A+ A A-

IMG 2152

Dompappen titter fram bak hjørnet på en av mine mange fuglematere i Tydal

Jeg tror ikke jeg støter noen når jeg åpner med å prise sommeren 2018. Det startet med godvær gjennom store deler av mai. Så godt var været at vi sa til hverandre: «Nå tror jeg vi bruker opp godværet før ferien starter». Kanskje vi nå har avlivet dette med at godværet kan brukes opp fordi vi har lange perioder med sol og varme? Juni var ikke all verden, men en såpass bra måned at det står til godkjent. Juli har vartet opp med den ene varmerekorden etter den andre. I skrivende stund (tirsdag i uke 29) leser jeg av gradestokken ved ytterdøra (opphengt på skyggesida) her på hytta. Den viser 28,5 varme grader! Slik har det mer eller mindre vært i hele ferien. Utrolig, men herlig. Jeg ser med glede på rapporter som sendes fra Ranheim at det er strålende der også. Flott!

Jeg kan ikke si annet enn at det er herlig her når det er slik som nå. Vi er nettopp kommet hjem fra en solrik og het formiddag ved Stugusjøen. Å bade fire ganger på formiddagen har jeg vel aldri gjort tidligere! Både barn, unge, voksne og eldre var ute i vannet i en grad jeg aldri har sett tidligere. Det var ikke noe Middelhavstemperatur i fjellsjøen, men 20 grader holdt vannet. Mer enn det kan vi ikke forvente.

Ikke overraskende er også denne helga av de som har færrest programmerte aktiviteter. I forhold til forrige helg er det kommet til Lørdagskafé og gudstjeneste. Større fart blir det nok når skolene starter på i august. Inntil da får vi bruke helga så godt vi kan. Fortsetter godværet er fjæra og bad i sjøen et særs godt valg!

Fredag 20. juli er det ikke meldt inn noe til oss. En kveldstur innom en eller flere av bydelens restauranter kan være noe å tenke på?

Lørdag 21. juli mellom klokka 11.00 og 14.00 får du igjen muligheten til å ta en tur innom Lørdagskaféen i menighetshuset, Det er byens rimeligste kafé med de beste bakervarer du kan tenke deg. I tillegg til ei god servering bruker praten gå løst rundt bordene.

Søndag 22. juli klokka 11.00 er det gudstjeneste i Ranheim kirke. Forrettende prest er prost Nils Åge Aune.

Søndag 22. juli mellom klokka 12.00 og 15.00 er det som vanlig åpningstid for Ranheim Bydels Museum. Dette er en flott anledning til å besøke vårt dugnadsdrevne bydelsmuseum. Gjenstandene som museet forvalter og har utstilt forteller mye om livet på Ranheim i eldre tider. Ta turen innom for en kopp kaffe, saft, vafler eller bare for å se hva vi har i museets samlinger. Prisen er kr. 50,- for voksne og kr. 20,- for barn. Dette inkluderer servering. Museet har Vipps, men ønsker gjerne kontanter.

Sport:

  • 1
  • 2
Prev Next

5. måned på rad med best omdømme!

12-10-2018 Hits:342 Sport Kjell Arve Arntzen - avatar Kjell Arve Arntzen

tekst: Frank Lidahl                            foto: Kjell Arntzen «Medie- og Omdømmetrackeren» for september fra Sponsor Insight kom i dag tidlig. For 5.måned på rad er Ranheim klubben i Norge med best omdømme, både...

Les mer...

Karlsen sørget for 3 poeng

30-09-2018 Hits:460 Sport Kjell Arve Arntzen - avatar Kjell Arve Arntzen

Karlsen sørget for 3 poeng

tekst og foto: Kjell Arntzen Kristiansunds supportergjeng fra Uglan satte en flott ramme rundt kampen Opptakten til kveldens kamp var satt i scene av «Uglan», Kristiansunds supportere. Med sine store faner og...

Les mer...

"Vi like Ranheim"

30-09-2018 Hits:547 Sport Kjell Arve Arntzen - avatar Kjell Arve Arntzen

"Vi like Ranheim"

tekst og foto: Kjell Arntzen I en mørk krok på Romantica fant jeg Jarl Ivar, Sigrid, Jannicke og Kerry. Jonny falt dessverre ut, men han var så absolutt tilstede. Rundt 400 av...

Les mer...

Ranheim møter Kristiansund BK

27-09-2018 Hits:258 Sport Kjell Arve Arntzen - avatar Kjell Arve Arntzen

Ranheim møter Kristiansund BK

tekst og foto: Kjell Arntzen Vi gleder oss til å se Svein Maalens gutter nok en gang! Møt opp til kampen mot Kristiansund på søndag! Dere får ha meg noe unnskyldt når...

Les mer...