A+ A A-

IMG 2165

Nye midlertidige tribuner gir plass til ytterligere 305 tilskuere, men nok plass til denne kampen har vi ikke.

I følge YR så innvarsler denne helga en helt annen værtype enn det vi har hatt i sommer. Fra å ha boltret oss i 28 – 30 grader skal vi nå igjen få kjenne på grader mellom 12 og 15. I tillegg skal vi få noe tiltrengt regn, et regn som utvilsomt vil gjøre godt for våre plener og grøntarealer som på kirkegården. Det er brunt og virkelig trist å se store gressflater helt brune. Den store begivenheten i helga er møtet mellom byens to Eliteserielag, Ranheim og RBK. Kampen er for lengst utsolgt, men dine muligheter til å se den blir etablert på Overvik. Det er meldt kraftig regn på lørdag rundt klokka 16, men mindre regn under kampen.

IMG 2160

Det starter på EXTRA, fortsetter på OVERVIK og slutter på EXTRA ARENA

Lørdag 4. august mellom klokka 12.00 og 14.00 inviterer Coop Extra på Grilstad til vorspiel foran kveldens storkamp. Her spanderer Benny og Co pølser og is og vi får møte gjester fra begge klubbene som skal underholde oss i kveld. BOBBY kommer også for å dra oss gjennom noen kjente supportersanger og det blir salg av supporterutstyr for Ranheim. Verdensmestrene i fotballtriksing kommer også for å vise sine fantastiske kunstner. Hele dette showet blir direktesendt i Radio Trondheim. Her er det bare å møte opp for å bli satt i stemning!

Lørdag 4. august klokka 17.00 åpnes området på Overvik der kampen overføres på storskjerm. Det er Overvik Utvikling og TOBB som står for dette arrangementet. Kolbjørn Selmer forteller at arrangementet er gratis. Her er det bare å komme. Ta gjerne med deg noe å sitte på, snacks, brus og godt humør. Det er også ordnet med toaletter på området.

Stedet er ved krysset Overviksveien og Presthusveien. Du kan ta buss nummer 7 eller 38, evt. sykle opp til stedet. Noen parkeringsplasser er det, men ikke mange.

Lørdag 4. august klokka 18.00 er det klart for helgas storkamp. Ranheimsflagg er å se over hele Ranheim og rammen er lagt allerede fra morgentimene. Det er ingen ringere enn de siste års seriemestre, Rosenborg BK, som kommer for å innvie det nye kunstgresset vi har fått lagt på Extra Arena! Våroppgjøret på Lerkendal endte som kjent 1-1, en kamp Ranheim godt kunne ha vunnet? Nå er det høst, og vi møter et lag som kjemper hardt om poengene og seriemesterskapet. Kan vi håpe på nye poeng til hjemmelaget? Innerst inne har jeg tro på at Ranheim tar minst 1 poeng.

Etter kampen tror jeg det feires både på Romantica, Land & Strand og rundt om i mange Ranheims-hjem!

Søndag 5. august klokka 11.00 er det gudstjeneste i Ranheim kirke.

Søndag 5. august mellom klokka 12.00 og 15.00 får dere anledning til å besøke vårt flotte bydelsmuseum. Her er det samlet over 4.000 gjenstander som forteller mye om det som har skjedd og blitt brukt i Ranheimsamfunnet fra flere år tilbake. Vertskapet står klar med nystekte vafler, nytrukket kaffe og saft for de som stikker innom. Velkommen!

Sport:

  • 1
  • 2
Prev Next

Ranheimspillere til BRANN

15-08-2018 Hits:239 Sport Kjell Arve Arntzen - avatar Kjell Arve Arntzen

Ranheimspillere til BRANN

av: Kjell Arntzen            foto: Kjell Arntzen Brann har hentet to av våre for å styrke laget! Fra tidligere er det kjent av midtbanekrigeren Kristoffer Løkberg ikke fornyet sin kontrakt med Ranheim og...

Les mer...

Livet i Eliteserien er herlig!

10-08-2018 Hits:361 Sport Kjell Arve Arntzen - avatar Kjell Arve Arntzen

Livet i Eliteserien er herlig!

tekst: Frank Lidahl                              foto: Kjell Arntzen Frank har sendt oss dette som han i dag har lagt ut på "Mellomrommet" De to siste kampene har gitt oss to tap. Hverdagen...

Les mer...

FEST fra morgen til kveld

05-08-2018 Hits:592 Sport Kjell Arve Arntzen - avatar Kjell Arve Arntzen

FEST fra morgen til kveld

tekst og foto: Kjell Arntzen                 foto: Overvik Store og små strømmet til festdagens åpning utenfor COOP-EXTRA lokka 12.00 Gårdagen startet så flott, med Ranheimsflagg på mange balkonger, husvegger og bydelens levegger. Vi...

Les mer...

Spennende med nytt kunstgress

25-07-2018 Hits:262 Sport Kjell Arve Arntzen - avatar Kjell Arve Arntzen

Spennende med nytt kunstgress

tekst: Kjell Arntzen                             foto: Asbjørn Olsson og Ranheim Fotball Før det nye kunstgresset kunne legges måtte mye annet gjøres. Her jobbes det med sviktpadden. I disse dager har Extra Arena fått nytt...

Les mer...