A+ A A-

Jeg beklager at det fortsatt er noe ujevnt med publikasjoner i Ranheimsavisa. Venstre arm er nok ikke helt leget, men det går framover. Når de «verste» dagene kommer må jeg fortsatt roe noe ned og dermed blir det ikke noen timer ved tastaturet. Vi går i møte ei helg som værmessig sett ser ut for å bli bra. Når sola skinner og søyla i gradestokken reiser seg stiger også humørsøylen i de av oss som er værsjuke! Jeg er blant de som går inn i denne kategorien. Ser for meg ei helg på hytta, men vi skal hjem i god tid før søndagens kamp mot Rekdal og hans Start.

Fredag 29. juni har vi ingen opplysninger å gi dere når det gjelder arrangement. Dagen er i så fall til egen disposisjon og mye kan gjøres både her på Ranheim og i sentrum. På kvelden kan det sikkert være aktuelt å ta en tur til Romantica, Chopsticks Horizont eller Land & Strand. Alle restaurantene vil være fornøyd om dere stikker innom eller ringer for «take away».

Det er hviledag for fotball-VM på fredag.

Lørdag 30. juni er det like tomt på vår blokk når det gjelder arrangementer på Ranheim. For fotballinteresserte er dagen godt belagt med 8. delsfinaler i VM.

Klokka 16.00 overføres kampen mellom Frankrike og Argentina. Det kan bli en riktig godbit, men hvem vinner og går videre?

Klokka 20.00 møtes Uruguay og Portugal. Her får vi se om Portugals Ronaldo får boltre seg så fritt som han har gjort i de innledende kampene. Dette blir også en godbit mellom to gode lag.

Søndag 1. juli klokka 11.00 er det gudstjeneste i Ranheim kirke.

Søndag 1. juli mellom klokka 12.00 og 15.00 har dere igjen anledning til å avlegge vår flotte bydelsmuseum et besøk. Det meldte godværet kommer og det er duket for ei god stund i sola på museets store platt. Vertskapet har kaffen og vafler klare for sine gjester. Dere melder fra til vertskapet om det ønskes en vandring for å se museets store samling.

Søndag 1. juli klokka 16.00 er det klart for VM-kampen mellom Spania og Russland. Her blir det nok liv på tribunene.

Sondag 1. juli klokka 18.00 er det klart for søndagens høydepunkt. Vi snakker selvfølgelig om Eliteseriekampen mellom Ranheim og Start. Dagen er selvfølgelig en lokal flaggdag for Ranheim hvor bydelen prydes av Ranheimsflagg! Det skal bli spennende å se om Rekdal fortsetter sin suksess med Start eller om klubbens første nederlag under «Reka» kommer her? Vi regner med å se deg på Extra Arena.

Søndag 1. juli klokka 20.00 skal Hareides Danmark ut i 8. delsfinale mot Kroatia. Det spørs om det etter denne kampen blir flere kamper i dette VM for danskene?

Sport:

  • 1
  • 2
Prev Next

Så UFORTJENT!

16-09-2018 Hits:311 Sport Kjell Arve Arntzen - avatar Kjell Arve Arntzen

av: Kjell Arntzen Det var så fordømt urettferdig det som skjedde på Extra Arena i kveld! Fra det 10. minutt dominerte Ranheim kampen fullstendig uten at det fortjente andremålet kom. 1-0  sørget...

Les mer...

SØNDAG møtes vi på KAMP!

13-09-2018 Hits:408 Sport Kjell Arve Arntzen - avatar Kjell Arve Arntzen

SØNDAG møtes vi på KAMP!

av: Kjell Arntzen                                 foto: Frank Lidahl På en overbevisende måte forteller Svein Maalen at alt er mulig. Så langt har Ranheim vist at det er slik! Et fantastisk frokostmøte for sponsorer og...

Les mer...

Lær selvforsvar - Ranheim Taekwon-Do

11-09-2018 Hits:199 Sport Kjell Arve Arntzen - avatar Kjell Arve Arntzen

Lær selvforsvar - Ranheim Taekwon-Do

av: Kjell Arntzen                             foto: Ranheim Taekwond-Do Fra en trening t gymnsastikksalen på skolen Ikke alle vet at du kan...

Les mer...

En godkjent kamp av Ranheim

02-09-2018 Hits:204 Sport Kjell Arve Arntzen - avatar Kjell Arve Arntzen

av. Kjell Arntzen Etter den flotte seieren over Molde i forrige serieomgang så vi fram til kampen på Brann stadion mot det gullkjempende Brannlaget. Kunne det hende av vi nok en...

Les mer...