A+ A A-

Så ble det helg igjen, - og hvilken helg det blir! Meteorologene har plassert hele soler på værkartet fram til søndag og deler av sol fra mandag. Det ser jammen ut som om det meste er med oss nå når det gjelder vær og vårfornemmelser. En liten tur fra Pettersenfjæra og mot Grytbakkstranda forteller meg at det som skal være der av fugler er på plass. Om en måneds tid er det vel klart for reir, egg og etter hvert små fugleunger. Nå drar det seg også til med aktiviteten i bydelen og det er opp til dere å ta del i det som foregår.

Fredag 13. april er det riktignok noe labert med programmerte aktiviteter. Det kan være den fredagen dere stikker innom en eller flere av Ranheims tre restauranter. De står i alle fall klare til å ønske dere velkommen med sine menyer.

Lørdag 14. april klokka 21.00 er det klart for vårsemesterets siste RanheimsDans. Det blir som vanlig en hyggelig sammenkomst med dans til de livate Trønderkaillan. Puss danseskoene og gjør dere klar til en fest som det svinger av. Les ellers egen artikkel om festen.

Søndag 15. april klokka 11.00 er det gudstjeneste i Ranheim kirke. Ta turen innom kirka samtidig som dere er i annet ærende på kirkegården. Kanskje er det muligheter for en forsiktig start på plantingen?

Søndag 15. april mellom klokka 12 og 15 kan dere ta en tur til bydelsmuseet i den gamle stasjonsbygningen. Både vær og temperatur kan friste til å ta kaffen ute på platten? Det er særs hyggelig å stikke innom museet i godt og mildt vær. Vertskapet sørger for at dere blir servert nystekte vafler og nytrukket kaffe. Ta kontakt med en fra dagens vertskap om dere ønsker en omvisning.

Søndag 15. april klokka 18.00 er det klart for Ranheims andre hjemmekamp i Eliteserien. Denne gang er det en av medaljekandidatene som kommer på besøk, Haugesund. Vårt eget lag har vært strålende i tre av årets seks omganger. Denne gang regner vi med at laget varter opp med strålende spill i to omganger! Det kan lønne seg å kjøpe billett på forhånd. Det kan bli fullt på EXTRA Arena.

Søndag 15. april klokka 18.00 viser Land & Strand Ranheims kamp på sine to storskjermer. Dette er et godt alternativ for de som ikke får plass på tribunene eller som ønsker å se kampen på storskjerm med mat og drikke «attåt».

Mandag 16. november klokka 19.00 spiller Rosenborg sin bortekamp mot Bodø-Glimt. Kampen overføres på TV.

Sport:

  • 1
  • 2
Prev Next

Hvor skal dette ende?

22-04-2018 Hits:534 Sport Kjell Arve Arntzen - avatar Kjell Arve Arntzen

tekst: Kjell Arntzen              foto: Adresseavisen Jeg velger å stå fast på mitt hårete tips om at Ranheim blir nummer tre i årets serie! Etter fem kamper står vi notert med 12...

Les mer...

Jaaaaaa!

15-04-2018 Hits:476 Sport Kjell Arve Arntzen - avatar Kjell Arve Arntzen

av: Kjell Arntzen                                 foto: Ranheim Fotball Nok en gang var det over 2.100 på tribunen for å følge laget i sitt hjerte! Forventinger? Ja, massevis. På EXTRA Arena skal vi eie...

Les mer...

En herlig og fortjent 3-poenger

11-04-2018 Hits:313 Sport Kjell Arve Arntzen - avatar Kjell Arve Arntzen

tekst: Kjell Arntzen Det ble ingen stor kamp på Komplett Arena, men stor nok til at vi kneblet hjemmelaget i 2. omgang. Et flott hodestøt fra Christian Eggen Rismark og en...

Les mer...

Sandefjord vs Ranheim på Land & Stra…

11-04-2018 Hits:195 Sport Kjell Arve Arntzen - avatar Kjell Arve Arntzen

Sandefjord vs Ranheim på Land & Strand

av: Kjell Arntzen                  foto: arkiv Vi gikk på et klart tap sist søndag i kampen mot Tromsø. Det er glemt i dag, for nå er det nye muligheter for poeng. Ranheim...

Les mer...