A+ A A-

Så ble det helg igjen, - og hvilken helg det blir! Meteorologene har plassert hele soler på værkartet fram til søndag og deler av sol fra mandag. Det ser jammen ut som om det meste er med oss nå når det gjelder vær og vårfornemmelser. En liten tur fra Pettersenfjæra og mot Grytbakkstranda forteller meg at det som skal være der av fugler er på plass. Om en måneds tid er det vel klart for reir, egg og etter hvert små fugleunger. Nå drar det seg også til med aktiviteten i bydelen og det er opp til dere å ta del i det som foregår.

Fredag 13. april er det riktignok noe labert med programmerte aktiviteter. Det kan være den fredagen dere stikker innom en eller flere av Ranheims tre restauranter. De står i alle fall klare til å ønske dere velkommen med sine menyer.

Lørdag 14. april klokka 21.00 er det klart for vårsemesterets siste RanheimsDans. Det blir som vanlig en hyggelig sammenkomst med dans til de livate Trønderkaillan. Puss danseskoene og gjør dere klar til en fest som det svinger av. Les ellers egen artikkel om festen.

Søndag 15. april klokka 11.00 er det gudstjeneste i Ranheim kirke. Ta turen innom kirka samtidig som dere er i annet ærende på kirkegården. Kanskje er det muligheter for en forsiktig start på plantingen?

Søndag 15. april mellom klokka 12 og 15 kan dere ta en tur til bydelsmuseet i den gamle stasjonsbygningen. Både vær og temperatur kan friste til å ta kaffen ute på platten? Det er særs hyggelig å stikke innom museet i godt og mildt vær. Vertskapet sørger for at dere blir servert nystekte vafler og nytrukket kaffe. Ta kontakt med en fra dagens vertskap om dere ønsker en omvisning.

Søndag 15. april klokka 18.00 er det klart for Ranheims andre hjemmekamp i Eliteserien. Denne gang er det en av medaljekandidatene som kommer på besøk, Haugesund. Vårt eget lag har vært strålende i tre av årets seks omganger. Denne gang regner vi med at laget varter opp med strålende spill i to omganger! Det kan lønne seg å kjøpe billett på forhånd. Det kan bli fullt på EXTRA Arena.

Søndag 15. april klokka 18.00 viser Land & Strand Ranheims kamp på sine to storskjermer. Dette er et godt alternativ for de som ikke får plass på tribunene eller som ønsker å se kampen på storskjerm med mat og drikke «attåt».

Mandag 16. november klokka 19.00 spiller Rosenborg sin bortekamp mot Bodø-Glimt. Kampen overføres på TV.

Sport:

  • 1
  • 2
Prev Next

5. måned på rad med best omdømme!

12-10-2018 Hits:342 Sport Kjell Arve Arntzen - avatar Kjell Arve Arntzen

tekst: Frank Lidahl                            foto: Kjell Arntzen «Medie- og Omdømmetrackeren» for september fra Sponsor Insight kom i dag tidlig. For 5.måned på rad er Ranheim klubben i Norge med best omdømme, både...

Les mer...

Karlsen sørget for 3 poeng

30-09-2018 Hits:461 Sport Kjell Arve Arntzen - avatar Kjell Arve Arntzen

Karlsen sørget for 3 poeng

tekst og foto: Kjell Arntzen Kristiansunds supportergjeng fra Uglan satte en flott ramme rundt kampen Opptakten til kveldens kamp var satt i scene av «Uglan», Kristiansunds supportere. Med sine store faner og...

Les mer...

"Vi like Ranheim"

30-09-2018 Hits:548 Sport Kjell Arve Arntzen - avatar Kjell Arve Arntzen

"Vi like Ranheim"

tekst og foto: Kjell Arntzen I en mørk krok på Romantica fant jeg Jarl Ivar, Sigrid, Jannicke og Kerry. Jonny falt dessverre ut, men han var så absolutt tilstede. Rundt 400 av...

Les mer...

Ranheim møter Kristiansund BK

27-09-2018 Hits:258 Sport Kjell Arve Arntzen - avatar Kjell Arve Arntzen

Ranheim møter Kristiansund BK

tekst og foto: Kjell Arntzen Vi gleder oss til å se Svein Maalens gutter nok en gang! Møt opp til kampen mot Kristiansund på søndag! Dere får ha meg noe unnskyldt når...

Les mer...