A+ A A-

Så ble det helg igjen, - og hvilken helg det blir! Meteorologene har plassert hele soler på værkartet fram til søndag og deler av sol fra mandag. Det ser jammen ut som om det meste er med oss nå når det gjelder vær og vårfornemmelser. En liten tur fra Pettersenfjæra og mot Grytbakkstranda forteller meg at det som skal være der av fugler er på plass. Om en måneds tid er det vel klart for reir, egg og etter hvert små fugleunger. Nå drar det seg også til med aktiviteten i bydelen og det er opp til dere å ta del i det som foregår.

Fredag 13. april er det riktignok noe labert med programmerte aktiviteter. Det kan være den fredagen dere stikker innom en eller flere av Ranheims tre restauranter. De står i alle fall klare til å ønske dere velkommen med sine menyer.

Lørdag 14. april klokka 21.00 er det klart for vårsemesterets siste RanheimsDans. Det blir som vanlig en hyggelig sammenkomst med dans til de livate Trønderkaillan. Puss danseskoene og gjør dere klar til en fest som det svinger av. Les ellers egen artikkel om festen.

Søndag 15. april klokka 11.00 er det gudstjeneste i Ranheim kirke. Ta turen innom kirka samtidig som dere er i annet ærende på kirkegården. Kanskje er det muligheter for en forsiktig start på plantingen?

Søndag 15. april mellom klokka 12 og 15 kan dere ta en tur til bydelsmuseet i den gamle stasjonsbygningen. Både vær og temperatur kan friste til å ta kaffen ute på platten? Det er særs hyggelig å stikke innom museet i godt og mildt vær. Vertskapet sørger for at dere blir servert nystekte vafler og nytrukket kaffe. Ta kontakt med en fra dagens vertskap om dere ønsker en omvisning.

Søndag 15. april klokka 18.00 er det klart for Ranheims andre hjemmekamp i Eliteserien. Denne gang er det en av medaljekandidatene som kommer på besøk, Haugesund. Vårt eget lag har vært strålende i tre av årets seks omganger. Denne gang regner vi med at laget varter opp med strålende spill i to omganger! Det kan lønne seg å kjøpe billett på forhånd. Det kan bli fullt på EXTRA Arena.

Søndag 15. april klokka 18.00 viser Land & Strand Ranheims kamp på sine to storskjermer. Dette er et godt alternativ for de som ikke får plass på tribunene eller som ønsker å se kampen på storskjerm med mat og drikke «attåt».

Mandag 16. november klokka 19.00 spiller Rosenborg sin bortekamp mot Bodø-Glimt. Kampen overføres på TV.

Sport:

  • 1
  • 2
Prev Next

En utviklingsarena for unge trønderske s…

12-12-2018 Hits:639 Sport Kjell Arve Arntzen - avatar Kjell Arve Arntzen

En utviklingsarena for unge trønderske spillere

tekst: Kjell Arntzen                             foto: LFK Adria Mateo Lopez avslutter sitt opphold på Levanger den 31.12.2018. Vi mener at han ikke bør velges av Ranheim TF. Jeg har ikke noe imot spanjoler, portugisere...

Les mer...

Det ble ingen fest!

11-11-2018 Hits:329 Sport Kjell Arve Arntzen - avatar Kjell Arve Arntzen

tekst: Kjell Arntzen Det ble dessverre ingen festforestilling på Extra Arena i kveld. Det ble nesten slik at mitt forsøk på å være en patriotisk fotballreporter fikk seg en knekk. Et...

Les mer...

Løkbergs siste hjemmekamp

09-11-2018 Hits:233 Sport Kjell Arve Arntzen - avatar Kjell Arve Arntzen

Løkbergs siste hjemmekamp

tekst: Kjell Arntzen         foto: Ranheim TF Vi tar et foreløpig farvel med Kristoffer på søndag. Han takker sikkert med ei scoring eller to? Søndagens kamp mot Tromsø blir Kristoffer...

Les mer...

Spennende og morsom kamp!

28-10-2018 Hits:263 Sport Kjell Arve Arntzen - avatar Kjell Arve Arntzen

tekst: Kjell Arntzen En halv time før kampen er det vanlig at gjestenes lags trener kommer på VIP-samlingen og intervjues av Frank Lidahl. Denne gang var det LSKs svenske trener Jørgen...

Les mer...