A+ A A-

tekst og foto: Kjell Arntzen

konfirmanter

Et knippe Ranheimskonfirmanter som feiret jubileum for ei tid tilbake. Nå etterlyses konfrmanter fra 1968.

Ble du konfirmert i Ranheim kirke for 50 år siden? Da er det aktuelt for deg å delta i den planlagte jubileumsgudstjenesten i Ranheim kirke søndag 2. september. Den 12. mai var det 50 år siden konfirmantkullene fra 1968 sto som konfirmanter. Etter det Ranheimsavisa vet ble 40 jenter og 48 gutter konfirmert i kirka denne dagen. I følge en av initiativtakerne for dette, Astri Siim, har de problemer med å finne alle disse 88 «ungdommene» og trenger hjelp.

Det som planlegges er en jubileumsgudstjeneste med påfølgende kirkekaffe. Om det blir noe utenom dette vil være avhengig av de innspill arrangøren får fra interesserte. Kanskje kan det legges inn et besøk på bydelsmuseet eller arrangeres en vandring rundt på «nye» Ranheim for de som har flyttet herfra?

Jenter har skiftet etternavn

Som vanlig var for 50 år siden skiftet jentene etternavn da de giftet seg. Som oftest ble mannens etternavn tatt i bruk for begge. Det gjør det ekstra vanskelig å få tak i alle. Mange har også flyttet fra Ranheim og har naturlig nok ikke den samme kontakten med hjembygda si som tidligere.

Noen av jentene har imidlertid slått skikkelig rot her på Ranheim og kan trolig være behjelpelig med å lokalisere noen? Blant disse kan være Randi Bjørkanger, Anne-Grete Kambuås og Solveig Olsen.

48 gutter

Av de 48 guttene som ble konfirmert 12. mai 1968 mener vi å finne minst to som er på samme alder som jentene over. Harry Gjengstø og Arve Lauritsen. Disse kan også være kilder som fører arrangøren fram til noen av de som skal inviteres til jubileet i kirka?

Astri Siim håper at noen kan hjelpe dem med nåværende adresser og for jentenes vedkommende, det nye etternavnet. Om noen har relevante opplysninger send en mail til: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den. eller ta kontakt på mobil 993 06 485 så snart som mulig.

Sport:

  • 1
  • 2
Prev Next

Så UFORTJENT!

16-09-2018 Hits:311 Sport Kjell Arve Arntzen - avatar Kjell Arve Arntzen

av: Kjell Arntzen Det var så fordømt urettferdig det som skjedde på Extra Arena i kveld! Fra det 10. minutt dominerte Ranheim kampen fullstendig uten at det fortjente andremålet kom. 1-0  sørget...

Les mer...

SØNDAG møtes vi på KAMP!

13-09-2018 Hits:408 Sport Kjell Arve Arntzen - avatar Kjell Arve Arntzen

SØNDAG møtes vi på KAMP!

av: Kjell Arntzen                                 foto: Frank Lidahl På en overbevisende måte forteller Svein Maalen at alt er mulig. Så langt har Ranheim vist at det er slik! Et fantastisk frokostmøte for sponsorer og...

Les mer...

Lær selvforsvar - Ranheim Taekwon-Do

11-09-2018 Hits:198 Sport Kjell Arve Arntzen - avatar Kjell Arve Arntzen

Lær selvforsvar - Ranheim Taekwon-Do

av: Kjell Arntzen                             foto: Ranheim Taekwond-Do Fra en trening t gymnsastikksalen på skolen Ikke alle vet at du kan...

Les mer...

En godkjent kamp av Ranheim

02-09-2018 Hits:203 Sport Kjell Arve Arntzen - avatar Kjell Arve Arntzen

av. Kjell Arntzen Etter den flotte seieren over Molde i forrige serieomgang så vi fram til kampen på Brann stadion mot det gullkjempende Brannlaget. Kunne det hende av vi nok en...

Les mer...