A+ A A-

tekst og foto: Kjell Arntzen

konfirmanter

Et knippe Ranheimskonfirmanter som feiret jubileum for ei tid tilbake. Nå etterlyses konfrmanter fra 1968.

Ble du konfirmert i Ranheim kirke for 50 år siden? Da er det aktuelt for deg å delta i den planlagte jubileumsgudstjenesten i Ranheim kirke søndag 2. september. Den 12. mai var det 50 år siden konfirmantkullene fra 1968 sto som konfirmanter. Etter det Ranheimsavisa vet ble 40 jenter og 48 gutter konfirmert i kirka denne dagen. I følge en av initiativtakerne for dette, Astri Siim, har de problemer med å finne alle disse 88 «ungdommene» og trenger hjelp.

Det som planlegges er en jubileumsgudstjeneste med påfølgende kirkekaffe. Om det blir noe utenom dette vil være avhengig av de innspill arrangøren får fra interesserte. Kanskje kan det legges inn et besøk på bydelsmuseet eller arrangeres en vandring rundt på «nye» Ranheim for de som har flyttet herfra?

Jenter har skiftet etternavn

Som vanlig var for 50 år siden skiftet jentene etternavn da de giftet seg. Som oftest ble mannens etternavn tatt i bruk for begge. Det gjør det ekstra vanskelig å få tak i alle. Mange har også flyttet fra Ranheim og har naturlig nok ikke den samme kontakten med hjembygda si som tidligere.

Noen av jentene har imidlertid slått skikkelig rot her på Ranheim og kan trolig være behjelpelig med å lokalisere noen? Blant disse kan være Randi Bjørkanger, Anne-Grete Kambuås og Solveig Olsen.

48 gutter

Av de 48 guttene som ble konfirmert 12. mai 1968 mener vi å finne minst to som er på samme alder som jentene over. Harry Gjengstø og Arve Lauritsen. Disse kan også være kilder som fører arrangøren fram til noen av de som skal inviteres til jubileet i kirka?

Astri Siim håper at noen kan hjelpe dem med nåværende adresser og for jentenes vedkommende, det nye etternavnet. Om noen har relevante opplysninger send en mail til: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den. eller ta kontakt på mobil 993 06 485 så snart som mulig.

Sport:

  • 1
  • 2
Prev Next

Vi ser fram til kveldens kamp

08-07-2018 Hits:354 Sport Kjell Arve Arntzen - avatar Kjell Arve Arntzen

Vi ser fram til kveldens kamp

Tekst og foto: Kjell Arntzen Alle som tar turen etter FV 705 fra Reitan-krysset mot Stugudal og Brekken blir minnet om Ranheim Fotball. Måtte det bare hjelpe! Vi står foran siste seriekamp...

Les mer...

Nok en god kamp av Ranheim

01-07-2018 Hits:383 Sport Kjell Arve Arntzen - avatar Kjell Arve Arntzen

Nok en god kamp av Ranheim

tekst: Kjell Arntzen                             foto: Dagbladet nett Ranheims spillere var godt fornøyd med eget spill og 3 fortjente poeng mot Start. Ranheim tok et vakkert farvel med den humpete kunstgressmatta på Extra Arena...

Les mer...

Ranheimsgutt på talentsamling

28-06-2018 Hits:631 Sport Kjell Arve Arntzen - avatar Kjell Arve Arntzen

tekst: Kjell Arntzen                     foto: Ole Jørgen Brattland I denne uka har Odin Holm fra Ranheim deltatt på Equinors talentleir i Porsgrunn. Sammen...

Les mer...

Det ble et fortjent tap

24-06-2018 Hits:237 Sport Kjell Arve Arntzen - avatar Kjell Arve Arntzen

tekst: Kjell Arntzen Vi var nok mange som hadde forventninger om en saftig revansje etter cuptapet mot Strømsgodset, men slik skulle det ikke bli. Når prestasjonen ikke blir som den vanligvis...

Les mer...