A+ A A-

Det er relativt lite som skjer i helga. Det er konfirmasjoner og det er kamp hjemme på Extra Arena. Ellers så har bydelsmuseet sine dører åpne på søndag. Det mest spennende skjer vel i kirkene og på fotballbanen i denne helga. For Ranheim Fotball gjelder det å holde hodet kaldt og kjempe hardt for poengene. En seier her og tap for Molde og Haugesund kan igjen bringe vårt lag opp på 3.plass. Om RBK også skulle rote det bort på Nadderud kan det være duket for sølvplass! For konfirmantene blir det fest, gaver og penger.

Lørdag 12. mai klokka 11.00 er det konfirmasjonsgudstjeneste i Ranheim kirke. Det er 18 unge som konfirmeres under denne seremonien. Skolekorpset spiller ved kika under konfirmasjonene. Se ellers oversikt i en annen artikkel om hvem som konfirmeres.

Lørdag 12. mai klokka 13.00 er det konfirmasjonsgudstjeneste i Ranheim kirke. Det er 21 unge som konfirmeres under denne seremonien.

Lørdag 12. mai klokka 15.00 er det konfirmasjonsgudstjeneste i Ranheim kirke. Det er 9 unge som konfirmeres under denne seremonien.

Søndag 13. mai klokka 11.00 er det konfirmasjonsgudstjeneste i Ranheim kirke. Det er 9 unge som konfirmeres under denne seremonien.

Søndag 13. mai klokka 11.00 er det konfirmasjonsgudstjeneste i Charlottenlund kirke. Det er 15 unge som konfirmeres under denne seremonien.

Søndag 13. mai mellom klokka 12 og 15 har dere anledning til å ta en tur innom vårt flotte bydelsmuseum. Her serveres kaffe, saft og nystekte vafler.

Søndag 13. mai klokka 13.00 er det konfirmasjonsgudstjeneste i Charlottenlund kirke. Det er 6 unge som konfirmeres under denne seremonien.

Søndag 13. mai klokka 18.00 er det igjen klart for fulle tribuner på EXTRA Arena når Ranheim møter Odd. Dette er som de fleste oppgjørene i årets Eliteserie en viktig kamp. Med en ny 3-poenger her så begynner det vel å lukte noe? Se også annen omtale av kampen. Kampen overføres også på Land & Strand.

Søndag 13. mai klokka 20.00 skal Rosenborg spille borte mot et svakt Stabæk-lag. Vil det hjelpe for et svaktspillende RBK? Kampen overføres på Eurosport Norge.

Sport:

  • 1
  • 2
Prev Next

Ranheimspillere til BRANN

15-08-2018 Hits:239 Sport Kjell Arve Arntzen - avatar Kjell Arve Arntzen

Ranheimspillere til BRANN

av: Kjell Arntzen            foto: Kjell Arntzen Brann har hentet to av våre for å styrke laget! Fra tidligere er det kjent av midtbanekrigeren Kristoffer Løkberg ikke fornyet sin kontrakt med Ranheim og...

Les mer...

Livet i Eliteserien er herlig!

10-08-2018 Hits:361 Sport Kjell Arve Arntzen - avatar Kjell Arve Arntzen

Livet i Eliteserien er herlig!

tekst: Frank Lidahl                              foto: Kjell Arntzen Frank har sendt oss dette som han i dag har lagt ut på "Mellomrommet" De to siste kampene har gitt oss to tap. Hverdagen...

Les mer...

FEST fra morgen til kveld

05-08-2018 Hits:592 Sport Kjell Arve Arntzen - avatar Kjell Arve Arntzen

FEST fra morgen til kveld

tekst og foto: Kjell Arntzen                 foto: Overvik Store og små strømmet til festdagens åpning utenfor COOP-EXTRA lokka 12.00 Gårdagen startet så flott, med Ranheimsflagg på mange balkonger, husvegger og bydelens levegger. Vi...

Les mer...

Spennende med nytt kunstgress

25-07-2018 Hits:262 Sport Kjell Arve Arntzen - avatar Kjell Arve Arntzen

Spennende med nytt kunstgress

tekst: Kjell Arntzen                             foto: Asbjørn Olsson og Ranheim Fotball Før det nye kunstgresset kunne legges måtte mye annet gjøres. Her jobbes det med sviktpadden. I disse dager har Extra Arena fått nytt...

Les mer...