A+ A A-

Dette har vært ei god uke for Ranheimsavisa. Våre artikler om den nye kaféen som er åpnet på Romantica og artikkelen vår om utbyggingen på Overvik hadde høye lesertall. Når vi også kan notere at vi når har 2.470 følgere på vår venneside, kan vi ikke si oss annet en fornøyd. Men på vennesiden vår er det plass for flere. Det går mot ei fin helg på Ranheim. Toppoppslaget må nok være sesongens siste hjemmekamp mot Tromsø. Dette blir et farvel med Kristoffer Løkberg som sendes til Bergen for å styrke laget de har der. Han kommer nok snart tilbake for å spille fotball. Det er salmekveld i Ranheim kirke på søndag, åpent på Tjønnstuggu, museet og den nye kaféen, så vi kan velge hva vi kan være med på i et forhåpentligvis godt høstvær.

Fredag 9. november har vi faktisk ingen ting på blokka vår. Det betyr ikke at dere mangler tilbud. Kaféen er åpen fra klokka 10 og restaurantene ser gjerne at du stikker innom.

Lørdag 10. november ser det også magert ut. Her henviser vi til det som står nevnt for fredag.

Søndag 11. november klokka 11.00 er det denne gang familiegudstjeneste i Charlottenlund kirke. Det er vår sokneprest, Skule Bjørnstad, som forretter.

Søndag 11. november mellom klokka 11.00 og 15.00 holder Ranheim Skiklubb sin hytte Tjønnstuggu åpen for turgåere og andre gjester. Her får du servert kaffe, saft, kaker og vafler. Det du legger igjen av penger går til den dyktige skiklubbens virksomhet.

Søndag 11. november mellom klokka 12.00 og 15.00 er det bydelsmuseets tur til å ønske dere velkommen. Det har vært godt besøk på museet de siste søndagene, så søndagens vertskap har forberedt seg godt til dere kommer.

Søndag 11. november klokka 18.00 er det salmekveld i Ranheim kirke. Hit kommer NRKs programleder fra «Salmer til alle tider», Helge Gudmundsen. Gudmundsen ledet også «Salmeboka minutt for minutt». Charlottenlund Gospelkor under Synnøve Hammers ledelse vil også bidra med sin flotte gospelsang. Sokneprest Skule Bjørnstad har ord for kvelden og Anita Christiansen trakterer orgelet.

Søndag 11. november klokka 18.00 er klokkeslettet for Ranheim TFs siste hjemmekamp i 2018. Motstander er Tromsø IL, eller TIL som de sier selv. Dette kan bli en meget spennende og god kamp hvor det beste laget fra Ranheim vinner. Heis flaggene på formiddagen og møt fram til kamp. Før kampen vil nok noen supporter bli å finne over en pils på Romantica.

Sport:

  • 1
  • 2
Prev Next

RAW AIR i Granåsen

12-03-2019 Hits:139 Sport Kjell Arve Arntzen - avatar Kjell Arve Arntzen

RAW AIR i Granåsen

tekst: Kjell Arntzen                   foto: NSF Møt opp til folkefest i Granåsen. Det bli spenning til siste slutt. RAW AIR er en hoppfest som arrangeres i Oslo, på Lillehammer og i Trondheim. Det...

Les mer...

En utviklingsarena for unge trønderske s…

12-12-2018 Hits:847 Sport Kjell Arve Arntzen - avatar Kjell Arve Arntzen

En utviklingsarena for unge trønderske spillere

tekst: Kjell Arntzen                             foto: LFK Adria Mateo Lopez avslutter sitt opphold på Levanger den 31.12.2018. Vi mener at han ikke bør velges av Ranheim TF. Jeg har ikke noe imot spanjoler, portugisere...

Les mer...

Det ble ingen fest!

11-11-2018 Hits:480 Sport Kjell Arve Arntzen - avatar Kjell Arve Arntzen

tekst: Kjell Arntzen Det ble dessverre ingen festforestilling på Extra Arena i kveld. Det ble nesten slik at mitt forsøk på å være en patriotisk fotballreporter fikk seg en knekk. Et...

Les mer...

Løkbergs siste hjemmekamp

09-11-2018 Hits:372 Sport Kjell Arve Arntzen - avatar Kjell Arve Arntzen

Løkbergs siste hjemmekamp

tekst: Kjell Arntzen         foto: Ranheim TF Vi tar et foreløpig farvel med Kristoffer på søndag. Han takker sikkert med ei scoring eller to? Søndagens kamp mot Tromsø blir Kristoffer...

Les mer...