A+ A A-

Ja, hva skjer egentlig i helga? Jeg er redd det ikke er så mye å ta del i her på Ranheim. Det er sommer og det er ferie. Hva annet kan det bety enn at det er rolig på den organiserte aktiviteten i bydelen? Bydelsmuseet holder stand og er et godt tilbud for dere som er hjemme. Selv kirka har droppet sine vanlige gudstjenester denne helga.

Det er fortsatt utsikter for skikkelig sommervær og gode temperaturer i fjæra. Det kan være det beste du gjør i helga; pakk niste, kaffe på termos og noe godt til barna. Husk imidlertid bålforbudet og forsiktighetsreglene som gjelder for grilling. Engangsgriller bør vi være særs forsiktige med. Noen brann på Ranheim som er forårsaket av oss selv, må unngås! Vi kan godt prise denne fantastiske sommeren uten å tenne fyr. Her i Tydal kan jeg melde om en fantastisk sommer så langt. På onsdag leste jeg av 30,5 grader på gradestokken her i skyggen på hytteveggen! Med lite innsekt er det bare helt utrolig, men multa har vi ikke sett mye til! Selv på myra «vår» som ligger 10 minutter unna hytta, er det fritt for bær og det på ei myr som alltid har forsynt oss godt med multer.

Fredag 13. juli er «fredag den 13.». Vi har ingen ting notert på vår blokk, men vet at bydelens restauranter gjerne ser at dere tar dere en tur. Et koselig treff over en halvliter eller et glass vin kan være en hyggelig innledning på helga.

Lørdag 14. juli klokka 16.00 er det bronsekamp i fotball-VM. Kampen går mellom Belgia og England. Kampen overføres på NRK 1.

Søndag 15. juni mellom klokka 12.00 og 15.00 har dere mulighet for å besøke vårt flotte bydelsmuseum. Vertskapet har ordnet med nytrukket kaffe og nystekte vafler til dere kommer. I tillegg har de nok også gjort uteplassen klar for kaffe i godværet.

Søndag 15. juni klokka 17.00 er det klart for den store finalen i fotball-VM. Dette blir en spennende finalekamp mellom rutinerte Frankrike mot oppkomlingen Kroatia. Franskmennene er en naturlig favoritt, men Kroatia har vist evne til å komme sterkt mot slutten av kampene. Overføres også på NRK 1.

Sport:

  • 1
  • 2
Prev Next

En utviklingsarena for unge trønderske s…

12-12-2018 Hits:731 Sport Kjell Arve Arntzen - avatar Kjell Arve Arntzen

En utviklingsarena for unge trønderske spillere

tekst: Kjell Arntzen                             foto: LFK Adria Mateo Lopez avslutter sitt opphold på Levanger den 31.12.2018. Vi mener at han ikke bør velges av Ranheim TF. Jeg har ikke noe imot spanjoler, portugisere...

Les mer...

Det ble ingen fest!

11-11-2018 Hits:411 Sport Kjell Arve Arntzen - avatar Kjell Arve Arntzen

tekst: Kjell Arntzen Det ble dessverre ingen festforestilling på Extra Arena i kveld. Det ble nesten slik at mitt forsøk på å være en patriotisk fotballreporter fikk seg en knekk. Et...

Les mer...

Løkbergs siste hjemmekamp

09-11-2018 Hits:294 Sport Kjell Arve Arntzen - avatar Kjell Arve Arntzen

Løkbergs siste hjemmekamp

tekst: Kjell Arntzen         foto: Ranheim TF Vi tar et foreløpig farvel med Kristoffer på søndag. Han takker sikkert med ei scoring eller to? Søndagens kamp mot Tromsø blir Kristoffer...

Les mer...

Spennende og morsom kamp!

28-10-2018 Hits:314 Sport Kjell Arve Arntzen - avatar Kjell Arve Arntzen

tekst: Kjell Arntzen En halv time før kampen er det vanlig at gjestenes lags trener kommer på VIP-samlingen og intervjues av Frank Lidahl. Denne gang var det LSKs svenske trener Jørgen...

Les mer...