A+ A A-

Denne helga markerer slutten på det vi kan betrakte som sommeren. Vel, kanskje for drøyt å inkludere en storm- og regnfull september i den flott sommeren vi har hatt? Selv befinner jeg meg på hytta i Tydal og føler litt på vinteren. Her ligger det noen snøflekker hist og pist, men ikke så mye at det innvarsler en snarlig vinter. Jeg ser imidlertid at fjelltoppene har fått det hvite belegget. Der er snøen kanskje kommet for å bli? Det er ikke noe utevær, men ut må jeg for å ta ned alle fuglematerne og lagre dem for vinteren. Inne holder jeg på med å lage kvissoppgaver til de dyktige kvisserne som er med på Ranheim-Kvissen. Så skal vi se på hva som skjer på Ranheim i helga:

Fredag 28. september er det som vanlig på en fredag lite programmert aktivitet som foregår. Vi har ikke annet å anbefale enn å ta en tur innom bydelens restauranter for en hyggelig stund.

Lørdag 29. september mellom klokka 11.00 og 14.00 er det «Lørdagskafé». Stedet er som vanlig i menighetshuset. Her har Astri og hennes venner forsynt serveringsdisken med smakfullt bakverk, karbonadesmørbrød og andre godsaker. Her er det plass for alle og det er en flott start på helga.

Lørdag 29. september klokka 21.00 er det klart for høstens første RanheimsDans i Folkets Hus. RanheimsDansen har vært så heldige å få «Strie Strænga» til å spille. Det er skikkelig dansemusikk som kommer fra disse karene. Festen er selvfølgelig åpen for medlemmer og ikke-medlemmer. Skal vi tro på at også du kommer? Se også egen artikkel.

Søndag 30. september klokka 11.00 er det gudstjeneste i Ranheim kirke. Denne søndagen er det prost Nils Åge Aune som forretter.

Søndag 30. september mellom klokka 12.00 og 15.00 er det igjen klart for et besøk på Ranheim Bydels Museum. Her er det mye interessant å se fra bydelens tidligere tider, bl.a. utstyr og apparater de brukte for matlaging, et gammelt kjøleskap, vinterutstyr, gamle fotoapparater, utstyr for gårdsdrift og fiske, fra fabrikkens tidligere tider og mye mer. Vertskapet har kaffe, saft og vafler klare når dere kommer.

Søndag 30. september klokka 18.00 er det klart for en ny runde i Eliteserien. Denne gang får vi besøk av Kristiansund BK. Det kommer til å bli et tett oppgjør hvor vi kanskje får et gjensyn med Torgil Gjertsen. Torgil har kun scoret 1 mål for KBK i årets serie. Vi lar det bli med det også etter søndagens kamp! Ranheim kommer helt sikkert til å vise seg fra en god side. De tapte poengene fra kampene mot Strømsgodset og Stabæk skal hevnes. Møt opp og støtt laget i serieinnspurten!

Søndag 30. september klokka 20.00 avsluttes helga med toppoppgjør i Eliteserien. Med 3 poeng til Rosenborg i oppgjøret mot Molde på Aker stadion er det flere som mener at RBK igjen blir seriemestre. Skulle Tromsø slå Brann på mandag vil Rosenborg med seier i Molde ha 7 poeng ledelse når 6 kamper gjenstår. Kampen overføres på Eurosport Norge.

Sport:

  • 1
  • 2
Prev Next

STOLT av dåkker!

19-05-2019 Hits:157 Sport Kjell Arve Arntzen - avatar Kjell Arve Arntzen

tekst: Kjell Arntzen Det å slå Sarpsborg 08 hjemme på Sarpsborg Stadion er enormt! Det klarte et heltent Ranheimslag i kveld. En overbevisende borteseier med 1-3 var så fortjent så fortjent...

Les mer...

Kan vi se opp til Roseborg BK????

19-05-2019 Hits:486 Sport Kjell Arve Arntzen - avatar Kjell Arve Arntzen

Kan vi se opp til Roseborg BK????

tekst: Kjell Arntzen                  foto: arkiv Er det mulig å behandle Bendtner slik Rosenborg gjør? Mitt svar er: NEI! Dette har strengt tatt ikke noe i Ranheimsavisa å gjøre. Når redaktøren allikevel blir...

Les mer...

Ikke dårlig av Ranheim TF

16-05-2019 Hits:149 Sport Kjell Arve Arntzen - avatar Kjell Arve Arntzen

tekst: Kjell Arntzen Førsteomgangen var vel ikke mye å skryte av hverken fra hjemmelagets side eller Ranheims. Kjedelig og lite sjanser. Dessuten registrerte vi horribelt forsvarsspill av Alseth, Furu og Foosnæs...

Les mer...

Kjenn på denne; 1-5

12-05-2019 Hits:135 Sport Kjell Arve Arntzen - avatar Kjell Arve Arntzen

tekst: Kjell Arntzen                            En enkelt fotballkamp kan gjøre vondt, - uendelig vondt! Det gjorde det i kveld etter...

Les mer...