A+ A A-

Det er relativt lite som skjer i helga. Det er konfirmasjoner og det er kamp hjemme på Extra Arena. Ellers så har bydelsmuseet sine dører åpne på søndag. Det mest spennende skjer vel i kirkene og på fotballbanen i denne helga. For Ranheim Fotball gjelder det å holde hodet kaldt og kjempe hardt for poengene. En seier her og tap for Molde og Haugesund kan igjen bringe vårt lag opp på 3.plass. Om RBK også skulle rote det bort på Nadderud kan det være duket for sølvplass! For konfirmantene blir det fest, gaver og penger.

Lørdag 12. mai klokka 11.00 er det konfirmasjonsgudstjeneste i Ranheim kirke. Det er 18 unge som konfirmeres under denne seremonien. Skolekorpset spiller ved kika under konfirmasjonene. Se ellers oversikt i en annen artikkel om hvem som konfirmeres.

Lørdag 12. mai klokka 13.00 er det konfirmasjonsgudstjeneste i Ranheim kirke. Det er 21 unge som konfirmeres under denne seremonien.

Lørdag 12. mai klokka 15.00 er det konfirmasjonsgudstjeneste i Ranheim kirke. Det er 9 unge som konfirmeres under denne seremonien.

Søndag 13. mai klokka 11.00 er det konfirmasjonsgudstjeneste i Ranheim kirke. Det er 9 unge som konfirmeres under denne seremonien.

Søndag 13. mai klokka 11.00 er det konfirmasjonsgudstjeneste i Charlottenlund kirke. Det er 15 unge som konfirmeres under denne seremonien.

Søndag 13. mai mellom klokka 12 og 15 har dere anledning til å ta en tur innom vårt flotte bydelsmuseum. Her serveres kaffe, saft og nystekte vafler.

Søndag 13. mai klokka 13.00 er det konfirmasjonsgudstjeneste i Charlottenlund kirke. Det er 6 unge som konfirmeres under denne seremonien.

Søndag 13. mai klokka 18.00 er det igjen klart for fulle tribuner på EXTRA Arena når Ranheim møter Odd. Dette er som de fleste oppgjørene i årets Eliteserie en viktig kamp. Med en ny 3-poenger her så begynner det vel å lukte noe? Se også annen omtale av kampen. Kampen overføres også på Land & Strand.

Søndag 13. mai klokka 20.00 skal Rosenborg spille borte mot et svakt Stabæk-lag. Vil det hjelpe for et svaktspillende RBK? Kampen overføres på Eurosport Norge.

Sport:

  • 1
  • 2
Prev Next

En utviklingsarena for unge trønderske s…

12-12-2018 Hits:639 Sport Kjell Arve Arntzen - avatar Kjell Arve Arntzen

En utviklingsarena for unge trønderske spillere

tekst: Kjell Arntzen                             foto: LFK Adria Mateo Lopez avslutter sitt opphold på Levanger den 31.12.2018. Vi mener at han ikke bør velges av Ranheim TF. Jeg har ikke noe imot spanjoler, portugisere...

Les mer...

Det ble ingen fest!

11-11-2018 Hits:329 Sport Kjell Arve Arntzen - avatar Kjell Arve Arntzen

tekst: Kjell Arntzen Det ble dessverre ingen festforestilling på Extra Arena i kveld. Det ble nesten slik at mitt forsøk på å være en patriotisk fotballreporter fikk seg en knekk. Et...

Les mer...

Løkbergs siste hjemmekamp

09-11-2018 Hits:233 Sport Kjell Arve Arntzen - avatar Kjell Arve Arntzen

Løkbergs siste hjemmekamp

tekst: Kjell Arntzen         foto: Ranheim TF Vi tar et foreløpig farvel med Kristoffer på søndag. Han takker sikkert med ei scoring eller to? Søndagens kamp mot Tromsø blir Kristoffer...

Les mer...

Spennende og morsom kamp!

28-10-2018 Hits:263 Sport Kjell Arve Arntzen - avatar Kjell Arve Arntzen

tekst: Kjell Arntzen En halv time før kampen er det vanlig at gjestenes lags trener kommer på VIP-samlingen og intervjues av Frank Lidahl. Denne gang var det LSKs svenske trener Jørgen...

Les mer...