A+ A A-

tekst og foto: Kjell Arntzen

konfirmanter

Et knippe Ranheimskonfirmanter som feiret jubileum for ei tid tilbake. Nå etterlyses konfrmanter fra 1968.

Ble du konfirmert i Ranheim kirke for 50 år siden? Da er det aktuelt for deg å delta i den planlagte jubileumsgudstjenesten i Ranheim kirke søndag 2. september. Den 12. mai var det 50 år siden konfirmantkullene fra 1968 sto som konfirmanter. Etter det Ranheimsavisa vet ble 40 jenter og 48 gutter konfirmert i kirka denne dagen. I følge en av initiativtakerne for dette, Astri Siim, har de problemer med å finne alle disse 88 «ungdommene» og trenger hjelp.

Det som planlegges er en jubileumsgudstjeneste med påfølgende kirkekaffe. Om det blir noe utenom dette vil være avhengig av de innspill arrangøren får fra interesserte. Kanskje kan det legges inn et besøk på bydelsmuseet eller arrangeres en vandring rundt på «nye» Ranheim for de som har flyttet herfra?

Jenter har skiftet etternavn

Som vanlig var for 50 år siden skiftet jentene etternavn da de giftet seg. Som oftest ble mannens etternavn tatt i bruk for begge. Det gjør det ekstra vanskelig å få tak i alle. Mange har også flyttet fra Ranheim og har naturlig nok ikke den samme kontakten med hjembygda si som tidligere.

Noen av jentene har imidlertid slått skikkelig rot her på Ranheim og kan trolig være behjelpelig med å lokalisere noen? Blant disse kan være Randi Bjørkanger, Anne-Grete Kambuås og Solveig Olsen.

48 gutter

Av de 48 guttene som ble konfirmert 12. mai 1968 mener vi å finne minst to som er på samme alder som jentene over. Harry Gjengstø og Arve Lauritsen. Disse kan også være kilder som fører arrangøren fram til noen av de som skal inviteres til jubileet i kirka?

Astri Siim håper at noen kan hjelpe dem med nåværende adresser og for jentenes vedkommende, det nye etternavnet. Om noen har relevante opplysninger send en mail til: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den. eller ta kontakt på mobil 993 06 485 så snart som mulig.

Sport:

  • 1
  • 2
Prev Next

RAW AIR i Granåsen

12-03-2019 Hits:139 Sport Kjell Arve Arntzen - avatar Kjell Arve Arntzen

RAW AIR i Granåsen

tekst: Kjell Arntzen                   foto: NSF Møt opp til folkefest i Granåsen. Det bli spenning til siste slutt. RAW AIR er en hoppfest som arrangeres i Oslo, på Lillehammer og i Trondheim. Det...

Les mer...

En utviklingsarena for unge trønderske s…

12-12-2018 Hits:847 Sport Kjell Arve Arntzen - avatar Kjell Arve Arntzen

En utviklingsarena for unge trønderske spillere

tekst: Kjell Arntzen                             foto: LFK Adria Mateo Lopez avslutter sitt opphold på Levanger den 31.12.2018. Vi mener at han ikke bør velges av Ranheim TF. Jeg har ikke noe imot spanjoler, portugisere...

Les mer...

Det ble ingen fest!

11-11-2018 Hits:480 Sport Kjell Arve Arntzen - avatar Kjell Arve Arntzen

tekst: Kjell Arntzen Det ble dessverre ingen festforestilling på Extra Arena i kveld. Det ble nesten slik at mitt forsøk på å være en patriotisk fotballreporter fikk seg en knekk. Et...

Les mer...

Løkbergs siste hjemmekamp

09-11-2018 Hits:372 Sport Kjell Arve Arntzen - avatar Kjell Arve Arntzen

Løkbergs siste hjemmekamp

tekst: Kjell Arntzen         foto: Ranheim TF Vi tar et foreløpig farvel med Kristoffer på søndag. Han takker sikkert med ei scoring eller to? Søndagens kamp mot Tromsø blir Kristoffer...

Les mer...