A+ A A-

Vi går inn i midtsommerhelga. Det ser ikke ut for å bli ei helg slik jeg husker midtsommerfeiringen fra barne- og ungdomsåra i Kvæfjorden. Da var det sol, alltid sol, - ei sol som ble etterfulgt av ei vel så flott sol, midnattssola. Gullesfjorden lå speilblank, seien vaket og de mange bålene knitret lystig på haugen ved Hemmestadvatnet. Slik ser det ikke ut for å bli denne helga. Vi kan vente oss regn og ikke veldig mange over 13 plussgrader. Helga kommer uansett og det er noe å være med på for alle.

Fredag 22. juni har vi ingen ting på blokka. Det vi kan fortelle er at bydelens tre restauranter står klar til å motta både spise- og drikkegjester. Ellers er det selvfølgelig fritt fram for å ta seg en tur i marka og langs fjorden.

Lørdag 23. juni er det St. Hans-feiring i Pettersenfjæra fra klokka 17.00. Denne gang er det Ranheimspatrioten som går sammen med Ranheim Friidrett om arrangementet. Bålet tennes mellom klokka 17.00 og 17.30. Les eller egen artikkel om arrangementet.

Lørdag 23. juni klokka 20.00 er det VM-kamp (puljespill) mellom Tyskland og Sverige. Kampen overføres på TV2. Dette er en svært avgjørende kamp for tyskerne, med tap her spøker det for videre spill i årets VM.

Søndag 24. juni klokka 11.00 er det gudstjeneste i Charlottenlund kirke. For kirkegjengere fra Ranheim er det rikelig med parkeringsplasser ved kirka.

Søndag 24. juni mellom klokka 12.00 og 15.00 er det mulig å besøke Ranheim Bydels Museum. Ta gjerne turen innom for omvisning eller en kopp kaffe og vafler. Vertskapet ønsker dere velkommen.

Søndag 24. juni klokka 14.00 er det VM-kamp mellom England og Panama (puljespill). Kampen vises på TV2.

Søndag 24. juni klokka 18.00 er Ranheim nok en gang i Drammen for å spille fotball. Denne gang er det den 14. runde i Eliteserien som avvikles. Etter det vi har fått fortalt stiller Ranheim med sitt beste mannskap. Skal vi håper de kommer hjem med poeng? Kampen overføres på Land & Strand. I følge NFFs ranking for «Fair play» topper Ranheim rankingen i Eliteserien.

Søndag 24. juni avsluttes med Rosenborgs hjemmekamp mot formsterke Vålerenga. Kampen starter klokka 20.00. De som ikke skal på Lerkendal kan se kampen på MAX.

Sport:

  • 1
  • 2
Prev Next

Så UFORTJENT!

16-09-2018 Hits:311 Sport Kjell Arve Arntzen - avatar Kjell Arve Arntzen

av: Kjell Arntzen Det var så fordømt urettferdig det som skjedde på Extra Arena i kveld! Fra det 10. minutt dominerte Ranheim kampen fullstendig uten at det fortjente andremålet kom. 1-0  sørget...

Les mer...

SØNDAG møtes vi på KAMP!

13-09-2018 Hits:408 Sport Kjell Arve Arntzen - avatar Kjell Arve Arntzen

SØNDAG møtes vi på KAMP!

av: Kjell Arntzen                                 foto: Frank Lidahl På en overbevisende måte forteller Svein Maalen at alt er mulig. Så langt har Ranheim vist at det er slik! Et fantastisk frokostmøte for sponsorer og...

Les mer...

Lær selvforsvar - Ranheim Taekwon-Do

11-09-2018 Hits:199 Sport Kjell Arve Arntzen - avatar Kjell Arve Arntzen

Lær selvforsvar - Ranheim Taekwon-Do

av: Kjell Arntzen                             foto: Ranheim Taekwond-Do Fra en trening t gymnsastikksalen på skolen Ikke alle vet at du kan...

Les mer...

En godkjent kamp av Ranheim

02-09-2018 Hits:204 Sport Kjell Arve Arntzen - avatar Kjell Arve Arntzen

av. Kjell Arntzen Etter den flotte seieren over Molde i forrige serieomgang så vi fram til kampen på Brann stadion mot det gullkjempende Brannlaget. Kunne det hende av vi nok en...

Les mer...