A+ A A-

Oktober har nådd oss, og med det også høsten med vind og bladfall. I høyden også snø og kuldegrader. Vår bil har allerede skodd seg for vinteren med piggfrie vinterdekk, så for den del kan snøen komme selv om jeg ikke liker tanken på at vinteren er like om hjørnet. Ranheim Skiklubb understreker dette med at vinteren er i anmarsj med sin søndagsåpning på Tjønnstuggu. Her er det kaffe og kaker å få kjøpt. Det ser ut for at helga blir ei rolig helg, men noe er det å være med på.

Fredag 5. oktober er det tomt på min notatblokk. Det betyr at vi har ikke annet å anbefale enn en fredagskveld på Romantica, Horizont eller Land & Strand. Kanskje et valg om å bruke kvelden foran TV´n ikke er så ille om valget ditt er en rolig kveld?

Lørdag 6. oktober ser det heller ikke ut for å være noe å være med på.

Søndag 7. oktober mellom klokka 11.00 og 15.00 holder Ranheims Skiklubb Tjønnstuggu åpent for servering. Ta turen innom hytta ved Solemstjønna om du er på søndagstur  marka.

Søndag 7. oktober klokka 11.00 er det gudstjeneste i Charlottenlund kirke. Dette er en familiegudstjeneste som ledes av Wiebke Hummelgård.

Søndag 7. oktober klokka 11.00 er det også gudstjeneste på Brundalen sykehjem. Her er det sokneprest Skule Bjørnstad som forretter.

Søndag 7. oktober mellom klokka 12 og 15 er det igjen anledning til å besøke vårt populære bydelsmuseum. De siste søndagene har museet hatt store besøkstall og stemningen har vært som den skal være rundt bordene. Dette er museets styre veldig fornøyd med. Søndagens vertskap ser gjerne at flere av dere kommer også denne søndagen. Vafler, kaffe og saft er ordnet til dere kommer.

Søndag 7. oktober klokka 18.00 er det klart for Ranheim-kamp i Eliteserien. Denne gang har laget tatt turen til Skien og Skagerak Arena for å møte Odd. Et godt resultat her vil bli godt mottatt! Kampen overføres på Eurosport Norge 4.

Søndag 7. oktober klokka 18.00 er det kveldsgudstjeneste og kveldsmat i Ranheim kirke. Her er det Wiebke Hummelgård som forretter.

Søndag 7. oktober klokka 18.00 er det klart for et nytt oppgjør i kampen om seriemesterskapet. På Lerkendal møter Rosenborg et fortapt Sandefjordlag og bør vel kunne innkassere en ny 3-poenger. I alle fall må vi kunne forvente en bedre kamp enn den de gjorde mot Molde! Kampen overføres på Eurosport Norge.

Sport:

  • 1
  • 2
Prev Next

STOLT av dåkker!

19-05-2019 Hits:156 Sport Kjell Arve Arntzen - avatar Kjell Arve Arntzen

tekst: Kjell Arntzen Det å slå Sarpsborg 08 hjemme på Sarpsborg Stadion er enormt! Det klarte et heltent Ranheimslag i kveld. En overbevisende borteseier med 1-3 var så fortjent så fortjent...

Les mer...

Kan vi se opp til Roseborg BK????

19-05-2019 Hits:486 Sport Kjell Arve Arntzen - avatar Kjell Arve Arntzen

Kan vi se opp til Roseborg BK????

tekst: Kjell Arntzen                  foto: arkiv Er det mulig å behandle Bendtner slik Rosenborg gjør? Mitt svar er: NEI! Dette har strengt tatt ikke noe i Ranheimsavisa å gjøre. Når redaktøren allikevel blir...

Les mer...

Ikke dårlig av Ranheim TF

16-05-2019 Hits:148 Sport Kjell Arve Arntzen - avatar Kjell Arve Arntzen

tekst: Kjell Arntzen Førsteomgangen var vel ikke mye å skryte av hverken fra hjemmelagets side eller Ranheims. Kjedelig og lite sjanser. Dessuten registrerte vi horribelt forsvarsspill av Alseth, Furu og Foosnæs...

Les mer...

Kjenn på denne; 1-5

12-05-2019 Hits:134 Sport Kjell Arve Arntzen - avatar Kjell Arve Arntzen

tekst: Kjell Arntzen                            En enkelt fotballkamp kan gjøre vondt, - uendelig vondt! Det gjorde det i kveld etter...

Les mer...