranheims andre hjemmekamp i Eliteserien. Denne gang er det en av medaljekandidatene som kommer på besøk, Haugesund. Vårt eget lag har vært strålende i tre av årets seks omganger. Denne gang regner vi med at laget varter opp med strålende spill i to omganger! Det kan lønne seg å kjøpe billett på forhånd. Det kan bli fullt på EXTRA Arena.

Søndag 15. april klokka 18.00 viser Land & Strand Ranheims kamp på sine to storskjermer. Dette er et godt alternativ for de som ikke får plass på tribunene eller som ønsker å se kampen på storskjerm med mat og drikke «attåt».

Mandag 16. november klokka 19.00 spiller Rosenborg sin bortekamp mot Bodø-Glimt. Kampen overføres på TV.

Sport:

  • 1
  • 2
Prev Next

Vi ser fram til kveldens kamp

08-07-2018 Hits:355 Sport Kjell Arve Arntzen - avatar Kjell Arve Arntzen

Vi ser fram til kveldens kamp

Tekst og foto: Kjell Arntzen Alle som tar turen etter FV 705 fra Reitan-krysset mot Stugudal og Brekken blir minnet om Ranheim Fotball. Måtte det bare hjelpe! Vi står foran siste seriekamp...

Les mer...

Nok en god kamp av Ranheim

01-07-2018 Hits:383 Sport Kjell Arve Arntzen - avatar Kjell Arve Arntzen

Nok en god kamp av Ranheim

tekst: Kjell Arntzen                             foto: Dagbladet nett Ranheims spillere var godt fornøyd med eget spill og 3 fortjente poeng mot Start. Ranheim tok et vakkert farvel med den humpete kunstgressmatta på Extra Arena...

Les mer...

Ranheimsgutt på talentsamling

28-06-2018 Hits:632 Sport Kjell Arve Arntzen - avatar Kjell Arve Arntzen

tekst: Kjell Arntzen                     foto: Ole Jørgen Brattland I denne uka har Odin Holm fra Ranheim deltatt på Equinors talentleir i Porsgrunn. Sammen...

Les mer...

Det ble et fortjent tap

24-06-2018 Hits:238 Sport Kjell Arve Arntzen - avatar Kjell Arve Arntzen

tekst: Kjell Arntzen Vi var nok mange som hadde forventninger om en saftig revansje etter cuptapet mot Strømsgodset, men slik skulle det ikke bli. Når prestasjonen ikke blir som den vanligvis...

Les mer...