A+ A A-

Ja, hva skjer egentlig i helga? Jeg er redd det ikke er så mye å ta del i her på Ranheim. Det er sommer og det er ferie. Hva annet kan det bety enn at det er rolig på den organiserte aktiviteten i bydelen? Bydelsmuseet holder stand og er et godt tilbud for dere som er hjemme. Selv kirka har droppet sine vanlige gudstjenester denne helga.

Det er fortsatt utsikter for skikkelig sommervær og gode temperaturer i fjæra. Det kan være det beste du gjør i helga; pakk niste, kaffe på termos og noe godt til barna. Husk imidlertid bålforbudet og forsiktighetsreglene som gjelder for grilling. Engangsgriller bør vi være særs forsiktige med. Noen brann på Ranheim som er forårsaket av oss selv, må unngås! Vi kan godt prise denne fantastiske sommeren uten å tenne fyr. Her i Tydal kan jeg melde om en fantastisk sommer så langt. På onsdag leste jeg av 30,5 grader på gradestokken her i skyggen på hytteveggen! Med lite innsekt er det bare helt utrolig, men multa har vi ikke sett mye til! Selv på myra «vår» som ligger 10 minutter unna hytta, er det fritt for bær og det på ei myr som alltid har forsynt oss godt med multer.

Fredag 13. juli er «fredag den 13.». Vi har ingen ting notert på vår blokk, men vet at bydelens restauranter gjerne ser at dere tar dere en tur. Et koselig treff over en halvliter eller et glass vin kan være en hyggelig innledning på helga.

Lørdag 14. juli klokka 16.00 er det bronsekamp i fotball-VM. Kampen går mellom Belgia og England. Kampen overføres på NRK 1.

Søndag 15. juni mellom klokka 12.00 og 15.00 har dere mulighet for å besøke vårt flotte bydelsmuseum. Vertskapet har ordnet med nytrukket kaffe og nystekte vafler til dere kommer. I tillegg har de nok også gjort uteplassen klar for kaffe i godværet.

Søndag 15. juni klokka 17.00 er det klart for den store finalen i fotball-VM. Dette blir en spennende finalekamp mellom rutinerte Frankrike mot oppkomlingen Kroatia. Franskmennene er en naturlig favoritt, men Kroatia har vist evne til å komme sterkt mot slutten av kampene. Overføres også på NRK 1.

Sport:

  • 1
  • 2
Prev Next

Ranheimspillere til BRANN

15-08-2018 Hits:239 Sport Kjell Arve Arntzen - avatar Kjell Arve Arntzen

Ranheimspillere til BRANN

av: Kjell Arntzen            foto: Kjell Arntzen Brann har hentet to av våre for å styrke laget! Fra tidligere er det kjent av midtbanekrigeren Kristoffer Løkberg ikke fornyet sin kontrakt med Ranheim og...

Les mer...

Livet i Eliteserien er herlig!

10-08-2018 Hits:362 Sport Kjell Arve Arntzen - avatar Kjell Arve Arntzen

Livet i Eliteserien er herlig!

tekst: Frank Lidahl                              foto: Kjell Arntzen Frank har sendt oss dette som han i dag har lagt ut på "Mellomrommet" De to siste kampene har gitt oss to tap. Hverdagen...

Les mer...

FEST fra morgen til kveld

05-08-2018 Hits:592 Sport Kjell Arve Arntzen - avatar Kjell Arve Arntzen

FEST fra morgen til kveld

tekst og foto: Kjell Arntzen                 foto: Overvik Store og små strømmet til festdagens åpning utenfor COOP-EXTRA lokka 12.00 Gårdagen startet så flott, med Ranheimsflagg på mange balkonger, husvegger og bydelens levegger. Vi...

Les mer...

Spennende med nytt kunstgress

25-07-2018 Hits:262 Sport Kjell Arve Arntzen - avatar Kjell Arve Arntzen

Spennende med nytt kunstgress

tekst: Kjell Arntzen                             foto: Asbjørn Olsson og Ranheim Fotball Før det nye kunstgresset kunne legges måtte mye annet gjøres. Her jobbes det med sviktpadden. I disse dager har Extra Arena fått nytt...

Les mer...