A+ A A-

Jeg beklager at det fortsatt er noe ujevnt med publikasjoner i Ranheimsavisa. Venstre arm er nok ikke helt leget, men det går framover. Når de «verste» dagene kommer må jeg fortsatt roe noe ned og dermed blir det ikke noen timer ved tastaturet. Vi går i møte ei helg som værmessig sett ser ut for å bli bra. Når sola skinner og søyla i gradestokken reiser seg stiger også humørsøylen i de av oss som er værsjuke! Jeg er blant de som går inn i denne kategorien. Ser for meg ei helg på hytta, men vi skal hjem i god tid før søndagens kamp mot Rekdal og hans Start.

Fredag 29. juni har vi ingen opplysninger å gi dere når det gjelder arrangement. Dagen er i så fall til egen disposisjon og mye kan gjøres både her på Ranheim og i sentrum. På kvelden kan det sikkert være aktuelt å ta en tur til Romantica, Chopsticks Horizont eller Land & Strand. Alle restaurantene vil være fornøyd om dere stikker innom eller ringer for «take away».

Det er hviledag for fotball-VM på fredag.

Lørdag 30. juni er det like tomt på vår blokk når det gjelder arrangementer på Ranheim. For fotballinteresserte er dagen godt belagt med 8. delsfinaler i VM.

Klokka 16.00 overføres kampen mellom Frankrike og Argentina. Det kan bli en riktig godbit, men hvem vinner og går videre?

Klokka 20.00 møtes Uruguay og Portugal. Her får vi se om Portugals Ronaldo får boltre seg så fritt som han har gjort i de innledende kampene. Dette blir også en godbit mellom to gode lag.

Søndag 1. juli klokka 11.00 er det gudstjeneste i Ranheim kirke.

Søndag 1. juli mellom klokka 12.00 og 15.00 har dere igjen anledning til å avlegge vår flotte bydelsmuseum et besøk. Det meldte godværet kommer og det er duket for ei god stund i sola på museets store platt. Vertskapet har kaffen og vafler klare for sine gjester. Dere melder fra til vertskapet om det ønskes en vandring for å se museets store samling.

Søndag 1. juli klokka 16.00 er det klart for VM-kampen mellom Spania og Russland. Her blir det nok liv på tribunene.

Sondag 1. juli klokka 18.00 er det klart for søndagens høydepunkt. Vi snakker selvfølgelig om Eliteseriekampen mellom Ranheim og Start. Dagen er selvfølgelig en lokal flaggdag for Ranheim hvor bydelen prydes av Ranheimsflagg! Det skal bli spennende å se om Rekdal fortsetter sin suksess med Start eller om klubbens første nederlag under «Reka» kommer her? Vi regner med å se deg på Extra Arena.

Søndag 1. juli klokka 20.00 skal Hareides Danmark ut i 8. delsfinale mot Kroatia. Det spørs om det etter denne kampen blir flere kamper i dette VM for danskene?

Sport:

  • 1
  • 2
Prev Next

Vi ser fram til kveldens kamp

08-07-2018 Hits:355 Sport Kjell Arve Arntzen - avatar Kjell Arve Arntzen

Vi ser fram til kveldens kamp

Tekst og foto: Kjell Arntzen Alle som tar turen etter FV 705 fra Reitan-krysset mot Stugudal og Brekken blir minnet om Ranheim Fotball. Måtte det bare hjelpe! Vi står foran siste seriekamp...

Les mer...

Nok en god kamp av Ranheim

01-07-2018 Hits:383 Sport Kjell Arve Arntzen - avatar Kjell Arve Arntzen

Nok en god kamp av Ranheim

tekst: Kjell Arntzen                             foto: Dagbladet nett Ranheims spillere var godt fornøyd med eget spill og 3 fortjente poeng mot Start. Ranheim tok et vakkert farvel med den humpete kunstgressmatta på Extra Arena...

Les mer...

Ranheimsgutt på talentsamling

28-06-2018 Hits:631 Sport Kjell Arve Arntzen - avatar Kjell Arve Arntzen

tekst: Kjell Arntzen                     foto: Ole Jørgen Brattland I denne uka har Odin Holm fra Ranheim deltatt på Equinors talentleir i Porsgrunn. Sammen...

Les mer...

Det ble et fortjent tap

24-06-2018 Hits:237 Sport Kjell Arve Arntzen - avatar Kjell Arve Arntzen

tekst: Kjell Arntzen Vi var nok mange som hadde forventninger om en saftig revansje etter cuptapet mot Strømsgodset, men slik skulle det ikke bli. Når prestasjonen ikke blir som den vanligvis...

Les mer...