A+ A A-

Ja, hva skjer egentlig i helga? Jeg er redd det ikke er så mye å ta del i her på Ranheim. Det er sommer og det er ferie. Hva annet kan det bety enn at det er rolig på den organiserte aktiviteten i bydelen? Bydelsmuseet holder stand og er et godt tilbud for dere som er hjemme. Selv kirka har droppet sine vanlige gudstjenester denne helga.

Det er fortsatt utsikter for skikkelig sommervær og gode temperaturer i fjæra. Det kan være det beste du gjør i helga; pakk niste, kaffe på termos og noe godt til barna. Husk imidlertid bålforbudet og forsiktighetsreglene som gjelder for grilling. Engangsgriller bør vi være særs forsiktige med. Noen brann på Ranheim som er forårsaket av oss selv, må unngås! Vi kan godt prise denne fantastiske sommeren uten å tenne fyr. Her i Tydal kan jeg melde om en fantastisk sommer så langt. På onsdag leste jeg av 30,5 grader på gradestokken her i skyggen på hytteveggen! Med lite innsekt er det bare helt utrolig, men multa har vi ikke sett mye til! Selv på myra «vår» som ligger 10 minutter unna hytta, er det fritt for bær og det på ei myr som alltid har forsynt oss godt med multer.

Fredag 13. juli er «fredag den 13.». Vi har ingen ting notert på vår blokk, men vet at bydelens restauranter gjerne ser at dere tar dere en tur. Et koselig treff over en halvliter eller et glass vin kan være en hyggelig innledning på helga.

Lørdag 14. juli klokka 16.00 er det bronsekamp i fotball-VM. Kampen går mellom Belgia og England. Kampen overføres på NRK 1.

Søndag 15. juni mellom klokka 12.00 og 15.00 har dere mulighet for å besøke vårt flotte bydelsmuseum. Vertskapet har ordnet med nytrukket kaffe og nystekte vafler til dere kommer. I tillegg har de nok også gjort uteplassen klar for kaffe i godværet.

Søndag 15. juni klokka 17.00 er det klart for den store finalen i fotball-VM. Dette blir en spennende finalekamp mellom rutinerte Frankrike mot oppkomlingen Kroatia. Franskmennene er en naturlig favoritt, men Kroatia har vist evne til å komme sterkt mot slutten av kampene. Overføres også på NRK 1.

Sport:

  • 1
  • 2
Prev Next

5. måned på rad med best omdømme!

12-10-2018 Hits:342 Sport Kjell Arve Arntzen - avatar Kjell Arve Arntzen

tekst: Frank Lidahl                            foto: Kjell Arntzen «Medie- og Omdømmetrackeren» for september fra Sponsor Insight kom i dag tidlig. For 5.måned på rad er Ranheim klubben i Norge med best omdømme, både...

Les mer...

Karlsen sørget for 3 poeng

30-09-2018 Hits:461 Sport Kjell Arve Arntzen - avatar Kjell Arve Arntzen

Karlsen sørget for 3 poeng

tekst og foto: Kjell Arntzen Kristiansunds supportergjeng fra Uglan satte en flott ramme rundt kampen Opptakten til kveldens kamp var satt i scene av «Uglan», Kristiansunds supportere. Med sine store faner og...

Les mer...

"Vi like Ranheim"

30-09-2018 Hits:547 Sport Kjell Arve Arntzen - avatar Kjell Arve Arntzen

"Vi like Ranheim"

tekst og foto: Kjell Arntzen I en mørk krok på Romantica fant jeg Jarl Ivar, Sigrid, Jannicke og Kerry. Jonny falt dessverre ut, men han var så absolutt tilstede. Rundt 400 av...

Les mer...

Ranheim møter Kristiansund BK

27-09-2018 Hits:258 Sport Kjell Arve Arntzen - avatar Kjell Arve Arntzen

Ranheim møter Kristiansund BK

tekst og foto: Kjell Arntzen Vi gleder oss til å se Svein Maalens gutter nok en gang! Møt opp til kampen mot Kristiansund på søndag! Dere får ha meg noe unnskyldt når...

Les mer...