A+ A A-

Kirka hovedEtter en ganske så lang periode borte fra tastaturet og Ranheimsavisa er venstre arm blitt i såpass god stand at jeg kan prøve et «comeback». Nå kan jeg ikke hevde at jeg er veldig oppdatert på det som har skjedd eller skjer på Ranheim for tiden, men det kommer nok sigende etter hvert. En 14 dagers ferie, totalt avslappende og rolig på et tilpasset sted i Bulgaria har også ført til at PC og mobiltelefon har blitt liggende stort sett urørt. Nå prøver jeg meg foran denne helga, ikke minst fordi jeg skal ha vakt på bydelsmuseet kommende søndag. Kanskje jeg under tiden på museet kan plukke opp noe fra gjestene. Jeg vil være å treffe der om dere har noe på hjertet. Ikke mye er meldt inn foran helga, men det kan være en tanke å gå en tur langs nedre del av Vikelva for å se etter bever, men ikke forstyrr den (de)!

Lørdag 16. juni er det igjen klart for Lørdagskafé i Menighetshuset. Kaféen er åpen fra klokka 11.00 til 14.00. Ta turen innom for en kopp kaffe og noe å bite i. Dette er bydelens beste kafé med den desiderte beste serveringen.

Søndag 17. juni klokka 11.00 arrangerer menigheten Tårnmagnetgudstjeneste i Ranheim kirke.

Konfirm hoved

Sokneprest Morten Andersen med to av sine konfirmanter for noen år siden. Nå får vi anledning til å takke for hans kirkelige gjerninger gjennom 12 år her på Ranheim.

Etter gudstjenesten er det sommerfest i menighetssenteret. Her hadde menighetskontoret ønsket påmelding fra så mange som mulig av de som vil være med på festen. Dette på grunn av matserveringen. Jeg må bare beklage at vi får gitt denne meldingen i seneste laget. Menigheten sier at det så absolutt er mulig å være med om påmelding ikke er gitt.

På denne sommerfesten markeres også sokneprest Morten Andersens 12-års tjeneste i Ranheim og Charlottenlund menigheter. Morten har av helsemessige årsaker avsluttet den den sentrale delen av sin menighetstjeneste, men vil være med og gjøre andre oppgaver. Det kan være en ekstra grunn for å møte opp og takke Morten Andersen for hans aktive rolle i menigheten over så mange år.

Søndag 17. juni mellom klokka 12 og 15 er det som vanlig åpent på bydelsmuseet. Ta gjerne turen innom for å se på museets store samlinger, ta en kopp kaffe sammen med andre og delta i de hyggelige samtalene. Vertskapet serverer nystekte vafler, kaffe og saft.

Som sagt innledningsvis vil Ranheimsavisas redaktør være en del av søndagens vertskap. Ta gjerne kontakt med stofftips eller annet du ønsker at vi skal ta opp.

Det vil som alltid være mulig å tegne seg som medlem i Ranheim Bydels Museum i åpningstiden. Inngangspris på søndag er kr. 50,- for voksne og kr. 20,- for barn.

Sport:

  • 1
  • 2
Prev Next

En utviklingsarena for unge trønderske s…

12-12-2018 Hits:731 Sport Kjell Arve Arntzen - avatar Kjell Arve Arntzen

En utviklingsarena for unge trønderske spillere

tekst: Kjell Arntzen                             foto: LFK Adria Mateo Lopez avslutter sitt opphold på Levanger den 31.12.2018. Vi mener at han ikke bør velges av Ranheim TF. Jeg har ikke noe imot spanjoler, portugisere...

Les mer...

Det ble ingen fest!

11-11-2018 Hits:412 Sport Kjell Arve Arntzen - avatar Kjell Arve Arntzen

tekst: Kjell Arntzen Det ble dessverre ingen festforestilling på Extra Arena i kveld. Det ble nesten slik at mitt forsøk på å være en patriotisk fotballreporter fikk seg en knekk. Et...

Les mer...

Løkbergs siste hjemmekamp

09-11-2018 Hits:294 Sport Kjell Arve Arntzen - avatar Kjell Arve Arntzen

Løkbergs siste hjemmekamp

tekst: Kjell Arntzen         foto: Ranheim TF Vi tar et foreløpig farvel med Kristoffer på søndag. Han takker sikkert med ei scoring eller to? Søndagens kamp mot Tromsø blir Kristoffer...

Les mer...

Spennende og morsom kamp!

28-10-2018 Hits:314 Sport Kjell Arve Arntzen - avatar Kjell Arve Arntzen

tekst: Kjell Arntzen En halv time før kampen er det vanlig at gjestenes lags trener kommer på VIP-samlingen og intervjues av Frank Lidahl. Denne gang var det LSKs svenske trener Jørgen...

Les mer...