A+ A A-

Det er relativt lite som skjer i helga. Det er konfirmasjoner og det er kamp hjemme på Extra Arena. Ellers så har bydelsmuseet sine dører åpne på søndag. Det mest spennende skjer vel i kirkene og på fotballbanen i denne helga. For Ranheim Fotball gjelder det å holde hodet kaldt og kjempe hardt for poengene. En seier her og tap for Molde og Haugesund kan igjen bringe vårt lag opp på 3.plass. Om RBK også skulle rote det bort på Nadderud kan det være duket for sølvplass! For konfirmantene blir det fest, gaver og penger.

Lørdag 12. mai klokka 11.00 er det konfirmasjonsgudstjeneste i Ranheim kirke. Det er 18 unge som konfirmeres under denne seremonien. Skolekorpset spiller ved kika under konfirmasjonene. Se ellers oversikt i en annen artikkel om hvem som konfirmeres.

Lørdag 12. mai klokka 13.00 er det konfirmasjonsgudstjeneste i Ranheim kirke. Det er 21 unge som konfirmeres under denne seremonien.

Lørdag 12. mai klokka 15.00 er det konfirmasjonsgudstjeneste i Ranheim kirke. Det er 9 unge som konfirmeres under denne seremonien.

Søndag 13. mai klokka 11.00 er det konfirmasjonsgudstjeneste i Ranheim kirke. Det er 9 unge som konfirmeres under denne seremonien.

Søndag 13. mai klokka 11.00 er det konfirmasjonsgudstjeneste i Charlottenlund kirke. Det er 15 unge som konfirmeres under denne seremonien.

Søndag 13. mai mellom klokka 12 og 15 har dere anledning til å ta en tur innom vårt flotte bydelsmuseum. Her serveres kaffe, saft og nystekte vafler.

Søndag 13. mai klokka 13.00 er det konfirmasjonsgudstjeneste i Charlottenlund kirke. Det er 6 unge som konfirmeres under denne seremonien.

Søndag 13. mai klokka 18.00 er det igjen klart for fulle tribuner på EXTRA Arena når Ranheim møter Odd. Dette er som de fleste oppgjørene i årets Eliteserie en viktig kamp. Med en ny 3-poenger her så begynner det vel å lukte noe? Se også annen omtale av kampen. Kampen overføres også på Land & Strand.

Søndag 13. mai klokka 20.00 skal Rosenborg spille borte mot et svakt Stabæk-lag. Vil det hjelpe for et svaktspillende RBK? Kampen overføres på Eurosport Norge.

Sport:

  • 1
  • 2
Prev Next

Eventyret vil ikke ta slutt!

21-05-2018 Hits:722 Sport Kjell Arve Arntzen - avatar Kjell Arve Arntzen

Eventyret vil ikke ta slutt!

av: Kjell Arntzen                     foto: Adresseavisa Denne gjengen lar seg ikke knekke. En meget god Løkberg (i front) gikk i krigen for en gnistrende oppvisning mot Ole Gunnars Molde Med to fingre og...

Les mer...

En ny HURRA-kamp!

13-05-2018 Hits:404 Sport Kjell Arve Arntzen - avatar Kjell Arve Arntzen

av: Kjell Arntzen Ranheim fosser fram og nekter å gi seg. Selv om laget kom noe fortjent under etter rundt 20 minutter av 1. omgang sto laget opp og kjempet som...

Les mer...

Vil du ha 2 billetter til kampen mot Mol…

08-05-2018 Hits:548 Sport Kjell Arve Arntzen - avatar Kjell Arve Arntzen

tekst og foto: Kjell Arntzen Mandag 21. mai spiller Ranheim hjemme mot en av de forhåndstippede seriefavorittene, Molde. Det skremmer på langt nær det offensive og spillekloke Ranheimslaget. Kampen blir en...

Les mer...

Bortetur til KRISTIANSUND 16. mai

08-05-2018 Hits:548 Sport Kjell Arve Arntzen - avatar Kjell Arve Arntzen

Bortetur til KRISTIANSUND 16. mai

av: Kjell Arntzen Om du blir med fpå bussturen til Kristiansund får du også et gjensyn med Torgil Øvre Gjertsen (tidligere Ranheim-spiller). Etter en godt gjennomført kamp mot Rosenborg var mange av...

Les mer...