A+ A A-

Vi går inn i midtsommerhelga. Det ser ikke ut for å bli ei helg slik jeg husker midtsommerfeiringen fra barne- og ungdomsåra i Kvæfjorden. Da var det sol, alltid sol, - ei sol som ble etterfulgt av ei vel så flott sol, midnattssola. Gullesfjorden lå speilblank, seien vaket og de mange bålene knitret lystig på haugen ved Hemmestadvatnet. Slik ser det ikke ut for å bli denne helga. Vi kan vente oss regn og ikke veldig mange over 13 plussgrader. Helga kommer uansett og det er noe å være med på for alle.

Fredag 22. juni har vi ingen ting på blokka. Det vi kan fortelle er at bydelens tre restauranter står klar til å motta både spise- og drikkegjester. Ellers er det selvfølgelig fritt fram for å ta seg en tur i marka og langs fjorden.

Lørdag 23. juni er det St. Hans-feiring i Pettersenfjæra fra klokka 17.00. Denne gang er det Ranheimspatrioten som går sammen med Ranheim Friidrett om arrangementet. Bålet tennes mellom klokka 17.00 og 17.30. Les eller egen artikkel om arrangementet.

Lørdag 23. juni klokka 20.00 er det VM-kamp (puljespill) mellom Tyskland og Sverige. Kampen overføres på TV2. Dette er en svært avgjørende kamp for tyskerne, med tap her spøker det for videre spill i årets VM.

Søndag 24. juni klokka 11.00 er det gudstjeneste i Charlottenlund kirke. For kirkegjengere fra Ranheim er det rikelig med parkeringsplasser ved kirka.

Søndag 24. juni mellom klokka 12.00 og 15.00 er det mulig å besøke Ranheim Bydels Museum. Ta gjerne turen innom for omvisning eller en kopp kaffe og vafler. Vertskapet ønsker dere velkommen.

Søndag 24. juni klokka 14.00 er det VM-kamp mellom England og Panama (puljespill). Kampen vises på TV2.

Søndag 24. juni klokka 18.00 er Ranheim nok en gang i Drammen for å spille fotball. Denne gang er det den 14. runde i Eliteserien som avvikles. Etter det vi har fått fortalt stiller Ranheim med sitt beste mannskap. Skal vi håper de kommer hjem med poeng? Kampen overføres på Land & Strand. I følge NFFs ranking for «Fair play» topper Ranheim rankingen i Eliteserien.

Søndag 24. juni avsluttes med Rosenborgs hjemmekamp mot formsterke Vålerenga. Kampen starter klokka 20.00. De som ikke skal på Lerkendal kan se kampen på MAX.

Sport:

  • 1
  • 2
Prev Next

En utviklingsarena for unge trønderske s…

12-12-2018 Hits:731 Sport Kjell Arve Arntzen - avatar Kjell Arve Arntzen

En utviklingsarena for unge trønderske spillere

tekst: Kjell Arntzen                             foto: LFK Adria Mateo Lopez avslutter sitt opphold på Levanger den 31.12.2018. Vi mener at han ikke bør velges av Ranheim TF. Jeg har ikke noe imot spanjoler, portugisere...

Les mer...

Det ble ingen fest!

11-11-2018 Hits:411 Sport Kjell Arve Arntzen - avatar Kjell Arve Arntzen

tekst: Kjell Arntzen Det ble dessverre ingen festforestilling på Extra Arena i kveld. Det ble nesten slik at mitt forsøk på å være en patriotisk fotballreporter fikk seg en knekk. Et...

Les mer...

Løkbergs siste hjemmekamp

09-11-2018 Hits:294 Sport Kjell Arve Arntzen - avatar Kjell Arve Arntzen

Løkbergs siste hjemmekamp

tekst: Kjell Arntzen         foto: Ranheim TF Vi tar et foreløpig farvel med Kristoffer på søndag. Han takker sikkert med ei scoring eller to? Søndagens kamp mot Tromsø blir Kristoffer...

Les mer...

Spennende og morsom kamp!

28-10-2018 Hits:314 Sport Kjell Arve Arntzen - avatar Kjell Arve Arntzen

tekst: Kjell Arntzen En halv time før kampen er det vanlig at gjestenes lags trener kommer på VIP-samlingen og intervjues av Frank Lidahl. Denne gang var det LSKs svenske trener Jørgen...

Les mer...