A+ A A-

tekst og foto: Kjell Arntzen

blod 3

Det er ikke til å forundre seg over at flere fikk en ubehagelig start på dagen med alt dette blodet.

Vi ble oppringt i dag tidlig om blodsøl på bussholdeplassen på Nedre Humlehaugen øst. Noe lite blodsøl var det heller ikke, så innringerne var redd for at her hadde det skjedd en ulykke eller noe kriminelt. Ranheimsavisa ble satt på saken. Det første som ble gjort var å oppsøke holdeplassen for å få konstatert at det kunne være blod. Ved ankomst busskuret var skjære og kråke i ferd med å innta et blodmåltid. Det styrket troen på at dette var menneskeblod.

Politiet ble kontaktet

Etter å ha vært på bussholdeplassen og fått dette dokumentert med foto, ringte vi politiet. Å ringe politiet er ikke helt greit når det gjelder å få rede på ting på sparket. Etter å ha fått en rekke valg havnet jeg til sentralbordet. Damen i sentralbordet var mer enn hjelpsom da hun hørte det var Ranheimsavisa som ringte.

«Dere har vel et pressenummer dere skal ringe om noe haster», sa hun. Jeg måtte beskjedent nevne at vi kun var ei lita nettavis for Ranheim og hadde ikke fått oppgitt et slikt nummer. «Vent et øyeblikk så skal jeg ordne det», sa hun. Kort tid etter kom vårt pressenummer.

Da tok det ikke lang tid å få kontakt med «aksjonsenheten» i politiet. Jeg fortalte hva som var observert og spurte om de hadde vært ute på oppdrag ved den aktuelle bussholdeplassen i løpet av natten/morgenen.

-        Nei, det har vi ikke, svarte betjenten i den ande enden. Men hva med blodet? - Det er nok ikke noe menneske- eller dyreblod, fortsetter han. – Dette er kort og godt et «blod» som selges og brukes av flere under Halloween-feiringen! Det er et «narreblod» som faktisk ligner blodet vårt, sier han.

Saken var oppklart! Det som nå kan være å passe på er at vi ikke tar lett på blodmengder som oppdages. Det kan være noe som har skjedd, men i disse dager er det naturlig å tro at det er «skremme-blod» i forbindelse med Halloween.

Trondheim kommune ble bedt om å vaske opp

Før vi hadde fått kontakt med politiet ble Trondheim Bydrift oppringt og orientert om blodansamlingen. En anmodning om å vaske bort blodet ble imøtekommende mottatt. De skulle sende folk ut for å rydde opp. Klokka 12.45 hadde kommunen folk på plass for å vaske på holdeplassen! Det må vi si var raskt reagert og flott gjort!

Sport:

  • 1
  • 2
Prev Next

RAW AIR i Granåsen

12-03-2019 Hits:139 Sport Kjell Arve Arntzen - avatar Kjell Arve Arntzen

RAW AIR i Granåsen

tekst: Kjell Arntzen                   foto: NSF Møt opp til folkefest i Granåsen. Det bli spenning til siste slutt. RAW AIR er en hoppfest som arrangeres i Oslo, på Lillehammer og i Trondheim. Det...

Les mer...

En utviklingsarena for unge trønderske s…

12-12-2018 Hits:847 Sport Kjell Arve Arntzen - avatar Kjell Arve Arntzen

En utviklingsarena for unge trønderske spillere

tekst: Kjell Arntzen                             foto: LFK Adria Mateo Lopez avslutter sitt opphold på Levanger den 31.12.2018. Vi mener at han ikke bør velges av Ranheim TF. Jeg har ikke noe imot spanjoler, portugisere...

Les mer...

Det ble ingen fest!

11-11-2018 Hits:480 Sport Kjell Arve Arntzen - avatar Kjell Arve Arntzen

tekst: Kjell Arntzen Det ble dessverre ingen festforestilling på Extra Arena i kveld. Det ble nesten slik at mitt forsøk på å være en patriotisk fotballreporter fikk seg en knekk. Et...

Les mer...

Løkbergs siste hjemmekamp

09-11-2018 Hits:373 Sport Kjell Arve Arntzen - avatar Kjell Arve Arntzen

Løkbergs siste hjemmekamp

tekst: Kjell Arntzen         foto: Ranheim TF Vi tar et foreløpig farvel med Kristoffer på søndag. Han takker sikkert med ei scoring eller to? Søndagens kamp mot Tromsø blir Kristoffer...

Les mer...