A+ A A-

Endelig kommer det ei helg med større aktivitet her på Ranheim. Fotballen har fri denne helga og overlater arenaen til alt annet. Det starter i kveld med innspurten i Ranheim-Kviss for denne høsten, på lørdag er det stor høstbasar i menighetshuset og på søndag er det turdag i marka med besøk på Tjønnstuggu, åpent bydelsmuseum, gudstjeneste i Ranheim kirke bl.a. God helg til dere alle!

Fredag 16. november mellom klokka 11.00 og 15.00 er det åpent på KAFFEKROKEN ved Romantica. Her serveres god kaffe, bakverk, vafler og lunsj. I tillegg tilbys servering fra en flott salatbar. Dette er en ny tilvekst for bydelens trivsel. Har du ennå ikke vært innom? Ta turen innom i løpet av helga.

Fredag 16. november klokka 20.00 er det klart for sesongens nest siste kvisskveld på Romantica. 18 lag er til nå påmeldt så det er fullt mulig å få en plass ved et av de 23 bordene kvissen har til disposisjon. Her er det mulighet for servering av mat og drikke. Se forøvrig egen artikkel.

Lørdag 17. november mellom klokka 12 og 16 avholdes menighetens store høstbasar. Dette foregår i menighetshuset, Ingrid Kiærs vei 1. Her serveres kaffe, kaker, lapskaus og pølser. Trekning i det store «Høstlotteriet» finner også sted der. I tillegg kan dere lytte til sang fra Reppe Blandakor. Se eller egen artikkel om basaren.

Søndag 18. november mellom klokka 11 og 15 holder Ranheim Skiklubb Tjønnstuggu åpen for servering. Stikk innom hytta om dere er på tur i marka.

Søndag 18. november klokka 11.00 er det gudstjeneste i Ranheim kirke. Denne gang er det Wiebke Hummelgård som forretter.

Søndag 18. november mellom klokka 12 og 15 er det Ranheim Bydels Museums tur til å ta imot besøk. Her serveres kaffe, saft og vafler og det blir anledning til omvisning blant museets store samling av gjenstander, over 5.000 i tallet. Ta turen innom for en hyggelig prat med andre.

Sport:

  • 1
  • 2
Prev Next

STOLT av dåkker!

19-05-2019 Hits:156 Sport Kjell Arve Arntzen - avatar Kjell Arve Arntzen

tekst: Kjell Arntzen Det å slå Sarpsborg 08 hjemme på Sarpsborg Stadion er enormt! Det klarte et heltent Ranheimslag i kveld. En overbevisende borteseier med 1-3 var så fortjent så fortjent...

Les mer...

Kan vi se opp til Roseborg BK????

19-05-2019 Hits:486 Sport Kjell Arve Arntzen - avatar Kjell Arve Arntzen

Kan vi se opp til Roseborg BK????

tekst: Kjell Arntzen                  foto: arkiv Er det mulig å behandle Bendtner slik Rosenborg gjør? Mitt svar er: NEI! Dette har strengt tatt ikke noe i Ranheimsavisa å gjøre. Når redaktøren allikevel blir...

Les mer...

Ikke dårlig av Ranheim TF

16-05-2019 Hits:148 Sport Kjell Arve Arntzen - avatar Kjell Arve Arntzen

tekst: Kjell Arntzen Førsteomgangen var vel ikke mye å skryte av hverken fra hjemmelagets side eller Ranheims. Kjedelig og lite sjanser. Dessuten registrerte vi horribelt forsvarsspill av Alseth, Furu og Foosnæs...

Les mer...

Kjenn på denne; 1-5

12-05-2019 Hits:135 Sport Kjell Arve Arntzen - avatar Kjell Arve Arntzen

tekst: Kjell Arntzen                            En enkelt fotballkamp kan gjøre vondt, - uendelig vondt! Det gjorde det i kveld etter...

Les mer...