A+ A A-

Vi går inn i midtsommerhelga. Det ser ikke ut for å bli ei helg slik jeg husker midtsommerfeiringen fra barne- og ungdomsåra i Kvæfjorden. Da var det sol, alltid sol, - ei sol som ble etterfulgt av ei vel så flott sol, midnattssola. Gullesfjorden lå speilblank, seien vaket og de mange bålene knitret lystig på haugen ved Hemmestadvatnet. Slik ser det ikke ut for å bli denne helga. Vi kan vente oss regn og ikke veldig mange over 13 plussgrader. Helga kommer uansett og det er noe å være med på for alle.

Fredag 22. juni har vi ingen ting på blokka. Det vi kan fortelle er at bydelens tre restauranter står klar til å motta både spise- og drikkegjester. Ellers er det selvfølgelig fritt fram for å ta seg en tur i marka og langs fjorden.

Lørdag 23. juni er det St. Hans-feiring i Pettersenfjæra fra klokka 17.00. Denne gang er det Ranheimspatrioten som går sammen med Ranheim Friidrett om arrangementet. Bålet tennes mellom klokka 17.00 og 17.30. Les eller egen artikkel om arrangementet.

Lørdag 23. juni klokka 20.00 er det VM-kamp (puljespill) mellom Tyskland og Sverige. Kampen overføres på TV2. Dette er en svært avgjørende kamp for tyskerne, med tap her spøker det for videre spill i årets VM.

Søndag 24. juni klokka 11.00 er det gudstjeneste i Charlottenlund kirke. For kirkegjengere fra Ranheim er det rikelig med parkeringsplasser ved kirka.

Søndag 24. juni mellom klokka 12.00 og 15.00 er det mulig å besøke Ranheim Bydels Museum. Ta gjerne turen innom for omvisning eller en kopp kaffe og vafler. Vertskapet ønsker dere velkommen.

Søndag 24. juni klokka 14.00 er det VM-kamp mellom England og Panama (puljespill). Kampen vises på TV2.

Søndag 24. juni klokka 18.00 er Ranheim nok en gang i Drammen for å spille fotball. Denne gang er det den 14. runde i Eliteserien som avvikles. Etter det vi har fått fortalt stiller Ranheim med sitt beste mannskap. Skal vi håper de kommer hjem med poeng? Kampen overføres på Land & Strand. I følge NFFs ranking for «Fair play» topper Ranheim rankingen i Eliteserien.

Søndag 24. juni avsluttes med Rosenborgs hjemmekamp mot formsterke Vålerenga. Kampen starter klokka 20.00. De som ikke skal på Lerkendal kan se kampen på MAX.

Sport:

  • 1
  • 2
Prev Next

Vi ser fram til kveldens kamp

08-07-2018 Hits:355 Sport Kjell Arve Arntzen - avatar Kjell Arve Arntzen

Vi ser fram til kveldens kamp

Tekst og foto: Kjell Arntzen Alle som tar turen etter FV 705 fra Reitan-krysset mot Stugudal og Brekken blir minnet om Ranheim Fotball. Måtte det bare hjelpe! Vi står foran siste seriekamp...

Les mer...

Nok en god kamp av Ranheim

01-07-2018 Hits:383 Sport Kjell Arve Arntzen - avatar Kjell Arve Arntzen

Nok en god kamp av Ranheim

tekst: Kjell Arntzen                             foto: Dagbladet nett Ranheims spillere var godt fornøyd med eget spill og 3 fortjente poeng mot Start. Ranheim tok et vakkert farvel med den humpete kunstgressmatta på Extra Arena...

Les mer...

Ranheimsgutt på talentsamling

28-06-2018 Hits:631 Sport Kjell Arve Arntzen - avatar Kjell Arve Arntzen

tekst: Kjell Arntzen                     foto: Ole Jørgen Brattland I denne uka har Odin Holm fra Ranheim deltatt på Equinors talentleir i Porsgrunn. Sammen...

Les mer...

Det ble et fortjent tap

24-06-2018 Hits:237 Sport Kjell Arve Arntzen - avatar Kjell Arve Arntzen

tekst: Kjell Arntzen Vi var nok mange som hadde forventninger om en saftig revansje etter cuptapet mot Strømsgodset, men slik skulle det ikke bli. Når prestasjonen ikke blir som den vanligvis...

Les mer...