A+ A A-

Det går unektelig mot mørkere kvelder og netter. Kveldssola har sluttet med å spre sine skarpe solstråler gjennom soverommets gardiner og soveromsvinduet står kanskje ikke like åpent som i sommer? Dette kan vi gjøre lite med, men fint kan vi i alle fall ha det i de kommende månedene. Den lokale aktiviteten øker og vi kan velge i helgetilbud og gjøremål. Pensjonistforeningen var først ute med sitt møte på torsdag, etter hvert følger de andre etter. Noen stor aktivitet er det ikke denne helga, men det bedrer seg nok framover.

Fredag 24. august mellom klokka 12.00 og 18.00 markerer Coop Extra at de har vært 5 år på Grilstad. Det feirer de med kake og kaffe til sine kunder inne i vestibylen. Vi som var med på åpningen for fem år siden vet hvor nydelig Coops marsipandekkede bløtkake er, så bare et stykke av kaken frister til et besøk. Skal du gjøre helgehandelen her vil en kopp kaffe og et kakestykke gjøre særs godt. Vi ønsker Coop Extra lykke til med feiringen. Se gjerne egen artikkel om hvordan disse årene har fortonet seg.

Lørdag 25. august mellom klokka 11.00 og 14.00 er det «Lørdagskafé» i menighetshuset. Ta turen innom for en kopp kaffe, smørbrød eller utsøkt bakverk. Astri og hennes venner stiller opp og gjør formiddagen trivelig for sine gjester.

Været ser ut til å bli OK for årstiden så hva med en sopptur i marka? Dagen kan gjerne avsluttes på Romantica, Land & Strand eller Horizont.

Søndag 26. august klokka 11.00 er det gudstjeneste i Charlottenlund kirke.

Søndag 26. august mellom klokka 12.00 og 15.00 er det tid for å avlegge vårt flotte bydelsmuseum et besøk. Her får du slått av en prat med lokale «historikere» og andre over en kopp kaffe og nystekte vafler. Det finnes også te og saft for de som ønsker det. Inngangsprisen er kr. 50,- for voksne og kr. 20,- for barn.

Søndag 26. august klokka 18.00 er det kveldsgudstjeneste i Ranheim kirke. Etter gudstjenesten inviteres de frammøtte til kveldsmat.

Søndag 26. august klokka 18.00 spiller Ranheim bortekamp mot Molde. Det er kanskje dristig å spå borteseier her, men det blir nok en spennende kamp. Molde tapte som kjent for Stabæk forrige helg og sist torsdag hadde de en tøff kamp mot Zenit St. Petersburg. Kampen overføres på Eurosport 1 og på Land & Strand.

Søndag 26. august klokka 18.00 tar Rosenborg imot Strømsgodset. Dette er en kamp RBK bør vinne om de skal holde tritt med Brann. Kampen overføres på en av Eurosports kanaler (?). Her er vi ikke helt sikker pga. endret spilledag.

Sport:

  • 1
  • 2
Prev Next

En utviklingsarena for unge trønderske s…

12-12-2018 Hits:639 Sport Kjell Arve Arntzen - avatar Kjell Arve Arntzen

En utviklingsarena for unge trønderske spillere

tekst: Kjell Arntzen                             foto: LFK Adria Mateo Lopez avslutter sitt opphold på Levanger den 31.12.2018. Vi mener at han ikke bør velges av Ranheim TF. Jeg har ikke noe imot spanjoler, portugisere...

Les mer...

Det ble ingen fest!

11-11-2018 Hits:329 Sport Kjell Arve Arntzen - avatar Kjell Arve Arntzen

tekst: Kjell Arntzen Det ble dessverre ingen festforestilling på Extra Arena i kveld. Det ble nesten slik at mitt forsøk på å være en patriotisk fotballreporter fikk seg en knekk. Et...

Les mer...

Løkbergs siste hjemmekamp

09-11-2018 Hits:232 Sport Kjell Arve Arntzen - avatar Kjell Arve Arntzen

Løkbergs siste hjemmekamp

tekst: Kjell Arntzen         foto: Ranheim TF Vi tar et foreløpig farvel med Kristoffer på søndag. Han takker sikkert med ei scoring eller to? Søndagens kamp mot Tromsø blir Kristoffer...

Les mer...

Spennende og morsom kamp!

28-10-2018 Hits:263 Sport Kjell Arve Arntzen - avatar Kjell Arve Arntzen

tekst: Kjell Arntzen En halv time før kampen er det vanlig at gjestenes lags trener kommer på VIP-samlingen og intervjues av Frank Lidahl. Denne gang var det LSKs svenske trener Jørgen...

Les mer...