A+ A A-

Denne helga markerer slutten på det vi kan betrakte som sommeren. Vel, kanskje for drøyt å inkludere en storm- og regnfull september i den flott sommeren vi har hatt? Selv befinner jeg meg på hytta i Tydal og føler litt på vinteren. Her ligger det noen snøflekker hist og pist, men ikke så mye at det innvarsler en snarlig vinter. Jeg ser imidlertid at fjelltoppene har fått det hvite belegget. Der er snøen kanskje kommet for å bli? Det er ikke noe utevær, men ut må jeg for å ta ned alle fuglematerne og lagre dem for vinteren. Inne holder jeg på med å lage kvissoppgaver til de dyktige kvisserne som er med på Ranheim-Kvissen. Så skal vi se på hva som skjer på Ranheim i helga:

Fredag 28. september er det som vanlig på en fredag lite programmert aktivitet som foregår. Vi har ikke annet å anbefale enn å ta en tur innom bydelens restauranter for en hyggelig stund.

Lørdag 29. september mellom klokka 11.00 og 14.00 er det «Lørdagskafé». Stedet er som vanlig i menighetshuset. Her har Astri og hennes venner forsynt serveringsdisken med smakfullt bakverk, karbonadesmørbrød og andre godsaker. Her er det plass for alle og det er en flott start på helga.

Lørdag 29. september klokka 21.00 er det klart for høstens første RanheimsDans i Folkets Hus. RanheimsDansen har vært så heldige å få «Strie Strænga» til å spille. Det er skikkelig dansemusikk som kommer fra disse karene. Festen er selvfølgelig åpen for medlemmer og ikke-medlemmer. Skal vi tro på at også du kommer? Se også egen artikkel.

Søndag 30. september klokka 11.00 er det gudstjeneste i Ranheim kirke. Denne søndagen er det prost Nils Åge Aune som forretter.

Søndag 30. september mellom klokka 12.00 og 15.00 er det igjen klart for et besøk på Ranheim Bydels Museum. Her er det mye interessant å se fra bydelens tidligere tider, bl.a. utstyr og apparater de brukte for matlaging, et gammelt kjøleskap, vinterutstyr, gamle fotoapparater, utstyr for gårdsdrift og fiske, fra fabrikkens tidligere tider og mye mer. Vertskapet har kaffe, saft og vafler klare når dere kommer.

Søndag 30. september klokka 18.00 er det klart for en ny runde i Eliteserien. Denne gang får vi besøk av Kristiansund BK. Det kommer til å bli et tett oppgjør hvor vi kanskje får et gjensyn med Torgil Gjertsen. Torgil har kun scoret 1 mål for KBK i årets serie. Vi lar det bli med det også etter søndagens kamp! Ranheim kommer helt sikkert til å vise seg fra en god side. De tapte poengene fra kampene mot Strømsgodset og Stabæk skal hevnes. Møt opp og støtt laget i serieinnspurten!

Søndag 30. september klokka 20.00 avsluttes helga med toppoppgjør i Eliteserien. Med 3 poeng til Rosenborg i oppgjøret mot Molde på Aker stadion er det flere som mener at RBK igjen blir seriemestre. Skulle Tromsø slå Brann på mandag vil Rosenborg med seier i Molde ha 7 poeng ledelse når 6 kamper gjenstår. Kampen overføres på Eurosport Norge.

Sport:

  • 1
  • 2
Prev Next

5. måned på rad med best omdømme!

12-10-2018 Hits:342 Sport Kjell Arve Arntzen - avatar Kjell Arve Arntzen

tekst: Frank Lidahl                            foto: Kjell Arntzen «Medie- og Omdømmetrackeren» for september fra Sponsor Insight kom i dag tidlig. For 5.måned på rad er Ranheim klubben i Norge med best omdømme, både...

Les mer...

Karlsen sørget for 3 poeng

30-09-2018 Hits:461 Sport Kjell Arve Arntzen - avatar Kjell Arve Arntzen

Karlsen sørget for 3 poeng

tekst og foto: Kjell Arntzen Kristiansunds supportergjeng fra Uglan satte en flott ramme rundt kampen Opptakten til kveldens kamp var satt i scene av «Uglan», Kristiansunds supportere. Med sine store faner og...

Les mer...

"Vi like Ranheim"

30-09-2018 Hits:548 Sport Kjell Arve Arntzen - avatar Kjell Arve Arntzen

"Vi like Ranheim"

tekst og foto: Kjell Arntzen I en mørk krok på Romantica fant jeg Jarl Ivar, Sigrid, Jannicke og Kerry. Jonny falt dessverre ut, men han var så absolutt tilstede. Rundt 400 av...

Les mer...

Ranheim møter Kristiansund BK

27-09-2018 Hits:259 Sport Kjell Arve Arntzen - avatar Kjell Arve Arntzen

Ranheim møter Kristiansund BK

tekst og foto: Kjell Arntzen Vi gleder oss til å se Svein Maalens gutter nok en gang! Møt opp til kampen mot Kristiansund på søndag! Dere får ha meg noe unnskyldt når...

Les mer...