A+ A A-

tekst: Kjell Arntzen

Det er sikkert noen av oss eldre som nærmest kjører bil på «autopilot». Vi kan dette med å kjøre bil, et utlært og har lang erfaring bak rattet og ser ikke behovet for et oppfriskningskurs. Nå er det heller ingen statistikk som forteller at vi er noen verstinger i trafikken. Statistikkene viser at det er i aldersgruppen 25 til 44 år vi finner det største antallet trafikkskadde og trafikkdrepte. Dette er imidlertid en mager trøst for oss, fortsatt skades og drepes for mange i trafikken, og vi over 65 er blant disse.

Nå viser utviklingen heldigvis at færre skades/drepes i trafikken. I 2017 kunne man vise til de laveste ulykkestallene på over 70 år. Statistikkene viser at 107 omkom i trafikken dette året. Foreløpige tall for 2018 viser at utviklingen er positiv ved utgangen av oktober. Årsaken hevdes å være bedre veier, bedre biler og sikringstiltak.

Seniorkurset

Om du som leser dette går ned på NAFs annonse nederst på siden kan du bruke pekeren til å trykke på annonsen. Da får du opp de nødvendige opplysninger om dette.

Kort fortalt går kurset over 2 kvelder – 12. og 15. november – og holdes i møtelokalene (2. etg.) på NAF-Senteret i Bratsbergveien 13. Bygningen har heis. Det er 3 timer hver kursdag fra klokka 17.00 til 20.00. Parkering ved NAF-Senteret.

NAF forteller at målet for kurset er «å beholde en trygg mobilitet så lenge som mulig». Det er påmelding på telefon 73 95 73 85 der du taster 1 for å komme til lokalavdelingen. Det kan også sendes en påmelding på e-mail til: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den..

Kursavgift

Det er autorisert personell som underviser på kurset. Deltakeravgiften for NAF-medlemmer er kr. 550,- og for ikke-medlemmer er avgiften 850,-. Ta med medlemskort om du er medlem. Under kurset blir det en enkel servering.

Sport:

  • 1
  • 2
Prev Next

Det ble ingen fest!

11-11-2018 Hits:153 Sport Kjell Arve Arntzen - avatar Kjell Arve Arntzen

tekst: Kjell Arntzen Det ble dessverre ingen festforestilling på Extra Arena i kveld. Det ble nesten slik at mitt forsøk på å være en patriotisk fotballreporter fikk seg en knekk. Et...

Les mer...

Løkbergs siste hjemmekamp

09-11-2018 Hits:126 Sport Kjell Arve Arntzen - avatar Kjell Arve Arntzen

Løkbergs siste hjemmekamp

tekst: Kjell Arntzen         foto: Ranheim TF Vi tar et foreløpig farvel med Kristoffer på søndag. Han takker sikkert med ei scoring eller to? Søndagens kamp mot Tromsø blir Kristoffer...

Les mer...

Spennende og morsom kamp!

28-10-2018 Hits:160 Sport Kjell Arve Arntzen - avatar Kjell Arve Arntzen

tekst: Kjell Arntzen En halv time før kampen er det vanlig at gjestenes lags trener kommer på VIP-samlingen og intervjues av Frank Lidahl. Denne gang var det LSKs svenske trener Jørgen...

Les mer...

Vi hadde gledet oss, men ----

21-10-2018 Hits:390 Sport Kjell Arve Arntzen - avatar Kjell Arve Arntzen

tekst: Kjell Arntzen Vi hadde sett fram til denne kampen. Vi hadde rett og slett gledet oss til å få se et Ranheimslag som skulle hevne overkjørselen i Bodø den 27...

Les mer...