A+ A A-

Det er relativt lite som skjer i helga. Det er konfirmasjoner og det er kamp hjemme på Extra Arena. Ellers så har bydelsmuseet sine dører åpne på søndag. Det mest spennende skjer vel i kirkene og på fotballbanen i denne helga. For Ranheim Fotball gjelder det å holde hodet kaldt og kjempe hardt for poengene. En seier her og tap for Molde og Haugesund kan igjen bringe vårt lag opp på 3.plass. Om RBK også skulle rote det bort på Nadderud kan det være duket for sølvplass! For konfirmantene blir det fest, gaver og penger.

Lørdag 12. mai klokka 11.00 er det konfirmasjonsgudstjeneste i Ranheim kirke. Det er 18 unge som konfirmeres under denne seremonien. Skolekorpset spiller ved kika under konfirmasjonene. Se ellers oversikt i en annen artikkel om hvem som konfirmeres.

Lørdag 12. mai klokka 13.00 er det konfirmasjonsgudstjeneste i Ranheim kirke. Det er 21 unge som konfirmeres under denne seremonien.

Lørdag 12. mai klokka 15.00 er det konfirmasjonsgudstjeneste i Ranheim kirke. Det er 9 unge som konfirmeres under denne seremonien.

Søndag 13. mai klokka 11.00 er det konfirmasjonsgudstjeneste i Ranheim kirke. Det er 9 unge som konfirmeres under denne seremonien.

Søndag 13. mai klokka 11.00 er det konfirmasjonsgudstjeneste i Charlottenlund kirke. Det er 15 unge som konfirmeres under denne seremonien.

Søndag 13. mai mellom klokka 12 og 15 har dere anledning til å ta en tur innom vårt flotte bydelsmuseum. Her serveres kaffe, saft og nystekte vafler.

Søndag 13. mai klokka 13.00 er det konfirmasjonsgudstjeneste i Charlottenlund kirke. Det er 6 unge som konfirmeres under denne seremonien.

Søndag 13. mai klokka 18.00 er det igjen klart for fulle tribuner på EXTRA Arena når Ranheim møter Odd. Dette er som de fleste oppgjørene i årets Eliteserie en viktig kamp. Med en ny 3-poenger her så begynner det vel å lukte noe? Se også annen omtale av kampen. Kampen overføres også på Land & Strand.

Søndag 13. mai klokka 20.00 skal Rosenborg spille borte mot et svakt Stabæk-lag. Vil det hjelpe for et svaktspillende RBK? Kampen overføres på Eurosport Norge.

Sport:

  • 1
  • 2
Prev Next

Vi hadde gledet oss, men ----

21-10-2018 Hits:238 Sport Kjell Arve Arntzen - avatar Kjell Arve Arntzen

tekst: Kjell Arntzen Vi hadde sett fram til denne kampen. Vi hadde rett og slett gledet oss til å få se et Ranheimslag som skulle hevne overkjørselen i Bodø den 27...

Les mer...

5. måned på rad med best omdømme!

12-10-2018 Hits:367 Sport Kjell Arve Arntzen - avatar Kjell Arve Arntzen

tekst: Frank Lidahl                            foto: Kjell Arntzen «Medie- og Omdømmetrackeren» for september fra Sponsor Insight kom i dag tidlig. For 5.måned på rad er Ranheim klubben i Norge med best omdømme, både...

Les mer...

Karlsen sørget for 3 poeng

30-09-2018 Hits:472 Sport Kjell Arve Arntzen - avatar Kjell Arve Arntzen

Karlsen sørget for 3 poeng

tekst og foto: Kjell Arntzen Kristiansunds supportergjeng fra Uglan satte en flott ramme rundt kampen Opptakten til kveldens kamp var satt i scene av «Uglan», Kristiansunds supportere. Med sine store faner og...

Les mer...

"Vi like Ranheim"

30-09-2018 Hits:556 Sport Kjell Arve Arntzen - avatar Kjell Arve Arntzen

"Vi like Ranheim"

tekst og foto: Kjell Arntzen I en mørk krok på Romantica fant jeg Jarl Ivar, Sigrid, Jannicke og Kerry. Jonny falt dessverre ut, men han var så absolutt tilstede. Rundt 400 av...

Les mer...