A+ A A-

Endelig kommer det ei helg med større aktivitet her på Ranheim. Fotballen har fri denne helga og overlater arenaen til alt annet. Det starter i kveld med innspurten i Ranheim-Kviss for denne høsten, på lørdag er det stor høstbasar i menighetshuset og på søndag er det turdag i marka med besøk på Tjønnstuggu, åpent bydelsmuseum, gudstjeneste i Ranheim kirke bl.a. God helg til dere alle!

Fredag 16. november mellom klokka 11.00 og 15.00 er det åpent på KAFFEKROKEN ved Romantica. Her serveres god kaffe, bakverk, vafler og lunsj. I tillegg tilbys servering fra en flott salatbar. Dette er en ny tilvekst for bydelens trivsel. Har du ennå ikke vært innom? Ta turen innom i løpet av helga.

Fredag 16. november klokka 20.00 er det klart for sesongens nest siste kvisskveld på Romantica. 18 lag er til nå påmeldt så det er fullt mulig å få en plass ved et av de 23 bordene kvissen har til disposisjon. Her er det mulighet for servering av mat og drikke. Se forøvrig egen artikkel.

Lørdag 17. november mellom klokka 12 og 16 avholdes menighetens store høstbasar. Dette foregår i menighetshuset, Ingrid Kiærs vei 1. Her serveres kaffe, kaker, lapskaus og pølser. Trekning i det store «Høstlotteriet» finner også sted der. I tillegg kan dere lytte til sang fra Reppe Blandakor. Se eller egen artikkel om basaren.

Søndag 18. november mellom klokka 11 og 15 holder Ranheim Skiklubb Tjønnstuggu åpen for servering. Stikk innom hytta om dere er på tur i marka.

Søndag 18. november klokka 11.00 er det gudstjeneste i Ranheim kirke. Denne gang er det Wiebke Hummelgård som forretter.

Søndag 18. november mellom klokka 12 og 15 er det Ranheim Bydels Museums tur til å ta imot besøk. Her serveres kaffe, saft og vafler og det blir anledning til omvisning blant museets store samling av gjenstander, over 5.000 i tallet. Ta turen innom for en hyggelig prat med andre.

Sport:

  • 1
  • 2
Prev Next

En utviklingsarena for unge trønderske s…

12-12-2018 Hits:731 Sport Kjell Arve Arntzen - avatar Kjell Arve Arntzen

En utviklingsarena for unge trønderske spillere

tekst: Kjell Arntzen                             foto: LFK Adria Mateo Lopez avslutter sitt opphold på Levanger den 31.12.2018. Vi mener at han ikke bør velges av Ranheim TF. Jeg har ikke noe imot spanjoler, portugisere...

Les mer...

Det ble ingen fest!

11-11-2018 Hits:411 Sport Kjell Arve Arntzen - avatar Kjell Arve Arntzen

tekst: Kjell Arntzen Det ble dessverre ingen festforestilling på Extra Arena i kveld. Det ble nesten slik at mitt forsøk på å være en patriotisk fotballreporter fikk seg en knekk. Et...

Les mer...

Løkbergs siste hjemmekamp

09-11-2018 Hits:294 Sport Kjell Arve Arntzen - avatar Kjell Arve Arntzen

Løkbergs siste hjemmekamp

tekst: Kjell Arntzen         foto: Ranheim TF Vi tar et foreløpig farvel med Kristoffer på søndag. Han takker sikkert med ei scoring eller to? Søndagens kamp mot Tromsø blir Kristoffer...

Les mer...

Spennende og morsom kamp!

28-10-2018 Hits:314 Sport Kjell Arve Arntzen - avatar Kjell Arve Arntzen

tekst: Kjell Arntzen En halv time før kampen er det vanlig at gjestenes lags trener kommer på VIP-samlingen og intervjues av Frank Lidahl. Denne gang var det LSKs svenske trener Jørgen...

Les mer...