A+ A A-

Ja, hva skjer egentlig i helga? Jeg er redd det ikke er så mye å ta del i her på Ranheim. Det er sommer og det er ferie. Hva annet kan det bety enn at det er rolig på den organiserte aktiviteten i bydelen? Bydelsmuseet holder stand og er et godt tilbud for dere som er hjemme. Selv kirka har droppet sine vanlige gudstjenester denne helga.

Det er fortsatt utsikter for skikkelig sommervær og gode temperaturer i fjæra. Det kan være det beste du gjør i helga; pakk niste, kaffe på termos og noe godt til barna. Husk imidlertid bålforbudet og forsiktighetsreglene som gjelder for grilling. Engangsgriller bør vi være særs forsiktige med. Noen brann på Ranheim som er forårsaket av oss selv, må unngås! Vi kan godt prise denne fantastiske sommeren uten å tenne fyr. Her i Tydal kan jeg melde om en fantastisk sommer så langt. På onsdag leste jeg av 30,5 grader på gradestokken her i skyggen på hytteveggen! Med lite innsekt er det bare helt utrolig, men multa har vi ikke sett mye til! Selv på myra «vår» som ligger 10 minutter unna hytta, er det fritt for bær og det på ei myr som alltid har forsynt oss godt med multer.

Fredag 13. juli er «fredag den 13.». Vi har ingen ting notert på vår blokk, men vet at bydelens restauranter gjerne ser at dere tar dere en tur. Et koselig treff over en halvliter eller et glass vin kan være en hyggelig innledning på helga.

Lørdag 14. juli klokka 16.00 er det bronsekamp i fotball-VM. Kampen går mellom Belgia og England. Kampen overføres på NRK 1.

Søndag 15. juni mellom klokka 12.00 og 15.00 har dere mulighet for å besøke vårt flotte bydelsmuseum. Vertskapet har ordnet med nytrukket kaffe og nystekte vafler til dere kommer. I tillegg har de nok også gjort uteplassen klar for kaffe i godværet.

Søndag 15. juni klokka 17.00 er det klart for den store finalen i fotball-VM. Dette blir en spennende finalekamp mellom rutinerte Frankrike mot oppkomlingen Kroatia. Franskmennene er en naturlig favoritt, men Kroatia har vist evne til å komme sterkt mot slutten av kampene. Overføres også på NRK 1.

Sport:

  • 1
  • 2
Prev Next

Ranheim G 16 mot Ålesund

02-06-2019 Hits:516 Sport Kjell Arve Arntzen - avatar Kjell Arve Arntzen

Ranheim G 16 mot Ålesund

Tekst og foto: Sigbjørn Hoff Ranheim Gutter 16 år (G16) spilte lørdag 1.juni NM-kamp mot Aalesund på Color Line Stadion. Ranheim G16 består av 53 blide og ivrige gutter med ankelsokker og...

Les mer...

Herlig med 3 poeng!

27-05-2019 Hits:158 Sport Kjell Arve Arntzen - avatar Kjell Arve Arntzen

av. Kjell Arntzen Det ble endelig en ny hjemmeseier til et tidvis godtspillende Ranheimslag. Det startet i kjent 2018-stil med raske kontringer og kantspill. Etter hvert ble vi litt feige og...

Les mer...

STOLT av dåkker!

19-05-2019 Hits:234 Sport Kjell Arve Arntzen - avatar Kjell Arve Arntzen

tekst: Kjell Arntzen Det å slå Sarpsborg 08 hjemme på Sarpsborg Stadion er enormt! Det klarte et heltent Ranheimslag i kveld. En overbevisende borteseier med 1-3 var så fortjent så fortjent...

Les mer...

Kan vi se opp til Roseborg BK????

19-05-2019 Hits:576 Sport Kjell Arve Arntzen - avatar Kjell Arve Arntzen

Kan vi se opp til Roseborg BK????

tekst: Kjell Arntzen                  foto: arkiv Er det mulig å behandle Bendtner slik Rosenborg gjør? Mitt svar er: NEI! Dette har strengt tatt ikke noe i Ranheimsavisa å gjøre. Når redaktøren allikevel blir...

Les mer...