A+ A A-

Denne helga markerer slutten på det vi kan betrakte som sommeren. Vel, kanskje for drøyt å inkludere en storm- og regnfull september i den flott sommeren vi har hatt? Selv befinner jeg meg på hytta i Tydal og føler litt på vinteren. Her ligger det noen snøflekker hist og pist, men ikke så mye at det innvarsler en snarlig vinter. Jeg ser imidlertid at fjelltoppene har fått det hvite belegget. Der er snøen kanskje kommet for å bli? Det er ikke noe utevær, men ut må jeg for å ta ned alle fuglematerne og lagre dem for vinteren. Inne holder jeg på med å lage kvissoppgaver til de dyktige kvisserne som er med på Ranheim-Kvissen. Så skal vi se på hva som skjer på Ranheim i helga:

Fredag 28. september er det som vanlig på en fredag lite programmert aktivitet som foregår. Vi har ikke annet å anbefale enn å ta en tur innom bydelens restauranter for en hyggelig stund.

Lørdag 29. september mellom klokka 11.00 og 14.00 er det «Lørdagskafé». Stedet er som vanlig i menighetshuset. Her har Astri og hennes venner forsynt serveringsdisken med smakfullt bakverk, karbonadesmørbrød og andre godsaker. Her er det plass for alle og det er en flott start på helga.

Lørdag 29. september klokka 21.00 er det klart for høstens første RanheimsDans i Folkets Hus. RanheimsDansen har vært så heldige å få «Strie Strænga» til å spille. Det er skikkelig dansemusikk som kommer fra disse karene. Festen er selvfølgelig åpen for medlemmer og ikke-medlemmer. Skal vi tro på at også du kommer? Se også egen artikkel.

Søndag 30. september klokka 11.00 er det gudstjeneste i Ranheim kirke. Denne søndagen er det prost Nils Åge Aune som forretter.

Søndag 30. september mellom klokka 12.00 og 15.00 er det igjen klart for et besøk på Ranheim Bydels Museum. Her er det mye interessant å se fra bydelens tidligere tider, bl.a. utstyr og apparater de brukte for matlaging, et gammelt kjøleskap, vinterutstyr, gamle fotoapparater, utstyr for gårdsdrift og fiske, fra fabrikkens tidligere tider og mye mer. Vertskapet har kaffe, saft og vafler klare når dere kommer.

Søndag 30. september klokka 18.00 er det klart for en ny runde i Eliteserien. Denne gang får vi besøk av Kristiansund BK. Det kommer til å bli et tett oppgjør hvor vi kanskje får et gjensyn med Torgil Gjertsen. Torgil har kun scoret 1 mål for KBK i årets serie. Vi lar det bli med det også etter søndagens kamp! Ranheim kommer helt sikkert til å vise seg fra en god side. De tapte poengene fra kampene mot Strømsgodset og Stabæk skal hevnes. Møt opp og støtt laget i serieinnspurten!

Søndag 30. september klokka 20.00 avsluttes helga med toppoppgjør i Eliteserien. Med 3 poeng til Rosenborg i oppgjøret mot Molde på Aker stadion er det flere som mener at RBK igjen blir seriemestre. Skulle Tromsø slå Brann på mandag vil Rosenborg med seier i Molde ha 7 poeng ledelse når 6 kamper gjenstår. Kampen overføres på Eurosport Norge.

Sport:

  • 1
  • 2
Prev Next

En utviklingsarena for unge trønderske s…

12-12-2018 Hits:731 Sport Kjell Arve Arntzen - avatar Kjell Arve Arntzen

En utviklingsarena for unge trønderske spillere

tekst: Kjell Arntzen                             foto: LFK Adria Mateo Lopez avslutter sitt opphold på Levanger den 31.12.2018. Vi mener at han ikke bør velges av Ranheim TF. Jeg har ikke noe imot spanjoler, portugisere...

Les mer...

Det ble ingen fest!

11-11-2018 Hits:411 Sport Kjell Arve Arntzen - avatar Kjell Arve Arntzen

tekst: Kjell Arntzen Det ble dessverre ingen festforestilling på Extra Arena i kveld. Det ble nesten slik at mitt forsøk på å være en patriotisk fotballreporter fikk seg en knekk. Et...

Les mer...

Løkbergs siste hjemmekamp

09-11-2018 Hits:294 Sport Kjell Arve Arntzen - avatar Kjell Arve Arntzen

Løkbergs siste hjemmekamp

tekst: Kjell Arntzen         foto: Ranheim TF Vi tar et foreløpig farvel med Kristoffer på søndag. Han takker sikkert med ei scoring eller to? Søndagens kamp mot Tromsø blir Kristoffer...

Les mer...

Spennende og morsom kamp!

28-10-2018 Hits:314 Sport Kjell Arve Arntzen - avatar Kjell Arve Arntzen

tekst: Kjell Arntzen En halv time før kampen er det vanlig at gjestenes lags trener kommer på VIP-samlingen og intervjues av Frank Lidahl. Denne gang var det LSKs svenske trener Jørgen...

Les mer...