A+ A A-

IMG 2165

Nye midlertidige tribuner gir plass til ytterligere 305 tilskuere, men nok plass til denne kampen har vi ikke.

I følge YR så innvarsler denne helga en helt annen værtype enn det vi har hatt i sommer. Fra å ha boltret oss i 28 – 30 grader skal vi nå igjen få kjenne på grader mellom 12 og 15. I tillegg skal vi få noe tiltrengt regn, et regn som utvilsomt vil gjøre godt for våre plener og grøntarealer som på kirkegården. Det er brunt og virkelig trist å se store gressflater helt brune. Den store begivenheten i helga er møtet mellom byens to Eliteserielag, Ranheim og RBK. Kampen er for lengst utsolgt, men dine muligheter til å se den blir etablert på Overvik. Det er meldt kraftig regn på lørdag rundt klokka 16, men mindre regn under kampen.

IMG 2160

Det starter på EXTRA, fortsetter på OVERVIK og slutter på EXTRA ARENA

Lørdag 4. august mellom klokka 12.00 og 14.00 inviterer Coop Extra på Grilstad til vorspiel foran kveldens storkamp. Her spanderer Benny og Co pølser og is og vi får møte gjester fra begge klubbene som skal underholde oss i kveld. BOBBY kommer også for å dra oss gjennom noen kjente supportersanger og det blir salg av supporterutstyr for Ranheim. Verdensmestrene i fotballtriksing kommer også for å vise sine fantastiske kunstner. Hele dette showet blir direktesendt i Radio Trondheim. Her er det bare å møte opp for å bli satt i stemning!

Lørdag 4. august klokka 17.00 åpnes området på Overvik der kampen overføres på storskjerm. Det er Overvik Utvikling og TOBB som står for dette arrangementet. Kolbjørn Selmer forteller at arrangementet er gratis. Her er det bare å komme. Ta gjerne med deg noe å sitte på, snacks, brus og godt humør. Det er også ordnet med toaletter på området.

Stedet er ved krysset Overviksveien og Presthusveien. Du kan ta buss nummer 7 eller 38, evt. sykle opp til stedet. Noen parkeringsplasser er det, men ikke mange.

Lørdag 4. august klokka 18.00 er det klart for helgas storkamp. Ranheimsflagg er å se over hele Ranheim og rammen er lagt allerede fra morgentimene. Det er ingen ringere enn de siste års seriemestre, Rosenborg BK, som kommer for å innvie det nye kunstgresset vi har fått lagt på Extra Arena! Våroppgjøret på Lerkendal endte som kjent 1-1, en kamp Ranheim godt kunne ha vunnet? Nå er det høst, og vi møter et lag som kjemper hardt om poengene og seriemesterskapet. Kan vi håpe på nye poeng til hjemmelaget? Innerst inne har jeg tro på at Ranheim tar minst 1 poeng.

Etter kampen tror jeg det feires både på Romantica, Land & Strand og rundt om i mange Ranheims-hjem!

Søndag 5. august klokka 11.00 er det gudstjeneste i Ranheim kirke.

Søndag 5. august mellom klokka 12.00 og 15.00 får dere anledning til å besøke vårt flotte bydelsmuseum. Her er det samlet over 4.000 gjenstander som forteller mye om det som har skjedd og blitt brukt i Ranheimsamfunnet fra flere år tilbake. Vertskapet står klar med nystekte vafler, nytrukket kaffe og saft for de som stikker innom. Velkommen!

Sport:

  • 1
  • 2
Prev Next

5. måned på rad med best omdømme!

12-10-2018 Hits:342 Sport Kjell Arve Arntzen - avatar Kjell Arve Arntzen

tekst: Frank Lidahl                            foto: Kjell Arntzen «Medie- og Omdømmetrackeren» for september fra Sponsor Insight kom i dag tidlig. For 5.måned på rad er Ranheim klubben i Norge med best omdømme, både...

Les mer...

Karlsen sørget for 3 poeng

30-09-2018 Hits:461 Sport Kjell Arve Arntzen - avatar Kjell Arve Arntzen

Karlsen sørget for 3 poeng

tekst og foto: Kjell Arntzen Kristiansunds supportergjeng fra Uglan satte en flott ramme rundt kampen Opptakten til kveldens kamp var satt i scene av «Uglan», Kristiansunds supportere. Med sine store faner og...

Les mer...

"Vi like Ranheim"

30-09-2018 Hits:548 Sport Kjell Arve Arntzen - avatar Kjell Arve Arntzen

"Vi like Ranheim"

tekst og foto: Kjell Arntzen I en mørk krok på Romantica fant jeg Jarl Ivar, Sigrid, Jannicke og Kerry. Jonny falt dessverre ut, men han var så absolutt tilstede. Rundt 400 av...

Les mer...

Ranheim møter Kristiansund BK

27-09-2018 Hits:259 Sport Kjell Arve Arntzen - avatar Kjell Arve Arntzen

Ranheim møter Kristiansund BK

tekst og foto: Kjell Arntzen Vi gleder oss til å se Svein Maalens gutter nok en gang! Møt opp til kampen mot Kristiansund på søndag! Dere får ha meg noe unnskyldt når...

Les mer...