A+ A A-

Vi står foran ei av de «store» helgene på Ranheim. Jeg tenker da først og fremst på lørdagens lokalderby i Eliteserien mellom de siste års seriemester, Rosenborg, og vårt lille Ranheim Toppfotball. Hvem skulle tro at vi skulle møte det suverene Rosenborglaget med Bendtner, Helland, Søderlund, Jensen og hele denne «milliongjengen» til seriekamp på det høyeste nivå og Lerkendal? Nå er vi der og vi bør ha en viss sjanse til å ta med oss poeng fra Lerkendal med 20.000 tilskuere på tribunene. Ellers er det vårens siste runde av Ranheims-Kviss på fredag, en kvissrunde som er fullbooket. Det er ingen ledige plasser for lag som ikke er forhåndspåmeldt. Helga kan også brukes til å rydde plast i skog og mark, langs fjæra og i gatene på Ranheim.

Fredag 4. mai klokka 20.00 starter Ranheim-Kvissen med første tema. 20 lag er påmeldt og det er dessverre maksimum av lag som får plass i lokalene på Romantica. Noen bord må restauranten ha for tilfeldige spisegjester. Det kan være lurt å innta bordene i god tid før kvissen starter. Denne gang kan vi også fortelle at det er anskaffet ny høyttaler og trådløs mikrofon. Lyden skal nå være tilfredsstillende for alle.

Lørdag 5. mai klokka 16.30 er det oppmøte i Høyskoleparken for felles avmarsj til Lerkendal. Prosesjonen ledes av Ranheim Musikkforening og starter marsjen klokka 16.45. Her gjelder det å markere at vi kommer fra Ranheim. Det betyr supporterutstyr og gjerne blå bekledning. Balkongflaggene vil trolig ikke bli tillatt å ta med inn på Lerkendal.

Lørdag 5. mai klokka 18.00 er det avspark i lokalderbyet. Fortsatt er det mulig å få tak i billetter til kampen, men supporter-tribunen synes å være utsolgt. Ranheims blå og hviter skjerf er påbudt for de som sitter på supporter-tribunen!

Lørdag 5. mai klokka 18.00 overføres kampen på Land & Strand. Det kan være et godt alternativ for de som ikke har billett til Lerkendal og/eller de som vil dele kampopplevelsen med andre.

Lørdag 5. mai etter kampen og uansett resultat vil mange møtes på Romantica for å feire resultatet. I følge «motor» Kristoffer Løkberg skal laget gjøre sitt for at vi får noe å feire.

Søndag 6. mai klokka 11.00 er det konfirmasjonsgudstjeneste i Ranheim kirke. Se annen artikkel i avisa over hvem som konfirmeres under denne gudstjenesten.

Søndag 6. mai klokka 11.00 er det også konfirmasjonsgudstjeneste i Charlottenlund kirke. Se artikkel med oversikt over hvem som konfirmeres.

Søndag 6. mai mellom klokka 12.00 og 15.00 holder vårt flotte bydelsmuseum åpent. Ta turen innom for å se på museets samlinger eller kort og godt for å ta en kopp kaffe og vafler i lag med andre.

Søndag 6. mai klokka 13.00 er det en ny konfirmasjonsgudstjeneste i Ranheim kirke. Ved denne konfirmasjonsgudstjenesten går 21 konfirmanter til alters.

Sport:

  • 1
  • 2
Prev Next

Ranheimspillere til BRANN

15-08-2018 Hits:239 Sport Kjell Arve Arntzen - avatar Kjell Arve Arntzen

Ranheimspillere til BRANN

av: Kjell Arntzen            foto: Kjell Arntzen Brann har hentet to av våre for å styrke laget! Fra tidligere er det kjent av midtbanekrigeren Kristoffer Løkberg ikke fornyet sin kontrakt med Ranheim og...

Les mer...

Livet i Eliteserien er herlig!

10-08-2018 Hits:361 Sport Kjell Arve Arntzen - avatar Kjell Arve Arntzen

Livet i Eliteserien er herlig!

tekst: Frank Lidahl                              foto: Kjell Arntzen Frank har sendt oss dette som han i dag har lagt ut på "Mellomrommet" De to siste kampene har gitt oss to tap. Hverdagen...

Les mer...

FEST fra morgen til kveld

05-08-2018 Hits:592 Sport Kjell Arve Arntzen - avatar Kjell Arve Arntzen

FEST fra morgen til kveld

tekst og foto: Kjell Arntzen                 foto: Overvik Store og små strømmet til festdagens åpning utenfor COOP-EXTRA lokka 12.00 Gårdagen startet så flott, med Ranheimsflagg på mange balkonger, husvegger og bydelens levegger. Vi...

Les mer...

Spennende med nytt kunstgress

25-07-2018 Hits:262 Sport Kjell Arve Arntzen - avatar Kjell Arve Arntzen

Spennende med nytt kunstgress

tekst: Kjell Arntzen                             foto: Asbjørn Olsson og Ranheim Fotball Før det nye kunstgresset kunne legges måtte mye annet gjøres. Her jobbes det med sviktpadden. I disse dager har Extra Arena fått nytt...

Les mer...