A+ A A-

tekst og foto: Ingvild Aune

barnekor 1 1

Ranheim Barnekor sjarmerte alle under konserten på Markaplassen skole.

Det var drøyt 150 tilhørere som hadde tatt turen til Markaplassen skole på søndag for å høre Ranheim Barnekor med gjester holde konsert til inntekt for årets TV-aksjon. For anledningen hadde koret fått med seg forsterkninger fra 3- trinn på Ranheim skole samt noen elever fra valgfaget «sal og scene» og musikalen på Markaplassen skole.

En flott stund

barnekor 2 1Et fulltallig kor sørget for god stemning og mye penger til Kirkens Bymisjon.

Det ble en flott stund på Markaplassen skole for både tilhørere, koret og gjesteartistene. Ranheim Barnekor har et allsidig repertoar og framførte bl.a. «Sang for klovner», «Sing a Rainbow» og en flott norsk versjon av Abbalåten «Dancing Queen». I tillegg fikk vi selvfølgelig høre årets TV-aksjonslåt; «Til deg».

Koret gjorde sine saker strålende under ledelse av sin dirigent Vibeke Ulstad Akersveen og pianist Ingrid Almås.

«Trønder»

Som vi alle har fått med oss så gikk årets TV-aksjon til inntekt for Kirkens Bymisjons arbeid for å skape et varmere og mer inkluderende samfunn. Koret fant det da helt passende å avslutte konserten med en skikkelig trøndervarme, den nye og samlende fylkessangen «Trønder». Vi kunne se at folk i salen ville synge med, men dette var korets konsert og publikum fulgte med.

Etter konserten

Etter konserten var det loddsalg og salg av kaffe og kaker. Helt avslutningsvis ble det foretatt trekning av mange flotte gevinster som var gitt av enkeltpersoner og næringer på Ranheim.

Koret ønsker å takke Ranheimsforfatter Mari Eggen Sagen, Romantica, Kongsberg, Apotek 1, barneforestillingen «Julestemning», Ranheim Fotball, Bunnpris Vikåsen og Coop Prix Ranheim. Alle disse bidro med gevinster til lotteriet.

All inntekt fra lodd- og kaffesalg gikk uavkortet til TV-aksjonen. Det kom inn smått utrolige 13.000,- kroner som både koret og Kirkens Bymisjon var veldig godt fornøyd med.

Sport:

  • 1
  • 2
Prev Next

RAW AIR i Granåsen

12-03-2019 Hits:140 Sport Kjell Arve Arntzen - avatar Kjell Arve Arntzen

RAW AIR i Granåsen

tekst: Kjell Arntzen                   foto: NSF Møt opp til folkefest i Granåsen. Det bli spenning til siste slutt. RAW AIR er en hoppfest som arrangeres i Oslo, på Lillehammer og i Trondheim. Det...

Les mer...

En utviklingsarena for unge trønderske s…

12-12-2018 Hits:848 Sport Kjell Arve Arntzen - avatar Kjell Arve Arntzen

En utviklingsarena for unge trønderske spillere

tekst: Kjell Arntzen                             foto: LFK Adria Mateo Lopez avslutter sitt opphold på Levanger den 31.12.2018. Vi mener at han ikke bør velges av Ranheim TF. Jeg har ikke noe imot spanjoler, portugisere...

Les mer...

Det ble ingen fest!

11-11-2018 Hits:480 Sport Kjell Arve Arntzen - avatar Kjell Arve Arntzen

tekst: Kjell Arntzen Det ble dessverre ingen festforestilling på Extra Arena i kveld. Det ble nesten slik at mitt forsøk på å være en patriotisk fotballreporter fikk seg en knekk. Et...

Les mer...

Løkbergs siste hjemmekamp

09-11-2018 Hits:374 Sport Kjell Arve Arntzen - avatar Kjell Arve Arntzen

Løkbergs siste hjemmekamp

tekst: Kjell Arntzen         foto: Ranheim TF Vi tar et foreløpig farvel med Kristoffer på søndag. Han takker sikkert med ei scoring eller to? Søndagens kamp mot Tromsø blir Kristoffer...

Les mer...