A+ A A-

Vi står foran ei av de «store» helgene på Ranheim. Jeg tenker da først og fremst på lørdagens lokalderby i Eliteserien mellom de siste års seriemester, Rosenborg, og vårt lille Ranheim Toppfotball. Hvem skulle tro at vi skulle møte det suverene Rosenborglaget med Bendtner, Helland, Søderlund, Jensen og hele denne «milliongjengen» til seriekamp på det høyeste nivå og Lerkendal? Nå er vi der og vi bør ha en viss sjanse til å ta med oss poeng fra Lerkendal med 20.000 tilskuere på tribunene. Ellers er det vårens siste runde av Ranheims-Kviss på fredag, en kvissrunde som er fullbooket. Det er ingen ledige plasser for lag som ikke er forhåndspåmeldt. Helga kan også brukes til å rydde plast i skog og mark, langs fjæra og i gatene på Ranheim.

Fredag 4. mai klokka 20.00 starter Ranheim-Kvissen med første tema. 20 lag er påmeldt og det er dessverre maksimum av lag som får plass i lokalene på Romantica. Noen bord må restauranten ha for tilfeldige spisegjester. Det kan være lurt å innta bordene i god tid før kvissen starter. Denne gang kan vi også fortelle at det er anskaffet ny høyttaler og trådløs mikrofon. Lyden skal nå være tilfredsstillende for alle.

Lørdag 5. mai klokka 16.30 er det oppmøte i Høyskoleparken for felles avmarsj til Lerkendal. Prosesjonen ledes av Ranheim Musikkforening og starter marsjen klokka 16.45. Her gjelder det å markere at vi kommer fra Ranheim. Det betyr supporterutstyr og gjerne blå bekledning. Balkongflaggene vil trolig ikke bli tillatt å ta med inn på Lerkendal.

Lørdag 5. mai klokka 18.00 er det avspark i lokalderbyet. Fortsatt er det mulig å få tak i billetter til kampen, men supporter-tribunen synes å være utsolgt. Ranheims blå og hviter skjerf er påbudt for de som sitter på supporter-tribunen!

Lørdag 5. mai klokka 18.00 overføres kampen på Land & Strand. Det kan være et godt alternativ for de som ikke har billett til Lerkendal og/eller de som vil dele kampopplevelsen med andre.

Lørdag 5. mai etter kampen og uansett resultat vil mange møtes på Romantica for å feire resultatet. I følge «motor» Kristoffer Løkberg skal laget gjøre sitt for at vi får noe å feire.

Søndag 6. mai klokka 11.00 er det konfirmasjonsgudstjeneste i Ranheim kirke. Se annen artikkel i avisa over hvem som konfirmeres under denne gudstjenesten.

Søndag 6. mai klokka 11.00 er det også konfirmasjonsgudstjeneste i Charlottenlund kirke. Se artikkel med oversikt over hvem som konfirmeres.

Søndag 6. mai mellom klokka 12.00 og 15.00 holder vårt flotte bydelsmuseum åpent. Ta turen innom for å se på museets samlinger eller kort og godt for å ta en kopp kaffe og vafler i lag med andre.

Søndag 6. mai klokka 13.00 er det en ny konfirmasjonsgudstjeneste i Ranheim kirke. Ved denne konfirmasjonsgudstjenesten går 21 konfirmanter til alters.

Sport:

  • 1
  • 2
Prev Next

En utviklingsarena for unge trønderske s…

12-12-2018 Hits:639 Sport Kjell Arve Arntzen - avatar Kjell Arve Arntzen

En utviklingsarena for unge trønderske spillere

tekst: Kjell Arntzen                             foto: LFK Adria Mateo Lopez avslutter sitt opphold på Levanger den 31.12.2018. Vi mener at han ikke bør velges av Ranheim TF. Jeg har ikke noe imot spanjoler, portugisere...

Les mer...

Det ble ingen fest!

11-11-2018 Hits:329 Sport Kjell Arve Arntzen - avatar Kjell Arve Arntzen

tekst: Kjell Arntzen Det ble dessverre ingen festforestilling på Extra Arena i kveld. Det ble nesten slik at mitt forsøk på å være en patriotisk fotballreporter fikk seg en knekk. Et...

Les mer...

Løkbergs siste hjemmekamp

09-11-2018 Hits:233 Sport Kjell Arve Arntzen - avatar Kjell Arve Arntzen

Løkbergs siste hjemmekamp

tekst: Kjell Arntzen         foto: Ranheim TF Vi tar et foreløpig farvel med Kristoffer på søndag. Han takker sikkert med ei scoring eller to? Søndagens kamp mot Tromsø blir Kristoffer...

Les mer...

Spennende og morsom kamp!

28-10-2018 Hits:263 Sport Kjell Arve Arntzen - avatar Kjell Arve Arntzen

tekst: Kjell Arntzen En halv time før kampen er det vanlig at gjestenes lags trener kommer på VIP-samlingen og intervjues av Frank Lidahl. Denne gang var det LSKs svenske trener Jørgen...

Les mer...