A+ A A-

Det går unektelig mot mørkere kvelder og netter. Kveldssola har sluttet med å spre sine skarpe solstråler gjennom soverommets gardiner og soveromsvinduet står kanskje ikke like åpent som i sommer? Dette kan vi gjøre lite med, men fint kan vi i alle fall ha det i de kommende månedene. Den lokale aktiviteten øker og vi kan velge i helgetilbud og gjøremål. Pensjonistforeningen var først ute med sitt møte på torsdag, etter hvert følger de andre etter. Noen stor aktivitet er det ikke denne helga, men det bedrer seg nok framover.

Fredag 24. august mellom klokka 12.00 og 18.00 markerer Coop Extra at de har vært 5 år på Grilstad. Det feirer de med kake og kaffe til sine kunder inne i vestibylen. Vi som var med på åpningen for fem år siden vet hvor nydelig Coops marsipandekkede bløtkake er, så bare et stykke av kaken frister til et besøk. Skal du gjøre helgehandelen her vil en kopp kaffe og et kakestykke gjøre særs godt. Vi ønsker Coop Extra lykke til med feiringen. Se gjerne egen artikkel om hvordan disse årene har fortonet seg.

Lørdag 25. august mellom klokka 11.00 og 14.00 er det «Lørdagskafé» i menighetshuset. Ta turen innom for en kopp kaffe, smørbrød eller utsøkt bakverk. Astri og hennes venner stiller opp og gjør formiddagen trivelig for sine gjester.

Været ser ut til å bli OK for årstiden så hva med en sopptur i marka? Dagen kan gjerne avsluttes på Romantica, Land & Strand eller Horizont.

Søndag 26. august klokka 11.00 er det gudstjeneste i Charlottenlund kirke.

Søndag 26. august mellom klokka 12.00 og 15.00 er det tid for å avlegge vårt flotte bydelsmuseum et besøk. Her får du slått av en prat med lokale «historikere» og andre over en kopp kaffe og nystekte vafler. Det finnes også te og saft for de som ønsker det. Inngangsprisen er kr. 50,- for voksne og kr. 20,- for barn.

Søndag 26. august klokka 18.00 er det kveldsgudstjeneste i Ranheim kirke. Etter gudstjenesten inviteres de frammøtte til kveldsmat.

Søndag 26. august klokka 18.00 spiller Ranheim bortekamp mot Molde. Det er kanskje dristig å spå borteseier her, men det blir nok en spennende kamp. Molde tapte som kjent for Stabæk forrige helg og sist torsdag hadde de en tøff kamp mot Zenit St. Petersburg. Kampen overføres på Eurosport 1 og på Land & Strand.

Søndag 26. august klokka 18.00 tar Rosenborg imot Strømsgodset. Dette er en kamp RBK bør vinne om de skal holde tritt med Brann. Kampen overføres på en av Eurosports kanaler (?). Her er vi ikke helt sikker pga. endret spilledag.

Sport:

  • 1
  • 2
Prev Next

Så UFORTJENT!

16-09-2018 Hits:311 Sport Kjell Arve Arntzen - avatar Kjell Arve Arntzen

av: Kjell Arntzen Det var så fordømt urettferdig det som skjedde på Extra Arena i kveld! Fra det 10. minutt dominerte Ranheim kampen fullstendig uten at det fortjente andremålet kom. 1-0  sørget...

Les mer...

SØNDAG møtes vi på KAMP!

13-09-2018 Hits:408 Sport Kjell Arve Arntzen - avatar Kjell Arve Arntzen

SØNDAG møtes vi på KAMP!

av: Kjell Arntzen                                 foto: Frank Lidahl På en overbevisende måte forteller Svein Maalen at alt er mulig. Så langt har Ranheim vist at det er slik! Et fantastisk frokostmøte for sponsorer og...

Les mer...

Lær selvforsvar - Ranheim Taekwon-Do

11-09-2018 Hits:198 Sport Kjell Arve Arntzen - avatar Kjell Arve Arntzen

Lær selvforsvar - Ranheim Taekwon-Do

av: Kjell Arntzen                             foto: Ranheim Taekwond-Do Fra en trening t gymnsastikksalen på skolen Ikke alle vet at du kan...

Les mer...

En godkjent kamp av Ranheim

02-09-2018 Hits:203 Sport Kjell Arve Arntzen - avatar Kjell Arve Arntzen

av. Kjell Arntzen Etter den flotte seieren over Molde i forrige serieomgang så vi fram til kampen på Brann stadion mot det gullkjempende Brannlaget. Kunne det hende av vi nok en...

Les mer...